Kraj irskog sna(i njemackog)
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Kraj irskog sna(i njemackog)
drzava uzma ljudima pare na porezima i drugim sranjima i onda kad uzmes nesto nazad od drzave samo vracas ali dio onog sto su oni tebi uzeli
Guest- Guest
meni auto viri na trotoaru 10cm, (iako tenk može proći) a onda dođe državna firma, digne mi auto, i udre 100€ kazne... tehnički su u pravu, moralno nisu, jer OK, zajeba sam tih 10cm, ali sve jedno mogao je tenk proći , ali eto..
neka.. uzeli su mi tih 100€ ja ću im uzeti negdje drugdje.. HDZovcima(okupatoru) niti zrno žita
neka.. uzeli su mi tih 100€ ja ću im uzeti negdje drugdje.. HDZovcima(okupatoru) niti zrno žita
Guest- Guest
JeboteIrud,da samo zans koja masa love ode tim kozojebima..nis ne moraju placati,sve im drzava placa,i to nisu neke male sume..provajderi interneta oblijecu mjesta gdje su kozojebi smjesteni,pa im dijele besplatno Samsungove flagshipove badava,jer ce upbuduce postati njihovi korisnici i potrosaci..Pinochet wrote:čak i njemačka država, evo njemci imaju para, država ima para, OK uložila je u zdravstvo, ceste, obrazovanje, itd (nisu se nakrali kao naši HDZovci) i šta onda Njemci rade? sa viškom love trpaju kozojebe da jebu te njemce.. ništa treba i njemačku državu isisati..
zato je Trump rekao, kada su ga pitali "kako to da nije nikako platio porez na dobit, da non stop prikazuje da je u gubicima, kakav je on to patriot"?
kaže on - "ja sam pametan". I dobije izbore
Guest- Guest
pa drzava nam uzima konstantno, sve sto kupis moras jos ober platit cetvrtinu, ap jebote, matija gubec digao bunu i zbog manjegGround Biscuits wrote:drzava uzma ljudima pare na porezima i drugim sranjima i onda kad uzmes nesto nazad od drzave samo vracas ali dio onog sto su oni tebi uzeli
2015-07-23
To prekopirali od Svabija..Ovdje to Ordnungsamt radi,mjere ti cente van gabarita..snimak kamerom,i stize ti kazna..Pinochet wrote:meni auto viri na trotoaru 10cm, (iako tenk može proći) a onda dođe državna firma, digne mi auto, i udre 100€ kazne... tehnički su u pravu, moralno nisu, jer OK, zajeba sam tih 10cm, ali sve jedno mogao je tenk proći , ali eto..
Guest- Guest
samo je joda ukrusak, ja sam baustelacgargamel0101 wrote:Ukrušak do ukruška a grme protiv države. Ccccccc.......
Uhljebi,molit cu lijepo..i samo vracamo svoje natrag,sto je drzava pokrala.Najgori diktatori kroz povijes nisu derali vise narod od 10% poreza...gargamel0101 wrote:Ukrušak do ukruška a grme protiv države. Ccccccc.......
Guest- Guest
jebiga vama tamo treba neki hrvatski trampLeviathan2 wrote:pa drzava nam uzima konstantno, sve sto kupis moras jos ober platit cetvrtinu, ap jebote, matija gubec digao bunu i zbog manjegGround Biscuits wrote:drzava uzma ljudima pare na porezima i drugim sranjima i onda kad uzmes nesto nazad od drzave samo vracas ali dio onog sto su oni tebi uzeli
Guest- Guest
Madjari su pametno napravili,smanjili poreze maximalno i ekonomija sad cvijeta
Guest- Guest
@levi: to nije bilo tebi namjenjeno.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
bit ce da Levi ima necistu savjest..zabusava pored Mjesalice..
Guest- Guest
meni ne treba, kak joda veli, izbjegavanje placanja poreza pojacano na maksimalno, pleme ima ducane preko kojih nabavlja robu bez poreza, tj ducani to otpisuju, vecina robe se nabavlja privatno a i dobrim djelom razmjenom, jedino sto se stvarno ne moze izbjec je registracija auta i slicne gluposti al i to ce nadoci, treba samo istrajat, meni ovdje ne uzimaju nis poreza jer imam hrpu ljudi koje kao uzdrzavam ali mi otmu za socijal, ajd to bi se trebalo refundirat kao pemzija,Ground Biscuits wrote:jebiga vama tamo treba neki hrvatski trampLeviathan2 wrote:pa drzava nam uzima konstantno, sve sto kupis moras jos ober platit cetvrtinu, ap jebote, matija gubec digao bunu i zbog manjegGround Biscuits wrote:drzava uzma ljudima pare na porezima i drugim sranjima i onda kad uzmes nesto nazad od drzave samo vracas ali dio onog sto su oni tebi uzeli
poneki sverc komerc il posao na crnjak ne prijavljujem, hranu kad god mogu nabavljam direkt od seljaka i dojde me 50% jeftinije nego po ducanima,
veli kujundžić da bi hrana mogla biti uzročnik veće pojavnosti kancerogenih stanja u velikog broja ljudi u hrvatskoj....
2015-08-08
danas mjesalica imala odmor od mene :D,pismejker wrote:bit ce da Levi ima necistu savjest..zabusava pored Mjesalice..
mada, dan mi je danas zbunjola, ono, nesto fali
-višak si jer nemaš kvalifikacije
-zato te burza salje u skolu jer je opterećna NKV radnicima
-nisi manager u audiju, takvi samo prelaze u drugi firmu
kada nemaš argumente onda pljujes i vrijedas
-dobio si otkaz jer si tehnološki višak
-višak si jer nemaš kvalifikacije
-zato te burza salje u skolu jer je opterećna NKV radnicima
-nisi manager u audiju, takvi samo prelaze u drugi firmu
kada nemaš argumente onda pljujes i vrijedas
Last edited by veber on 4/2/2017, 22:04; edited 1 time in total
2014-12-30
miha, nije covjek nis lagaomichaellcmacha wrote:veli kujundžić da bi hrana mogla biti uzročnik veće pojavnosti kancerogenih stanja u velikog broja ljudi u hrvatskoj....
Kiša...ne prestaje kisiti...usrano vrijeme sam ose vucem po stanu..Leviathan2 wrote:danas mjesalica imala odmor od mene :D,pismejker wrote:bit ce da Levi ima necistu savjest..zabusava pored Mjesalice..
Guest- Guest
kd mene zacudo vedar dan, al zima u 3pmpismejker wrote:Kiša...ne prestaje kisiti...usrano vrijeme sam ose vucem po stanu..Leviathan2 wrote:danas mjesalica imala odmor od mene :D,pismejker wrote:bit ce da Levi ima necistu savjest..zabusava pored Mjesalice..
ovdje je drzalo par tjedan minus dan i noc,ali zadnjih dana pomeksalo,pa kisa,pa vjetar,malo sunca kroz oblake,njonjavo vrijeme opcenito..usranoLeviathan2 wrote:kd mene zacudo vedar dan, al zima u 3pmpismejker wrote:Kiša...ne prestaje kisiti...usrano vrijeme sam ose vucem po stanu..Leviathan2 wrote:danas mjesalica imala odmor od mene :D,pismejker wrote:bit ce da Levi ima necistu savjest..zabusava pored Mjesalice..
Guest- Guest
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika
» Saopštenje iz Njemačkog veleposlanstva
» Tamna strana irskog uspjeha
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Čad protjeruje njemačkog veleposlanika