ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kraj irskog sna(i njemackog)

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Kraj irskog sna(i njemackog) - Page 3 Empty Re: Kraj irskog sna(i njemackog)

Post by Regoč 4/2/2017, 09:01

Sora wrote:
Regoč wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:Koji su ovi portali? Kakvi su ovi idioti? Osim toga mozes si kupiti mercedes jer u belfastu isti dođe 50 % jeftinije
a sto ti nisi otisao vani kad sve znas a kuris druge da odu..joj nemoj meni prodavat fore..predobro je tebi ovdje...a non stop kao kukas....o kuris
Khuenovsko kopile kojem je cilj isprazniti Hrvatsku da ju mađaroni jeftino kupe.

pa to je u redu 
naš je prioritet Hercegbosna, za nju smo krv prolivali 
llijepo možemo prodati pol sjeverne Rvacke a onda pripojiti one s kamenjara , Međugorje, Mostar 
haman taman da ne budemo više kifla nego žemlja
tako da to bude Tuđmanija baš do kraja
"Antifašističke" bljezgarije bez osnove u stvarnosti.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 4/2/2017, 09:03

Kaja je majstorica za sve, ali nemoj ju napadati na osobnoj razini, nije ti ona kriva što si stara i siromašna.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by darth_vader 4/2/2017, 09:08

Ovdje sam 100℅ na strani Asile...neopotizam je do neprepoznatljivosti devastirao ovu državu i društvo i sto puta je bolje vani i lizati jezikom WC, nego biti izložen većini hrvatskih poslodavaca...oni koji su nekog kurca zbilja i radili u životu znaju i čemu pričam...reko bi nas Mađaron, glupost je na ovim prostorima poprimila doslovce materijalnu dimeziju...klinci, bježte od ovamo dok još imate volje i elana za to...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Regoč 4/2/2017, 09:10

Ajte i vi, pokažite svojim primjerom.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sora 4/2/2017, 09:11

Regoč wrote:Kaja je majstorica za sve, ali nemoj ju napadati na osobnoj razini, nije ti ona kriva što si stara i siromašna.
nisam stara , uostalom starost  je stanje duha više nego tijela 
a nisam ni siromašna 
neki su me posjetili na moru gdje imam apartman, ustvari ja njih..  cheers
kaju ne vrijeđam šta ti je ?
peče žena odlične bureke čula sam 
to je kompljiment

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 09:14

kaja wrote:gle . 
pismejker wrote:
kaja wrote:
pismejker wrote:
Sora wrote:Onda ce vam jos precednica pozeljeti sretan put . 

A zapravo , sto je ostalo od rvackog sna? 
Ha ?
A fala joj lipo..no ja sam vani vec 3.5 godine,i dobro mi je..
Hrvatski san??? Ne bih znao.Nisam Hrvat :cleanteeth.Zato se i nisam dugo mudrovao i dvoumio,trebam li ici tamo gdje se normalno radi i zivi..
dvije rečenice i obje laž..tztztz
em si dobio otkaz kao višak što si nam sam rekao em si hrvat itekako, mislim iz hrvatske si..a možeš biti i srbin i rom i štogod, svejedno zapravo..
Tko o čemu,Kaja o Poštenju,jel.. :cleanteeth

Prije svega nauci razliku izmedju otkaza i dogovorenog prekida radnog odnosa.Sa firmom sam se razisao u dobrim odnosima,zlu ne trebalo jednog dana,dobio otpremninu urednu,i prijavio na Arbajtzamt.no,ako ce te to navlaziti izmedju nogu,oke,dobio sam otkaz,no ne oficijelni kundigung.Dakle u firmi smo se dogovorili,ali su na moju zelju da ostvarim svoja prava od drzave,napisali da sam dobio kundigung,kao tehnoloski visak,nisam nista potpisao,inace ne bih imao pravo na 80% place,koja nije bas sitnis,a i ostale beneficije,polovicno placanje svih skola koje budem pohadjao.Eto,jel sad jasno..nis ne radim iducih 2 godine,lijepo se skolujem,udobno zivim,a ti tamo jedi sebi džigeru svako jutro,prije posela... :cleanteeth.stovise,javljeno mi je kao izvrsnom studentu,da neke firme pripremaju Otvorena vrata za talente u nekim podrucjima,i 18.2 sad fino idem da vidim sto se to tamo kuffa.
Ja Hrvat??...Haj dobro,vec sam se pitao,kad ce te zaokruziti cijeli krug,pocev od toga da sam Srbin... lol!
osim toga s obzirom na količinu gluposti koje si tu ispisao; švabo napisao da si tehnološki višak a nisi da uzmeš od njegove  države lovu, nisi potpisao otkaz, imaš pravo na 80% plaće a ne radiš, plaća ti bivši poslodavac  školovanje i još su te otkrili kao talenta..ne bi me čudilo da čuvaš negdje ovce na dinari gdje ima signala i laprdaš
Kajo,posto ti je 99% foruma reklo da si glupa,i postala u biti simbol za Glupost na forumu,dao sam si truda i malo pojasnio.slobodno pitaj ako ti jos sto nije jasno.. :cleanteeth .Da,u sredjenim drzavama,ne kao tvojoj fukojebini,Ako dobijes kundigung,dakle bezuvijetni otkaz,imas pravo na lovu sa biroa,u iznosu od 80% place koju si imao zadnjih 6 mjeseci.To je prvo..Idem polako,da uspijes apsorbirati..Ako si KAO JA,uvidio da se sektor lagano gasi,stopiraju se investicije,i pohitas svom boss-u i kazes,prije nego li,se krenu dijeliti kundinunzi oficijelni,da bi da se dogovorite o otkazu,odnosno ostanete u oke odnosima,alida u otkaznom papiru se navede,da posla u tom segmentu nema i da si postao tehnoloski visak,dakle,dobijes kao formalni otkaz,time zadrzavas prava od drzave..
E..sad to malo profiltriraj u glavi..
Od drzave sam dobio sva prava,a od bivse firme,otpremninu,i zadrzao dobre odnose ,sto je jako bitno,ako ti bude zatrebala dobra preporuka..
Firma je privatna i boli ju kurac,sto ce drzava morati placati 80% place..Oni su svoje platili.
Kajo,ti si u svojim razmisljanjima jos velika komunistica..a gledee ovoga kao sto ti znas o necemu vani...ispadas ono sto u biti jesi i sto ti je vec x puta receno-Kajo-glupa si..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 4/2/2017, 09:15

A-ha. Soro, oznašice, prepoznana si.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by darth_vader 4/2/2017, 09:17

Regoč wrote:Ajte i vi, pokažite svojim primjerom.

A mora netko i odraditi da bi referenti plaću primili, a i mirovinu zaslužili... Samo nastavite s bacanjem klada ljudima pod noge pa čim prvi put turizam podbaci zbog neke pizdarije, eto kuku i lele...dotle uživaj...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 09:17

jasambrend wrote:Ovdje sam 100℅ na strani Asile...neopotizam je do neprepoznatljivosti devastirao ovu državu i društvo i sto puta je bolje vani i lizati jezikom WC, nego biti izložen većini hrvatskih poslodavaca...oni koji su nekog kurca zbilja i radili u životu znaju i čemu pričam...reko bi nas Mađaron, glupost je na ovim prostorima poprimila doslovce materijalnu dimeziju...klinci, bježte od ovamo dok još imate volje i elana za to...
Nije to strana,kao takva,nego logično promisljanje.Naspram ovih malih lajavaca,Atsila je inteligentan i emocionalan,a posto vidi sto politicari rade ovim narodima,naravno da ih laje na pasja kola.Ovi ostali,poput Rega Uhljeba,Fuka domovinskog Uhljeba,jasno je da moraju po nekoj liniji nekoj usranoj politickoj opciji drzati vodu na mlin,jerbo su prodali vragu dusu,odnosno dobili radno mjesto i mirovinu...
Atsila je naravno bez ikakve sumnje samo logičan.Eto vidim da ga pomalo forumski pesovi,pocinju trgati,kao nekad menea :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 09:22

Regoč wrote:Kaja je majstorica za sve, ali nemoj ju napadati na osobnoj razini, nije ti ona kriva što si stara i siromašna.
a Irud te jebo i argumenta... :cleanteeth Kaja je guzicu prodala  doslovno,da bi drugima izbijala radna mjesta,ono hjumen resurses,a glupa do boli..ne volim te-letis iz firme,meni razlika u visini 20% ostalo firmi i gazdi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 4/2/2017, 09:24

jasambrend wrote:
Regoč wrote:Ajte i vi, pokažite svojim primjerom.

A mora netko i odraditi da bi referenti plaću primili, a i mirovinu zaslužili... Samo nastavite s bacanjem klada ljudima pod noge pa čim prvi put turizam podbaci zbog neke pizdarije, eto kuku i lele...dotle uživaj...
Jebi ga, mora netko i tamburicu samicu čuvati, a ona se može iskoristiti u turističke svrhe. Očit primjer javno-privatnoga partnerstva.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 09:26

Sora wrote:
a nisam ni siromašna 
to je kompljiment
A jel??Nisam to cuo? :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 4/2/2017, 09:27

pismejker wrote:
a Irud te jebo i argumenta... :cleanteeth Kaja je guzicu prodala  doslovno,da bi drugima izbijala radna mjesta,ono hjumen resurses,a glupa do boli..ne volim te-letis iz firme,meni razlika u visini 20% ostalo firmi i gazdi...
Naravno da je argument glup, kao što je glupo Sorino vrjednovanje Kaje. Ideja je da se usredotoči da upis, ne na Kaju osobno. Pozivam i tebe da ne ideš osobno, već argumentacijom.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 4/2/2017, 09:28

pismejker wrote:
Sora wrote:
a nisam ni siromašna 
to je kompljiment
Nije ni Sora, laprda.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 09:28

Sora wrote:
veber wrote:
kaja wrote:
pismejker wrote: 

Prije svega nauci razliku izmedju otkaza i dogovorenog prekida radnog odnosa.lol!
prije svega nauči ju ti, ja ju već znam, odnosno nema je. dobio si otkaz kao tehnološki višak, sve ostalo su bljezgarije sa đigerom, talentima i kurcima palcima, 80% plaće i ostale idiotarije koje pišeš
al nebitno..komično je kako netko tko dobije otkaz napiše bez srama da mu je tamo super..
to me motiviralo na odgovor, ne toliko otkaz kao takav..
kajo!!!
ne diraj nam naseg managera u audiju, snajperista u ratu (u zadnje vrijeme nije ni zidov).
jebac bez premca, ru(j)ka stalno zadovoljena....

...i te spike.
  KAJI nije dosta trojica njih 
da objasne jednostavne spike 
usporena i zapaljena žena je teška za prihvatiti išta razumno
a stos,cura je zaglavila u fukojebini,dalje ne ide,jer se traze sposobnosti,a ovdje u firmi opstaje samo jer drugima klipove u tockove stavlja... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 4/2/2017, 09:30

Opet "ad hominem". Probajte "ad rem".

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 09:34

Regoč wrote:
pismejker wrote:
Sora wrote:
a nisam ni siromašna 
to je kompljiment
Nije ni Sora, laprda.
Sora je inteligentna starija zena,i vjerujem da ima iskustva i intelektualnog znaja vise nego li copor ovih kockastoglavih oportunista...malo respekta prema zeni
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 09:36

Regoč wrote:Opet "ad hominem". Probajte "ad rem".
Pa ja kazem i uvijek sam rekao.tko na mene krene,zna sto ga slijedi..Jedino ako ide argumentima,a ne populistickim preseravanjem i proglasavanjem nekog lazovom,bez ikakvih konkretnih argumenata.Kaja Irud te jebo zna kakvi su zakoni u svabiji..Nek uci,nauci..mda...da moze sto nauciti,ne bi drugima morala izbijati radna mjesta,i lelujati gazdi joojca i saptati,kako ce firma ustedjeti na otkazu nekom,a oni podijeliti lovu..tu ne treba pamet,samo hladna i zlobna duša..

Last edited by pismejker on 4/2/2017, 09:43; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 09:37

A Madjari nek kupe RH,sto fali..?Vrijedan i radisan narod,koji bi ozivio Slavoniju...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 4/2/2017, 09:46

Sora nema pojma o Kajinim kuharskim vještinama. Ostalo stoji, bilo bi liepo da sve bude uglađeno i argumentirano. No, imaš forumašah koji ne mogu ništa napisati, a da ne uvriede ili povriede tri četvrtine ljudih. Recimo, Sora, Asila, Deboto, Sitting i Provo.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by darth_vader 4/2/2017, 09:46

Nema smisla vrijeđanje...Kaja je simpatična, inteligentna i duhovita forumasica, samo ne možemo svi o svemu imati isto mišljenje jer bi time i sve rasprave izgubile ikakav smisao pa čak i po sličnoj liniji politickog spektra, jebi ga Svele, ali nepotrebno se izlažes s nekim osobnim detaljima kao da ne znas da si time izlozeniji zafrkanciji još pogotovo ako se primjeti pokoja kontradiktornost u izjavama...Pa naravno da će se "zloupotrijebiti"... :)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics