HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: HNL 2016/2017
operw wrote:puše jedan drugom da se zgriju tijekom hladnih noći
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Manje pivica :)jalnirajko wrote:šteta što nismo poslije i rijeku pokrali. dabogda sve pokrali. i da nije svirao bio penal bili bi lopovi. pa nek jesmo. tko vam jebe svima mater
Edit:pokrali ste vi nas za cisti penal u prvoj minuti i neregularnim golom osijeka za 2-1 ali smo jaci od sila tame
Last edited by nowitzki on 26/2/2017, 20:22; edited 1 time in total
nowitzki-
2014-04-27
jalnirajko wrote:nisi svi ko tvoja sekicaBracala wrote:jalnirajko wrote:čuo sam da si vi u kontejneru pušite jedan drugom ispod kartonaBracala wrote:jalnirajko wrote:
to je ljudina i heroj!
čuo sam da ga je hodža iz te pripizdine, odakle je taj klošar, osudio na odsecanje obe noge zbog varanja po šerijatskom pravu...
nisi čuo, probao si...
razumem te, ipak ti je to u krvi. keva ti se za lovu heftala, a ćale pobegao u sloveniju-da se sa dečkom venča...
Guest- Guest
budi dobar da ti keva opet ne isključi internetBracala wrote:operw wrote:puše jedan drugom da se zgriju tijekom hladnih noći
ti to najbolje znaš, otkako te keva isterala na ulicu...
Guest- Guest
nowitzki wrote:Manje pivica :)jalnirajko wrote:šteta što nismo poslije i rijeku pokrali. dabogda sve pokrali. i da nije svirao bio penal bili bi lopovi. pa nek jesmo. tko vam jebe svima mater
rajkić, upao u menopauzu...
Guest- Guest
operw wrote:budi dobar da ti moja keva opet ne isključi internetBracala wrote:operw wrote:puše jedan drugom da se zgriju tijekom hladnih noći
ti to najbolje znaš, otkako te keva isterala na ulicu...
moram sa manje intenziteta da ti je heftam-jbg, sve kablove počupamo tokom ravašenja...
Guest- Guest
Kopile iz raspalog braka zrtva pedofilije od strane ocuha pa govori o rajkovoj obitelji. Boze jadnog li djeteta ... strasno djetinjstvi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kmenowitzki wrote:Manje pivica :)jalnirajko wrote:šteta što nismo poslije i rijeku pokrali. dabogda sve pokrali. i da nije svirao bio penal bili bi lopovi. pa nek jesmo. tko vam jebe svima mater
Edit:pokrali ste vi nas za cisti penal u prvoj minuti i neregularnim golom osijeka za 2-1 ali smo jaci od sila tame
2015-08-19
jesi li tužio školu humoraBracala wrote:
razumem te, ipak ti je to u krvi. keva ti se za lovu heftala, a ćale pobegao u sloveniju-da se sa dečkom venča...
2015-08-19
Da su imalo pametni napravit iz kluba sad najveci pritisak na suce u povjesti, pa neka se prica samo o sudjenju uopce ne o nogometu.....toliko sada se treba raskmecat da odzvoni do boke kotorske
Cim se prestalo kmecat evo vec dva kola zaredom i te kakve kardinalne greske, ako se ovi iz dinama misle smjeskat na ovakve poklone udarit takav kmeeeeee da eksplodiraju i novine i portali i sve picke materine u ovoj ligi i drzavi
Cim se prestalo kmecat evo vec dva kola zaredom i te kakve kardinalne greske, ako se ovi iz dinama misle smjeskat na ovakve poklone udarit takav kmeeeeee da eksplodiraju i novine i portali i sve picke materine u ovoj ligi i drzavi
nowitzki-
2014-04-27
Jedva cekam kulusica i kako ce nagradit ovog monstruma iz vinkovaca koji je odrzao prvenstvo i dalje napetim
nowitzki-
2014-04-27
uuu usrali smo se. nemojte pljiznowitzki wrote:Da su imalo pametni napravit iz kluba sad najveci pritisak na suce u povjesti, pa neka se prica samo o sudjenju uopce ne o nogometu.....toliko sada se treba raskmecat da odzvoni do boke kotorske
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=16760
2015-08-19
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50