ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kraj irskog sna(i njemackog)

Page 8 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Kraj irskog sna(i njemackog) - Page 8 Empty Re: Kraj irskog sna(i njemackog)

Post by Leviathan2 4/2/2017, 19:12

,
veber wrote:kao da je sramota radoti na bausteli, ali brate ne seri da si manager u audiju.
ma slusaj, ja se ne sramim baustele ni radnog odijela, al to za menagera nebih komentirao jer ne znam da li je ili nije, na meni je hocu li povjerovat ili necu, ni meni nekad ljudi ne vjeruju da sam baustelac a o ostalim stvarima da ne pricam, al brate, ako ne vjerujes nevjeruj, ako mi je stalo da te uvjerim onda cu to i ucinit ako nije, nek voda nosi,

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by veber 4/2/2017, 19:15

ma libo me racku. ako vec laze neka bude kozistentan u lazi.
malo-malo pa ga ulovimo u lazi.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/2/2017, 19:19

veber wrote:ma libo me racku. ako vec laze neka bude kozistentan u lazi.
malo-malo pa ga ulovimo u lazi.
ovo je kljucno

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by veber 4/2/2017, 19:22

pa je, ako vec seres radi to kako treba.
kaj misli da ne pamtimo prosere.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Leviathan2 4/2/2017, 19:26

veber wrote:pa je, ako vec seres radi to kako treba.
kaj misli da ne pamtimo prosere.
da, cvrsta laz vrijedi vise od nesigurne  istine, stara kineska :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by kaya 4/2/2017, 19:45

a kad ga netko skuži da laže postane agresivan i vrijeđa
počelo je tako da je meni objasnio da sam glupa jer on nije dobio otkaz nego je rješen kao tehnološki višak s preporukom da naučim nešto o otkazu Kraj irskog sna(i njemackog) - Page 8 1f600 . jer valjda on misli da to nije otkaz.i onda nam s visoka objasni kako mu država plaća studij jer valjda smo bedasti i ne kužimo da je to prekvalifikacija što se ovdje radi odavno također. lovce na talente koji su ga otkrili na prekvalifikaciji ne želim ni komentirati.
ali to sve nam objasni s visoka jer eto mi u tanzaniji to ne znamo, on nas educira jelte..
pa jel mu ne bi čovjek jebo sve po spisku..

Last edited by kaja on 4/2/2017, 19:45; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 4/2/2017, 19:56

:kiss:
najvise mi se svida zadnja recenica tvog objasnjenja

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 4/2/2017, 20:10

"Prije svega nauci razliku izmedju otkaza i dogovorenog prekida radnog odnosa"... evo ovo je meni sveto napisao s naznakom da sam jako glupa jer to ne znam.
i što sada? da si dam truda pa mu objasnim da on nema dogovoreni prekid radnog odnosa bez obzira što se "dogovorio " u biti odgovorio - ja, danke! kad mu je hans spičio otkaz , jer dogovorenom prekidu mora dati pristanak i zove se sporazum o prestanku ugovora o radu čime gubi prava na burzi  te da to što je dobio je zapravo i dalje  otkaz - poslovno uvjetovan  čime dobija neka prava u svakoj državi osim zimbabveu.
da mu objasnim da ja koja sam jako glupa znam sve o redovnom otkazu koji može poslovno uvjetovan, osobno uvjetovan i uvjetovan skrivljenim ponašanjem i da mi ne otkriva toplu vodu i ne farba me ili da ga samo pošljem u kurac
možda ovo zadnje najbolje
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 20:11

ima razlike, recimo u RH zakonodastvu ako daš ti otkaz onda recimo nemozes sisati neke beneficije sa biroa, pa se dogovoriš sa gazdom da ti on kao da otkaz ako si dobar sa njime, i onda sisaš državnu cicu.. vjerojatno je tako svetac napravio
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 4/2/2017, 20:16

Pinochet wrote:ima razlike, recimo u RH zakonodastvu ako daš ti otkaz onda recimo nemozes sisati neke beneficije sa biroa, pa se dogovoriš sa gazdom da ti on kao da otkaz ako si dobar sa njime, i onda sisaš državnu cicu.. vjerojatno je tako svetac napravio
pa ne možeš ni u njemačkoj vjerojatno sisati beneficije ako sam  daš otkaz ili ti ga daju zbog skrivljenog ponašanja.
a isto tako u hrvatskoj ako nema potrebe za tobom jer mu ne trebaš više dobiješ poslovno uvjetovan otkaz.
znači vrlo slično.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 4/2/2017, 20:18

dobro nećemo ga tračati više, nema ga, vjerojatno je na nekom showu za talente
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by jastreb 4/2/2017, 20:26

Naslov bi mogao biti i kraj lirskog sna,iako me sve to više podsjeća na epiku.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 20:33

