Kraj irskog sna(i njemackog)
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Kraj irskog sna(i njemackog)
A gle .
Onda ce vam jos precednica pozeljeti sretan put .
A zapravo , sto je ostalo od rvackog sna?
Ha ?
Ha ?
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
A fala joj lipo..no ja sam vani vec 3.5 godine,i dobro mi je..Sora wrote:A gle .
Ha ?
Hrvatski san??? Ne bih znao.Nisam Hrvat .Zato se i nisam dugo mudrovao i dvoumio,trebam li ici tamo gdje se normalno radi i zivi..
Guest- Guest
daj makni to, asila će mi poluditi..vuksadinare wrote:http://mojahrvatska.vecernji.hr/kraj-hrvatske-nade-u-ostvarenje-irskog-sna-osjecanka-porucila-nemoguce-je-zaraditi-veliki-novac-i-vratiti-se-kuci-u-mercedesu-1147011
inače kako gospodična kaže naši poslodavci su s bičem a nisu ni to jer ovdje neće raditi a plaću hoće, slobodni dani, bolovanje, godišnji, djeca sama mogu ranije, imam temperaturu danas, kad će plaća, mogu sutra kasnije moram doktoru prije..i tako. dok vani ne dižu glavu s poda kojeg peru obično 10 sati dnevno i onda odjure odmoriti u sobicu s njih deset s krevetima na kat.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dvije rečenice i obje laž..tztztzpismejker wrote:A fala joj lipo..no ja sam vani vec 3.5 godine,i dobro mi je..Sora wrote:A gle .
Ha ?
Hrvatski san??? Ne bih znao.Nisam Hrvat .Zato se i nisam dugo mudrovao i dvoumio,trebam li ici tamo gdje se normalno radi i zivi..
em si dobio otkaz kao višak što si nam sam rekao em si hrvat itekako, mislim iz hrvatske si..a možeš biti i srbin i rom i štogod, svejedno zapravo..
2015-08-15
Tko o čemu,Kaja o Poštenju,jel..kaja wrote:dvije rečenice i obje laž..tztztzpismejker wrote:A fala joj lipo..no ja sam vani vec 3.5 godine,i dobro mi je..Sora wrote:A gle .
Ha ?
em si dobio otkaz kao višak što si nam sam rekao em si hrvat itekako, mislim iz hrvatske si..a možeš biti i srbin i rom i štogod, svejedno zapravo..
Prije svega nauci razliku izmedju otkaza i dogovorenog prekida radnog odnosa.Sa firmom sam se razisao u dobrim odnosima,zlu ne trebalo jednog dana,dobio otpremninu urednu,i prijavio na Arbajtzamt.no,ako ce te to navlaziti izmedju nogu,oke,dobio sam otkaz,no ne oficijelni kundigung.Dakle u firmi smo se dogovorili,ali su na moju zelju da ostvarim svoja prava od drzave,napisali da sam dobio kundigung,kao tehnoloski visak,nisam nista potpisao,inace ne bih imao pravo na 80% place,koja nije bas sitnis,a i ostale beneficije,polovicno placanje svih skola koje budem pohadjao.Eto,jel sad jasno..nis ne radim iducih 2 godine,lijepo se skolujem,udobno zivim,a ti tamo jedi sebi džigeru svako jutro,prije posela... .stovise,javljeno mi je kao izvrsnom studentu,da neke firme pripremaju Otvorena vrata za talente u nekim podrucjima,i 18.2 sad fino idem da vidim sto se to tamo kuffa.
Ja Hrvat??...Haj dobro,vec sam se pitao,kad ce te zaokruziti cijeli krug,pocev od toga da sam Srbin...
Guest- Guest
prije svega nauči ju ti, ja ju već znam, odnosno nema je. dobio si otkaz kao tehnološki višak, sve ostalo su bljezgarije sa đigerom, talentima i kurcima palcima, 80% plaće i ostale idiotarije koje pišešpismejker wrote:
Prije svega nauci razliku izmedju otkaza i dogovorenog prekida radnog odnosa.
al nebitno..komično je kako netko tko dobije otkaz napiše bez srama da mu je tamo super..
to me motiviralo na odgovor, ne toliko otkaz kao takav..
Last edited by kaja on Fri 3 Feb - 18:13; edited 1 time in total (Reason for editing : is)
2015-08-15
gle .
osim toga s obzirom na količinu gluposti koje si tu ispisao; švabo napisao da si tehnološki višak a nisi da uzmeš od njegove države lovu, nisi potpisao otkaz, imaš pravo na 80% plaće a ne radiš, plaća ti bivši poslodavac školovanje i još su te otkrili kao talenta..ne bi me čudilo da čuvaš negdje ovce na dinari gdje ima signala i laprdašpismejker wrote:Tko o čemu,Kaja o Poštenju,jel..kaja wrote:dvije rečenice i obje laž..tztztzpismejker wrote:A fala joj lipo..no ja sam vani vec 3.5 godine,i dobro mi je..Sora wrote:Onda ce vam jos precednica pozeljeti sretan put .
Ha ?
Prije svega nauci razliku izmedju otkaza i dogovorenog prekida radnog odnosa.Sa firmom sam se razisao u dobrim odnosima,zlu ne trebalo jednog dana,dobio otpremninu urednu,i prijavio na Arbajtzamt.no,ako ce te to navlaziti izmedju nogu,oke,dobio sam otkaz,no ne oficijelni kundigung.Dakle u firmi smo se dogovorili,ali su na moju zelju da ostvarim svoja prava od drzave,napisali da sam dobio kundigung,kao tehnoloski visak,nisam nista potpisao,inace ne bih imao pravo na 80% place,koja nije bas sitnis,a i ostale beneficije,polovicno placanje svih skola koje budem pohadjao.Eto,jel sad jasno..nis ne radim iducih 2 godine,lijepo se skolujem,udobno zivim,a ti tamo jedi sebi džigeru svako jutro,prije posela... .stovise,javljeno mi je kao izvrsnom studentu,da neke firme pripremaju Otvorena vrata za talente u nekim podrucjima,i 18.2 sad fino idem da vidim sto se to tamo kuffa.
Ja Hrvat??...Haj dobro,vec sam se pitao,kad ce te zaokruziti cijeli krug,pocev od toga da sam Srbin...
2015-08-15
kaja wrote:gle .osim toga s obzirom na količinu gluposti koje si tu ispisao; švabo napisao da si tehnološki višak a nisi da uzmeš od njegove države lovu, nisi potpisao otkaz, imaš pravo na 80% plaće a ne radiš, plaća ti bivši poslodavac školovanje i još su te otkrili kao talenta..ne bi me čudilo da čuvaš negdje ovce na dinari gdje ima signala i laprdašpismejker wrote:Tko o čemu,Kaja o Poštenju,jel..kaja wrote:dvije rečenice i obje laž..tztztzpismejker wrote:A fala joj lipo..no ja sam vani vec 3.5 godine,i dobro mi je..Sora wrote:Onda ce vam jos precednica pozeljeti sretan put .
Ha ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja wrote:gle .osim toga s obzirom na količinu gluposti koje si tu ispisao; švabo napisao da si tehnološki višak a nisi da uzmeš od njegove države lovu, nisi potpisao otkaz, imaš pravo na 80% plaće a ne radiš, plaća ti bivši poslodavac školovanje i još su te otkrili kao talenta..ne bi me čudilo da čuvaš negdje ovce na dinari gdje ima signala i laprdašpismejker wrote:Tko o čemu,Kaja o Poštenju,jel..kaja wrote:dvije rečenice i obje laž..tztztzpismejker wrote:A fala joj lipo..no ja sam vani vec 3.5 godine,i dobro mi je..Sora wrote:Onda ce vam jos precednica pozeljeti sretan put .
Ha ?
Guest- Guest
kajo!!!kaja wrote:prije svega nauči ju ti, ja ju već znam, odnosno nema je. dobio si otkaz kao tehnološki višak, sve ostalo su bljezgarije sa đigerom, talentima i kurcima palcima, 80% plaće i ostale idiotarije koje pišešpismejker wrote:
al nebitno..komično je kako netko tko dobije otkaz napiše bez srama da mu je tamo super..
ne diraj nam naseg managera u audiju, snajperista u ratu (u zadnje vrijeme nije ni zidov).
jebac bez premca, ru(j)ka stalno zadovoljena....
...i te spike.
2014-12-30
mozda ti nije dobro objasnio - ali moze biti. Ja sam to prolazio pred oko 15 godina, kad sam sporazumno napustio firmu gdje sam radio i od Arbeitsagenture dobio preskolovanje od 2 godine i (ne bas 80%) 75 % od moje netto place. Uredno - svaki mjesec.kaja wrote:prije svega nauči ju ti, ja ju već znam, odnosno nema je. dobio si otkaz kao tehnološki višak, sve ostalo su bljezgarije sa đigerom, talentima i kurcima palcima, 80% plaće i ostale idiotarije koje pišešpismejker wrote:
Inace, kad netko dobije otkaz, a prije toga je radio godinu dana, ima pravo na ALG1 odnosno na novcanu naknadu za nezaposlene koja je oko 60 % od netto place, i to 12 mjeseci. Ako u tom vremenu ne uspije naci posao ukida se ALG1 i dobiva se ALG2 odnosno, poznatije kao Hartz IV. A to neki put moze cak biti i vise od ALG1 - ovisno o individualnim okolnostima...tako da ovo sto je napisao nije pogresno.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ako ti ne daju taj PPS broj, ne mozes ni raditi.
Otvoreno trziste znaci da se prijavis samo i mozes odmah raditi.
Dablin je skup zbog turista, smestaj se tu iznajmljuje na dan a mozda ako izadjes van grada, mozes bolje proci.
Velika navala je Istocnjaka, neki sa Baltika ili ko zna odakle su u Ibis hotelu, imao sam osecaj sa zidovima da komuniciram.
Teras ga dve reci da izvuces u vezi smestaja.
Otvoreno trziste znaci da se prijavis samo i mozes odmah raditi.
Dablin je skup zbog turista, smestaj se tu iznajmljuje na dan a mozda ako izadjes van grada, mozes bolje proci.
Velika navala je Istocnjaka, neki sa Baltika ili ko zna odakle su u Ibis hotelu, imao sam osecaj sa zidovima da komuniciram.
Teras ga dve reci da izvuces u vezi smestaja.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Tamo najbolje odneti cigarete, kostaju 11€.
Uvalis 10 bokseva, uzmes nekoliko stoja i kuci.
Uvalis 10 bokseva, uzmes nekoliko stoja i kuci.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Khuenovsko kopile kojem je cilj isprazniti Hrvatsku da ju mađaroni jeftino kupe.vuksadinare wrote:a sto ti nisi otisao vani kad sve znas a kuris druge da odu..joj nemoj meni prodavat fore..predobro je tebi ovdje...a non stop kao kukas....o kurisasilovski wrote:Koji su ovi portali? Kakvi su ovi idioti? Osim toga mozes si kupiti mercedes jer u belfastu isti dođe 50 % jeftinije
KAJI nije dosta trojica njihveber wrote:kajo!!!kaja wrote:prije svega nauči ju ti, ja ju već znam, odnosno nema je. dobio si otkaz kao tehnološki višak, sve ostalo su bljezgarije sa đigerom, talentima i kurcima palcima, 80% plaće i ostale idiotarije koje pišešpismejker wrote:
ne diraj nam naseg managera u audiju, snajperista u ratu (u zadnje vrijeme nije ni zidov).
jebac bez premca, ru(j)ka stalno zadovoljena....
...i te spike.
da objasne jednostavne spike
usporena i zapaljena žena je teška za prihvatiti išta razumno
Regoč-
2015-08-21
Uspjeh vani kao i svuda: stjecaj sposobnosti, znanja i okolnosti. Ništa posebno.
Regoč wrote:Khuenovsko kopile kojem je cilj isprazniti Hrvatsku da ju mađaroni jeftino kupe.vuksadinare wrote:a sto ti nisi otisao vani kad sve znas a kuris druge da odu..joj nemoj meni prodavat fore..predobro je tebi ovdje...a non stop kao kukas....o kurisasilovski wrote:Koji su ovi portali? Kakvi su ovi idioti? Osim toga mozes si kupiti mercedes jer u belfastu isti dođe 50 % jeftinije
pa to je u redu
naš je prioritet Hercegbosna, za nju smo krv prolivali
llijepo možemo prodati pol sjeverne Rvacke a onda pripojiti one s kamenjara , Međugorje, Mostar
haman taman da ne budemo više kifla nego žemlja
tako da to bude Tuđmanija baš do kraja
za bureke ili koljače?Regoč wrote:Kajo, majstorice!
za bureke ili koljače?Regoč wrote:Kajo, majstorice!
"Antifašističke" bljezgarije bez osnove u stvarnosti.Sora wrote:Regoč wrote:Khuenovsko kopile kojem je cilj isprazniti Hrvatsku da ju mađaroni jeftino kupe.vuksadinare wrote:a sto ti nisi otisao vani kad sve znas a kuris druge da odu..joj nemoj meni prodavat fore..predobro je tebi ovdje...a non stop kao kukas....o kurisasilovski wrote:Koji su ovi portali? Kakvi su ovi idioti? Osim toga mozes si kupiti mercedes jer u belfastu isti dođe 50 % jeftinije
pa to je u redu
naš je prioritet Hercegbosna, za nju smo krv prolivali
llijepo možemo prodati pol sjeverne Rvacke a onda pripojiti one s kamenjara , Međugorje, Mostar
haman taman da ne budemo više kifla nego žemlja
tako da to bude Tuđmanija baš do kraja
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika
» Saopštenje iz Njemačkog veleposlanstva
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika