Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
sitting_bull wrote:seke koje su prije 50-tak godina utemeljile mladež hdz-a lamentiraju o boji ženske kose, a nisu kod frizera...
a malo si se zabunio...bar što se tiče mene :D
Guest- Guest
dobro, ispričavam se.Noor wrote:sitting_bull wrote:seke koje su prije 50-tak godina utemeljile mladež hdz-a lamentiraju o boji ženske kose, a nisu kod frizera...
prije 49 godina...
sitting_bull-
2015-09-28
kakvo pijanstvo? zbog avatara? vidim i ti prokusanom troll metodom mene i jos neke etiketiras. hoces mi i dijagnozu mozda postaviti?maggie13 wrote:ne pricaj sama sa sobom pa ces se opet zalit da ti predbacuju pijanstvo :DMirkec&Slavkec wrote:da mi je netko drugi to rekao, pa ajd. al ti...eMirkec&Slavkec wrote:daj zeno fatalna i clanice MENSA-e skini mi se. ti ne trollas, ti četaš - not!maggie13 wrote:Opet trolas, dudeta..daj, pravi kolace, cisti kucu, placi na romanticne filmove..:D
Koje si kolace pravila?
Pripremila limenu kutiju za cuvanje keksica?
:-)
Guest- Guest
sitting_bull wrote:dobro, ispričavam se.Noor wrote:sitting_bull wrote:seke koje su prije 50-tak godina utemeljile mladež hdz-a lamentiraju o boji ženske kose, a nisu kod frizera...
prije 49 godina...
ma ni prije 49 nisam bila nikakva mladež, a hdz-ova nikada :D
Guest- Guest
aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu, testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicnomaggie13 wrote:http://www.mensa.org/Leviathan2 wrote:ne ozbiljno, od cega je skracenica mensa, neda mi se guglat, mrzim guglomaggie13 wrote:je, levi..no, ja se ne sramim..treba zena i skuhat stogod..:PLeviathan2 wrote:sta je to mensa, mene podsjeca na menza
da nije to isto
Kakva provokacija. Ni na kraj pameti. Da mi je do provokacije stavio bih ustašu na avatar ovo je samo glumac, Ljubomir Jurković, film " Živi i mrtvi".maggie13 wrote:vidila sam..to je iz nekog filma..provocira danny:-)Mirkec&Slavkec wrote:odi pogledat na fotke. nije bas umjetnicka, al hajd.maggie13 wrote:necu tako sad, nema mijenjanja dijagnoze..rekla si da trolam..k'o sto si i svima rekla..:DMirkec&Slavkec wrote:daj zeno fatalna i clanice MENSA-e skini mi se. ti ne trollas, ti četaš - not!maggie13 wrote:Opet trolas, dudeta..daj, pravi kolace, cisti kucu, placi na romanticne filmove..:D
Koje si kolace napravila?
Da malo produktivno zachatamo, a ne samo vrijeđat :P
No, nisi to odmah rekla..i cudila sam se da insinuiras kako su svi hrvatski vojnici posljedicno i ustase..^_~
Danni provokator, svašta.
danni1-
2014-04-16
ja u kupe, ti u spade. odi vidi moje kolace na fotkama ovdje.maggie13 wrote:vidila sam..to je iz nekog filma..provocira danny:-)Mirkec&Slavkec wrote:odi pogledat na fotke. nije bas umjetnicka, al hajd.maggie13 wrote:necu tako sad, nema mijenjanja dijagnoze..rekla si da trolam..k'o sto si i svima rekla..:DMirkec&Slavkec wrote:daj zeno fatalna i clanice MENSA-e skini mi se. ti ne trollas, ti četaš - not!maggie13 wrote:Opet trolas, dudeta..daj, pravi kolace, cisti kucu, placi na romanticne filmove..:D
No, nisi to odmah rekla..i cudila sam se da insinuiras kako su svi hrvatski vojnici posljedicno i ustase..^_~
Guest- Guest
vis kako je megica bistra i brza. promptno je pronasla link.Leviathan2 wrote:aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu, testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicnomaggie13 wrote:http://www.mensa.org/Leviathan2 wrote:ne ozbiljno, od cega je skracenica mensa, neda mi se guglat, mrzim guglomaggie13 wrote:je, levi..no, ja se ne sramim..treba zena i skuhat stogod..:PLeviathan2 wrote:sta je to mensa, mene podsjeca na menza
da nije to isto
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:ja u kupe, ti u spade. odi vidi moje kolace na fotkama ovdje.maggie13 wrote:vidila sam..to je iz nekog filma..provocira danny:-)Mirkec&Slavkec wrote:odi pogledat na fotke. nije bas umjetnicka, al hajd.maggie13 wrote:necu tako sad, nema mijenjanja dijagnoze..rekla si da trolam..k'o sto si i svima rekla..:DMirkec&Slavkec wrote:
daj zeno fatalna i clanice MENSA-e skini mi se. ti ne trollas, ti četaš - not!
dobri su ti kolači...ajd nekaj od tebe
Guest- Guest
imas ti nesto protiv megice kad je toliko potpikavasMirkec&Slavkec wrote:vis kako je megica bistra i brza. promptno je pronasla link.Leviathan2 wrote:aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu, testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicnomaggie13 wrote:http://www.mensa.org/Leviathan2 wrote:ne ozbiljno, od cega je skracenica mensa, neda mi se guglat, mrzim guglomaggie13 wrote:
je, levi..no, ja se ne sramim..treba zena i skuhat stogod..:P
:DMirkec&Slavkec wrote:kakvo pijanstvo? zbog avatara? vidim i ti prokusanom troll metodom mene i jos neke etiketiras. hoces mi i dijagnozu mozda postaviti?maggie13 wrote:ne pricaj sama sa sobom pa ces se opet zalit da ti predbacuju pijanstvo :DMirkec&Slavkec wrote:da mi je netko drugi to rekao, pa ajd. al ti...eMirkec&Slavkec wrote:daj zeno fatalna i clanice MENSA-e skini mi se. ti ne trollas, ti četaš - not!maggie13 wrote:Opet trolas, dudeta..daj, pravi kolace, cisti kucu, placi na romanticne filmove..:D
Koje si kolace pravila?
Pripremila limenu kutiju za cuvanje keksica?
:-)
Odgovaras sama sebi..nisi ni primijetila :-)
Pokusavam popricat s tobom o kolacima, a ti ignoriras..ne znam kakva si kuharica :0)
2014-04-12
On mrzi žeMke općenito, ćerce...jol riđe, jol plavuše...Prati, neće se izjasniti.Noor wrote:maggie13 wrote:evo naseg sittinga, opterecenog plavusama..sto ima kod tebe? :Psitting_bull wrote:evo plavuši konkurencije...kaja wrote:sretna i tebi neka ....partizanska pobjeda...sitting_bull wrote:
plavuša se, po tko zna koji puta, ugrličila pokušavajući sastaviti rečenicu koju još nitko prije nje nije formulirao kao što je to ona sada napravila.
da zna što govori, nikome ništa. (p.s. možda ona sve to govori namjerno i svjesno, ali onda je to još gore.)
međutim, plavuša podržava i zaziva tzv. vjerničko zajedništvo što je opet poziv na podjelu obzirom da su vjerske zajednice pa time i vjernici razjedinjeni oko puno stvari glede nauka i u bibliji i u kur'anu (ako uzmemo u obzir dvije najveće religije na svijetu).
također, opet se obratila samo jednoj skupini vjernika, katolicima, pozivajući ih na zajedništvo.
što je sa pripadnicima ostalih vjerskih zajednica iz iste kao i drugih religija zastupljenih u hrvatskoj?
zar za plavušu oni nisu pozvani da budu dio zajednice radosti i mira?
čekaj, neretva..ne tu ste pobjegli, sutjeska..ne tu niste dobro prošli, igman..ne, drvar..ne, užička republika..ne tu ste potjerani
pa dobro pošto ste svugdje popušili i pobjegli sretan ti uspješan bjeg preko igmana i napad bombom na muziku u splitu od ive lole ribara ili rade končara
on voli riđe :D
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Eroo wrote:On mrzi žeMke općenito, ćerce...jol riđe, jol plavuše...Prati, neće se izjasniti.Noor wrote:maggie13 wrote:evo naseg sittinga, opterecenog plavusama..sto ima kod tebe? :Psitting_bull wrote:evo plavuši konkurencije...kaja wrote:
sretna i tebi neka ....partizanska pobjeda...
čekaj, neretva..ne tu ste pobjegli, sutjeska..ne tu niste dobro prošli, igman..ne, drvar..ne, užička republika..ne tu ste potjerani
pa dobro pošto ste svugdje popušili i pobjegli sretan ti uspješan bjeg preko igmana i napad bombom na muziku u splitu od ive lole ribara ili rade končara
on voli riđe :D
samo je sramežljiv :D
Guest- Guest
uvijek..jos da imam fax, k'o ti :DMirkec&Slavkec wrote:vis kako je megica bistra i brza. promptno je pronasla link.Leviathan2 wrote:aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu, testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicnomaggie13 wrote:http://www.mensa.org/Leviathan2 wrote:ne ozbiljno, od cega je skracenica mensa, neda mi se guglat, mrzim guglomaggie13 wrote:
je, levi..no, ja se ne sramim..treba zena i skuhat stogod..:P
2014-04-12
maggie13 wrote:uvijek..jos da imam fax, k'o ti :DMirkec&Slavkec wrote:vis kako je megica bistra i brza. promptno je pronasla link.Leviathan2 wrote:aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu, testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicnomaggie13 wrote:http://www.mensa.org/Leviathan2 wrote:
ne ozbiljno, od cega je skracenica mensa, neda mi se guglat, mrzim guglo
fax odavno nije mjerilo ničega...
Guest- Guest
Dobro, kad se svi pravite blesavi...danni1 wrote:Kakva provokacija. Ni na kraj pameti. Da mi je do provokacije stavio bih ustašu na avatar ovo je samo glumac, Ljubomir Jurković, film " Živi i mrtvi".maggie13 wrote:vidila sam..to je iz nekog filma..provocira danny:-)Mirkec&Slavkec wrote:odi pogledat na fotke. nije bas umjetnicka, al hajd.maggie13 wrote:necu tako sad, nema mijenjanja dijagnoze..rekla si da trolam..k'o sto si i svima rekla..:DMirkec&Slavkec wrote:
daj zeno fatalna i clanice MENSA-e skini mi se. ti ne trollas, ti četaš - not!
Danni provokator, svašta.
"U Bosni 1943. dvojica ustaša vode grupu domobrana u akciju protiv manje skupine partizana. Među domobranima je Martin, te Ferid koji upropašten viješću da mu je čitava obitelj pomrla od tifusa, odlučuje dezertirati. No to mu neuspijeva pošto njega, Martina i Stojana koji su ga tražili napadaju partizani. Ferid i Stojan u okršaju ginu, kao i partizani koji su ih napali. Krenuvši dalje, domobrane ponovno napadaju partizani, dio ih pogiba, a ustaškog satnika Danu Boru partizani zarobljavaju. Martin ostaje sa ustašom Seminom koji mu kaže da pobjegne, što Martin i učini."
Glumci po ulogama[uredi - уреди | uredi izvor]
- Filip Šovagović kao Tomo i Martin
- Velibor Topić kao Vijali
- Slaven Knezović kao Ćoro
- Marinko Prga kao Mali
- Borko Perić kao Robe
- Miro Barnjak kao Ivo
- Božidar Orešković kao Zapovjednik
- Enes Vejzović kao Ferid i Vojnik ARBiH u kolibi
- Izudin Bajrović kao Stojan
- Ljubomir Jurković kao Semin
- Robert Roklicer kao ustaški satnik Dane Boro
- Zvonko Zečević kao domobranski natporučnik Knez
- Nino Sorić kao Pejo
- Nermin Omić kao Masni i Domobran
https://sh.wikipedia.org/wiki/%C5%BDivi_i_mrtvi_(film)
Dakle, glumac Ljubomir Jurković u filmu "Živi i mrtvi" glumi Semina, ustašu. Na dannijevom avataru, po njegovom vlastitom iskazu, je samo glumac koji samo glumi ustasu.
O jebote, kud je ovo otislo... Why not go the whole hog and call a spade a spade?
Last edited by Mirkec&Slavkec on Mon 26 Dec - 20:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
LOL fax, jbte, ja nemam jedan razred skole a druzim se sa faksiranim ljudem ovdje, tog nema ni u crtanom
Last edited by Leviathan2 on Mon 26 Dec - 20:51; edited 1 time in total
bila je omladina, skojevke i to.Noor wrote:sitting_bull wrote:dobro, ispričavam se.Noor wrote:sitting_bull wrote:seke koje su prije 50-tak godina utemeljile mladež hdz-a lamentiraju o boji ženske kose, a nisu kod frizera...
prije 49 godina...
ma ni prije 49 nisam bila nikakva mladež, a hdz-ova nikada :D
poslije je iz toga nastao hdz ...
sitting_bull-
2015-09-28
ma otkud ideja ta da fax imam ja? kad dobro znas da serem o Jugoslaviji i Ćistim efikasno i etniĆki.maggie13 wrote:uvijek..jos da imam fax, k'o ti :DMirkec&Slavkec wrote:vis kako je megica bistra i brza. promptno je pronasla link.Leviathan2 wrote:aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu, testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicnomaggie13 wrote:http://www.mensa.org/Leviathan2 wrote:
ne ozbiljno, od cega je skracenica mensa, neda mi se guglat, mrzim guglo
Guest- Guest
ma kakav fax, jebote. ja Ćistim weceje. gastiĆka sam.Leviathan2 wrote:LOL fax, jbte, ja nemam jedan razred skole a druzim se sa faksiranim ljudem ovdje, tog nema ni u crtanom
Guest- Guest
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
Page 4 of 12