HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: HNL 2016/2017
gdje su te sudačke krađe za dinamo
Last edited by jalnirajko on 19/2/2017, 17:01; edited 1 time in total
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nema straha uz ovakvu igru i pet sudaca moze sudit i penale i davat golove iz zaledja
Igra je vrhunska, franko jebe majku ekipa je do jaja...malo jos uigrat sve stopere i to ce biti nastimani stroj do najsitnijeg detalja
Dajte nam jos tog essiena da okrenemo pare samo od njegovog imena netreba ni sekinde odigrat
Igra je vrhunska, franko jebe majku ekipa je do jaja...malo jos uigrat sve stopere i to ce biti nastimani stroj do najsitnijeg detalja
Dajte nam jos tog essiena da okrenemo pare samo od njegovog imena netreba ni sekinde odigrat
nowitzki-
2014-04-27
uuu sad ste face kad ste pobijedili. inače bi kmečali na suce
2015-08-19
Cestitam vam na pobjedi gospodine kurvicki.... postedjen si strijeljanja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne budi jalan, znam da si se ponadao ali neda vam "vas" frankec da se jos veselite....sad dobit intera u zapresicu i onda nam se otvara ozonska rupa prema naslovu, kup treba zrtvovat sa igracima iz drugog plana koji mislim da mogu bit konkurentni osijekujalnirajko wrote:uuu sad ste face kad ste pobijedili. inače bi kmečali na suce
nowitzki-
2014-04-27
Hvala mocni vojvodo sad cu u to ime nazdravitdesert_fox wrote:Cestitam vam na pobjedi gospodine kurvicki.... postedjen si strijeljanja
nowitzki-
2014-04-27
dobro, bum zapamtil ove riječi pri prvom vašem porazunowitzki wrote:Ne budi jalan, znam da si se ponadao ali neda vam "vas" frankec da se jos veselite....sad dobit intera u zapresicu i onda nam se otvara ozonska rupa prema naslovu, kup treba zrtvovat sa igracima iz drugog plana koji mislim da mogu bit konkurentni osijekujalnirajko wrote:uuu sad ste face kad ste pobijedili. inače bi kmečali na suce
2015-08-19
Umjesto tebe strijeljat cemo bracalu naime cmartizan opet nece bit prvaknowitzki wrote:Hvala mocni vojvodo sad cu u to ime nazdravitdesert_fox wrote:Cestitam vam na pobjedi gospodine kurvicki.... postedjen si strijeljanja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sta je to poraz? Nismo godinu dana izgubili utakmicu sigurno ce mi tesko past posto neznam vec godinu dana kako je to izgubiti :)jalnirajko wrote:dobro, bum zapamtil ove riječi pri prvom vašem porazunowitzki wrote:Ne budi jalan, znam da si se ponadao ali neda vam "vas" frankec da se jos veselite....sad dobit intera u zapresicu i onda nam se otvara ozonska rupa prema naslovu, kup treba zrtvovat sa igracima iz drugog plana koji mislim da mogu bit konkurentni osijekujalnirajko wrote:uuu sad ste face kad ste pobijedili. inače bi kmečali na suce
nowitzki-
2014-04-27
joj daj, čim ste igrali X u koprivi počeli ste kmečati skup s tobomnowitzki wrote:Sta je to poraz? Nismo godinu dana izgubili utakmicu sigurno ce mi tesko past posto neznam vec godinu dana kako je to izgubiti :)jalnirajko wrote:dobro, bum zapamtil ove riječi pri prvom vašem porazunowitzki wrote:Ne budi jalan, znam da si se ponadao ali neda vam "vas" frankec da se jos veselite....sad dobit intera u zapresicu i onda nam se otvara ozonska rupa prema naslovu, kup treba zrtvovat sa igracima iz drugog plana koji mislim da mogu bit konkurentni osijekujalnirajko wrote:uuu sad ste face kad ste pobijedili. inače bi kmečali na suce
2015-08-19
Kakvih cinjenica, cinjenica je da si se ti prebacio sa poraza na nekakve xeve u koprivnici....nara no da cu kmecat na nepravdu ali zasto bi i razmisljao o porazima (porazima za kojeg molis boga da dodju) kad je idila u klubu trenutno na svim poljima
nowitzki-
2014-04-27
Meni je bitno da mi igramo stvarno odlicno, usudio bi se rec najbolje od kad pratim rijeku
nowitzki-
2014-04-27
Čestitam na zasluženoj pobjedi. Samo suzbite te komplekse u vidu reagiranja na svaku sučevu odluku! Zebec je danas dobro sudio, ali na svaku odluku igrači vam prigovaraju pa kada nekom sucu pukne film bit će ukralo pokralo .... Vešović bi mogao manje urlati kod običnog faula ... jedino se on čuo u svakom duelu.nowitzki wrote:Meni je bitno da mi igramo stvarno odlicno, usudio bi se rec najbolje od kad pratim rijeku
Inače ... igrate šampionski i po trenutnoj igri Rijeke i Dinama bliže ste tituli.
sat2-
2015-09-28
Po trenutnoj igri nas a pogotovo dinama ovih 6 bodova je kurac od prednosti
nowitzki-
2014-04-27
stare guzičarske navikesat2 wrote:
Čestitam na zasluženoj pobjedi. Samo suzbite te komplekse u vidu reagiranja na svaku sučevu odluku! Zebec je danas dobro sudio, ali na svaku odluku igrači vam prigovaraju pa kada nekom sucu pukne film bit će ukralo pokralo .... Vešović bi mogao manje urlati kod običnog faula ... jedino se on čuo u svakom duelu.
Inače ... igrate šampionski i po trenutnoj igri Rijeke i Dinama bliže ste tituli.
2015-08-19
nowitzki wrote:Meni je bitno da mi igramo stvarno odlicno, usudio bi se rec najbolje od kad pratim rijeku
Odlicno, mozda ponovo budete drugi...da Zvezda ista vise vrijedi mogli ste dobiti par otpisanih igraca od tamo, pa mozda sastaviti malo jacu ekipu.
Tih 6 bodova zaboravi, vi bi i sa 12 bodova izgubili, choke artists.
Guest- Guest
sat2 wrote:Čestitam na zasluženoj pobjedi. Samo suzbite te komplekse u vidu reagiranja na svaku sučevu odluku! Zebec je danas dobro sudio, ali na svaku odluku igrači vam prigovaraju pa kada nekom sucu pukne film bit će ukralo pokralo .... Vešović bi mogao manje urlati kod običnog faula ... jedino se on čuo u svakom duelu.nowitzki wrote:Meni je bitno da mi igramo stvarno odlicno, usudio bi se rec najbolje od kad pratim rijeku
Na kraju cemo vidjeti kako je tko igrao, narocito kad se bude odlucivalo o tituli...mislim da ce nogice na Rujevici drhtati, kao i uvijek dosad.
Molim te, pa kupili su cijelu ekipu, tamo nema 2 Rijecana, ako ih uopce ima, to su sve placenici, i oni se pale kao da su prosli u finale LP.
Guest- Guest
Po vas je najgore to kaj Dinamo ovisi sam o sebi i nije mu potrebna pomoć nijednog drugog kluba. Sa 15 pobjeda Dinamo je siguran prvak i jedina prava utakmica sa kojom Dinamo 99,9 % rješava prvenstvo je ona na Rujevici. Ako zadnje kolo u Zagreb dođete sa +3 ili manje, dobro je Sammir rekao, šanse da budete prvaci iste su vam k'o piletu kod mesara da preživi.nowitzki wrote:Meni je bitno da mi igramo stvarno odlicno, usudio bi se rec najbolje od kad pratim rijeku
Zeko-
2015-08-26
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50