HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Kad maknemo ove huligane, nestat ce i ti s bengalkama...
Lančana reakcija, plain and simple...
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Kod nas je zločin kad je baklja u terenu (vjerovatno za goli otok), ali nije zločin kad mazneš miljune. Nije kod nas zločin ni kad gliserom ubiješ dvoje ljudi, nego te oslobode i još si uglednik koji jede i pije s vrhom HNS-a i redovito je u svečanim ložama. O takvim stvari ljudi kao ti ne pričaju, a kad netko baci baklju, kožu bi mu ogulili, a ostatak tijela vjerovatno zapalili. U kojem dobu je onda tvoja glava zarobljena?!?Ziil Los Dii ! wrote:Znao sam da neces shvatiti .
Vlast je preslika naroda ,izabrana od naroda, vlast ce biti jednaka dok ne promijenis svijest pojedinaca koji je biraju
Moj komentar je bio da mi je apsurdno to relativiziranje zlocina u nas , lik treba biti kaznjen kao i plagijatori i porezni muljatori, uz razliku da je neke stvari puno teze dokazati
Glupe demagoske metafore sa glavama ostavljam ribarima...osim toga , poredba ti je kriva, u demokratskom sustavu glava su gradjani, iako smo mi u svojim glavama jos zarobljeni u komunizmu (sto sam takodjer gore naveo opisujuci prosjecno stanje cro uma)
Znao sam da ces se ti javiti.
Gdje sam rekao da to navedeno nije zlocin? Da ne treba biti kaznjeno ?
Zadarski huligan je dobio adekvatnu kaznu koja da budemo iskrena uopce nije strasna kako je vi prikazujete
Prekini spinovati , u biti ako prestanes neces imati sto raditi na forumu.
Ti prestani pisati gluposti i pizdarije o komunizmu i glavama zarobljenim u komunizmu, jer ova rasprava,tema i se ostalo nema veze s komunizmom i stvarima kojima ti povezuješ.
Tebi je baklja na terenu zločin, a zašto ne pišeš o kriminalcima u i oko HNS-a?!? Činjenica je da baklja nikad nikog nije ubila, dok je stadion/teren u Zadru odnio jedan mladi život, a taj stadion u bilo kojoj normalnoj zemlji nikad onakav nebi dobio licencu, dok su ovi iz HNS-a gledali kroz prste istom dok je gazda kluba bio politički močan. Za smrt tog mladog života nitko nije odgovarao, a tipovi poput tebe o tome ne pišu i ne komentiraju jer je to nebitno pored baklje u terenu.
Guest- Guest
Opet spinujes amperu
I prva recenica o raspravama savrseno opisuje svaki tvoj post
I jednom za ime bozje procitaj sto pisem, ako ne shvatis od prve procitaj jos nekoliko puta
Nije sve usmjereno protiv tebe i hajduka,opusti se
I jednom za ime bozje procitaj sto pisem, ako ne shvatis od prve procitaj jos nekoliko puta
Baklja nije ubila za sada nikoga,ali su mnogi imali opekline,neki su izgubili vid ,ako ti je potencijalno stvaranje invalida prihvatljivo well nisi nista bolji od ljudi po kojima pljujes
Niti sam rekao, niti tako pričao da je nešto usmjereno protiv mene, Hajduka kojeg nisam ni spomenuo.Ziil Los Dii ! wrote:Opet spinujes amperu
Ti si taj koji spinuje i priča bez veze, ostavi se komunizma i sličnog, živimo u 21 stoljeću i nekom drugom vremenu
Guest- Guest
Hoces reci da kad nije bilo mamica i coo da nije bilo huliganskih ispada?fridrih_niche wrote:Kad maknemo ove huligane, nestat ce i ti s bengalkama...
Jesu one budale istukle tvoju rodicu radi mamica i hnsa ili jer su jednostavno idioti?
Ko je od baklje izgubija vid?!?Ziil Los Dii ! wrote:Baklja nije ubila za sada nikoga,ali su mnogi imali opekline,neki su izgubili vid ,ako ti je potencijalno stvaranje invalida prihvatljivo well nisi nista bolji od ljudi po kojima pljujes
Ja za takav slučaj nisam čuo, vid od baklje možeš izgubiti vjerovatno jedini ako nekom zabiješ upaljeno u oko, a tako čovjeku oko možeš oštetiti i rukom.
Ja sam protiv baklji u terenu, ali nisam protiv baklje na tribini to sam miljun puta reka. Ovo bacanje baklji jer imalo drugačiji kontekst, zna se zašto su bacali. Bacača baklji nemaju pravo suditi oni koji ni riječ ne kažu o kriminalu i stanju u nogometu. Jednom je jedan hrvat oteo avion da ukaže na neke stvari, pa ga danas mnogi smatraju herojom,a ne teroristom. A otmica aviona je puno, puno opasnija od baklje u terenu.
Guest- Guest
Kaze osoba koja se protivi transferima u kinuamper1950 wrote:Niti sam rekao, niti tako pričao da je nešto usmjereno protiv mene, Hajduka kojeg nisam ni spomenuo.Ziil Los Dii ! wrote:Opet spinujes amperu
Ti si taj koji spinuje i priča bez veze, ostavi se komunizma i sličnog, živimo u 21 stoljeću i nekom drugom vremenu
Zato jer i sam znas da je njima to samo izgovor za sranha,nekada je izgovor mamic nekada naglasak nekada tablice nekada duzina kose ili stil oblacenja itd.
Pa evo, recimo, ja se slažem da je budala uvijek bilo i bude, al to ne mijenja činjenice sa slike.muckodjubre wrote:Hoces reci da kad nije bilo mamica i coo da nije bilo huliganskih ispada?fridrih_niche wrote:Kad maknemo ove huligane, nestat ce i ti s bengalkama...
Jesu one budale istukle tvoju rodicu radi mamica i hnsa ili jer su jednostavno idioti?
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Mozes,zato se i smatra opasnim pirotehnickim sredstvom kojemu nije mjesto na sportskim borilistimaamper1950 wrote:Ko je od baklje izgubija vid?!?Ziil Los Dii ! wrote:Baklja nije ubila za sada nikoga,ali su mnogi imali opekline,neki su izgubili vid ,ako ti je potencijalno stvaranje invalida prihvatljivo well nisi nista bolji od ljudi po kojima pljujes
Ja za takav slučaj nisam čuo, vid od baklje možeš izgubiti vjerovatno jedini ako nekom zabiješ upaljeno u oko, a tako čovjeku oko možeš oštetiti i rukom.
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
amper1950 wrote:Ko je od baklje izgubija vid?!?Ziil Los Dii ! wrote:Baklja nije ubila za sada nikoga,ali su mnogi imali opekline,neki su izgubili vid ,ako ti je potencijalno stvaranje invalida prihvatljivo well nisi nista bolji od ljudi po kojima pljujes
Ja sam protiv baklji u terenu, ali nisam protiv baklje na tribini to sam miljun puta reka. Ovo bacanje baklji jer imalo drugačiji kontekst, zna se zašto su bacali. Bacača baklji nemaju pravo suditi oni koji ni riječ ne kažu o kriminalu i stanju u nogometu. Jednom je jedan hrvat oteo avion da ukaže na neke stvari, pa ga danas mnogi smatraju herojom,a ne teroristom. A otmica aviona je puno, puno opasnija od baklje u terenu.
A taj hrvat je potom zavrsio u zatvoru
Slazes se da bakljase,one koji su isprebijali niceovu rodicu radi naglaska i slicne treba pustiti jef nisu najveci problem ove drzave?river_jude wrote:Pa evo, recimo, ja se slažem da je budala uvijek bilo i bude, al to ne mijenja činjenice sa slike.muckodjubre wrote:Hoces reci da kad nije bilo mamica i coo da nije bilo huliganskih ispada?fridrih_niche wrote:Kad maknemo ove huligane, nestat ce i ti s bengalkama...
Opet lažeš...Ziil Los Dii ! wrote:
Kaze osoba koja se protivi transferima u kinu
Protivim se nenormalnim i bolesnim ciframa i uveo bi neke limite. Ne za kineze, nego za SVE!
Meni nije normalno da u jednoj momčadi jedan igrač igra za miljun eura, a drugi za 45 miljuna eura,a obojica važni igrači.
Guest- Guest
Naravno da ne! Treba ih procesuirati isto ko i ove sa slike. Svakome po zaslugi. Ti ne misliš tak?muckodjubre wrote:Slazes se da bakljase,one koji su isprebijali niceovu rodicu radi naglaska i slicne treba pustiti jef nisu najveci problem ove drzave?river_jude wrote:Pa evo, recimo, ja se slažem da je budala uvijek bilo i bude, al to ne mijenja činjenice sa slike.muckodjubre wrote:Hoces reci da kad nije bilo mamica i coo da nije bilo huliganskih ispada?fridrih_niche wrote:Kad maknemo ove huligane, nestat ce i ti s bengalkama...
2015-08-07
S tim da se slažem s Amperom kaj se tiče bakli NA tribinama u vidu navijačkog dekora.
2015-08-07
Naravno...river_jude wrote:Naravno da ne! Treba ih procesuirati isto ko i ove sa slike. Svakome po zaslugi. Ti ne misliš tak?muckodjubre wrote:Slazes se da bakljase,one koji su isprebijali niceovu rodicu radi naglaska i slicne treba pustiti jef nisu najveci problem ove drzave?river_jude wrote:Pa evo, recimo, ja se slažem da je budala uvijek bilo i bude, al to ne mijenja činjenice sa slike.muckodjubre wrote:Hoces reci da kad nije bilo mamica i coo da nije bilo huliganskih ispada?fridrih_niche wrote:Kad maknemo ove huligane, nestat ce i ti s bengalkama...
Samo sto se od huligana pravi heroje,a u biti njima je to samo dobar izgovor za pizdarije
amper1950 wrote:Opet lažeš...Ziil Los Dii ! wrote:
Kaze osoba koja se protivi transferima u kinu
Protivim se nenormalnim i bolesnim ciframa i uveo bi neke limite. Ne za kineze, nego za SVE!
Meni nije normalno da u jednoj momčadi jedan igrač igra za miljun eura, a drugi za 45 miljuna eura,a obojica važni igrači.
Zasto ?kapitalizam to ne poznaje,ako te trziste rada spremno toliko platiti i ti si sposoban ispregovarati bolje uvjete zasto ne
Sve ovo sto ti kazes je obiljezje jednog drugog sustava
Last edited by Ziil Los Dii ! on 13/1/2017, 12:19; edited 1 time in total
Namjerno eskiviras prokomentirat ove sa fotografije?muckodjubre wrote:Slazes se da bakljase,one koji su isprebijali niceovu rodicu radi naglaska i slicne treba pustiti jef nisu najveci problem ove drzave?river_jude wrote:Pa evo, recimo, ja se slažem da je budala uvijek bilo i bude, al to ne mijenja činjenice sa slike.muckodjubre wrote:Hoces reci da kad nije bilo mamica i coo da nije bilo huliganskih ispada?fridrih_niche wrote:Kad maknemo ove huligane, nestat ce i ti s bengalkama...
Daj neki komentar u vezi njih!
;)
Guest- Guest
Opet spin kiji sam odma rekao da cete upotrijebiti i koji se radi da se opravdaju huligani,ajmo prebaciti pricu na ove gore iako svi znamo da je sranja bilo i prije njih i da su oni samo izgovor,jednako kao i krivi naglasak...fridrih_niche wrote:Namjerno eskiviras prokomentirat ove sa fotografije?muckodjubre wrote:Slazes se da bakljase,one koji su isprebijali niceovu rodicu radi naglaska i slicne treba pustiti jef nisu najveci problem ove drzave?river_jude wrote:Pa evo, recimo, ja se slažem da je budala uvijek bilo i bude, al to ne mijenja činjenice sa slike.muckodjubre wrote:Hoces reci da kad nije bilo mamica i coo da nije bilo huliganskih ispada?fridrih_niche wrote:Kad maknemo ove huligane, nestat ce i ti s bengalkama...
Daj neki komentar u vezi njih!
;)
Kladimse da se tvoja rodica vise boji ovih kao bakljasi nego mamica isukera,isti ti bi i tebi razbili glavu samo radi naglaska...
Isprobani recept kad huligani rade sranja,ajmo prebaciti oricu na ove druge..
Nitko ovdje nije rekao da je u redu sto je horvatincic slobodan ili da bilo tko ne treba biti kaznjen,jedan zlocin ne mozes opravdavati drugim...
Horvatincic je nekaznjeno ubio ajmo svi raditi pizdarije i onda nas treba amnestirati jer je i horvatincic slobodan...pih sta je saka u glavu ili noga u stomaj rodice pored sudbine onih horvatincicevih talijana
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50