Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Do koje razine bolesti ste došli kad vam vrhovna komandantica zaželi srećan Božić proradi žuć...
jao drugovi, saberiste se, Koli je novi Tito, dobro nije Tito, jedan je najvceći sin, ali to je ta šahovska figura...kraljica jelte
jao drugovi, saberiste se, Koli je novi Tito, dobro nije Tito, jedan je najvceći sin, ali to je ta šahovska figura...kraljica jelte
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
danni1-
2014-04-16
Aha, nije te frka. Lozis se samo na hrvatskog vojnika ustasu Semina (filmskog, naravski). Na Adolfa bas nesto i ne... Bravo, good boy! Tako si izabrao fotografiju glumca Ljubomira Jurkovica u ulozi hrvatskog vojnika ustase Semina na kojoj ustaske insignije nisu previse uocljive s obzirom na velicinu avatara. Mudro si to smislio, nema sta. Zajebo si sve one koji bi i pomisliti mogli da se ti lozis na ustase.
Guest- Guest
Cek da uslikam! Now, don't get too heil.danni1 wrote:Ha radi...Fuck you........
Guest- Guest
ona se odlucila outati - damin gambit.n_razbojnik wrote:Do koje razine bolesti ste došli kad vam vrhovna komandantica zaželi srećan Božić proradi žuć...
Slavko, oces da ti spasem zivot?
Guest- Guest
od previse slatkog za Bozic skocio mi secer. nacisto sam hiperaktivna.
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:ona se odlucila outati - damin gambit.n_razbojnik wrote:Do koje razine bolesti ste došli kad vam vrhovna komandantica zaželi srećan Božić proradi žuć...
Slavko, oces da ti spasem zivot?
sikter nesrećo, da napišeš nešto lijepo o carici sviju Arvata ili se sklanjaj sa teme
2014-04-15
pa imamo vec remote zapisnicara i dnevnicara "se klicem Eroo". ja sam vise za kriticko pero.
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:od previse slatkog za Bozic skocio mi secer. nacisto sam hiperaktivna.
trolaš za medalju, đe jednu, sve tri... nema ti premca, smao jedan abjuz da zasladi i možeš dočekati NG sa stilom
2014-04-15
di su ti cipeleMirkec&Slavkec wrote:od previse slatkog za Bozic skocio mi secer. nacisto sam hiperaktivna.
2014-04-19
ih, nista lakse. vidi adolfa gorikarce.
Guest- Guest
jebote di nade nolki broj, da stavis tockove tocno bi mogla bit djecija kolicaprckov wrote:di su ti cipeleMirkec&Slavkec wrote:od previse slatkog za Bozic skocio mi secer. nacisto sam hiperaktivna.
2014-04-19
Mirkec&Slavkec wrote:ih, nista lakse. vidi adolfa gorikarce.
Sa'će šesta lička u zasjedu, nemoj ti da dejstvuješ...odmori malo, pogledaj neki film, predlažem Neretvu ili Notebook, ovisno o raspoloženju
2014-04-15
jeste bre, nogice ko deciji grobici velicina.prckov wrote:jebote di nade nolki broj, da stavis tockove tocno bi mogla bit djecija kolicaprckov wrote:di su ti cipeleMirkec&Slavkec wrote:od previse slatkog za Bozic skocio mi secer. nacisto sam hiperaktivna.
Guest- Guest
Slavko, nemoj bre da si nervozan. tuj sam, ce te spasavam.n_razbojnik wrote:Mirkec&Slavkec wrote:ih, nista lakse. vidi adolfa gorikarce.
Sa'će šesta lička u zasjedu, nemoj ti da dejstvuješ...odmori malo, pogledaj neki film, predlažem Neretvu ili Notebook, ovisno o raspoloženju
Guest- Guest
tako bre I treba, zgodnoca iznd svegaMirkec&Slavkec wrote:jeste bre, nogice ko deciji grobici velicina.prckov wrote:jebote di nade nolki broj, da stavis tockove tocno bi mogla bit djecija kolicaprckov wrote:di su ti cipeleMirkec&Slavkec wrote:od previse slatkog za Bozic skocio mi secer. nacisto sam hiperaktivna.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a stas uradijo sa stakama sto turis u njihaprckov wrote:tako bre I treba, zgodnoca iznd svegaMirkec&Slavkec wrote:jeste bre, nogice ko deciji grobici velicina.prckov wrote:jebote di nade nolki broj, da stavis tockove tocno bi mogla bit djecija kolicaprckov wrote:di su ti cipeleMirkec&Slavkec wrote:od previse slatkog za Bozic skocio mi secer. nacisto sam hiperaktivna.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Mirkec&Slavkec wrote:Slavko, nemoj bre da si nervozan. tuj sam, ce te spasavam.n_razbojnik wrote:Mirkec&Slavkec wrote:ih, nista lakse. vidi adolfa gorikarce.
Ti da me spasiš, od česa to 'ćerce?
2014-04-15
di cu se ja bre merit s tol'kim elokventnim lepoticama ovde. samo znam Ćistiti.
Guest- Guest
pa od fasisti, Slavko. nemoj da gi zavrsis u sabirni centar opet.n_razbojnik wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Slavko, nemoj bre da si nervozan. tuj sam, ce te spasavam.n_razbojnik wrote:Mirkec&Slavkec wrote:ih, nista lakse. vidi adolfa gorikarce.
Ti da me spasiš, od česa to 'ćerce?
Guest- Guest
jeli bre, Slavko, sto gi ti ne spavas u ovo gluvo doba? ja Ćistim weceje u night shift. pao promet pa malo da se druzim na forum.
Guest- Guest
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
Page 10 of 12