Pinochet wrote:ima razlike, recimo u RH zakonodastvu ako daš ti otkaz onda recimo nemozes sisati neke beneficije sa biroa, pa se dogovoriš sa gazdom da ti on kao da otkaz ako si dobar sa njime, i onda sisaš državnu cicu.. vjerojatno je tako svetac napravio
Eto,vrlo jednostavno i tocno receno.Dajuc otkaz sam ili sporazumni,ne dobijas pravo za beneficije.Ako sa gazdom ili boss-om,lijepo dogovoris otkaz,kao nemaju u trenu posel za tebe,i onda si na drzavnoj sisi.Upravo tako sam i napravio.Plus toga nacina jest,da nisi srusio most u Firmi,ono sto Kaja ne kuzi,i jednog dana,se mozes iz bilo kojeg razloga obratiti boss-u,bilo radi eventualnog povratka u firmu,ili neceg drugog..
Upravo tako Yoda,vidim da je malo previse ovo za Kaju,iako u osnovi jednostavno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 20:40

pismejker wrote:
Eto,vrlo jednostavno i tocno receno.Dajuc otkaz sam ili sporazumni,ne dobijas pravo za beneficije.Ako sa gazdom ili boss-om,lijepo dogovoris otkaz,kao nemaju u trenu posel za tebe,i onda si na drzavnoj sisi.Upravo tako sam i napravio.Plus toga nacina jest,da nisi srusio most u Firmi,ono sto Kaja ne kuzi,i jednog dana,se mozes iz bilo kojeg razloga obratiti boss-u,bilo radi eventualnog povratka u firmu,ili neceg drugog..
Upravo tako Yoda,vidim da je malo previse ovo za Kaju,iako u osnovi jednostavno..
pa tako sam i ja radio ovdje :D mislim tako svatko normalan.. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 20:46

kaja wrote:a kad ga netko skuži da laže postane agresivan i vrijeđa
počelo je tako da je meni objasnio da sam glupa jer on nije dobio otkaz nego je rješen kao tehnološki višak s preporukom da naučim nešto o otkazu Kraj irskog sna(i njemackog) - Page 8 1f600 . jer valjda on misli da to nije otkaz.i onda nam s visoka objasni kako mu država plaća studij jer valjda smo bedasti i ne kužimo da je to prekvalifikacija što se ovdje radi odavno također. lovce na talente koji su ga otkrili na prekvalifikaciji ne želim ni komentirati.
ali to sve nam objasni s visoka jer eto mi u tanzaniji to ne znamo, on nas educira jelte..
pa jel mu ne bi čovjek jebo sve po spisku..
Pa Kajo,mnogi su ti rekli da JESI GLUPA..sto sad vise tu mudrovati..zakacila si se zlobno za jednu trijec,i svoe ostalo proglasila iz zavisti i nesposobnosti-lazima.
Tebi kad netko kaze da si glupa,to nije uvreda,nego činjenicno stanje.Ne kuzis mimo svojih gabarita,koji su prilicno skuceni.
Lovci na talente? gdje sam ja tak orekao,jeboteIrud podmuklu i zlobnu?
Jel ti mozes pojmiti tom piljevinom u glavi,da na zapadu,firme i skolski sektor tijesno suradjuju,i ako je netko dobar na nekom podrucju,firme mu ponude suradnju..Sto je tu nejasno,bem te glupavu?to rade u americi,Engleskoj,Svabiji,Irskoj...
Osim sto preokrenes rijeci i smisao,zlobno preokreces i sustinu stvari..
Podla si,podmukla i pokvarena,kavu forum dogo ne vidi..
Jasno sam rekao i da Firme pripremaju dane Otvorenih vrata,tim nazivom,gdje izlaze primarno u susret,onima zainteresiranima za suradnju.Tako se moze nastavti skolovati u odredjenom smjeru,ako se sklopi dil sa Firmom,onda ti i oni neki postotak placaju skolovanje.Kasnije se to odradjuje.
Narvno,ti si to pompezno morala nazvati Lovcima na talente.
Kajo,malo zsca si zlobnica,podmuklica i opcenito pokvarena osoba,koja kipti od zavisti,jalnosti i komplekasa vece dubine..
Ti bi nekom jebala nesto po spisku??Hoš tatu mog ili burazera??ili Obojicu??.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 20:48

Pinochet wrote:
pismejker wrote:
Jasna stvar..Dodatno mi je boos rekao ,da jako zali sto idem,i da ako bude trebalo da mu se obratim,jerbo sam istinski se trudio u poslu.
Nekom to znaci nesto,nekom ne.Na zapadu to ti znaci razliku izmedju opstanka ili propasti.
Uvjiek gledas da ne srusis most tamo gdje radis.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 20:53

Pinochet wrote:
pismejker wrote:

znači, pokvareno sišeš državu, a pušku da je braniš ne'š nosit.
ajde, tovare, kako bi ti sam sebe okarakterizrao, daj nam reci..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 20:55

kaja wrote:
veber wrote:svi jamraju, a nitko se ne bi posla primio. ja imam finu placu za eu
 kamoli za hrvatsku.

lopatat moze svatko, vidimo po sveletu. no poznavanje jezika, programa i programiranja ne zna svatko. opet nam je svele ziv prijer.

na mjesalici i ja znam delat.
svele sad studira povijest nemoj hebat...hoće silno od sebe napraviti nešto što nije, preserava se a kad netko primjeti nelogičnosti u njegovom izlaganju glup je. 
ovo stoji, tko želi raditi posla ima, međutim problem ti je u radnicima (ima izuzetaka ali generalno govorim). ovdje jedu govna, svi bi bili neki direktori, ono što rade i što znaju  rade sa 50% kapaciteta, 20 pauza dnevno, danas kasnim bio sam kod doktora, mogu sutra ranije moram u vrtić, imam gripu ali ne da mi se doktoru može godišnji, bave se autima, odjećom, stanom, djecom, ženom poslodavaca , umislili su si u glavu da su im oni to sve zaradili sa svojih 5 sati rada dnevno i 3 slobodna dana u mjesecu, uvijek su potplaćeni koliko god daš. onda odjure u njemačku jer tamo će ih cijeniti, tamo rade bez pogovora i dva posla da prežive , ne usudi se pitati vode a ne slobodni dan i pišu da im je super..ne usude se pogledati poslodavca a ovdje za njima viču jel plaća sutra?!
evo vidi ovoga, dobio otkaz i piše da je to super jer se on dogovorio. da ga je tu dobio pisao bi da je poslodavac smrad, da mu je ukinuo radno mjesto da sebi kupi bolji auto i tako..
a ručak..drugi put, nemrem sutra, hvala na pozivu svejedno :)
Kajo,nemoj spominjati logiku,ne kuzis ti to..ti si sposobna samo zakaciti se za neku rijec koja ti ne pase i izmodati iz toga cijelu zavjeru protiv nekoga.To radis i u firmi.Ostalo s cim se susreces je samo tvoj domaci mentalitet,nemoj se ljutiti na cijeli svijet radi toga.tebi je dobro pod gazdinom mosnjom..grije te i sigurna si... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 21:01

kaja wrote:
Leviathan2 wrote:
veber wrote:daj svetozara zaposli. jadan cami u mrskoj mu rvatskoj.
zna na mjesalici. pa polako. prvo tacke, pa onda nosenje armature. das mu klijesta i paljenu zicu neka veze spojeve. kasnije mozda i na vilicar.
prvo mu daj paletar.
ma nece on, ja njega zvao, kaze da mu pun kurac baustele i da mu se ogadila hiltica,
a sto bi mu falilo, mogao bi izaci na 3 soma ojrica samo tako, s par prekovremenih,
jest da je nekad gadno kao kad se dogodi da na bausteli nema viljuskara pa istovaris sleper dva cementa na ruke, s vapnom je vec pjesma,
al ima dana kao sada kad napravis dva kruga po bausteli, odigras par partija bele i odes doma, a dnevnica ide
ja sveti ne rugam s tačkama :) , rugam se zato što izmišlja i zato što je tipičan hrvatski uvjetno rečeno hrvatski poltron.
znam di bi ovdje jebo mater nekom da ga riješi kao tehnološkog viška i pisao da je to zato da sebi kupi bolji autoa švabi je zahvalan jer mu je dao otkaz. pazite on je zahvalan na otkazu.
i onda nas uvjerava da se super dogovorio s njim, da je to odlično, mi ne kužimo da se on prekvalificira jer to je valjda topla voda za nas..
e to je ono što mi tlak diže
hrvatski?'..ajd dobro.. jocolor I tu moram reci da si glupa Kajo..ovo ce postati moto na VIP-u izgleda...dobro..sto nije jasno da ti se ukaze vremenska i ostala sansa za skolovanje.Da,Kajo,imam love,fino se skolujem za bolje,i ne moram raditi 2 godine..Krepi od zavisti.,,u stvari,preksutra kad dojdes na posao iskali ljutnju na nekom jadniku koji ne tegli dovoljno,ili nije ozdravio od gripe za 2 dana,pa preporuci gazdi da mu da otkaz..
Kajo,ti si onaj nemio segment u biznisu,koji je izmisljen da radi prljave poslove i odluke,kojima se vise instance ne zele prljati...podmetati ljudima otkaze,jer eto,ne daju za firmu previse...Ima takvih gamadi i ovdje,i slicne su karakterne bičezi... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 21:08

veber wrote:svi jamraju, a nitko se ne bi posla primio. ja imam finu placu za eu
 kamoli za hrvatsku.

lopatat moze svatko, vidimo po sveletu. no poznavanje jezika, programa i programiranja ne zna svatko. opet nam je svele ziv prijer.

na mjesalici i ja znam delat.
Sto ti vidis jebem te u usta apljava??!..Hajd kupi tamo na onaj svoj bazencic,jeftine kurvice i suti..Nitko ne zna nista,samo ti znas..Vidi se po drzavi gdje zivis kako znas,ti i tebi slicni.zajebi,pokradi,prevari..to je tvoj opis,zahvaljujuci kojem opstajes..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2017, 21:08

A dosta vise sa neukima imati posela.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics