HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: HNL 2016/2017
On je raskrstio svoje sa kinezima, ili kako bi reko, platio da ode
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Ako dodje nikica maminjo ce bit i sluzbeno na aparatima
nowitzki-
2014-04-27
Jebo vas Jelavič, taj dok je bil u najboljoj formi bil je kurac od igrača, a kamoli sad.
Zeko-
2015-08-26
Covjek dosao u kinu pobrat pare i zabio 15 golova u sezoni, za nasu ligu je svemirski brod....i jos ne sumnjam da bi uz dirigentsku palicu matjaza keka zablistao
nowitzki-
2014-04-27
On nije bil svemirski brod za HNL ni kad je tu za Hajduk igrao, a kamoli sad.
Zeko-
2015-08-26
Je, Jelavić je kurac od igrača koji je ima zapaženu ulogu u najjačoj ligi na svitu, ali zato je Sammir kojem je hnl bija vrhunac karijere igračina
Bija ja bi pojačanje za bilo koji klub u HNL-u, odbio je Dinamo, možda dođe u Rijeku, iako ja savjetujem da pričeka dok mi prodamo Futaca
Bija ja bi pojačanje za bilo koji klub u HNL-u, odbio je Dinamo, možda dođe u Rijeku, iako ja savjetujem da pričeka dok mi prodamo Futaca
Guest- Guest
Opet tipfeler, nepismenko maleni?Zeko wrote:Jebo vas Jelavič, taj dok je bil u najboljoj formi bil je kurac od igrača, a kamoli sad.
:8)
Guest- Guest
Ma gluperda ni sama ne viruje u gluposti koje piše o Sammiru...amper1950 wrote:Je, Jelavić je kurac od igrača koji je ima zapaženu ulogu u najjačoj ligi na svitu, ali zato je Sammir kojem je hnl bija vrhunac karijere igračina
Al jebat ga, došla je direktiva da ga mora hvalit...
Pa su Svetina i on prionuli poslu...
Guest- Guest
to vi ćakulate o liku kojeg je hajduk prodao u zulte za 500.000€?fridrih_niche wrote:Ma gluperda ni sama ne viruje u gluposti koje piše o Sammiru...amper1950 wrote:Je, Jelavić je kurac od igrača koji je ima zapaženu ulogu u najjačoj ligi na svitu, ali zato je Sammir kojem je hnl bija vrhunac karijere igračina :roflrofl: :roflrofl:
dobru ste cijenu postigli, ne?
uvijek ste znali prodati igrača.
a možda i niste...
sitting_bull-
2015-09-28
a e.nowitzki wrote:Covjek dosao u kinu pobrat pare i zabio 15 golova u sezoni, za nasu ligu je svemirski brod....i jos ne sumnjam da bi uz dirigentsku palicu matjaza keka zablistao
u rukah mandušića keka svaka puška jeste ubojita.
neka dođe da i to vidimo...
sitting_bull-
2015-09-28
Jelavić je u Hajduku ima nesriću što je na toj njegovoj poziciji bija bolji igrač, danas najbolji hrvatski napadač Nikola Kalinić, a i ozljede su ga napale dok je bija u Hajduku (dva puta operacija kolina).
Prodan je za isti iznos za koji je Dinamo u nizozemsku prodao Pranjića koji je kasnije prešao u Bayern iz Munchena
Prodan je za isti iznos za koji je Dinamo u nizozemsku prodao Pranjića koji je kasnije prešao u Bayern iz Munchena
Guest- Guest
a e.
'ko se zna ispričat i u crikvi more prdit.
forum se ne broji, tu prdiš cijelo vrijeme...
'ko se zna ispričat i u crikvi more prdit.
forum se ne broji, tu prdiš cijelo vrijeme...
sitting_bull-
2015-09-28
Jelavić odbio Dinamo ? Glupane, s takvim poluigračima Dinamo ne pregovara, takvi trebaju moliti da ih Dinamo uzme. Uostalom, jebeš osobu kojoj je index izvor informacija. Ja molim boga da Jelavić dođe u Rijeku, bit će bar 30 % slabiji, jer za tu sačekušu mora igrati cijela ekipa,
Zeko-
2015-08-26
nowitzki wrote:Covjek dosao u kinu pobrat pare i zabio 15 golova u sezoni, za nasu ligu je svemirski brod....i jos ne sumnjam da bi uz dirigentsku palicu matjaza keka zablistao
15 nastupa i 8 asistencija za 29 nastupa u kineskoj drugoj ligi koja je negdi u rangu HNL-a, možda malo jača.
Naravno da bi bio pojačanje za Rijeku.
Guest- Guest
Ja sam jedino siguran da ti ne vjeruješ u gluposti koje pišeš o Luki Modriću, a to su daleko veće gluposti nego bilo kakva o Jelaviću, jer u odnosu na Luku Jelavić ima karijeru za zaborav.fridrih_niche wrote:Ma gluperda ni sama ne viruje u gluposti koje piše o Sammiru...amper1950 wrote:Je, Jelavić je kurac od igrača koji je ima zapaženu ulogu u najjačoj ligi na svitu, ali zato je Sammir kojem je hnl bija vrhunac karijere igračina
Zeko-
2015-08-26
Naravno da si glup ka kurac i kako ne razumiš pročitano...sitting_bull wrote:to vi ćakulate o liku kojeg je hajduk prodao u zulte za 500.000€?fridrih_niche wrote:Ma gluperda ni sama ne viruje u gluposti koje piše o Sammiru...amper1950 wrote:Je, Jelavić je kurac od igrača koji je ima zapaženu ulogu u najjačoj ligi na svitu, ali zato je Sammir kojem je hnl bija vrhunac karijere igračina
a možda i niste...
;)
Guest- Guest
Tipfeleru, to pričaš o Sammiru i Dinamu?Zeko wrote:Jelavić odbio Dinamo ? Glupane, s takvim poluigračima Dinamo ne pregovara, takvi trebaju moliti da ih Dinamo uzme. Uostalom, jebeš osobu kojoj je index izvor informacija. Ja molim boga da Jelavić dođe u Rijeku, bit će bar 30 % slabiji, jer za tu sačekušu mora igrati cijela ekipa,
:D
Guest- Guest
jebati ga.fridrih_niche wrote:Naravno da si glup ka kurac i kako ne razumiš pročitano...sitting_bull wrote:to vi ćakulate o liku kojeg je hajduk prodao u zulte za 500.000€?fridrih_niche wrote:Ma gluperda ni sama ne viruje u gluposti koje piše o Sammiru...amper1950 wrote:Je, Jelavić je kurac od igrača koji je ima zapaženu ulogu u najjačoj ligi na svitu, ali zato je Sammir kojem je hnl bija vrhunac karijere igračina :roflrofl: :roflrofl:
a možda i niste...
;)
ono što vi napišete ni zadnji model HAL-a ne bi dešifrirao...
sitting_bull-
2015-09-28
A ti nastavi lupat kostima o pod u svom nerazumijevanju...
I nastavi se klanjat pogrešnom monolitu - Savjetniku...
Guest- Guest
lupanje kostima je bio početak evolucije.fridrih_niche wrote:A ti nastavi lupat kostima o pod u svom nerazumijevanju...
:tss:
dok to shvatiš još će koja civilizacija nestati...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50