Božićna čestitka Predsjednice Republike
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
23. prosinca 2018.
Zagreb
Svake godine s radošću iščekujemo Božić, blagdan čovjekoljublja, ljubavi i solidarnosti prema svojim bližnjima, ali i prema svim ljudima kao poseban izraz poštovanja Božje riječi. Vidjeti, razumjeti, poštivati i pomoći drugoga u njegovoj potrebi smisao je slavlja Isusova rođenja, blagdana svjetla, dobrote i mira.
Neka nas Božić potakne da budemo rastrošni u darivanju osjećaja, prijateljstva i zajedništva jer smo do sada mnogo puta naučili koliko zajedno možemo učiniti dobra za svoj narod i svoju Domovinu. Budimo rastrošni u darivanju dobrote i radosti, uvažavanja i tolerancije, budimo prekomjerni u promicanju pozitivnih vrijednosti koje nas osnažuju.
Proslavimo Božić u bogatoj raznolikosti naših božićnih običaja, pjesmama i čestitkama, u toplini obiteljskih i prijateljskih susreta.
Svim kršćanskim vjernicima u Domovini i iseljeništvu želim čestit Božić i obilje svakoga dobra u novoj, 2019. godini!
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Božićna čestitka Predsjednice Republike
bež kompletić joj savršeno stoji
crvenkasti-
2014-04-17
ako bolje pogledate nama desni, njoj lijevi gornji gumb ili puce kako je moja baka govorila, nategnula je cijelu konstrukciju sakoa.
2014-12-30
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
je. i vidiš kako to konceptualno naruši sve.Stanojko wrote:Da, nije "u vinklu"...
2014-12-30
je..i s unutrašnje strane laktova joj je nagužvanveber wrote:ako bolje pogledate nama desni, njoj lijevi gornji gumb ili puce kako je moja baka govorila, nategnula je cijelu konstrukciju sakoa.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
to je drugo, ne želi slušat novu stilisticu.Noor wrote:je..i s unutrašnje strane laktova joj je nagužvanveber wrote:ako bolje pogledate nama desni, njoj lijevi gornji gumb ili puce kako je moja baka govorila, nategnula je cijelu konstrukciju sakoa.
ili ispod sakoa nosiš kratku obleku ili dugu, nikak trifrtaljku koja se uvijek kurvinjski zavuče prema gore, nikad prema dolje.
2014-12-30
bila sam sarkastična
ništa ne fali njenom izgledu, pa povinula je ruke, naravno da se u laktovima povinu i rukavi
a gumb je pod opterećenjem, što je i logično zbog položaja na kojem je
da je Koli ravna ko daska, što hvala Bogu nije, ti ne bi imao što prigovoriti :))
ništa ne fali njenom izgledu, pa povinula je ruke, naravno da se u laktovima povinu i rukavi
da je Koli ravna ko daska, što hvala Bogu nije, ti ne bi imao što prigovoriti :))
volim androgene žene. no moja ex je preuzela stajling predsjednice, pa sam jučer morao odgledat i odslušat. stručnoNoor wrote:bila sam sarkastična
ero bi vjerovatno pošprical cijeli zid.
2014-12-30
i ona je skrojila taj kostim.
znam tko je gumbe šival pa ne bum o tome.
znam tko je gumbe šival pa ne bum o tome.
2014-12-30
Ona mene podsjeca na IMELDU MARCOS koja je imala 20000 pari cipela
E pa nasa imelda i,a 2000 komada kostima. 1000 haljna i nesto šukanja,
Gace joj ne treba brojiti jer se ne vide.
A ni nama, običnom narodu. Ili ih nosimo na štapu.
E pa nasa imelda i,a 2000 komada kostima. 1000 haljna i nesto šukanja,
Gace joj ne treba brojiti jer se ne vide.
A ni nama, običnom narodu. Ili ih nosimo na štapu.
kravo pijana i malicioczna
koli nije moj izbor ali žena je što se tiče obleke i svega toga skromna
a ti svoje nejebice i prosere odi nekam drugam hitat, dođi kod mene ima ambalaže buš ju konzumu zamjenila, dobiješ deci, putnu.
i odjebi
koli nije moj izbor ali žena je što se tiče obleke i svega toga skromna
a ti svoje nejebice i prosere odi nekam drugam hitat, dođi kod mene ima ambalaže buš ju konzumu zamjenila, dobiješ deci, putnu.
i odjebi
2014-12-30
Vise lijepih zena u politici. Mogu raditi svakakve gluposti koga briga lijepo ih je vidjeti. Ovi prasci i seronje koji danas rade gluposti nisu ni za gledat ni za slusat, kompletna katastrofa.
omni-
2014-04-12
tocnoomni wrote:Vise lijepih zena u politici. Mogu raditi svakakve gluposti koga briga lijepo ih je vidjeti. Ovi prasci i seronje koji danas rade gluposti nisu ni za gledat ni za slusat, kompletna katastrofa.
sve je lakse uz kolindu, mrak taritas i slicne:)
dijagram-
2015-08-09
.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
orion- Posts : 2287
2017-06-06
kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma i te krpeNoor wrote:dijagram wrote:kad mi mene odijevala ekipa strucnjakaorion wrote:.... nemam fotku u uvodnom postu pa nemrem komentirati .... generalno predsjednica je zgodna žena. U zadnje vrijeme stilski vrlo kulturna.... valjda je morala proći fazu pinka, kokica i šljokica
pa napravili bi nesto
a ne ovako, ko spadalo
vazno je ono ispod:)
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
» Čestitka Predsjednice Republike
» Božićna čestitka
» Božićna čestitka Ivana Pernara