Najludji forum u RH
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Najludji forum u RH
Ne znam koji je najluđi forum,ali pokojni net.hr je definitivno imao najviše budala.Taj je bio kao magnet za budale,to znam iz prve ruke.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Ne znam koji je najluđi forum,ali pokojni net.hr je definitivno imao najviše budala.Taj je bio kao magnet za budale,to znam iz prve ruke.
Čekaj malo, tek se formiramo.
U prosjeku....evo sada u % šijemo sve do sada postojeće.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Tata ti je srbin.zato ne znaš ni hrvatski,muho zujalico....aben wrote:ja želin.
zbog srba na forumu su nacionalisti stalno na iglama i onda zazivaju državnu intervenciju, a koja onda mene košta.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
2015-07-28
Kajo,zvijezdo,što reć,sretan forum koji te ima...kaja_333 wrote:ja ne želim, al da si dosadan jesi.
2015-07-28
Zašto vam smeta v_vlado ? Demokracija i sloboda govora je svetinja,pa kome se ne sviđa što piše neka ne čita i sve 5.
2015-07-23
Ti si dobro došao u moju kuću uvijek.....Antif_No1 wrote:Zašto vam smeta v_vlado ? Demokracija i sloboda govora je svetinja,pa kome se ne sviđa što piše neka ne čita i sve 5.
2015-07-28
zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
Guest- Guest
Hvala na dobrodošlici,vrijedi isto.Upravo ovim pokazuješ kako si jako dobar čovjek.Svi mi svašta lašrdamo po forumu ali to ne znači kako smo u reali zločesti kao neka naša laprdanja po forumu.v_vlado wrote:Ti si dobro došao u moju kuću uvijek.....Antif_No1 wrote:Zašto vam smeta v_vlado ? Demokracija i sloboda govora je svetinja,pa kome se ne sviđa što piše neka ne čita i sve 5.
2015-07-23
al nisi srbo? ta svi ti se tako obraćaju.v_vlado wrote:Tata ti je srbin.zato ne znaš ni hrvatski,muho zujalico....aben wrote:ja želin.
zbog srba na forumu su nacionalisti stalno na iglama i onda zazivaju državnu intervenciju, a koja onda mene košta.
kako misliš da ne znan hrvatski, profesore :)
2014-04-16
Svi smo mi na neki način isti,ovisno iz koje perspektive se gleda.Ne bi trebao tako doslovno i ozbiljno uzimati forumska piskaranja.tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
2015-07-23
Ma nije on velikisrbo,samo se tako češljaaben wrote:al nisi srbo? ta svi ti se tako obraćaju.v_vlado wrote:Tata ti je srbin.zato ne znaš ni hrvatski,muho zujalico....aben wrote:ja želin.
Guest- Guest
mislin, njihov je svon dušom svojon,tre91 wrote:Ma nije on velikisrbo,samo se tako češljaaben wrote:al nisi srbo? ta svi ti se tako obraćaju.v_vlado wrote:Tata ti je srbin.zato ne znaš ni hrvatski,muho zujalico....aben wrote:ja želin.
al kad je traktor stavia, mislia san da je i tielon :)
2014-04-16
Mislim,zar je uopće važno jeli netko Srbin,Hrvat,Kazahstanac,kurac palac.Kao da pripadnost nekom narodu automatizmom nekoga čini boljim čovjekom ili što ?aben wrote:al nisi srbo? ta svi ti se tako obraćaju.v_vlado wrote:Tata ti je srbin.zato ne znaš ni hrvatski,muho zujalico....aben wrote:ja želin.
2015-07-23
Vladu traktoristu uzeti za ozbiljno??? pa to je debil koji ne zna sastaviti prostoproširenu rečenicu a da u nju ne ubaci đuru glogoškog, branitelje, šator, mirovine branitelja, suverenitet RH....to je trolčina i usto jako tupava ali mu se mora priznati da je zaista uporan u svojim idiotarijama.Antif_No1 wrote:Svi smo mi na neki način isti,ovisno iz koje perspektive se gleda.Ne bi trebao tako doslovno i ozbiljno uzimati forumska piskaranja.tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
Guest- Guest
Biti Srbin,Hrvat,Bosanac,neš' ti naroda u PM...da čovjk kaže da je Francuz,Njemac,to bi se već čovjek mogao pohvaliti a ne pripadnošću nekoj malenoj baznačajnoj naciji.
2015-07-23
I što s tim ? Pa ima nas još i gorih od njega,evo uzmimo na primjer mene,ezekijela,Inkara....tre91 wrote:Vladu traktoristu uzeti za ozbiljno??? pa to je debil koji ne zna sastaviti prostoproširenu rečenicu a da u nju ne ubaci đuru glogoškog, branitelje, šator, mirovine branitelja, suverenitet RH....to je trolčina i usto jako tupava ali mu se mora priznati da je zaista uporan u svojim idiotarijama.Antif_No1 wrote:Svi smo mi na neki način isti,ovisno iz koje perspektive se gleda.Ne bi trebao tako doslovno i ozbiljno uzimati forumska piskaranja.tre91 wrote:zanimljivo je da tebe svi vide kao konjinu retardiranu dosadnu ali iz nekog razloga si sljep ko krtica kada ti to ljudi na sasvim pristojan način kažu. da je meni neko opalio onakve šamare kao tebi ja bi se pokupio sa foruma bez jebemti, no ti kakav jesi ogavni oportunist sa licem debljim od srpskog opanka ostaješ i dalje tu i još na očigledni rakac u lice kažeš kako je to pala kiša. Ajde uživaj trolčino dok nekome ne dopizdiš sa svojim idiotskim trolanje pa te ne stjera u pm sa ovog foruma.v_vlado wrote:Kic,se 5,nebute se mene samo tak rješili a tre je kompletna budala i to traje još sa net.hr ...ali ja njega VOLIM ovako blesavog,nije čovjek kriv....ptsp....i tre je ok tip alimu jebem sunce bezobrazno.....kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
2015-07-23
nie rieč o boljoj ili goroj osobi. naravski da je bitno. pa neš otić među crnce i raspravljati o raspodjeli inteligencije, među južnjake i govoriti protiv ropstva, među albance govoriti protiv bureka...ako to ne vidiš, malo toga vidiš :)Antif_No1 wrote:Mislim,zar je uopće važno jeli netko Srbin,Hrvat,Kazahstanac,kurac palac.Kao da pripadnost nekom narodu automatizmom nekoga čini boljim čovjekom ili što ?aben wrote:al nisi srbo? ta svi ti se tako obraćaju.v_vlado wrote:Tata ti je srbin.zato ne znaš ni hrvatski,muho zujalico....aben wrote:ja želin.
2014-04-16
Koliko ja vidim nije problem u srbima nego u velikosrbima, jugoslavima, orjunašima i njihovoj politici i kad se krene u tom smjeru ručne kočnice popuste i krene kako krene.Antif_No1 wrote:Mislim,zar je uopće važno jeli netko Srbin,Hrvat,Kazahstanac,kurac palac.Kao da pripadnost nekom narodu automatizmom nekoga čini boljim čovjekom ili što ?aben wrote:al nisi srbo? ta svi ti se tako obraćaju.v_vlado wrote:Tata ti je srbin.zato ne znaš ni hrvatski,muho zujalico....aben wrote:ja želin.
Guest- Guest
To je bila navodno ukradena freza koju je on navodno kupio od jednog navodno hrvatskog branitelja koje je taj navodno ukrao srbima i njemu prodao po povoljnoj cijeni na koju je on pristao iako je znao da je freza ukradena.aben wrote:mislin, njihov je svon dušom svojon,tre91 wrote:Ma nije on velikisrbo,samo se tako češljaaben wrote:al nisi srbo? ta svi ti se tako obraćaju.v_vlado wrote:Tata ti je srbin.zato ne znaš ni hrvatski,muho zujalico....aben wrote:ja želin.
al kad je traktor stavia, mislia san da je i tielon :)
Guest- Guest
Naravno da vidim,ali ti ne vidiš da sam ja antifašist,onda bi ti trebalo biti razumljivije moje stajalište.aben wrote:nie rieč o boljoj ili goroj osobi. naravski da je bitno. pa neš otić među crnce i raspravljati o raspodjeli inteligencije, među južnjake i govoriti protiv ropstva, među albance govoriti protiv bureka...ako to ne vidiš, malo toga vidiš :)Antif_No1 wrote:Mislim,zar je uopće važno jeli netko Srbin,Hrvat,Kazahstanac,kurac palac.Kao da pripadnost nekom narodu automatizmom nekoga čini boljim čovjekom ili što ?aben wrote:al nisi srbo? ta svi ti se tako obraćaju.v_vlado wrote:Tata ti je srbin.zato ne znaš ni hrvatski,muho zujalico....aben wrote:ja želin.
2015-07-23
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» forum net.hr - RIP
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» forum net.hr - RIP
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
Page 2 of 4