Najludji forum u RH
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Najludji forum u RH
ubuduće pripazi na rječnik konjno retardirana i ne diraj ničije roditelje. I okani se trolanja i napiši nešto normalno ako možeš(u što sumnjam) na zadanu temu. Svoje frustracije sa RH braniteljima od kojih si dobio po pički zadrži za neku sobu za plakanje a kic ili horni će ti je rado otvoriti samo za tvoje potrebe.v_vlado wrote:ti si moj idol.....aj lav ju....pusatre91 wrote:Gle nakazo smrdljiva, da te je majka dobro odgojila nebi spominjao tuđe majke jel kužiš pijanduro usrana bezobrazmna ili ti se i to mora nacrtati nepismena budaletino?v_vlado wrote:kultura ophođenja ti je u banani kao i ova država za koju si se borio......srbi ti zaradili penziju posredno i smeće ljudsko kao ti ne bi smjelo određivati tko da se javlja na bilo koji forum,a tvoja mržnja prema drugim narodima prelazi sve granice uljudnosti...moju pismenost ,papak kao ti neka zaobiđe,lešinar si bio i ostaćeš.....ja mislim da si jaako dobar čovjek ali te mama loše odgojila a rat unakazio...nisi ti kriv ,ti se samo nalaziš u onih 2% ljudskog smeća,moli se i biti će ti oprošteno a sad ti želim ugodno veče i više ne želim odgovarati na tvoja vrijeđanja jer se time spuštam na tvoj nivo....tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
Guest- Guest
piše se , KONJINO....tre91 wrote:ubuduće pripazi na rječnik konjno retardirana i ne diraj ničije roditelje. I okani se trolanja i napiši nešto normalno ako možeš(u što sumnjam) na zadanu temu. Svoje frustracije sa RH braniteljima od kojih si dobio po pički zadrži za neku sobu za plakanje a kic ili horni će ti je rado otvoriti samo za tvoje potrebe.v_vlado wrote:ti si moj idol.....aj lav ju....pusatre91 wrote:Gle nakazo smrdljiva, da te je majka dobro odgojila nebi spominjao tuđe majke jel kužiš pijanduro usrana bezobrazmna ili ti se i to mora nacrtati nepismena budaletino?v_vlado wrote:kultura ophođenja ti je u banani kao i ova država za koju si se borio......srbi ti zaradili penziju posredno i smeće ljudsko kao ti ne bi smjelo određivati tko da se javlja na bilo koji forum,a tvoja mržnja prema drugim narodima prelazi sve granice uljudnosti...moju pismenost ,papak kao ti neka zaobiđe,lešinar si bio i ostaćeš.....ja mislim da si jaako dobar čovjek ali te mama loše odgojila a rat unakazio...nisi ti kriv ,ti se samo nalaziš u onih 2% ljudskog smeća,moli se i biti će ti oprošteno a sad ti želim ugodno veče i više ne želim odgovarati na tvoja vrijeđanja jer se time spuštam na tvoj nivo....tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ti si veći idiot nego što se može pomisliti na prvu. Ajde popij tableticu i u kut na plakanje.v_vlado wrote:piše se , KONJINO....tre91 wrote:ubuduće pripazi na rječnik konjno retardirana i ne diraj ničije roditelje. I okani se trolanja i napiši nešto normalno ako možeš(u što sumnjam) na zadanu temu. Svoje frustracije sa RH braniteljima od kojih si dobio po pički zadrži za neku sobu za plakanje a kic ili horni će ti je rado otvoriti samo za tvoje potrebe.v_vlado wrote:ti si moj idol.....aj lav ju....pusatre91 wrote:Gle nakazo smrdljiva, da te je majka dobro odgojila nebi spominjao tuđe majke jel kužiš pijanduro usrana bezobrazmna ili ti se i to mora nacrtati nepismena budaletino?v_vlado wrote:kultura ophođenja ti je u banani kao i ova država za koju si se borio......srbi ti zaradili penziju posredno i smeće ljudsko kao ti ne bi smjelo određivati tko da se javlja na bilo koji forum,a tvoja mržnja prema drugim narodima prelazi sve granice uljudnosti...moju pismenost ,papak kao ti neka zaobiđe,lešinar si bio i ostaćeš.....ja mislim da si jaako dobar čovjek ali te mama loše odgojila a rat unakazio...nisi ti kriv ,ti se samo nalaziš u onih 2% ljudskog smeća,moli se i biti će ti oprošteno a sad ti želim ugodno veče i više ne želim odgovarati na tvoja vrijeđanja jer se time spuštam na tvoj nivo....tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» forum net.hr - RIP
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» forum net.hr - RIP
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
Page 4 of 4