Najludji forum u RH
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Najludji forum u RH
Naravno da vidim,ali ti ne vidiš da sam ja antifašist,onda bi ti trebalo biti razumljivije moje stajalište.aben wrote:nie rieč o boljoj ili goroj osobi. naravski da je bitno. pa neš otić među crnce i raspravljati o raspodjeli inteligencije, među južnjake i govoriti protiv ropstva, među albance govoriti protiv bureka...ako to ne vidiš, malo toga vidiš :)Antif_No1 wrote:Mislim,zar je uopće važno jeli netko Srbin,Hrvat,Kazahstanac,kurac palac.Kao da pripadnost nekom narodu automatizmom nekoga čini boljim čovjekom ili što ?aben wrote:al nisi srbo? ta svi ti se tako obraćaju.v_vlado wrote:Tata ti je srbin.zato ne znaš ni hrvatski,muho zujalico....aben wrote:ja želin.
zbog srba na forumu su nacionalisti stalno na iglama i onda zazivaju državnu intervenciju, a koja onda mene košta.
kako misliš da ne znan hrvatski, profesore :)
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Iknar je pod budnim okom na uvjetnoj, ezekile se primirio na ovom forumu a ti si standardni troler godinama kao i crvena spodoba. U svakom slučaju ja bi te banirao zbog onakvog pisanja "katolčad" i slika sa Isusom Kristom ma koliko trol profi bio. Neke stvari jednostavno moraju ostati unutar određenih granica koje si ti obilato prelazio bez sankcija.Antif_No1 wrote:I što s tim ? Pa ima nas još i gorih od njega,evo uzmimo na primjer mene,ezekijela,Inkara....tre91 wrote:Vladu traktoristu uzeti za ozbiljno??? pa to je debil koji ne zna sastaviti prostoproširenu rečenicu a da u nju ne ubaci đuru glogoškog, branitelje, šator, mirovine branitelja, suverenitet RH....to je trolčina i usto jako tupava ali mu se mora priznati da je zaista uporan u svojim idiotarijama.Antif_No1 wrote:Svi smo mi na neki način isti,ovisno iz koje perspektive se gleda.Ne bi trebao tako doslovno i ozbiljno uzimati forumska piskaranja.tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
Guest- Guest
Ne vidim šta loše ima u izrazu,,katolčad'' to je jednako kao kad momcima kažeš,,momčad'' a curama,,djevojčad'' ili Srbima ,,srbčad''
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Zašto vam smeta v_vlado ? Demokracija i sloboda govora je svetinja,pa kome se ne sviđa što piše neka ne čita i sve 5.
Jer je naporan ko govno poslije tri kile karamela... inače nek piše ako mu je baš sila.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Problem je u islamistima. I to je globalni problem. Velikosrbi su danas svedeni na folklor,a Jugoslaveni su uglavnom stariji ljudi,umirovljenici ki boćaju i na klupama igraju šah. Osim toga kad ste vidjeli da je takav boćar ili šahista nekome odsjekao glavu,ili da se neki zagriženi titoist raznio bombom na tržnici???tre91 wrote:Koliko ja vidim nije problem u srbima nego u velikosrbima, jugoslavima, orjunašima i njihovoj politici i kad se krene u tom smjeru ručne kočnice popuste i krene kako krene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja vidim največi problem u Srbinu koji je u meni.
Što god napravim, osjećam da je još tu.
Što god napravim, osjećam da je još tu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma kako ama baš svaku temu okrenete na Srbe,Jugoslaveni..itd..?
2015-07-23
Rekao sam već na jednoj temi.
Ima par njih tu šta zaspu i probude se sa Srbijom u mislima.
To je ljubav bratska ......
Ima par njih tu šta zaspu i probude se sa Srbijom u mislima.
To je ljubav bratska ......
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Antif_No1 wrote:Ma kako ama baš svaku temu okrenete na Srbe,Jugoslaveni..itd..?
Pa jesmo li najluđi forum ili ne?
2014-04-22
To je ona opsesivna ljubav.Čak ni jastreb ne voli Jugoslaviju koliko vučina i tre91 majčicu Srbiju
2015-07-23
Pa sad,mi smo samo baštinici pokojnog najluđeg foruma.Koji se još forum mogao pohvaliti onakvim lepim primjercima kao crvenkasti,ezekijel,Iknar,ali i budala druge vrste,ideoloških luđaka i fanatika.albatros wrote:Antif_No1 wrote:Ma kako ama baš svaku temu okrenete na Srbe,Jugoslaveni..itd..?
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Pa sad,mi smo samo baštinici pokojnog najluđeg foruma.Koji se još forum mogao pohvaliti onakvim lepim primjercima kao crvenkasti,ezekijel,Iknar,ali i budala druge vrste,ideoloških luđaka i fanatika.albatros wrote:Antif_No1 wrote:Ma kako ama baš svaku temu okrenete na Srbe,Jugoslaveni..itd..?
Istina,ali na forumu je nedostajalo islamista.
Bilo je nekoliko bošnjačkih nacionalista,ali niti jednog radikala.
Zatim forum nije imao ozbiljnog pripadnika gay pokreta.
Bilo je nešto poklonika istočnjačke gnoze i par katoličkih fundamentalista.
2014-04-22
kultura ophođenja ti je u banani kao i ova država za koju si se borio......srbi ti zaradili penziju posredno i smeće ljudsko kao ti ne bi smjelo određivati tko da se javlja na bilo koji forum,a tvoja mržnja prema drugim narodima prelazi sve granice uljudnosti...moju pismenost ,papak kao ti neka zaobiđe,lešinar si bio i ostaćeš.....ja mislim da si jaako dobar čovjek ali te mama loše odgojila a rat unakazio...nisi ti kriv ,ti se samo nalaziš u onih 2% ljudskog smeća,moli se i biti će ti oprošteno a sad ti želim ugodno veče i više ne želim odgovarati na tvoja vrijeđanja jer se time spuštam na tvoj nivo....tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa sad.Šejtan i ja smo povremeno promovirali gay ljudska prava,a onaj globalni-intifada bio je pomalo islamistički nastrojen.albatros wrote:Antif_No1 wrote:Pa sad,mi smo samo baštinici pokojnog najluđeg foruma.Koji se još forum mogao pohvaliti onakvim lepim primjercima kao crvenkasti,ezekijel,Iknar,ali i budala druge vrste,ideoloških luđaka i fanatika.albatros wrote:Antif_No1 wrote:Ma kako ama baš svaku temu okrenete na Srbe,Jugoslaveni..itd..?
Istina,ali na forumu je nedostajalo islamista.
Bilo je nekoliko bošnjačkih nacionalista,ali niti jednog radikala.
Zatim forum nije imao ozbiljnog pripadnika gay pokreta.
Bilo je nešto poklonika istočnjačke gnoze i par katoličkih fundamentalista.
2015-07-23
Henok je bio čudak svoje vrste.Antif_No1 wrote:Pa sad.Šejtan i ja smo povremeno promovirali gay ljudska prava,a onaj globalni-intifada bio je pomalo islamistički nastrojen.
Katolički dogmatik ,fundamentalist i pripadnik sekte sedevakantista,koji ne priznaju odluke 1.i 2.vatikanskog koncila i koji odbacuju sve pape počev od Pavla VI.
Poseban svijet bili su i oni ludi poklonici nogometa.
2014-04-22
ha ha, onog trena kada srbija prestane zavirivati u naše dvorište prestati će i teme o njima. Znam ja da vi jugoslavi i antife navijate za udruživanje pa pokušavate minorizirati ovakve upise ali neće ići, Srbija iskazuje jasne stavove da rat za njih nije gotov i pokušavaju invertirati događaje a na žalost vi ili ne vidite ili se pravite mutavi. Jednog dana ćete se probuditi i reći da je RH napala srbiju i sravnila srpski grad Vukovar sa zemljom.Antif_No1 wrote:To je ona opsesivna ljubav.Čak ni jastreb ne voli Jugoslaviju koliko vučina i tre91 majčicu Srbiju
Guest- Guest
Gle nakazo smrdljiva, da te je majka dobro odgojila nebi spominjao tuđe majke jel kužiš pijanduro usrana bezobrazmna ili ti se i to mora nacrtati nepismena budaletino?v_vlado wrote:kultura ophođenja ti je u banani kao i ova država za koju si se borio......srbi ti zaradili penziju posredno i smeće ljudsko kao ti ne bi smjelo određivati tko da se javlja na bilo koji forum,a tvoja mržnja prema drugim narodima prelazi sve granice uljudnosti...moju pismenost ,papak kao ti neka zaobiđe,lešinar si bio i ostaćeš.....ja mislim da si jaako dobar čovjek ali te mama loše odgojila a rat unakazio...nisi ti kriv ,ti se samo nalaziš u onih 2% ljudskog smeća,moli se i biti će ti oprošteno a sad ti želim ugodno veče i više ne želim odgovarati na tvoja vrijeđanja jer se time spuštam na tvoj nivo....tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
Guest- Guest
ti si moj idol.....aj lav ju....pusatre91 wrote:Gle nakazo smrdljiva, da te je majka dobro odgojila nebi spominjao tuđe majke jel kužiš pijanduro usrana bezobrazmna ili ti se i to mora nacrtati nepismena budaletino?v_vlado wrote:kultura ophođenja ti je u banani kao i ova država za koju si se borio......srbi ti zaradili penziju posredno i smeće ljudsko kao ti ne bi smjelo određivati tko da se javlja na bilo koji forum,a tvoja mržnja prema drugim narodima prelazi sve granice uljudnosti...moju pismenost ,papak kao ti neka zaobiđe,lešinar si bio i ostaćeš.....ja mislim da si jaako dobar čovjek ali te mama loše odgojila a rat unakazio...nisi ti kriv ,ti se samo nalaziš u onih 2% ljudskog smeća,moli se i biti će ti oprošteno a sad ti želim ugodno veče i više ne želim odgovarati na tvoja vrijeđanja jer se time spuštam na tvoj nivo....tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
ubuduće pripazi na rječnik konjno retardirana i ne diraj ničije roditelje. I okani se trolanja i napiši nešto normalno ako možeš(u što sumnjam) na zadanu temu. Svoje frustracije sa RH braniteljima od kojih si dobio po pički zadrži za neku sobu za plakanje a kic ili horni će ti je rado otvoriti samo za tvoje potrebe.v_vlado wrote:ti si moj idol.....aj lav ju....pusatre91 wrote:Gle nakazo smrdljiva, da te je majka dobro odgojila nebi spominjao tuđe majke jel kužiš pijanduro usrana bezobrazmna ili ti se i to mora nacrtati nepismena budaletino?v_vlado wrote:kultura ophođenja ti je u banani kao i ova država za koju si se borio......srbi ti zaradili penziju posredno i smeće ljudsko kao ti ne bi smjelo određivati tko da se javlja na bilo koji forum,a tvoja mržnja prema drugim narodima prelazi sve granice uljudnosti...moju pismenost ,papak kao ti neka zaobiđe,lešinar si bio i ostaćeš.....ja mislim da si jaako dobar čovjek ali te mama loše odgojila a rat unakazio...nisi ti kriv ,ti se samo nalaziš u onih 2% ljudskog smeća,moli se i biti će ti oprošteno a sad ti želim ugodno veče i više ne želim odgovarati na tvoja vrijeđanja jer se time spuštam na tvoj nivo....tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Gasi forum...
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Gasi forum...
Page 3 of 4