Kraj irskog sna(i njemackog)
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Kraj irskog sna(i njemackog)
Da bih pratio Karmu,a Karma iz Bičez...veber wrote:zasto si onda u njemackoj?pismejker wrote:Ahhh,pomogli ste vi milijunima drugih ljudi da prestanu disati,da ne budu ubijeni kisikom..
sto nisi otisao u srbiju?
Guest- Guest
evo kakve su trenutno peripetije na tržištu jabuka... bosanci su pokušali uvaliti rusima somalske jabuke, ajmo reć da nisu uspjeli, srbi su toliko nakrkali pesticidima svoje jabuke da rusi to kroz svoj sustav kontrole odjebavaju jer da ga jebeš to je doslovno opasno po zdravlje... a poljaci trenutno imaju ogromne viškove koje tretiraju za dugotrasjno skladištenje i taj proces traje već dobrih 7 godina... tak da konstantno izbacuju stare jabuke a sa novom šaržom popunjavaju skladišta.... uglavnom ktstrf... ovo u vezi pretjerivanja sa pesticidima vrijedi i za našu proizvodnju...
2015-08-08
Jebemmumater..a bas volim jabuke,kruske,onojednostavna voća,a ni to ne mos vise bezrezervno jesti.
Svi gule jabuku,ja obozavam zvakati onu koru,nekad puno vitamina,minerala i arome ukusa..
Ma nis,zderat,dok ide,kad vrag dojde po svoje,ko ga jebe..
Svi gule jabuku,ja obozavam zvakati onu koru,nekad puno vitamina,minerala i arome ukusa..
Ma nis,zderat,dok ide,kad vrag dojde po svoje,ko ga jebe..
Guest- Guest
pa vecina tih sorti ne moze opstat bez tretiranja, ja doma imam samo one stare sorte, jes da nisu lijepe na oko al ne treba ih spricat snicim, okrecim stablo u rano proljece i to je sva zastitamichaellcmacha wrote:evo kakve su trenutno peripetije na tržištu jabuka... bosanci su pokušali uvaliti rusima somalske jabuke, ajmo reć da nisu uspjeli, srbi su toliko nakrkali pesticidima svoje jabuke da rusi to kroz svoj sustav kontrole odjebavaju jer da ga jebeš to je doslovno opasno po zdravlje... a poljaci trenutno imaju ogromne viškove koje tretiraju za dugotrasjno skladištenje i taj proces traje već dobrih 7 godina... tak da konstantno izbacuju stare jabuke a sa novom šaržom popunjavaju skladišta.... uglavnom ktstrf... ovo u vezi pretjerivanja sa pesticidima vrijedi i za našu proizvodnju...
ali evo što sam postao
crvenkasti-
2014-04-17
zapravo ne, htio sam naučit kak se jaha konj
a konj bi bio moj brat
a konj bi bio moj brat
Last edited by crvenkasti on Sat 4 Feb - 22:31; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
krumpir samo skuhaš i posoliš, ništa ne treba
crvenkasti-
2014-04-17
ptice stanarice dođu zimi u grad
znači, i one su selice, samo sele bliže
znači, i one su selice, samo sele bliže
crvenkasti-
2014-04-17
ma pusti tu priču, govorimo o većini stanovništva, kako kod nas tako i u drugim europskim zemljama, neovisno dali ljudi ćive u gradu ili u prigradskim naseljima ili u strogo ruralnim sredinama, ni jedna od tih skupina stanovnika nije orijentirana na proizvodnju hrane za svoje potrebe... to je toliko zastranilo da ljudi sa sela kupuju jaja i zelenu salatu po trgovačkim centrima... dao bih se kladiti da 1-3% tu nas koji tipkamo trošimo svoju zimnicu (pri tom mislim da smo sami i proizveli to što smo ukiselili ili zapržili) sa voćem je još gora situacija, ja recimo imam svoju aroniju, svoje peruanske jagode, svoje kupine, svoj tayberry i svoje višnje, već šljivu, jabuku i krušku više nemam jer mi je voćnjak skroz uništen i s tim sam voćem na doviđenja.... ok nabavim nešto, ali to nije više to jer sam ovisan o drugom....Leviathan2 wrote:pa vecina tih sorti ne moze opstat bez tretiranja, ja doma imam samo one stare sorte, jes da nisu lijepe na oko al ne treba ih spricat snicim, okrecim stablo u rano proljece i to je sva zastitamichaellcmacha wrote:evo kakve su trenutno peripetije na tržištu jabuka... bosanci su pokušali uvaliti rusima somalske jabuke, ajmo reć da nisu uspjeli, srbi su toliko nakrkali pesticidima svoje jabuke da rusi to kroz svoj sustav kontrole odjebavaju jer da ga jebeš to je doslovno opasno po zdravlje... a poljaci trenutno imaju ogromne viškove koje tretiraju za dugotrasjno skladištenje i taj proces traje već dobrih 7 godina... tak da konstantno izbacuju stare jabuke a sa novom šaržom popunjavaju skladišta.... uglavnom ktstrf... ovo u vezi pretjerivanja sa pesticidima vrijedi i za našu proizvodnju...
