Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
kako ne? Možemo pljuvati po njegovom liku i djelu do mile volje kao i vi po Paveliću....morete mu popušit.jastreb wrote:Tito je za vas nedosižni ideal. Možete mu se samo potajno diviti ili ga otvoreno mrziti. Ne možete mu ništa.danni1 wrote:Pa i Tito je imao pun kurac vila diljem Šugoslavije i zna se što se tamo događalo.jastreb wrote:U Sarajevu je pred kraj rata imao vilu.govinda wrote:Maks Luburic je bio psihopata i zlocinac...jebem mu mater..i onima koja ga danas uzdizu i kojima je idol..pljuc..
Mislim da ti je to poznato.
Kao i ono što se u toj vili tada događalo.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Mi smo Pavelića istjerali i iz njegove Bosne i iz vile u ZG koju je uzurpirao. Banjaluka nikad nije postala prijestonica,a bedak je umro daleko od rodne Bosne.danni1 wrote:
kako ne? Možemo pljuvati po njegovom liku i djelu do mile volje kao i vi po Paveliću....morete mu popušit.
Tako da smo mu itekako napakostili i nasikirali ga. A vi Titu niste nikada mogli ništa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jeste ga zajebali, otjerali ga u veću vilu s hrpom zlata.jastreb wrote:Mi smo Pavelića istjerali i iz njegove Bosne i iz vile u ZG koju je uzurpirao. Banjaluka nikad nije postala prijestonica,a bedak je umro daleko od rodne Bosne.danni1 wrote:
kako ne? Možemo pljuvati po njegovom liku i djelu do mile volje kao i vi po Paveliću....morete mu popušit.
Tako da smo mu itekako napakostili i nasikirali ga. A vi Titu niste nikada mogli ništa.
Pa najveća kazna bila mu je ta što je umro daleko od Bosne,što ga je ostavilo više od pola ljudstva i što nije mirno spavao.danni1 wrote:Jeste ga zajebali, otjerali ga u veću vilu s hrpom zlata.jastreb wrote:Mi smo Pavelića istjerali i iz njegove Bosne i iz vile u ZG koju je uzurpirao. Banjaluka nikad nije postala prijestonica,a bedak je umro daleko od rodne Bosne.danni1 wrote:
Meni je čak draže da je tako skončao,nego da su ga uhvatili i sudili mu. I dan danas mu kosti leže van Bosne.
2014-04-22
baš ga zabole di mu kosti leže, ko i Tileta. Trune u Beogradu dok mu narkomani zapišavaju grob. Baš po zasluzi.jastreb wrote:Pa najveća kazna bila mu je ta što je umro daleko od Bosne,što ga je ostavilo više od pola ljudstva i što nije mirno spavao.danni1 wrote:Jeste ga zajebali, otjerali ga u veću vilu s hrpom zlata.jastreb wrote:Mi smo Pavelića istjerali i iz njegove Bosne i iz vile u ZG koju je uzurpirao. Banjaluka nikad nije postala prijestonica,a bedak je umro daleko od rodne Bosne.danni1 wrote:
Meni je čak draže da je tako skončao,nego da su ga uhvatili i sudili mu. I dan danas mu kosti leže van Bosne.
Tito spava ondje gdje je i vladao. Njegov grob jedno je od najposjećenijih mjesta u BG. Dočim vaš Anton leži daleko od rodne Bosne a za njegov grob ne zna 99% Madriđana.danni1 wrote:
baš ga zabole di mu kosti leže, ko i Tileta. Trune u Beogradu dok mu narkomani zapišavaju grob. Baš po zasluzi.
2014-04-22
Barem bi ti, jastrebe, trebao znati da je Pavelić rođen u Hercegovini.jastreb wrote:Mi smo Pavelića istjerali i iz njegove Bosne i iz vile u ZG koju je uzurpirao. Banjaluka nikad nije postala prijestonica,a bedak je umro daleko od rodne Bosne.danni1 wrote:
2014-04-12
Konjic je Bosna.maggie13 wrote:Barem bi ti, jastrebe, trebao znati da je Pavelić rođen u Hercegovini.jastreb wrote:Mi smo Pavelića istjerali i iz njegove Bosne i iz vile u ZG koju je uzurpirao. Banjaluka nikad nije postala prijestonica,a bedak je umro daleko od rodne Bosne.danni1 wrote:
2014-04-22
Pa je..al ni Tito nije ništa bolji i jebemu mater i onima koji ga danas uzdižu i kojima je idol.govinda wrote:Maks Luburic je bio psihopata i zlocinac...jebem mu mater..i onima koja ga danas uzdizu i kojima je idol..pljuc..
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ante_Paveli%C4%87jastreb wrote:Konjic je Bosna.maggie13 wrote:Barem bi ti, jastrebe, trebao znati da je Pavelić rođen u Hercegovini.jastreb wrote:Mi smo Pavelića istjerali i iz njegove Bosne i iz vile u ZG koju je uzurpirao. Banjaluka nikad nije postala prijestonica,a bedak je umro daleko od rodne Bosne.danni1 wrote:
Nije.
2014-04-12
Javni šekreti su uglavnom dosta posječeni.jastreb wrote:Tito spava ondje gdje je i vladao. Njegov grob jedno je od najposjećenijih mjesta u BG. Dočim vaš Anton leži daleko od rodne Bosne a za njegov grob ne zna 99% Madriđana.danni1 wrote:
baš ga zabole di mu kosti leže, ko i Tileta. Trune u Beogradu dok mu narkomani zapišavaju grob. Baš po zasluzi.
ti se sinoc outao do kraja, a onda maknuo adolfa. was ist loß? mach' nichts, predsjednica sigurno nije vidjela...
Guest- Guest
Ma makno...ide mi na živce taj njegov prepotentni pogled.Mirkec&Slavkec wrote:ti se sinoc outao do kraja, a onda maknuo adolfa. was ist loß? mach' nichts, predsjednica sigurno nije vidjela...
Naravno da to ne znači da imam neko loše mišljenje o njegovoj ideji.
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
Page 12 of 12