HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
HNL 2016/2017
Nece se nis desit sigurno ali eto kad se igramo idiota onda treba jedrit prema vjetru nema druge....nema se sta za izgubit osim sto ce mozda nesto sitno sucima uc u glavu
nowitzki-
2014-04-27
Re: HNL 2016/2017
Nowitzki cestitam na pobjedi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ovo nisu pobjede ovo su borbe za zivotdesert_fox wrote:Nowitzki cestitam na pobjedi
nowitzki-
2014-04-27
jalnirajko wrote:da ste se bar više borili za život 99.
oni su barem bili moralni, nisu promenili ime i nisu ucenjivali podravku i druge državne firme da im kupuju prosinečke, viduke i ostale...
Guest- Guest
joj daj nemaš pojma. zvali su se kvarner i INA im je bila sponzor. hoćeš još koji šamar?Bracala wrote:
oni su barem bili moralni, nisu promenili ime i nisu ucenjivali podravku i druge državne firme da im kupuju prosinečke, viduke i ostale...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
tvoj čaleBracala wrote:koliki im je budžet bio, ko je igrao tada za reku?
2015-08-19
Rajko odi spavat ne prosipaj se vise
nowitzki-
2014-04-27
dobro noćna ptico, idem odmahnowitzki wrote:Rajko odi spavat ne prosipaj se vise
2015-08-19
ovo se zove "fabričko" podešavanjeBracala wrote:vratili smo rajka na fabrička podešavanja...
2015-08-19
da se malo osvrnem na ovaj "penal". 99% sam siguran da to nije isključivo dinamova krađa. znači ono, sudi nam penal da budemo prvaci. ak smo prije i krali ovaj put čisto sumnjam. dinamo da je zaista htio stizati rijeku onda bi i kupio prave igrače i suce. samo suci nam sigurno nisu dovoljni. i sam ZM je rekao da nije katastrofa ak ne budemo prvi. sad će neki reči da je to njegov spin. ali mislim da doista nije. i nije stvar u novcima kako bi rekao amper. jer da nema novaca ne bi se dalo sammiru miceka i soudaniju i doveo neki brazilski mačak kojem se isto dala masna para. sve je ovo predstava za javnost i sve je ovo dil našeg vanjskog savjetnika. ovaj penal je namjerno suđen da se i ono malo zagriženih dinamovaca "zgrozi" i da kažu pa nek ta rijeka bude prva. i da se zapali javnost dok sve poskupljuje u državi. ZM sigurno ide u zatvor ali mu ziher treba i popust za isti. zar nije čudno da je frajer pred robijom a javno istupa, ovaj put ne kao navijač nego kao gazda, i priča kak nije bed ak budemo iza rijeke. frajer i dalje pere lovu sa brazilcima a uskok ga drži za jaja. nema oporbe, bojsi pjevuše 2-3x mamiću cigane i bacaju dresova igračima. vau strašno. zemlja je u vriti, sve poskupljuje ali bu udarna vijest nekakav jebeni penal koji dinamu niš ne pomaže. i da se vratim, ne pomaže nam ništa jer niti imamo namjeru ozbiljno biti prvi a i momčad nam je još od u jeseni u kurcu. jednostavno smo slabi. zato je ovo sve predstava za javnost jer bu rijeka ziher prva i to se zna od jeseni. i bude zasluženo jer je bolja. treba priznati nekom da je bolji i to je vrlina za razliku od drugih koji traže uzroke svoje slabosti u nečem drugom.
2015-08-19
o obrazu pišu oni koji su opravdavali, isto tak smiješan penal nad futačem, u istim tim vinkovcima
2015-08-19
Toooooo, Rajkaneee!!!!jalnirajko wrote:šteta što nismo poslije i rijeku pokrali. dabogda sve pokrali. i da nije svirao bio penal bili bi lopovi. pa nek jesmo. tko vam jebe svima mater
Guest- Guest
operw wrote:budi dobar da ti keva opet ne isključi internetBracala wrote:operw wrote:puše jedan drugom da se zgriju tijekom hladnih noći
ti to najbolje znaš, otkako te keva isterala na ulicu...
Guest- Guest
Mislija sam u prvom redu na ovoj rječanina (kurvici)koji sad kmeći a nekoć se zadovoljava s igračima koje Mamić šalje samo da budu isprid Hajduka, ali kad se ovaj sam javija i pripozna, vridi i za njega
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50