Kraj irskog sna(i njemackog)
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Kraj irskog sna(i njemackog)
To između moje žene i mene, to je čisto i iskreno.
Ako žena voli nekoga tko je glup, ružan i siromašen kao što sam ja, onda to mora biti prava ljubav.
Sve drugo bi bila ljubav iz interesa.
Ako žena voli nekoga tko je glup, ružan i siromašen kao što sam ja, onda to mora biti prava ljubav.
Sve drugo bi bila ljubav iz interesa.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Regoč wrote:Otkud sad to? Nije li te zakonita, koju si hvalio kao iskusnu u pitanjima spolovilah, baš zato prva nazvala Hrvatom?crvenkasti wrote:pismejker wrote:Zasto te zena voli ako si glup?
Imam veliki pimpek.
Kakvi li su u onda oni koji su Hrvati od rođenja?
crvenkasti-
2014-04-17
Pitaj ženu, za nju si rekao da se kuži u kurčeve.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Otkud sad to? Nije li te zakonita, koju si hvalio kao iskusnu u pitanjima spolovilah, baš zato prva nazvala Hrvatom?crvenkasti wrote:pismejker wrote:Zasto te zena voli ako si glup?
Imam veliki pimpek.
Regoč wrote:Pitaj ženu, za nju si rekao da se kuži u kurčeve.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Otkud sad to? Nije li te zakonita, koju si hvalio kao iskusnu u pitanjima spolovilah, baš zato prva nazvala Hrvatom?crvenkasti wrote:pismejker wrote:Zasto te zena voli ako si glup?
Imam veliki pimpek.
Je, tu je ekspert. Iskustvo i praksa.
crvenkasti-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
istina sto govoris, ja se najsladje nasmijem ljudima koji imaju pun kurac zemlje al ih mrzi zakopat motikom a pod izlikom da se ne isplati, mrzi oh pobrat sljive il jabuke koje njihov deda zasadio , pada na zemlju i gnjije, o mesu bolje da ne pricamo, ja izbjegavam meso kad god mogu, u ducanu ga nikad i ne kupujem, a to sa jajima i salatom je legendarno al jos legendarnije mi je da ljudi koji imaju svoju vodu kupuju flasiranu,uvjerio se na svoje oci, il daju djetetu sok iz ducana, one guste sokove koji su zivi otrov a voce im propada a o kupinama i ostalom da ne pricam, a na dohvat ruke im je, ne govorim o ljudima iz grada nego sela, o jebemti mater i majmunima,michaellcmacha wrote:ma pusti tu priču, govorimo o većini stanovništva, kako kod nas tako i u drugim europskim zemljama, neovisno dali ljudi ćive u gradu ili u prigradskim naseljima ili u strogo ruralnim sredinama, ni jedna od tih skupina stanovnika nije orijentirana na proizvodnju hrane za svoje potrebe... to je toliko zastranilo da ljudi sa sela kupuju jaja i zelenu salatu po trgovačkim centrima... dao bih se kladiti da 1-3% tu nas koji tipkamo trošimo svoju zimnicu (pri tom mislim da smo sami i proizveli to što smo ukiselili ili zapržili) sa voćem je još gora situacija, ja recimo imam svoju aroniju, svoje peruanske jagode, svoje kupine, svoj tayberry i svoje višnje, već šljivu, jabuku i krušku više nemam jer mi je voćnjak skroz uništen i s tim sam voćem na doviđenja.... ok nabavim nešto, ali to nije više to jer sam ovisan o drugom....Leviathan2 wrote:pa vecina tih sorti ne moze opstat bez tretiranja, ja doma imam samo one stare sorte, jes da nisu lijepe na oko al ne treba ih spricat snicim, okrecim stablo u rano proljece i to je sva zastitamichaellcmacha wrote:evo kakve su trenutno peripetije na tržištu jabuka... bosanci su pokušali uvaliti rusima somalske jabuke, ajmo reć da nisu uspjeli, srbi su toliko nakrkali pesticidima svoje jabuke da rusi to kroz svoj sustav kontrole odjebavaju jer da ga jebeš to je doslovno opasno po zdravlje... a poljaci trenutno imaju ogromne viškove koje tretiraju za dugotrasjno skladištenje i taj proces traje već dobrih 7 godina... tak da konstantno izbacuju stare jabuke a sa novom šaržom popunjavaju skladišta.... uglavnom ktstrf... ovo u vezi pretjerivanja sa pesticidima vrijedi i za našu proizvodnju...
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika
» Saopštenje iz Njemačkog veleposlanstva
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika
» Saopštenje iz Njemačkog veleposlanstva
Page 13 of 13