Gasi forum...
Page 1 of 1
Re: Gasi forum...
strašno da se takvi oglašavaju na ovom forumu,ostat ćemo bez kuća,stanova,bez kruha i igara...vratite nam bandića,HDZ hvala bogu još imamo
vili40-
2015-08-02
E ovo je sad ozbiljno...agentura nas prati..pazite da sutra nam ne zauzmu stanove,kuce...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
opasna su vremena,meni je danas jedan izletio pred auto drito iz krčme pa na cestu,ja divljački zakočim a kad se tip okrenuo prema meni vidim nosi šiltericu na kojoj piše FBI,fol glumi da je pijan ali sve je to gluma,prerušeni su i samo prate.Za sada.vuksadinare wrote:E ovo je sad ozbiljno...agentura nas prati..pazite da sutra nam ne zauzmu stanove,kuce...
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:strašno da se takvi oglašavaju na ovom forumu,ostat ćemo bez kuća,stanova,bez kruha i igara...vratite nam bandića,HDZ hvala bogu još imamo
ima alternativa, npr Fokus
Ne izvlači se. Na tvom forumu se ovakvi kreteni, što im je krajnji domet lupat loncima po zagrebačkim ulicama, reklamiraju.kic wrote:
imaju jaku propagandu, tako su nam i Mesića uvalili-
Inače kod nas je poznat kao potres efendija. Kao i ona ženska kriještalica što je na račun potresa ušla u Sabor.
A ćaća mu pravaš...
Viš mu na faci da mu nisu svi doma.
Guest- Guest
Similar topics
» Gasi muziku
» forum se gasi
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» gasi ligu
» gasi nogomet
» forum se gasi
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» gasi ligu
» gasi nogomet
Page 1 of 1