Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
jeli bre, Slavko, sto gi ti ne spavas u ovo gluvo doba? ja Ćistim weceje u night shift. pao promet pa malo da se druzim na forum.
Guest- Guest
jeli čistiš za kune? ili će te plate u jugodinarMirkec&Slavkec wrote:jeli bre, Slavko, sto gi ti ne spavas u ovo gluvo doba? ja Ćistim weceje u night shift. pao promet pa malo da se druzim na forum.
2014-04-15
Holokaust i genocid u jasenovcu sam triput preživijo, sa'će me neki fašisti?! Neka krenu, i kada misle da ih je više, iz mraka će šesta lička da nekome hebe kevuMirkec&Slavkec wrote:pa od fasisti, Slavko. nemoj da gi zavrsis u sabirni centar opet.n_razbojnik wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Slavko, nemoj bre da si nervozan. tuj sam, ce te spasavam.n_razbojnik wrote:Mirkec&Slavkec wrote:ih, nista lakse. vidi adolfa gorikarce.
Sa'će šesta lička u zasjedu, nemoj ti da dejstvuješ...odmori malo, pogledaj neki film, predlažem Neretvu ili Notebook, ovisno o raspoloženju
Ti da me spasiš, od česa to 'ćerce?
2014-04-15
plate me bre konvertibilno. plus baksis. ima da se s golf vratim u lepu nasu.n_razbojnik wrote:jeli čistiš za kune? ili će te plate u jugodinarMirkec&Slavkec wrote:jeli bre, Slavko, sto gi ti ne spavas u ovo gluvo doba? ja Ćistim weceje u night shift. pao promet pa malo da se druzim na forum.
Guest- Guest
od ustaške valute gluplja je valjda samo ta izmišljena, pitaj ti rađe monopoly pare , a jugodinar je uvijek u opticajuMirkec&Slavkec wrote:plate me bre konvertibilno. plus baksis. ima da se s golf vratim u lepu nasu.n_razbojnik wrote:jeli čistiš za kune? ili će te plate u jugodinarMirkec&Slavkec wrote:jeli bre, Slavko, sto gi ti ne spavas u ovo gluvo doba? ja Ćistim weceje u night shift. pao promet pa malo da se druzim na forum.
2014-04-15
treca sreca, Slavko! nece ti dlaka s glave falit dok je seste i mene.n_razbojnik wrote:Holokaust i genocid u jasenovcu sam triput preživijo, sa'će me neki fašisti?! Neka krenu, i kada misle da ih je više, iz mraka će šesta lička da nekome hebe kevuMirkec&Slavkec wrote:pa od fasisti, Slavko. nemoj da gi zavrsis u sabirni centar opet.n_razbojnik wrote:Mirkec&Slavkec wrote:Slavko, nemoj bre da si nervozan. tuj sam, ce te spasavam.n_razbojnik wrote:
Sa'će šesta lička u zasjedu, nemoj ti da dejstvuješ...odmori malo, pogledaj neki film, predlažem Neretvu ili Notebook, ovisno o raspoloženju
Ti da me spasiš, od česa to 'ćerce?
Guest- Guest
SF SN troleru
čuvaj nam bratsvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga, ja moram da odspavam...dolazi Ivo na smjenu straže
čuvaj nam bratsvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga, ja moram da odspavam...dolazi Ivo na smjenu straže
2014-04-15
tecaj iz veri gud. tecaj iz real.n_razbojnik wrote:od ustaške valute gluplja je valjda samo ta izmišljena, pitaj ti rađe monopoly pare , a jugodinar je uvijek u opticajuMirkec&Slavkec wrote:plate me bre konvertibilno. plus baksis. ima da se s golf vratim u lepu nasu.n_razbojnik wrote:jeli čistiš za kune? ili će te plate u jugodinarMirkec&Slavkec wrote:jeli bre, Slavko, sto gi ti ne spavas u ovo gluvo doba? ja Ćistim weceje u night shift. pao promet pa malo da se druzim na forum.
Guest- Guest
srecom ti ne trollkas pa nam popravljas prosjek. mirno spavaj druze Slavko. sesta licka i ja na strazi.n_razbojnik wrote:SF SN troleru
Guest- Guest
i sapun radio...jastreb wrote:Kolinda podržava ustaše. To je vidljivo iz svakog njenog nastupa. Ustaše su ubili nekoliko stotina Srba iz Topuskog i Vojnića u Glinskoj crkvi.
Maks Luburić je u Sarajevu kuhao žive ljude. Ne Srbe,jer ih tada tamo više nije ni bilo,nego Hvate antifašiste.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dudett....Mirkec&Slavkec wrote:pa i ne bas...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Što ja imam nekog zajebat. Pa što ak simpatiziram ustaše, tko mi to može zabraniti? kao da je to nešto loše ili gore od simpatiziranja partizana.Mirkec&Slavkec wrote:Aha, nije te frka. Lozis se samo na hrvatskog vojnika ustasu Semina (filmskog, naravski). Na Adolfa bas nesto i ne... Bravo, good boy! Tako si izabrao fotografiju glumca Ljubomira Jurkovica u ulozi hrvatskog vojnika ustase Semina na kojoj ustaske insignije nisu previse uocljive s obzirom na velicinu avatara. Mudro si to smislio, nema sta. Zajebo si sve one koji bi i pomisliti mogli da se ti lozis na ustase.
Druga stvar je što ovom državom još vlada crvena gamad i guši svaku slobodu mišljenja i govora.
Ozbiljna stvar. U Sarajevu je imao jednu zgradu gdje je (to je bilo u doba kad se već vidjelo da Hitler gubi rat)gdje su ustaše dovodile,mučile i ubijale antifašiste. Uglavnom Hrvate i Muslimane.vuksadinare wrote:i sapun radio...jastreb wrote:Kolinda podržava ustaše. To je vidljivo iz svakog njenog nastupa. Ustaše su ubili nekoliko stotina Srba iz Topuskog i Vojnića u Glinskoj crkvi.
Maks Luburić je u Sarajevu kuhao žive ljude. Ne Srbe,jer ih tada tamo više nije ni bilo,nego Hvate antifašiste.
Luburić je u jednoj ćeliji mučio ljude na način da ih je žive kuhao u kazanu.
http://www.zurnal.info/novost/1307/sarajevski-ilegalci-zaboravljene-zrtve-maksa-luburica
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jedna konvertibilna marka 4 kune...heheheh....n_razbojnik wrote:od ustaške valute gluplja je valjda samo ta izmišljena, pitaj ti rađe monopoly pare , a jugodinar je uvijek u opticajuMirkec&Slavkec wrote:plate me bre konvertibilno. plus baksis. ima da se s golf vratim u lepu nasu.n_razbojnik wrote:jeli čistiš za kune? ili će te plate u jugodinarMirkec&Slavkec wrote:jeli bre, Slavko, sto gi ti ne spavas u ovo gluvo doba? ja Ćistim weceje u night shift. pao promet pa malo da se druzim na forum.
2016-11-17
Jeste ,bre , Jastrebe. Maks je najpoznatiji ustaški kuhar. Sjebo je i Gordona Ramsay-a i Jamie Oliver-a, svaki pravi hrvat ima doma kuharicu Maksa Luburića, domaći specijaliteti.jastreb wrote:Ozbiljna stvar. U Sarajevu je imao jednu zgradu gdje je (to je bilo u doba kad se već vidjelo da Hitler gubi rat)gdje su ustaše dovodile,mučile i ubijale antifašiste. Uglavnom Hrvate i Muslimane.vuksadinare wrote:i sapun radio...jastreb wrote:Kolinda podržava ustaše. To je vidljivo iz svakog njenog nastupa. Ustaše su ubili nekoliko stotina Srba iz Topuskog i Vojnića u Glinskoj crkvi.
Luburić je u jednoj ćeliji mučio ljude na način da ih je žive kuhao u kazanu.
http://www.zurnal.info/novost/1307/sarajevski-ilegalci-zaboravljene-zrtve-maksa-luburica
Maks Luburic je bio psihopata i zlocinac...jebem mu mater..i onima koja ga danas uzdizu i kojima je idol..pljuc..
2016-11-17
Pa ako nije bio kuhar bio je najpoznatiji mesar. O tome i vi i vaš najpoznatiji pojac sami pjevate sve u 16.danni1 wrote:
Jeste ,bre , Jastrebe. Maks je najpoznatiji ustaški kuhar. Sjebo je i Gordona Ramsay-a i Jamie Oliver-a, svaki pravi hrvat ima doma kuharicu Maksa Luburića, domaći specijaliteti.
2014-04-22
U Sarajevu je pred kraj rata imao vilu.govinda wrote:Maks Luburic je bio psihopata i zlocinac...jebem mu mater..i onima koja ga danas uzdizu i kojima je idol..pljuc..
Mislim da ti je to poznato.
Kao i ono što se u toj vili tada događalo.
2014-04-22
Pa i Tito je imao pun kurac vila diljem Šugoslavije i zna se što se tamo događalo.jastreb wrote:U Sarajevu je pred kraj rata imao vilu.govinda wrote:Maks Luburic je bio psihopata i zlocinac...jebem mu mater..i onima koja ga danas uzdizu i kojima je idol..pljuc..
Tito je za vas nedosižni ideal. Možete mu se samo potajno diviti ili ga otvoreno mrziti. Ne možete mu ništa.danni1 wrote:Pa i Tito je imao pun kurac vila diljem Šugoslavije i zna se što se tamo događalo.jastreb wrote:U Sarajevu je pred kraj rata imao vilu.govinda wrote:Maks Luburic je bio psihopata i zlocinac...jebem mu mater..i onima koja ga danas uzdizu i kojima je idol..pljuc..
2014-04-22
kako ne? Možemo pljuvati po njegovom liku i djelu do mile volje kao i vi po Paveliću....morete mu popušit.jastreb wrote:Tito je za vas nedosižni ideal. Možete mu se samo potajno diviti ili ga otvoreno mrziti. Ne možete mu ništa.danni1 wrote:Pa i Tito je imao pun kurac vila diljem Šugoslavije i zna se što se tamo događalo.jastreb wrote:U Sarajevu je pred kraj rata imao vilu.govinda wrote:Maks Luburic je bio psihopata i zlocinac...jebem mu mater..i onima koja ga danas uzdizu i kojima je idol..pljuc..
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
Page 11 of 12