HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Ja samo tvrdim da nema nikih problema što je ministar jedne države u ožujku 2016-e kaže da je u Sabor poslao zakon na vjerodostojno tumačenje, a u siječnju 2017 taj zakon još nije došao u sabor
Guest- Guest
Ma sta mitrovic dobiva od transfera? Sta ti pricas? Jedino moze miskovicu i keku platit sto su ga nagovorili da potpise novi ugovor i proda se sada posto je na ljeto trebao bit radi nediscipline udaljen iz ekipe do daljnjeg (ko sharbini)amper1950 wrote:Gjde su objavili turci i koliko dobiva Mitrović od transfera?nowitzki wrote:Evo amper, mitrovic je prodan za 4.2 milijuna eura, jos rijeka dobiva milijun ako odigra 25 utakmica i nekakav postotak na sljedecu prodaju...objavili i turci to i nasi...jesi sad zadovoljan?
I da, postavija sam pitanje, ponajboljeg igrača i najvažnijeg igrača zaslužnog za to što se primili samo 8 golova u jesenskom dijelu prodajete sad na pauzi? Kraj šampionskih ambicija ili?
Kakvo odricanje isto, je se ti gubis? Rijeka mora prodavat jer se budzet nece sam punit, umjesto da prodaju 4 stozerna igraca po milijun, prodali su mitra za 4-5.....dobili su finu lovu, dovest ce se zamjena kao i za proslih 20-tak igraca sta su otisli na ljeto.....sjeti se onog tvog tovarskog indexa pisao je na pocetu sezone da je rijeka prodala 20 igraca i da se raspada....a pogledaj sada rapsodiju, budi sretan sto mozes ovakvu ekipu pogledat na poljudu i malo ucit
nowitzki-
2014-04-27
Mitrovic je do pred 5,6 mjeseci bio alternativa samardzicu i leskovicu pa eto sto se desi nakon 6 mjeseci igranja...nesto sto se hajduku nemoze dogodit ni sa igracima koji su ekstra klase vec 3,4 sezone (kale)
nowitzki-
2014-04-27
I zna se vec par mjeseci to jest izjasnili su se iz kluba da ce se prodavat samo ukoliko dodju odlicne ponude, ovo je odlicna i mislim da nikom nije u interesu cekat ljeto jer uvijek se moze desit ozljeda i ode sve u kurac, a tesko da bi se i bolja ponuda dobila na ljeto
nowitzki-
2014-04-27
A i mitrovic je itekako zamjenjiv posto ovako malo primljenih golova je najvise zasluzna vezna linija koja nije dala protivnica da dolaze u puno sansi
nowitzki-
2014-04-27
Nowitzki smiješan si.nowitzki wrote:
Ma sta mitrovic dobiva od transfera? Sta ti pricas? Jedino moze miskovicu i keku platit sto su ga nagovorili da potpise novi ugovor i proda se sada posto je na ljeto trebao bit radi nediscipline udaljen iz ekipe do daljnjeg (ko sharbini)
Kakvo odricanje isto, je se ti gubis? Rijeka mora prodavat jer se budzet nece sam punit, umjesto da prodaju 4 stozerna igraca po milijun, prodali su mitra za 4-5.....dobili su finu lovu, dovest ce se zamjena kao i za proslih 20-tak igraca sta su otisli na ljeto.....sjeti se onog tvog tovarskog indexa pisao je na pocetu sezone da je rijeka prodala 20 igraca i da se raspada....a pogledaj sada rapsodiju, budi sretan sto mozes ovakvu ekipu pogledat na poljudu i malo ucit
U prvom redu znam ja da Rijeka mora prodavati, ja sam to pisao prije par miseci pa si ti trubio da te ne zanimaju nenogometne stvari. No ipak ste trebali pričekati ljeto, a ne prodavati sad, oslabljivati momčad, ako želite titulu. Na kraju nemojte sve na ljude u crnom svaliti...
Smiješan si jer prikazuješ Mitrovića kao nekog tko nije zaslužan, da je trebao biti udaljen iz momčadi, da je vezni red zaslužan i slične pizdarije. Pa daj molim te, koga lažeš? Mene sigurno ne, možda sebe samog
I ne spominji golmana Kalinića koji je rekordan transfer nekog golmana. Mitrović ima 23 godine, počeja je igrati u reprezentaciji, i ja bi možda usporedija njegov transfer s onim svojedobno Strinića, i iznos je sličan, a Strinić je isto počeja igrati u reprezentaciji, ima slično godina. Kad se već nešto Hajduka vataš...
Guest- Guest
Ne kuzis ti mene kurca ali nisam ni ocekivao, ne pratis rijeku, neznas nista u vezi nase igre, stila nogometa, dogadjanjima oko kluba i privatnim stvarima igraca tako da mi se neda tu prepucavat u nedogled...jedini igrac u rijeci koji je nezamjenjiv je ristovski, svi drugi su itekako zamjenjivi pogotovo kad jos dodju ovakve ponude.....kek ima svoj sistem koji pali i daje rezultate, i ne sumnjam da ce od bilo kojeg pojacanju kojeg snime srecko i mance biti na razini mitrovicaamper1950 wrote:Nowitzki smiješan si.nowitzki wrote:
Ma sta mitrovic dobiva od transfera? Sta ti pricas? Jedino moze miskovicu i keku platit sto su ga nagovorili da potpise novi ugovor i proda se sada posto je na ljeto trebao bit radi nediscipline udaljen iz ekipe do daljnjeg (ko sharbini)
U prvom redu znam ja da Rijeka mora prodavati, ja sam to pisao prije par miseci pa si ti trubio da te ne zanimaju nenogometne stvari. No ipak ste trebali pričekati ljeto, a ne prodavati sad, oslabljivati momčad, ako želite titulu. Na kraju nemojte sve na ljude u crnom svaliti...
Smiješan si jer prikazuješ Mitrovića kao nekog tko nije zaslužan, da je trebao biti udaljen iz momčadi, da je vezni red zaslužan i slične pizdarije. Pa daj molim te, koga lažeš? Mene sigurno ne, možda sebe samog
I ne spominji golmana Kalinića koji je rekordan transfer nekog golmana. Mitrović ima 23 godine, počeja je igrati u reprezentaciji, i ja bi možda usporedija njegov transfer s onim svojedobno Strinića, i iznos je sličan, a Strinić je isto počeja igrati u reprezentaciji, ima slično godina. Kad se već nešto Hajduka vataš...
nowitzki-
2014-04-27
Ja samo tvrdim da nema nikih problema kaj Zakon već 10 mjeseci nije došao na dnevni red sabora, jer sabor od tih 10 mjeseci 7 nije radio jer je bio raspušten do saziva novog sabora koji radi 2-3 mjeseca.
Zeko-
2015-08-26
Kužim ja tebe dobro. Napisa si 4-5 postova u "u šucu" (kako bi rekli), kako bi opravdao prodaju, a onda još omalovažavaš Mitrovića. Em je trebao biti udaljen iz momčadi, me nije nešto dobar, em nije zaslužan. Ma daj molim te...nowitzki wrote:
Ne kuzis ti mene kurca ali nisam ni ocekivao, ne pratis rijeku, neznas nista u vezi nase igre, stila nogometa, dogadjanjima oko kluba i privatnim stvarima igraca tako da mi se neda tu prepucavat u nedogled...jedini igrac u rijeci koji je nezamjenjiv je ristovski, svi drugi su itekako zamjenjivi pogotovo kad jos dodju ovakve ponude.....kek ima svoj sistem koji pali i daje rezultate, i ne sumnjam da ce od bilo kojeg pojacanju kojeg snime srecko i mance biti na razini mitrovica
Ako vi imate dostojnu zamjenu, onda ok. Vrijeme će pokazati. S financijske strane to je vrlo dobar posao, dobra zarada, ali vi ste u utrci za naslov prvaka i moje mišljenje je da sad na zimu niste smili prodavati nijednog važnog igrača.
Guest- Guest
Ma mogu oni prodavati koga god hoće. Ispod drugog mjesta nemogu pasti, a prvi nebudu ni s Mitrovićem, ni bez njega.
Zeko-
2015-08-26
nowitzki wrote:Ma sta mitrovic dobiva od transfera? Sta ti pricas? Jedino moze miskovicu i keku platit sto su ga nagovorili da potpise novi ugovor i proda se sada posto je na ljeto trebao bit radi nediscipline udaljen iz ekipe do daljnjeg (ko sharbini)amper1950 wrote:Gjde su objavili turci i koliko dobiva Mitrović od transfera?nowitzki wrote:Evo amper, mitrovic je prodan za 4.2 milijuna eura, jos rijeka dobiva milijun ako odigra 25 utakmica i nekakav postotak na sljedecu prodaju...objavili i turci to i nasi...jesi sad zadovoljan?
I da, postavija sam pitanje, ponajboljeg igrača i najvažnijeg igrača zaslužnog za to što se primili samo 8 golova u jesenskom dijelu prodajete sad na pauzi? Kraj šampionskih ambicija ili?
sat2-
2015-09-28
A vidi dečkića iz čađavice, došel je na forum nakon par dana da izbjegne triskanje zakonom o sportu...
Guest- Guest
Niti jedan potez drugih klubova ne valja, a svi potezi u Hajduku su opravdani ... u najmanju ruku ...
sat2-
2015-09-28
Dijete, spusti se na zemlju ...amper1950 wrote:A vidi dečkića iz čađavice, došel je na forum nakon par dana da izbjegne triskanje zakonom o sportu...
sat2-
2015-09-28
Dobri Hajduk protiv svih ostalih klošara na čelu sa zločestim Dinamom. To je, uglavnom, sukus tovarskih razmišljanja.
Zeko-
2015-08-26
Haha...sat2 wrote:Niti jedan potez drugih klubova ne valja, a svi potezi u Hajduku su opravdani ... u najmanju ruku ...
Dečkiću, pa ja sam sam kritizira poteze Hajduka ove sezone, imao si to prilike pročitati jer ionako pratiš sve što ja pišem. U prvom redu izbor trenera, dovođenje nekih igrača, o svemu tome sam pisao. Tako da tvoja teza u startu pada u vodu, bitno je meni nešto replicirati.
Što se Rijeke tiće, stojim pri svom mišljenju da ako žele titulu nijednog važnog igrača nisu smili prodavati.
Guest- Guest
sat2 wrote:Dijete, spusti se na zemlju ...amper1950 wrote:A vidi dečkića iz čađavice, došel je na forum nakon par dana da izbjegne triskanje zakonom o sportu...
Guest- Guest
Ne umišljaj si ... pratim što SVI pišu ...amper1950 wrote:Haha...sat2 wrote:Niti jedan potez drugih klubova ne valja, a svi potezi u Hajduku su opravdani ... u najmanju ruku ...
Dečkiću, pa ja sam sam kritizira poteze Hajduka ove sezone, imao si to prilike pročitati jer ionako pratiš sve što ja pišem. U prvom redu izbor trenera, dovođenje nekih igrača, o svemu tome sam pisao. Tako da tvoja teza u startu pada u vodu, bitno je meni nešto replicirati.
Što se Rijeke tiće, stojim pri svom mišljenju da ako žele titulu nijednog važnog igrača nisu smili prodavati.
Jesi, "kritizirao si" ...
sat2-
2015-09-28
Kad pratiš što SVI pišu, onda pratiš i što ja pišem Šta sam krivo reka?sat2 wrote:Ne umišljaj si ... pratim što SVI pišu ...amper1950 wrote:Haha...sat2 wrote:Niti jedan potez drugih klubova ne valja, a svi potezi u Hajduku su opravdani ... u najmanju ruku ...
Jesi, "kritizirao si" ...
Ne, nisam "kritizirao" nego sam kritizirao. To kaj si ti dečkić iz čađavice pa to nisi razumio, unatoč tome što si pročitao, sad bi ja triba biti kriv?
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50