ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske - Page 5 Empty Re: Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske

Post by Guest 26/12/2016, 20:53

Leviathan2 wrote:LOL fax, jbte, ja nemam jedan razred skole a druzim se sa faksiranim ljudem ovdje, tog nema ni u crtanom
ma kakav fax, jebote. ja Ćistim weceje. gastiĆka sam.

Guest
Guest

Back to top Go down

Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske - Page 5 Empty Re: Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske

Post by Guest 26/12/2016, 20:53

sitting_bull wrote:
Noor wrote:
sitting_bull wrote:
Noor wrote:
sitting_bull wrote:seke koje su prije 50-tak godina utemeljile mladež hdz-a lamentiraju o boji ženske kose, a nisu kod frizera...

a malo si se zabunio...bar što se tiče mene :D
dobro, ispričavam se.

prije 49 godina...

ma ni prije 49 nisam bila nikakva mladež, a hdz-ova nikada :D
bila je omladina, skojevke i to.
poslije je iz toga nastao hdz ...

a pa omladinka sam bila, išlo je to i još nešto dalje, dok nisam rekla stop! al u hdz-u nisam bila nikada.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 26/12/2016, 20:55

kic wrote:
opet otišlo na partizane i ustaše..
Ja pokusala na kolace prebacit..neuspjesno :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:55

maggie13 wrote:
Mirkec&Slavkec wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
ne ozbiljno, od cega je skracenica mensa, neda mi se guglat, mrzim guglo
http://www.mensa.org/
aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu,  testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicno
vis kako je megica bistra i brza. promptno je pronasla link.  B-)
uvijek..jos da imam fax, k'o ti :D
jesi vise moje kolace pogledala?  :cook
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 26/12/2016, 20:55

Mirkec&Slavkec wrote:
Leviathan2 wrote:LOL fax, jbte, ja nemam jedan razred skole a druzim se sa faksiranim ljudem ovdje, tog nema ni u crtanom
ma kakav fax, jebote. ja Ćistim weceje. gastiĆka sam.
de de, ne srami se, samnom je radio jedan faksavi na mjesalici, uvijek mi je govorio kako je on diplomirani ekonomista  dok mi nij edopizdilo da lopatam i za njega, eno ga sad nosa armaturu, sta bi mu falilo da je sutao laganini lopatao na mjesalici,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by danni1 26/12/2016, 20:55

kic wrote:
opet otišlo na partizane i ustaše..
Da da ošlo kad su jebeni paranoici. sad i Ljubomira Jurkovića proglašavaju ustašom zbog uloge u filmu.
Viš da nisu normalni. Jebena neka ta njihova boleština.
danni1
danni1

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Leviathan2 26/12/2016, 20:56

Mirkec&Slavkec wrote:
maggie13 wrote:
Mirkec&Slavkec wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu,  testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicno
djesu ti kolacu kru te mazo, ja gledo u slikovnici i nema nis

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by L'âme 26/12/2016, 20:56

Mirkec&Slavkec wrote:
maggie13 wrote:
Mirkec&Slavkec wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
di su?
I ima li i za probat? ;P

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 26/12/2016, 20:56

kakvi su kolači, jesu crni il crveni :^0
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by sitting_bull 26/12/2016, 20:57

Eroo wrote:
Noor wrote:
maggie13 wrote:
sitting_bull wrote:
kaja wrote:
sretna i tebi neka ....partizanska pobjeda...
čekaj, neretva..ne tu ste pobjegli, sutjeska..ne tu niste dobro prošli, igman..ne, drvar..ne, užička republika..ne tu ste potjerani
pa dobro pošto ste svugdje popušili i pobjegli sretan ti uspješan bjeg preko igmana i napad bombom na muziku u splitu od ive lole ribara ili rade končara
evo plavuši konkurencije...
evo naseg sittinga, opterecenog plavusama..sto ima kod tebe? :P

on voli riđe :D
On mrzi žeMke općenito, ćerce...jol riđe, jol plavuše...Prati, neće se izjasniti. :;): :):
druže ero, ne seri.
ne gradi svoje kriterije na vlastitom iskustvu s milkama.
jest da su milke ženskog roda, ali nisu žene.
pravo pitanje za tebe, ero, je čime te  plavuša općinila i na koju te tvoju  veliku ljubav podsjeća???
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sora 26/12/2016, 20:59

sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
Noor wrote:
maggie13 wrote:
sitting_bull wrote:
evo plavuši konkurencije...

On mrzi žeMke općenito, ćerce...jol riđe, jol plavuše...Prati, neće se izjasniti. ;) :)
druže ero, ne seri.
pravo pitanje za tebe, ero, je čime te  plavuša općinila i na koju te tvoju  veliku ljubav podsjeća???

BIT CE ON ISTO IMO NEKU SILU NECISTU
KAJ MU CISTILA GACE

2014-04-29

Back to top Go down

Post by danni1 26/12/2016, 21:00

Mirkec&Slavkec wrote:
danni1 wrote:
maggie13 wrote:
Mirkec&Slavkec wrote:
maggie13 wrote:
necu tako sad, nema mijenjanja dijagnoze..rekla si da trolam..k'o sto si i svima rekla..:D
Koje si kolace napravila?
Da malo produktivno zachatamo, a ne samo vrijeđat :P
odi pogledat na fotke. nije bas umjetnicka, al hajd.  santa
vidila sam..to je iz nekog filma..provocira danny:-)
No, nisi to odmah rekla..i cudila sam se da insinuiras kako su svi hrvatski vojnici posljedicno i ustase..^_~
Kakva provokacija. Ni na kraj pameti. Da mi je do provokacije stavio bih ustašu na avatar ovo je samo glumac, Ljubomir Jurković, film " Živi i mrtvi".
Danni provokator, svašta.
Dobro, kad se svi pravite blesavi... 

"U Bosni 1943. dvojica ustaša vode grupu domobrana u akciju protiv manje skupine partizana. Među domobranima je Martin, te Ferid koji upropašten viješću da mu je čitava obitelj pomrla od tifusa, odlučuje dezertirati. No to mu neuspijeva pošto njega, Martina i Stojana koji su ga tražili napadaju partizani. Ferid i Stojan u okršaju ginu, kao i partizani koji su ih napali. Krenuvši dalje, domobrane ponovno napadaju partizani, dio ih pogiba, a ustaškog satnika Danu Boru partizani zarobljavaju. Martin ostaje sa ustašom Seminom koji mu kaže da pobjegne, što Martin i učini."

Glumci po ulogama[uredi - уреди | uredi izvor]

• Filip Šovagović kao Tomo i Martin
  • Velibor Topić kao Vijali
  • Slaven Knezović kao Ćoro
  • Marinko Prga kao Mali
  • Borko Perić kao Robe
  • Miro Barnjak kao Ivo
  • Božidar Orešković kao Zapovjednik
  • Enes Vejzović kao Ferid i Vojnik ARBiH u kolibi
  • Izudin Bajrović kao Stojan
  • Ljubomir Jurković kao Semin
  • Robert Roklicer kao ustaški satnik Dane Boro
  • Zvonko Zečević kao domobranski natporučnik Knez
  • Nino Sorić kao Pejo
  • Nermin Omić kao Masni i Domobran

https://sh.wikipedia.org/wiki/%C5%BDivi_i_mrtvi_(film) 

Dakle, glumac Ljubomir Jurković u filmu "Živi i mrtvi" glumi Semina, ustašu. Na dannijevom avataru, po njegovom vlastitom iskazu, je samo glumac koji samo glumi ustasu. 

O jebote, kud je ovo otislo...  Why not go the whole hog and call a spade a spade?
Al nije ti on zapravo ustaša,znaš. Takvu je ulogu imao u filmu. Čuo si za film, to ti nije stvarno. Ozbiljno, ne šalim se. Film spada pod umjetnost i služi za zabavu uglavnom.
Postoje i dokumentarni filmovi oni se bave stvarnim događajima ali i u njima nerijetko glume ljudi koji u tim događajima nisu sudjelovali.
Paranoja je jebena stvar, možda da potražiš pomoć.
danni1
danni1

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by sitting_bull 26/12/2016, 21:00

Noor wrote:
sitting_bull wrote:
Noor wrote:
sitting_bull wrote:
Noor wrote:

a malo si se zabunio...bar što se tiče mene :D
dobro, ispričavam se.

prije 49 godina...

a pa omladinka sam bila, išlo je to i još nešto dalje, dok nisam rekla stop! al u hdz-u nisam bila nikada.
to nešto dalje je bilo povezano sa sindikatom socijalističkog radnog naroda SFRJ?
ili samo sa sindikalnim aktivnostima, izleti, odmarališta i to???
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Leviathan2 26/12/2016, 21:00

Sora wrote:
sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
Noor wrote:
maggie13 wrote:

On mrzi žeMke općenito, ćerce...jol riđe, jol plavuše...Prati, neće se izjasniti. ;) :)
druže ero, ne seri.

BIT CE ON ISTO IMO NEKU SILU NECISTU
KAJ MU CISTILA GACE

sora, sunce moje kad si se zadnji put fuknula Suspect

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 21:01

Mirkec&Slavkec wrote:
danni1 wrote:
maggie13 wrote:
Mirkec&Slavkec wrote:
maggie13 wrote:
necu tako sad, nema mijenjanja dijagnoze..rekla si da trolam..k'o sto si i svima rekla..:D
Koje si kolace napravila?
Da malo produktivno zachatamo, a ne samo vrijeđat :P
odi pogledat na fotke. nije bas umjetnicka, al hajd.  santa
vidila sam..to je iz nekog filma..provocira danny:-)
No, nisi to odmah rekla..i cudila sam se da insinuiras kako su svi hrvatski vojnici posljedicno i ustase..^_~
Kakva provokacija. Ni na kraj pameti. Da mi je do provokacije stavio bih ustašu na avatar ovo je samo glumac, Ljubomir Jurković, film " Živi i mrtvi".
Danni provokator, svašta.
Dobro, kad se svi pravite blesavi... 

"U Bosni 1943. dvojica ustaša vode grupu domobrana u akciju protiv manje skupine partizana. Među domobranima je Martin, te Ferid koji upropašten viješću da mu je čitava obitelj pomrla od tifusa, odlučuje dezertirati. No to mu neuspijeva pošto njega, Martina i Stojana koji su ga tražili napadaju partizani. Ferid i Stojan u okršaju ginu, kao i partizani koji su ih napali. Krenuvši dalje, domobrane ponovno napadaju partizani, dio ih pogiba, a ustaškog satnika Danu Boru partizani zarobljavaju. Martin ostaje sa ustašom Seminom koji mu kaže da pobjegne, što Martin i učini."

Glumci po ulogama[uredi - уреди | uredi izvor]

• Filip Šovagović kao Tomo i Martin
  • Velibor Topić kao Vijali
  • Slaven Knezović kao Ćoro
  • Marinko Prga kao Mali
  • Borko Perić kao Robe
  • Miro Barnjak kao Ivo
  • Božidar Orešković kao Zapovjednik
  • Enes Vejzović kao Ferid i Vojnik ARBiH u kolibi
  • Izudin Bajrović kao Stojan
  • Ljubomir Jurković kao Semin
  • Robert Roklicer kao ustaški satnik Dane Boro
  • Zvonko Zečević kao domobranski natporučnik Knez
  • Nino Sorić kao Pejo
  • Nermin Omić kao Masni i Domobran

https://sh.wikipedia.org/wiki/%C5%BDivi_i_mrtvi_(film) 

Dakle, glumac Ljubomir Jurković u filmu "Živi i mrtvi" glumi Semina, ustašu. Na dannijevom avataru, po njegovom vlastitom iskazu, je samo glumac koji samo glumi ustasu. 

O jebote, kud je ovo otislo...  Why not go the whole hog and call a spade a spade?
Evo fotografije glumca Ljubomira Jurkovica u ulozi ustase Semina. Kuzim, to je samo glumac i uloga. Nista vise. Nema tu nikakve skrivene simbolike, ne daj Boze. Hrvatski vojnik, ustaša Semin.  :D

Sto mu je ovo (stilizirano) U na kapi i uniformi? Da nije Ucitelj iz Pocitelja? Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske - Page 5 A065 

Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske - Page 5 Jurkovi%C4%87_ljubomir_deda1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 21:03

Eroo wrote:Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske - Page 5 Sivi_grb

Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske - Page 5 DSC_4952

24. prosinca 2016.
Zagreb

Nedavno završena Godina milosrđa bila nam je poticaj za trajno pomaganje bližnjima i najranjivijima u našem društvu, širenje solidarnosti, suradnje i zajedništva.

Božić nam dolazi kao novi snažan poticaj da činimo dobro. Od materijalnih poklona, važnije je darivanje pažnje, utjehe i razumijevanja, širenje radosti i mira te obiteljskog i vjerničkog zajedništva.

Svim hrvatskim državljankama i državljanima u Domovini i iseljeništvu želim čestit Božić i obilje svakoga dobra u novoj, 2017. godini!

CARICA, KRALJICA, GOSPA, MAJKA BOJŽA SPASITELJICA, MAJKA SVIH RVAT'NA I KRKANA, ITD. ITD.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 26/12/2016, 21:03

kic wrote:

Čokolada out...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 21:03

sitting_bull wrote:
Noor wrote:
sitting_bull wrote:
Noor wrote:
sitting_bull wrote:
dobro, ispričavam se.

prije 49 godina...

to nešto dalje je bilo povezano sa sindikatom socijalističkog radnog naroda SFRJ?
ili samo sa sindikalnim aktivnostima, izleti, odmarališta i to???

ideš u krivom smjeru, okreni se za 90 u lijevo :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 21:09

Leviathan2 wrote:
Mirkec&Slavkec wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
ne ozbiljno, od cega je skracenica mensa, neda mi se guglat, mrzim guglo
imas ti nesto protiv megice kad je toliko potpikavas
da potpikavam zenu koja trollka, a meni imputira isto? nikad!  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 21:11

Gnječ wrote:
Eroo wrote:Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske - Page 5 Sivi_grb

Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske - Page 5 DSC_4952

24. prosinca 2016.
Zagreb

Nedavno završena Godina milosrđa bila nam je poticaj za trajno pomaganje bližnjima i najranjivijima u našem društvu, širenje solidarnosti, suradnje i zajedništva.

Božić nam dolazi kao novi snažan poticaj da činimo dobro. Od materijalnih poklona, važnije je darivanje pažnje, utjehe i razumijevanja, širenje radosti i mira te obiteljskog i vjerničkog zajedništva.

Svim hrvatskim državljankama i državljanima u Domovini i iseljeništvu želim čestit Božić i obilje svakoga dobra u novoj, 2017. godini!

CARICA, KRALJICA, GOSPA, MAJKA BOJŽA SPASITELJICA, MAJKA SVIH RVAT'NA I KRKANA, ITD. ITD.
A pazi grb... Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske - Page 5 Sivi_grb Tu ne treba nista preslagivati.  santa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 26/12/2016, 21:12

jasambrend wrote:
kic wrote:

Čokolada out...

samo marmelada
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics