HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: HNL 2016/2017
lupanje kostima je bio početak evolucije.fridrih_niche wrote:A ti nastavi lupat kostima o pod u svom nerazumijevanju...
I nastavi se klanjat pogrešnom monolitu - Savjetniku...
:tss:
dok to shvatiš još će koja civilizacija nestati...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Nikicu Jelavića od potpisa ugovora s Rijekom dijele formalnosti.
Trenutno sve ovisi o ažurnosti riječkog kluba, koji dogovor mora formalizirati u standardnoj proceduri.
Najvažnija vijest glasi da je Jelavić pristao na ponuđene uvjete što znači da će u Rijeci godišnje zarađivati otprilike deset puta manje nego u kineskom drugoligašu Beijing Rehneu.
I to nešto govori o Jelavićevim motivima...
Priče o transferima nikada nisu gotove dok se ne potpiše ugovor, ali u Jelavićevu slučaju ništa ni slučajno ne bi trebalo spriječiti bivšega hrvatskog reprezentativca da već krajem tjedna ne počne trenirati u Portugalu s novim suigračima.
nowitzki-
2014-04-27
Jos minute dijele od potpisa ajmooooooo
nowitzki-
2014-04-27
Posto vidim da si glup, onda ti moran crtat...
Naravno da je to početak evolucije, jer ti to upravo i poručujen: ti si taj berlavi majmun koji lupa kostima...
Al dok su glupi Kubrick/Clarkeovi majmuni naučili nesto iz svog monolita, ti od svog nećeš ništa...
Jer se klanjas lažnom monolitu - Savjetniku...
Sad nastavi udarat kostima o pod i skupljat balegu po bečkim stajama...
;)
Naravno da je to početak evolucije, jer ti to upravo i poručujen: ti si taj berlavi majmun koji lupa kostima...
Al dok su glupi Kubrick/Clarkeovi majmuni naučili nesto iz svog monolita, ti od svog nećeš ništa...
Jer se klanjas lažnom monolitu - Savjetniku...
Sad nastavi udarat kostima o pod i skupljat balegu po bečkim stajama...
;)
Guest- Guest
Kakve golcine peotiv arhusa, boze dragi koje gajbetine mateia i gorgona...gasi taj kup, finale rijeka shaktar i onda karanje cmarshaktara
nowitzki-
2014-04-27
Svetina nam je potvrdio i da od možebitnog dolaska portugalskog veznjaka Oliveire sigurno neće biti ništa, a osvrnuo se i na neke bombastične napise da je Nikica Jelavićodbio Dinamovu ponudu!?
– Nikad nismo Jelaviću ni dali nikakvu ponudu, niti smo razmišljali o tome! I doista ne znam kome trebaju te laži...
Samo da nebi bilo zabune i potvrda da s takvim poluigračima ne pregovaramo.
– Nikad nismo Jelaviću ni dali nikakvu ponudu, niti smo razmišljali o tome! I doista ne znam kome trebaju te laži...
Samo da nebi bilo zabune i potvrda da s takvim poluigračima ne pregovaramo.
Zeko-
2015-08-26
Samo što nije potpisa za Rijeku, pa neće valjda reći da su ga tili...
Tili ga ili ne, Jelavić bi sigurno i bez da trenira zabija više od dvojice napadača koje imaju u kadru (čileanac i bosanac) I to skupa.
Guest- Guest
Ma zabija bi on tvoj kurac budaletino. On nije ništa zabija ni u onom jadnom hajdučiću, a gdje bi zabio u Dinamu koji nikada nije igrao za salekušu koja o samoj igri pojma nema. On je u igri igrač manje. I ni je Dinamou prvoj polovini sezone imao problem napadača, već problem organizacije igre, a to je sa Sammirom riješeno, tak' da nam sačekuša Jelavić netreba ni pod razno i zato i nije dobio ponudu Dinama koju je očekivao i on i njegov zastupnik pa su nakon toga, kad su krenuli u pregovore sa rezervnom varijantom (Rijekom), počeli lagati kako su odbili Dinamo. Već viđeni venecijanski štosevi.
Zeko-
2015-08-26
Čileanac i bosanac zabili 3 gola u prvenstvu? Za 3 gola tribali bi mu 2 kola, ajde možda 3
A ako je jedna od te tri Lokomotiva, samo u toj utakmici bi se izjendačija s njima
A ako je jedna od te tri Lokomotiva, samo u toj utakmici bi se izjendačija s njima
Guest- Guest
vjerovatno bi jelavić i zabio više golova ali meni osobno on nije tip napadača kakav treba dinamu. možda ko rezerva za neki bunker ali to bi bila preskupa rezerva
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Bio tip ili ne napadača kojeg tražite, ali puno bolje rješenje nego šta imate. Pa jebote, ovaj čileanac (baš iša provjeriti) 18 nastupa i jedan jedini gol, a igra ko istureni napadač Dinama. Ok, Dinamo jest ove godine slabiji,ali opet ne toliko da u jebenom HNL-u protiv proitvnika koji su takvi kakvi jesu ne može zabijati.Kako jedan Soudani može trpati, a igra krilnog napadača.
Guest- Guest
Bolek, napisal sam ti zašto Jelavić nemože igrati u Dinamu i zašto je takav tip igrača Dinamu nepotreban, nešto vrlo slično ti je i rajko poslije napisao. "Oćeš shvatiti dobro, nemožeš svatiti, opet dobro. Sad malo opet protrljaj svoju blesavu glavurdu.
Zeko-
2015-08-26
Ne može igrati u Dinamu?
Naravno da ne može, kad nije igrač Dinama,još točnije nije registriran za Dinama,kak bi onda igral
Naravno da ne može, kad nije igrač Dinama,još točnije nije registriran za Dinama,kak bi onda igral
Guest- Guest
to je moje mišljenje za jelavića. ne znam ja kaj glava traži ali očito da ne traži ništa jer dovodi samo veznjake. po meni je to bio ključni problem da se riješi pitanje strijelca. ok, možda angelo ili bosanac proigraju ali to je fakat rizik nakon polusezone od ukupno 3 gola. a ajde da je dinamo prvi a ne kad nam rijeka bježi 6 bodova. meni bi bilo onda logičnije da smo doveli i jelavića nego nikogaamper1950 wrote:Bio tip ili ne napadača kojeg tražite, ali puno bolje rješenje nego šta imate. Pa jebote, ovaj čileanac (baš iša provjeriti) 18 nastupa i jedan jedini gol, a igra ko istureni napadač Dinama. Ok, Dinamo jest ove godine slabiji,ali opet ne toliko da u jebenom HNL-u protiv proitvnika koji su takvi kakvi jesu ne može zabijati.Kako jedan Soudani može trpati, a igra krilnog napadača.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Glup si k'o 3 kurca zajedno.
Vidiš, ovak ti tvoji hajdučići trljaju svoje blesave glave kad igraju protiv Dinama u sistemu 4-4-2.
Vidiš, ovak ti tvoji hajdučići trljaju svoje blesave glave kad igraju protiv Dinama u sistemu 4-4-2.
Zeko-
2015-08-26
Rajko, glavni problem Dinama u prvoj polusezoni su i bili veznjaci. Istina je da su Hodžić i Angelo zabili ukupno 3 gola, ali je isto tako istina da su ih veznjaci gurnuli u ukupno 5-6 šansi, tak' da im postotak realizacije i nije tak' katastrofalan.jalnirajko wrote:
to je moje mišljenje za jelavića. ne znam ja kaj glava traži ali očito da ne traži ništa jer dovodi samo veznjake. po meni je to bio ključni problem da se riješi pitanje strijelca. ok, možda angelo ili bosanac proigraju ali to je fakat rizik nakon polusezone od ukupno 3 gola. a ajde da je dinamo prvi a ne kad nam rijeka bježi 6 bodova. meni bi bilo onda logičnije da smo doveli i jelavića nego nikoga
Zeko-
2015-08-26
Sin vjetra i crna mamba protiv kekovih trupa
Sad bu napadači dobijali lopte kad se sammir vratil, sam da se spremi za koja 2-3 mjeseca
Guest- Guest
Jedan Futacs dođe u Hajduk nakon godine dana bez nogometa (ozljeda, operacija oporavak) ne prođe pripreme, zaigra tek u 6-om kolu i u 13 nastupa zabije 7 golova (ista pozicija). Teško sad da veznjaci Hajduk stvaraju više prilika svom isturenom napadaču u HNL-u od veznjaka Dinama, no možda. Sve je moguće...
Guest- Guest
Demotu sam neki dan napisao da mi kaze pred koliko godina je neka spica u dinamu dosla do izrazaja i zabila 15- tak golova u sezoni....ja se ne sjecam, a mislim da ni vama nije to nikad nije bio problem jer se velikim prednostima ispred drugog kamufliralo....sad se jasno vidi, mada ovakvu realizaciju napadaca u polusezoni mislim da nikad niti jedna ekipa nije imala kao dinamo ove :)jalnirajko wrote:to je moje mišljenje za jelavića. ne znam ja kaj glava traži ali očito da ne traži ništa jer dovodi samo veznjake. po meni je to bio ključni problem da se riješi pitanje strijelca. ok, možda angelo ili bosanac proigraju ali to je fakat rizik nakon polusezone od ukupno 3 gola. a ajde da je dinamo prvi a ne kad nam rijeka bježi 6 bodova. meni bi bilo onda logičnije da smo doveli i jelavića nego nikogaamper1950 wrote:Bio tip ili ne napadača kojeg tražite, ali puno bolje rješenje nego šta imate. Pa jebote, ovaj čileanac (baš iša provjeriti) 18 nastupa i jedan jedini gol, a igra ko istureni napadač Dinama. Ok, Dinamo jest ove godine slabiji,ali opet ne toliko da u jebenom HNL-u protiv proitvnika koji su takvi kakvi jesu ne može zabijati.Kako jedan Soudani može trpati, a igra krilnog napadača.
nowitzki-
2014-04-27
Killer Suljo i novi Ronaldinho: Ovo su najveće Dinamove transferne prevare
POVRATAK Sammira u Dinamo nije samo povratak najupečatljivijeg stranog (pa domaćeg) igrača u desetljeću Dinamove dominacije. On je samo podsjetio na suludu Dinamovu transfer politiku. I dok su u fokusu Mamićeve vladavine uglavnom odlasci mladih igrača koji kasnije potvrde klasu u jačim ligama, rubrika "dolasci" obiluje upitnim transakcijama.
Od transfera sumnjiva iznosa, preko višegodišnjih mrcvarenja po posudbama pa do egzotičnih imena koji nisu stigli novčanice promijeniti u kune prije nego li su izletjeli iz kluba, Dinamovih 11 trofejnih godina zabavno su štivo za one koji vole tragati za izgubljenim sinovima.
Evo popisa imena kojih se samo rijetki sjećaju. Kako bi se uistinu dugački popis skratio, kriteriji za uvrštenje na listu "slavnih" dolazaka bili su ti da su se dogodili od sezone 2005/06. naovamo, da se radilo o igračima koji su pristigli kao pojačanje za seniorsku momčad, a da su pritom ubilježili maksimalno deset nastupa u Dinamovu dresu i sasvim lagodno živjeli, dobivajući plaću za rastrčavanja na pomoćnom igralištu. Također, iz "dealova" su izostavljeni svi oni koji su i danas formalno igrači ili Dinama, ili Lokomotive, s obzirom na to da njihov mandat u klubu još uvijek nije gotov.
1. Bouba Sare
8 nastupa/0 golova
Stasiti Bjelokošćanin doveden je pod paskom Krune Jurčića u sezoni 2013/14., ali je već nakon pola godine otišao u rumunjski Cluj, iz kojeg je i stigao u Dinamo na jednogodišnju posudbu. Odšteta Cluju iznosila je oko 500 tisuća eura, a Sare danas nastupa za portugalski Moreriense.
2. Pablo Migliore
Kontroverzni golman prikladnog nadimka "El Loco" stigao je bez odštete iz San Lorenza isto ljeto kad i Sare, a odmah u prvoj utakmici donio je Dinamu naslov u Superkupu protiv Hajduka, kada je obranio penal Tomičiću. Ipak, nekoliko treninga i dva nastupa kasnije, Dinamo i Migliore su se razišli. Navodni razlog bio je opetovano kršenje discipline i dovođenje sina na trening, što mu je Jurčić uzeo za zlo. U međuvremenu je promijenio nekoliko klubova, a danas u drugoj argentinskoj ligi brani boje Atletico Paranea.
3. Gregorz Sandomierski
Tog ljeta Dinamo se baš nije proslavio s golmanima. Uz "El Loca", kao konkurencija je stigao i mladi Poljak Sandomierski, a za njegove usluge Dinamo je Genku izdvojio oko 350 tisuća eura. Deset nastupa, od čega samo jedan bez primljena gola nisu zadovoljili maksimirske šefove i bilo je vrijeme za novu sredinu nakon manje od cijele sezone. Carocvia iz Krakowa njegov je današnji poslodavac.
4. Cleyton
8 nastupa/1 gol
Naturalizirani grčki Brazilac Cleyton stigao je u Zagreb uz veliku pompu iz turskog Kayserispora kao projicirani Sammirov nasljednik, uz preporuke Roberta Prosinečkog. Iako je na predstavljanju javnost uvjeravao kako je obiteljski čovjek koji ne izlazi, poslije prvenstvene pobjede nad Slaven Belupom potukao se u noćnom klubu i vrlo brzo je avanturi stigao kraj. Dinamo za njega nije platio odštetu, a Brazilac se danas skrasio u ciparskoj Omoniji.
5. Alieu Darbo
0 nastupa/0 golova
Jedan od najpoznatijih primjera maksimirskih rikverca upotpunio je sjajno Dinamovo ljeto 2013/14. Gambijac rođen u Švedskoj bio je, po vlastitim riječima, na preko 20 proba, ali tek je u Dinamu osjetio slast profesionalnog ugovora. Nakon samo četiri mjeseca dvogodišnji ugovor raskinut je i Gambijcu se gubi svaki trag, uz indicije kako je falsificirao svoje "kredencije i preporuke" iz Engleske. Prije nekoliko mjeseci dobio je otkaz u malteškim Naxxar Lionsima i danas je bez kluba.
6. Bryan Carrasco
5 nastupa/0 golova
Čileansko krilo stiglo je u Maksimir u ljeto 2012/13. na posudbu iz Audaxa Italiana. Jedino po čemu je poznat nema nikakve veze s Dinamom - prije nego što je stigao u Zagreb, postao je zvijezda YouTubea ošamarivši sam sebe suparničkom rukom.
Danas je opet u Audax Italianu, a lani je sudjelovao u pokušaju odigravanje najduže nogometne utakmice u povijesti. Udružio je snage s tri tisuće amaterskih igrača kako bi odigrali utakmicu dugu pet dana.
7. Romeo Mitrović
0 nastupa
Baš ni po čemu nije ostao upamćen golman rodom iz Tuzle koji je preko norveškog Nybergsunda stigao u Dinamo, osim što je ugovor potpisan u ljeto 2013. raskinuo za samo dva mjeseca, premda je bio potpisan na tri godine.
8. Goran Zakarić
0 nastupa/0 golova
Centarfor iz Širokog Brijega stigao je u Dinamo u ljeto 2011. za već standardnih 300 tisuća eura koje maksimirski klub isplaćuje za pojačanja iz susjedne države. Zakarić se u Dinamu formalno zadržao do početka ove godine, svih šest godina proveo je na posudbama u Slaven Belupu, Zrinjskom i Širokom Brijegu ne upisavši nijedan nastup za Modre, da bi karijeru nastavio u Željezničaru.
9. Walid Atta
0 nastupa/0 golova
Preko Aik-a Solne i bratske Lokomotive, Atta je stigao u Dinamo u ljeto 2011., ne odigravši nijednu utakmicu. Njegov transfer bio bi jedan u nizu za zaborav da se kasnije nije ispostavilo kako je Dinamo Lokomotivi čak šest puta pretplatio cijenu igrača jer je ukupno za njega izdvojio oko 9 milijuna kuna. Danas nastupa za švedski Östersunds.
10. Braća Škvorc
0 nastupa/0 golova
Braća su u Varaždinu koji je baš u to vrijeme doživio kolaps dobili slobodne papire, stigli u Zagreb i nisu odigrali ni minute. Danas Dino Škvorc nema klub, dok Filip nastupa za Hrvatski Dragovoljac.
11. Antun Palić
6 nastupa/0 golova
Dijete sa zagrebačkog asfalta moralo je proći i Zagreb i Lučko i Inter da bi se u ljeto 2011. skrasilo u klubu svoje mladosti. Iako je odšteta iznosila visokih 400 tisuća eura, Palić je nakon samo šest susreta pušten bez odštete u AEK iz ciparske Larnace. Danas ovaj kreativni veznjak igra u Dinamu, ali onom bukureštanskom.
12. Ivan Plum
0 nastupa/0 golova
I oni najboljeg sjećanja teško se prisjećaju ljevonogog ofenzivca koji je doveden iz mlade Osijekove momčadi za 150 tisuća eura. Zadnji put je "viđen" u momčadi trećeligaškog Vukovara 1991.
13. Almir Bekić
0 nastupa/0 golova
Lijevi bek stigao je iz tuzlanske Slobode u ljeto 2010. za 100-tinjak tisuća eura. Nakon pet godina smucanja po hrvatskoj drugoj i BIH prvoj i drugoj ligi, prije dvije sezone vratio se u Slobodu bez odštete, odakle je prešao u Sarajevo, gdje i danas igra.
14. Marin Skender
Jedan od najdugovječnijih Osijekovih vratara u Maksimir je stigao bez odštete, ali nijednom nije stao na Dinamova vrata. Jedina utakmica u modrom dresu bila je neslužbena, protiv Zadrugara iz Hrastovskog. Danas stoji na vratima danskog SönderjyskEa.
15. Emiljano Vila
0 nastupa/0 golova
Za razliku od Kujtima Shale koji je i dandanas jedan od idola navijača, nisu svi pokusi s Albancima bili uspješni. Stigavši za 250 tisuća eura iz Teute, nije odigrao ni minute za Modre, da bi poslije posudbi u Lokomotivu i tiranski Dinamo prešao u grčku PAS Gianninu. Danas brani boje gradskih rivala albanskog Dinama, Partizana.
16. Denis Glavina
6 nastupa/0 golova
Iako je doveden na posudbu iz Vorskle na deficitarnoj poziciji lijevog veznog, u Maksimiru je plesao samo jednu sezonu, skupivši četiri startna nastupa i dva ulaska s klupe. Danas igra u kazahstanskoj ligi a poslodavac mu je Tobol iz Kostanaya.
17. Karlo Primorac
7 nastupa/0 golova
Nakon dobrih sezona u Osijeku, visoki napadač stigao je 2010. u Dinamo, ali tamo je upisao tek sedam nastupa i već iduće sezone produžio je za Karlovac. Danas nema klub, a posljednji angažman bio mu je u malezijskoj ligi.
18. Sulejman Krpić
0 nastupa/0 golova
Od svih promašenih projekata pod šifrom "Plava devetka", vjerojatno nijedan iz današnje perspektive ne djeluje promašeniji od ovog. Mladi BIH igrač stigao je iz Orašja, a nakon potpisa prvog profesionalnog ugovora za Dinamo, na prste jedne ruke može prebrojati treninge koje je odradio s prvom ekipom. Predstavljen je kao Killer Suljo i uručena mu je devetka Boška Balabana. Uzor mu je ipak bio Tomo Šokota. Iako je potpisao desetogodišnji ugovor, nakon dvije sezone prešao je u Lask iz Linza, a danas je u vrhu napada Slobode iz Tuzle.
19. Guillermo Suarez
7 nastupa/0 golova
Plaćen milijun eura i doveden iz argentinskog Tigrea kako bi bio zamjena Modriću koji je potpisao za Tottenham, ovaj veznjak je s 300 tisuća eura bio jedan od najbolje plaćenih igrača u ekipi. Odigrao je tek sedam nastupa, a nakon što pojačanje nije bio ni na posudbi u Interu, nakon dvije sezone Dinamo je s njim raskinuo ugovor.
20. Osmar
0 nastupa/0 golova
Da neće svi Brazilci ostati u klubu kao i Sammir, dokazao je već primjer i ovog dragulja koji je iz brazilskog Fluminensea stigao za pola milijuna eura. U HNL-u je upisao tek 6 nastupa, ali u dresu zaprešićkog Intera, u koji je bio degradiran nakon samo godinu dana u Dinamu. Odlaskom iz Hrvatske gubi mu se gotovo svaki trag, a poznato je samo to da je karijeru nastavio u brazilskom niželigaškom sustavu.
21. Vitor Junior
5 nastupa/0 golova
Stigavši iz slavnog Internacionala, ovaj brazilski veznjak upisao je tek pet nastupa u HNL-u prije nego što će se otisnuti na dugogodišnju odiseju po (uglavnom) brazilskim livadama, promijenivši 14 klubova, da bi početkom ove godine potpisao za kraljevski klub iz Tajlanda. Mamić ga je na potpisivanju ugovora najavio kao novog Ronaldinha.
22. Saško Pandev
10 nastupa/1 gol
Manje poznati brat slavnog Interovog Makedonca jedini je, uz Cleytona, uspio za Dinamo postići gol. Bilo je to protiv Međimurja, kluba u kojem će, uz Inter, provesti svoju skromnu HNL karijeru. Nakon brojnih avantura u rodnoj Makedoniji i jednog izleta u Azerbajdžan, Pandev je danas član kluba kojeg je osnovao njegov brat - Akademije Pandev.
23. Dino Špehar
2 nastupa/0 golova
Iako odudara od ostalih igrača s popisa zato što je u klub došao s tek 17 godina, pompa koja se stvorila s obzirom na igrački pedigre njegova oca, preko 300 golova zabijenih u mladim Osijekovim kategorijama i gol protiv Dinama u Kupu, rezultirala je velikim razočaranjem. Nakon posudbi u Istri i Lokomotivi, Špehar je od 2015. igrač RNK Splita, s kojim je nedavno raskinuo ugovor i traži novi klub.
http://www.index.hr/sport/clanak/killer-suljo-i-novi-ronaldinho-ovo-su-najvece-dinamove-transferne-prevare-/947689.aspx
Kakav Jelavić, ronaldinho i killer suljo
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50