HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
HNL 2016/2017
O Hajduku kao regionalno-provincijskom klubu pričamo. Kaj ne ? O problemima Dinama sa navijačima sve se više-manje zna. Ali ovo kaj vi laprdate da je Torcida među najjačima u svijetu, to je nešto novo. I takvu potporu imaju isključivo regionalno-provincijski klubići pa, shodno tome, takav klub nemože biti veliki klub, odnosno, može, ali isključivo i jedino za svoju regiju-provinciju iz koje dolazi. Amen.fridrih_niche wrote:Vi niste niti na mapi, sta se tiče potpore...;Zeko wrote:Poitpun o je normalno da nijedan klub nema cijelu regiju fanatično uz sebe, kada je jedino Hajduk regionalno-provincijski klub. Sad si Ameriku otkrio.fridrih_niche wrote:Ne bi se složija...sat2 wrote:I drugi navijači po Europi (Njemačka, Poljska, Grčka, Srbija ...) imaju koreografije, bakljade, veliku posjećenost, prate klub po Europi ... izazivaju nerede ... po tim kriterijima je Tocida jedna od, a nikako naj ...fridrih_niche wrote:
I ovo je točna konstatacija...
Iako, Argentinci su 'bolesniji' od nas...
;)
Nijedan klub nema cilu regiju fanatično uz sebe, ka Hajduk...
To je stvarno poseban odnos...
;)
Zeko-
2015-08-26
Re: HNL 2016/2017
Zagreb je metropola, kaj ne?Zeko wrote:O Hajduku kao regionalno-provincijskom klubu pričamo. Kaj ne ? O problemima Dinama sa navijačima sve se više-manje zna. Ali ovo kaj vi laprdate da je Torcida među najjačima u svijetu, to je nešto novo. I takvu potporu imaju isključivo regionalno-provincijski klubići pa, shodno tome, takav klub nemože biti veliki klub, odnosno, može, ali isključivo i jedino za svoju regiju-provinciju iz koje dolazi. Amen.fridrih_niche wrote:Vi niste niti na mapi, sta se tiče potpore...;Zeko wrote:Poitpun o je normalno da nijedan klub nema cijelu regiju fanatično uz sebe, kada je jedino Hajduk regionalno-provincijski klub. Sad si Ameriku otkrio.fridrih_niche wrote:Ne bi se složija...sat2 wrote:
I drugi navijači po Europi (Njemačka, Poljska, Grčka, Srbija ...) imaju koreografije, bakljade, veliku posjećenost, prate klub po Europi ... izazivaju nerede ... po tim kriterijima je Tocida jedna od, a nikako naj ...
;)
A kladim se da u njemu ima vise navijača Hajduka nego Dinama...
Ipak smo stariji i veći klub, nije ni čudno...
;)
Guest- Guest
0:4 na Poljudu.fridrih_niche wrote:70 ljudi na tribinama Maksimira...
I 5:2 na Rujevici...
:(
29.109 ljudi na tribinama.
nije napucavanje...
sitting_bull-
2015-09-28
stariji, veći, više publike.fridrih_niche wrote:Zagreb je metropola, kaj ne?Zeko wrote:O Hajduku kao regionalno-provincijskom klubu pričamo. Kaj ne ? O problemima Dinama sa navijačima sve se više-manje zna. Ali ovo kaj vi laprdate da je Torcida među najjačima u svijetu, to je nešto novo. I takvu potporu imaju isključivo regionalno-provincijski klubići pa, shodno tome, takav klub nemože biti veliki klub, odnosno, može, ali isključivo i jedino za svoju regiju-provinciju iz koje dolazi. Amen.fridrih_niche wrote:Vi niste niti na mapi, sta se tiče potpore...;Zeko wrote:Poitpun o je normalno da nijedan klub nema cijelu regiju fanatično uz sebe, kada je jedino Hajduk regionalno-provincijski klub. Sad si Ameriku otkrio.fridrih_niche wrote:
Ne bi se složija...
;)
;)
svatko ima pravo na vlastite iluzije i zablude. kod tovara one žive vječno pa i kad usred poljuda popiju četiri komada oni su i dalje najbolji na svitu i okolici. kao dobre mušterije - sigurno...
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:
Zagreb je metropola, kaj ne?
;)
Ima dosta navijača Hajduka u Zagrebu, sama podružnica "Torcida Zagreb" je isto jaka, neke koreografije na gostovanjima koliko se sićam oni znaju organizirati.
Bespotrebno je uopće reagirati na upise budala o nekakvom provincijskom klubu, pa to je kao da ideš nekom argumentirati da je more slano ili šta ja znam da je zemlja okrugla...
Guest- Guest
mišo stari prdonja. ni glas ni stas jadan li je on i oni šta ga zovu legendom. ćerka mu je dobra mora se priznat
Jebiga, uništila ga obiteljska tragedija. Ni stasa ni glasa već više od 20 godina...bafalo wrote:mišo stari prdonja. ni glas ni stas jadan li je on i oni šta ga zovu legendom. ćerka mu je dobra mora se priznat
Ali zato ostaje audio i video zapis:
Evo tu i stas i glas
Guest- Guest
ni tu nema glasa a ni stas mu nije nešto. nije mi jasno kako se taj probio
Mišo je legenda, volio ga ili nebafalo wrote:ni tu nema glasa a ni stas mu nije nešto. nije mi jasno kako se taj probio
Guest- Guest
mamic namjestiobafalo wrote:ni tu nema glasa a ni stas mu nije nešto. nije mi jasno kako se taj probio
29.109 ljudi na tribinama, ali na početku utakmice. 15-ak minuta prije kraja nije ih bilo ni pola od te brojke.sitting_bull wrote:0:4 na Poljudu.fridrih_niche wrote:70 ljudi na tribinama Maksimira...
nije napucavanje...
Zeko-
2015-08-26
Upravo tako. Kako je more slano i kako je Zemlja okrugla, tako je i Hajduk regionalno-provincijski klubić. Stara je ona : Za Hajduk se navija da se zna ODAKLE si, a za Dinamo se navija da se zna TKO si.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Upravo tako. Kako je more slano i kako je Zemlja okrugla, tako je i Hajduk regionalno-provincijski klubić. Stara je ona : Za Hajduk se navija da se zna ODAKLE si, a za Dinamo se navija da se zna TKO si.
sat2-
2015-09-28
I Čeh Karol Kubelka je isto navijač,član i donator Hajduka, tek tako da se zna odakle je (kao i ostali članovi koje Hajduk ima diljem svijeta)
A za ovaj klub što se kaže da se za njega navija da se zna TKO SI, tu se apsolutno slažem. Kad navijaš za taj klub ili si član obitelji igrača/ funkcionera, ili si sitni lopovčić koji ima neki interes za to što navijaš i dodeš na tribinu
Guest- Guest
onda se mušterije javljaju...fridrih_niche wrote:Kad Mamicevac priča o iluzijama...
:D
sitting_bull-
2015-09-28
otišli iz dišpeta...Zeko wrote:29.109 ljudi na tribinama, ali na početku utakmice. 15-ak minuta prije kraja nije ih bilo ni pola od te brojke.sitting_bull wrote:0:4 na Poljudu.fridrih_niche wrote:70 ljudi na tribinama Maksimira...
nije napucavanje...
sitting_bull-
2015-09-28
a dobro, treba priznati da ima navijača hajduka svugdje
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/98255/to-se-zove-ljubav-jugoslav-majstorovic-iz-smedereva-hocu-da-moj-unuk-nauci-hajdukove-pjesme
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/98255/to-se-zove-ljubav-jugoslav-majstorovic-iz-smedereva-hocu-da-moj-unuk-nauci-hajdukove-pjesme
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
- Najveća radost mi je osvajanje kupa protiv Zvezde, pozlatila se noga Alena Bokšića. Tamo kod kuće, neki su me gledali krivo, ali mene nije briga. Imam sad priču da se svi čude, u Smederevu i gde god dođem.
U Šibeniku, među navijačima je primljen prijateljski, a jednom koji mu se neprimjereno obratio, baš je odbrusio:
- Dete, politika me ne interesuje, meni je Hajduk sve.
http://www.dw.com/hr/sveto-ime-njema%C4%8Dki-navija%C4%8Di-opsjednuti-dinamom/a-4741417jalnirajko wrote:a dobro, treba priznati da ima navijača hajduka svugdje
sat2-
2015-09-28
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50