2015-08-08
žena je rekla, kad dobije plaću, da će mi kupit ssd hard diskić
crvenkasti-
2014-04-17
Ehhh,kako je nekad mirisalo,kad se potkraj ljeta spremala zimnica,pekmez,dzem od sljiva,kompoti,kiselila paprika,kuhao vruci ocat i prelijevalo se povrce time..koji su to okusi i mirisi bili..
stari ostarili,jedva se i sami krecu,malci odrasli i razlijetjeli se na sve 4 strane svijeta,bašte vise nisu baste,nego travnjaci sa pokojom vockom,koju obreze i osprica neki lik,kojemu tutnes lovu u ruke...
Mracna vremena dosla..
stari ostarili,jedva se i sami krecu,malci odrasli i razlijetjeli se na sve 4 strane svijeta,bašte vise nisu baste,nego travnjaci sa pokojom vockom,koju obreze i osprica neki lik,kojemu tutnes lovu u ruke...
Mracna vremena dosla..
Guest- Guest
kad god u vitrini gledate svinjetinu koju imate namjeru kupiti, prije tog potražite termin rectopamin, ili paylean... toj kemikaliji treba zahvaliti neprirodnu krtost svinjskog mesa, smanjen udio masnoća i povećan udio vode u mesu...
poznato je da vrlo štetno utječe na kardiovaskularni i živčani sustav, i poznato je da oni koji proizvode lijekove za kardivaskularne tegobe ujedno proizvode i te kemikalije... ;) jbg i na to dodaj biljne masnoće tipa margarin (prvobitna namjena je bila proizvodnja svijeća, originalno u sivo prljavoj boji, naknadno opran i izbijeljen pa dodana boja da izgledom bar donekle podsjeća na maslac)
poznato je da vrlo štetno utječe na kardiovaskularni i živčani sustav, i poznato je da oni koji proizvode lijekove za kardivaskularne tegobe ujedno proizvode i te kemikalije... ;) jbg i na to dodaj biljne masnoće tipa margarin (prvobitna namjena je bila proizvodnja svijeća, originalno u sivo prljavoj boji, naknadno opran i izbijeljen pa dodana boja da izgledom bar donekle podsjeća na maslac)
2015-08-08
Ovo valja procitati,nastranu te supstance za smanjivanje masnoce,ovo je istinski Frankenschtein
https://www.theguardian.com/science/2013/aug/05/first-hamburger-lab-grown-meat-press-conference
https://www.theguardian.com/science/2013/aug/05/first-hamburger-lab-grown-meat-press-conference
Guest- Guest
pismejker wrote:Zasto te zena voli ako si glup?
Imam veliki pimpek.
crvenkasti-
2014-04-17
Aha...Ipak je velicina bitna zenama,stogod u nastupima "iskrenosti" govorile..crvenkasti wrote:pismejker wrote:Zasto te zena voli ako si glup?
Imam veliki pimpek.
Guest- Guest
Otkud sad to? Nije li te zakonita, koju si hvalio kao iskusnu u pitanjima spolovilah, baš zato prva nazvala Hrvatom?crvenkasti wrote:pismejker wrote:Zasto te zena voli ako si glup?
Imam veliki pimpek.
To između moje žene i mene, to je čisto i iskreno.
Ako žena voli nekoga tko je glup, ružan i siromašen kao što sam ja, onda to mora biti prava ljubav.
Sve drugo bi bila ljubav iz interesa.
Ako žena voli nekoga tko je glup, ružan i siromašen kao što sam ja, onda to mora biti prava ljubav.
Sve drugo bi bila ljubav iz interesa.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika
» Saopštenje iz Njemačkog veleposlanstva
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone