Kraj irskog sna(i njemackog)
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Kraj irskog sna(i njemackog)
ovdje je drzalo par tjedan minus dan i noc,ali zadnjih dana pomeksalo,pa kisa,pa vjetar,malo sunca kroz oblake,njonjavo vrijeme opcenito..usranoLeviathan2 wrote:kd mene zacudo vedar dan, al zima u 3pmpismejker wrote:Kiša...ne prestaje kisiti...usrano vrijeme sam ose vucem po stanu..Leviathan2 wrote:danas mjesalica imala odmor od mene :D,pismejker wrote:bit ce da Levi ima necistu savjest..zabusava pored Mjesalice..
mada, dan mi je danas zbunjola, ono, nesto fali
Guest- Guest
ma i kod mene bilo ispod 10, sad je u pozitivi al bila maglustina 4 dana i oblacno, sad se razvedrilo al neka hladnoca silazi s planinapismejker wrote:ovdje je drzalo par tjedan minus dan i noc,ali zadnjih dana pomeksalo,pa kisa,pa vjetar,malo sunca kroz oblake,njonjavo vrijeme opcenito..usranoLeviathan2 wrote:kd mene zacudo vedar dan, al zima u 3pmpismejker wrote:Kiša...ne prestaje kisiti...usrano vrijeme sam ose vucem po stanu..Leviathan2 wrote:danas mjesalica imala odmor od mene :D,pismejker wrote:bit ce da Levi ima necistu savjest..zabusava pored Mjesalice..
To je oke..Ja sam u nekom..kotlu??..blaga nizina gdje je grad smjesten,vjecno meljavo i njonjavo vrijeme..uvijek promjenjivoLeviathan2 wrote:ma i kod mene bilo ispod 10, sad je u pozitivi al bila maglustina 4 dana i oblacno, sad se razvedrilo al neka hladnoca silazi s planinapismejker wrote:ovdje je drzalo par tjedan minus dan i noc,ali zadnjih dana pomeksalo,pa kisa,pa vjetar,malo sunca kroz oblake,njonjavo vrijeme opcenito..usranoLeviathan2 wrote:kd mene zacudo vedar dan, al zima u 3pmpismejker wrote:Kiša...ne prestaje kisiti...usrano vrijeme sam ose vucem po stanu..Leviathan2 wrote:
danas mjesalica imala odmor od mene :D,
Guest- Guest
a jbg ja neš proizvedem za svoje potrebe ali to nije dovoljno, u svakom slučaju po svemu tom, najbolje je izbjegavati kupovati meso, rižu, i konzerviranu hranu... ajmo reći da je donekle sigurno kupovati brašno i svakojako zrnje žitarica, orašaste plodove i bobičasto voće i mliječne proizvode tipa jogurt, kefir, kiselo mlijeko, sir... i kakao u kašastom ili brašnastom obliku...Leviathan2 wrote:miha, nije covjek nis lagaomichaellcmacha wrote:veli kujundžić da bi hrana mogla biti uzročnik veće pojavnosti kancerogenih stanja u velikog broja ljudi u hrvatskoj....
2015-08-08
Naletio u ruskim ducanima na neku Jonagold jabuku,slatka i mirisna..trenutno to zderem i detoksiciram se od ostalog smeca..
Guest- Guest
onda mozemo presat disat jer nas kisik svakim udisajem ubija.michaellcmacha wrote:a jbg ja neš proizvedem za svoje potrebe ali to nije dovoljno, u svakom slučaju po svemu tom, najbolje je izbjegavati kupovati meso, rižu, i konzerviranu hranu... ajmo reći da je donekle sigurno kupovati brašno i svakojako zrnje žitarica, orašaste plodove i bobičasto voće i mliječne proizvode tipa jogurt, kefir, kiselo mlijeko, sir... i kakao u kašastom ili brašnastom obliku...Leviathan2 wrote:miha, nije covjek nis lagaomichaellcmacha wrote:veli kujundžić da bi hrana mogla biti uzročnik veće pojavnosti kancerogenih stanja u velikog broja ljudi u hrvatskoj....
2014-12-30
da, meso je zivi otrov jer ga nashisaju svim i svacim da se ne usmrdi, konzervirana hrana je nes manje otrovna, za rizu ne znam al znam koliko su otrovni sokovi i slatkisimichaellcmacha wrote:a jbg ja neš proizvedem za svoje potrebe ali to nije dovoljno, u svakom slučaju po svemu tom, najbolje je izbjegavati kupovati meso, rižu, i konzerviranu hranu... ajmo reći da je donekle sigurno kupovati brašno i svakojako zrnje žitarica, orašaste plodove i bobičasto voće i mliječne proizvode tipa jogurt, kefir, kiselo mlijeko, sir... i kakao u kašastom ili brašnastom obliku...Leviathan2 wrote:miha, nije covjek nis lagaomichaellcmacha wrote:veli kujundžić da bi hrana mogla biti uzročnik veće pojavnosti kancerogenih stanja u velikog broja ljudi u hrvatskoj....
inace ono sto proizvedes to znas sto i jedes, po ducanima je to lutrija sa jako niskim sansama dakupis nes koliko toliko kvalitetno
inace nacin za lijecenje kancera je gladovanje a to sve govori
Ostalo je samo starog kruha od jučer, onaj svježi, današnji pojele žene i kćerka.
S čim da sad jedem čvarke?
crvenkasti-
2014-04-17
to ti baš i nije zdrava jabuka... naime radi se o američkoj sorti koja se trenutno vrlo intenzivno uzgaja u poljskoj... i to što jedeš vrlo je vjerojatno jabuka stara dvije godine... bolje da i ne znaš s čime je sve tretirana... ;)
2015-08-08
meni voce donosi jedanzagorec, iz svog trnaca, nespricano i ukusnopismejker wrote:Naletio u ruskim ducanima na neku Jonagold jabuku,slatka i mirisna..trenutno to zderem i detoksiciram se od ostalog smeca..
Leviathan2 wrote:da, meso je zivi otrov jer ga nashisaju svim i svacim da se ne usmrdi, konzervirana hrana je nes manje otrovna, za rizu ne znam al znam koliko su otrovni sokovi i slatkisimichaellcmacha wrote:a jbg ja neš proizvedem za svoje potrebe ali to nije dovoljno, u svakom slučaju po svemu tom, najbolje je izbjegavati kupovati meso, rižu, i konzerviranu hranu... ajmo reći da je donekle sigurno kupovati brašno i svakojako zrnje žitarica, orašaste plodove i bobičasto voće i mliječne proizvode tipa jogurt, kefir, kiselo mlijeko, sir... i kakao u kašastom ili brašnastom obliku...Leviathan2 wrote:miha, nije covjek nis lagaomichaellcmacha wrote:veli kujundžić da bi hrana mogla biti uzročnik veće pojavnosti kancerogenih stanja u velikog broja ljudi u hrvatskoj....
inace ono sto proizvedes to znas sto i jedes, po ducanima je to lutrija sa jako niskim sansama dakupis nes koliko toliko kvalitetno
Ovdje mi pričamo, i to o nečemu drugom.
Ti, majmune, odjebi s ove teme ako nećeš biti u kontekstu.
Last edited by crvenkasti on 4/2/2017, 22:16; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
najbolje ti je meso od tukova,pusti čvarke,to je holesterolcrvenkasti wrote:Ostalo je samo starog kruha od jučer, onaj svježi, današnji pojele žene i kćerka.
Guest- Guest
jebiga bojim se da smo u vrlo nezavidnoj situaciji, što se tiče prehranjivanja, jer hrana koja nam je dostupna, uistinu ne štima.veber wrote:onda mozemo presat disat jer nas kisik svakim udisajem ubija.michaellcmacha wrote:a jbg ja neš proizvedem za svoje potrebe ali to nije dovoljno, u svakom slučaju po svemu tom, najbolje je izbjegavati kupovati meso, rižu, i konzerviranu hranu... ajmo reći da je donekle sigurno kupovati brašno i svakojako zrnje žitarica, orašaste plodove i bobičasto voće i mliječne proizvode tipa jogurt, kefir, kiselo mlijeko, sir... i kakao u kašastom ili brašnastom obliku...Leviathan2 wrote:miha, nije covjek nis lagaomichaellcmacha wrote:veli kujundžić da bi hrana mogla biti uzročnik veće pojavnosti kancerogenih stanja u velikog broja ljudi u hrvatskoj....
2015-08-08
a jebi ga..uglavnom na standovin+ma na pijaci kod selaka i marketima,jabuke i kurske nemaju mirisa uopce..vrtim to pod nosom ali ništa.Na ove naletio kod Rusa,a sada vidim imaju i Turci,pa i Penny lanac marketa.,zgrabim onu vrecu od dvi kile,bas mi se nes jelo vocasto,jer inace izbjegavam te industrijske sorte.kad sam otvorio mirise li mirise,,naravno jabuku dvaput po toplom vodom istrljam onim sredstvom za pranje posudja i tek onda jedem..Kako mislis 2 godine?michaellcmacha wrote:to ti baš i nije zdrava jabuka... naime radi se o američkoj sorti koja se trenutno vrlo intenzivno uzgaja u poljskoj... i to što jedeš vrlo je vjerojatno jabuka stara dvije godine... bolje da i ne znaš s čime je sve tretirana... ;)
Guest- Guest
zasto si onda u njemackoj?pismejker wrote:Ahhh,pomogli ste vi milijunima drugih ljudi da prestanu disati,da ne budu ubijeni kisikom..
sto nisi otisao u srbiju?
2014-12-30
crveni, knozi i ne lajcrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:da, meso je zivi otrov jer ga nashisaju svim i svacim da se ne usmrdi, konzervirana hrana je nes manje otrovna, za rizu ne znam al znam koliko su otrovni sokovi i slatkisimichaellcmacha wrote:a jbg ja neš proizvedem za svoje potrebe ali to nije dovoljno, u svakom slučaju po svemu tom, najbolje je izbjegavati kupovati meso, rižu, i konzerviranu hranu... ajmo reći da je donekle sigurno kupovati brašno i svakojako zrnje žitarica, orašaste plodove i bobičasto voće i mliječne proizvode tipa jogurt, kefir, kiselo mlijeko, sir... i kakao u kašastom ili brašnastom obliku...Leviathan2 wrote:miha, nije covjek nis lagaomichaellcmacha wrote:veli kujundžić da bi hrana mogla biti uzročnik veće pojavnosti kancerogenih stanja u velikog broja ljudi u hrvatskoj....
Ovdje mi pričamo, i to o nečemu drugom.
Ti, majmune, odjebi s ove teme ako nećeš biti u kontekstu.
Da bih pratio Karmu,a Karma iz Bičez...veber wrote:zasto si onda u njemackoj?pismejker wrote:Ahhh,pomogli ste vi milijunima drugih ljudi da prestanu disati,da ne budu ubijeni kisikom..
sto nisi otisao u srbiju?
Guest- Guest
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika
» Saopštenje iz Njemačkog veleposlanstva
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika