Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
jasambrend wrote:kic wrote:
kakvi su kolači, jesu crni il crveni
Čokolada out...
samo marmelada
kic wrote:jasambrend wrote:kic wrote:
Čokolada out...
samo marmelada
..i palačinke?
Guest- Guest
tutti colori - svijet u malom!kic wrote:
Guest- Guest
Nego.Gnječ wrote:Eroo wrote:Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
24. prosinca 2016.
ZagrebNedavno završena Godina milosrđa bila nam je poticaj za trajno pomaganje bližnjima i najranjivijima u našem društvu, širenje solidarnosti, suradnje i zajedništva.
Božić nam dolazi kao novi snažan poticaj da činimo dobro. Od materijalnih poklona, važnije je darivanje pažnje, utjehe i razumijevanja, širenje radosti i mira te obiteljskog i vjerničkog zajedništva.
Svim hrvatskim državljankama i državljanima u Domovini i iseljeništvu želim čestit Božić i obilje svakoga dobra u novoj, 2017. godini!
CARICA, KRALJICA, GOSPA, MAJKA BOJŽA SPASITELJICA, MAJKA SVIH RVAT'NA I KRKANA, ITD. ITD.
Malo je kasno stigla, ali bolje i to nego nikad.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
baci drkicu pa na spavanje...Eroo wrote:Nego.Gnječ wrote:Eroo wrote:Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
24. prosinca 2016.
ZagrebNedavno završena Godina milosrđa bila nam je poticaj za trajno pomaganje bližnjima i najranjivijima u našem društvu, širenje solidarnosti, suradnje i zajedništva.
Božić nam dolazi kao novi snažan poticaj da činimo dobro. Od materijalnih poklona, važnije je darivanje pažnje, utjehe i razumijevanja, širenje radosti i mira te obiteljskog i vjerničkog zajedništva.
Svim hrvatskim državljankama i državljanima u Domovini i iseljeništvu želim čestit Božić i obilje svakoga dobra u novoj, 2017. godini!
CARICA, KRALJICA, GOSPA, MAJKA BOJŽA SPASITELJICA, MAJKA SVIH RVAT'NA I KRKANA, ITD. ITD.
Malo je kasno stigla, ali bolje i to nego nikad.
2016-11-17
ona ne trola nego povremeno zachatava temu a ti si jebeno nedorecena, takodjer volis podjebavati, deformacija il koji kuracMirkec&Slavkec wrote:da potpikavam zenu koja trollka, a meni imputira isto? nikad!Leviathan2 wrote:imas ti nesto protiv megice kad je toliko potpikavasMirkec&Slavkec wrote:vis kako je megica bistra i brza. promptno je pronasla link.Leviathan2 wrote:aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu, testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicnomaggie13 wrote:
http://www.mensa.org/
ajd razumijem da se s nekim koljes i podjebajes na upisima koji su vam politicki opozitni , al nekad stvarno glumis hemeroid,
nisam srameca. Ćistim weceje, a Ćistim i po kucama. biznis samo takav. vani ti je sve napredna tehnologija.Leviathan2 wrote:de de, ne srami se, samnom je radio jedan faksavi na mjesalici, uvijek mi je govorio kako je on diplomirani ekonomista dok mi nij edopizdilo da lopatam i za njega, eno ga sad nosa armaturu, sta bi mu falilo da je sutao laganini lopatao na mjesalici,Mirkec&Slavkec wrote:ma kakav fax, jebote. ja Ćistim weceje. gastiĆka sam.Leviathan2 wrote:LOL fax, jbte, ja nemam jedan razred skole a druzim se sa faksiranim ljudem ovdje, tog nema ni u crtanom
Guest- Guest
cistis vraga, nemoj meni prodavat, mislim da si ti uhljeb il neki aktivistMirkec&Slavkec wrote:nisam srameca. Ćistim weceje, a Ćistim i po kucama. biznis samo takav. vani ti je sve napredna tehnologija.Leviathan2 wrote:de de, ne srami se, samnom je radio jedan faksavi na mjesalici, uvijek mi je govorio kako je on diplomirani ekonomista dok mi nij edopizdilo da lopatam i za njega, eno ga sad nosa armaturu, sta bi mu falilo da je sutao laganini lopatao na mjesalici,Mirkec&Slavkec wrote:ma kakav fax, jebote. ja Ćistim weceje. gastiĆka sam.Leviathan2 wrote:LOL fax, jbte, ja nemam jedan razred skole a druzim se sa faksiranim ljudem ovdje, tog nema ni u crtanom
a ti bas egzaktno mozes procijeniti i dokazati da ona samo zachatava, a ja full trollam? ja nedorecena?Leviathan2 wrote:ona ne trola nego povremeno zachatava temu a ti si jebeno nedorecena, takodjer volis podjebavati, deformacija il koji kuracMirkec&Slavkec wrote:da potpikavam zenu koja trollka, a meni imputira isto? nikad!Leviathan2 wrote:imas ti nesto protiv megice kad je toliko potpikavasMirkec&Slavkec wrote:vis kako je megica bistra i brza. promptno je pronasla link.Leviathan2 wrote:
aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu, testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicno
ajd razumijem da se s nekim koljes i podjebajes na upisima koji su vam politicki opozitni , al nekad stvarno glumis hemeroid,
Guest- Guest
hold your horses. everyone's not invited.kic wrote:
svi kod slavkice na kolače, noorka ponesi čaše, ja ću vino!
Guest- Guest
A ovdje je party, dobro
darla- Admin
2015-10-22
Mirkec&Slavkec wrote:hold your horses. everyone's not invited.kic wrote:
mi se sami pozvali
pa uglavnom trolas, a koliko vidim megicine upise to je zachatavanje, nikog ne napada za razliku od tebe, jbte, jel te muci nejebica il koji ti klinac, i uvijek si nedorecena,Mirkec&Slavkec wrote:a ti bas egzaktno mozes procijeniti i dokazati da ona samo zachatava, a ja full trollam? ja nedorecena?Leviathan2 wrote:ona ne trola nego povremeno zachatava temu a ti si jebeno nedorecena, takodjer volis podjebavati, deformacija il koji kuracMirkec&Slavkec wrote:da potpikavam zenu koja trollka, a meni imputira isto? nikad!Leviathan2 wrote:imas ti nesto protiv megice kad je toliko potpikavasMirkec&Slavkec wrote:
vis kako je megica bistra i brza. promptno je pronasla link.
jok, ja sam na ignoru i ne znam gdje su čaše.
osim toga, neku noć sam usnula san...forumski tulum i dopalo me donošenje čaša.
neću dalje, al rado bi to ponovila...
Guest- Guest
da je prava pozvala bi nas sama, ako u stvari i zna napravit kolacekic wrote:
ma priznajem da jos i serem o Jugoslaviji. ondak poĆistim temeljito da sve mirise i bljesti od Ćistoće. sad bih si najvolila kakvu gastarbajtersku zasvirat al mi neugodno kad sam medju intelektualcima.Leviathan2 wrote:cistis vraga, nemoj meni prodavat, mislim da si ti uhljeb il neki aktivistMirkec&Slavkec wrote:nisam srameca. Ćistim weceje, a Ćistim i po kucama. biznis samo takav. vani ti je sve napredna tehnologija.Leviathan2 wrote:de de, ne srami se, samnom je radio jedan faksavi na mjesalici, uvijek mi je govorio kako je on diplomirani ekonomista dok mi nij edopizdilo da lopatam i za njega, eno ga sad nosa armaturu, sta bi mu falilo da je sutao laganini lopatao na mjesalici,Mirkec&Slavkec wrote:ma kakav fax, jebote. ja Ćistim weceje. gastiĆka sam.Leviathan2 wrote:LOL fax, jbte, ja nemam jedan razred skole a druzim se sa faksiranim ljudem ovdje, tog nema ni u crtanom
Guest- Guest
jel sora uzela nevinost longiju :DNoor wrote:kic wrote:
voliš nosit čaše, dobro je to ali sanjanje foruma nije dobro
darla wrote:A ovdje je party, dobro
o kuyo najdraža, pa konačno si došla
Guest- Guest
i zelje kiselim! sama gazam.Leviathan2 wrote:da je prava pozvala bi nas sama, ako u stvari i zna napravit kolacekic wrote:
Guest- Guest
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
Page 6 of 12