HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: HNL 2016/2017
Od cjele polusezone naveo mu 2-3 tekme Hajduka kao dokaz da se najviše pogodovalo Dinamu?muckodjubre wrote:kak ne? Caksam mu naveo konkretne primjere,tekme,a njegova stvar sto ne zeli pogledatiamper1950 wrote:Dokaz čega tražiš? Pa ja nisam rekao da smo najbolji na svitu i da nitko nije ravan (dobro je niche reka da su argentinci luđi od nas, u pozitivnom smislu)reka sam da smo u vrhu i to je istina. Poznaju nas i priznaju diljem svijeta, pogotovo to mislim na taj krug ljudi koji prati te fanove, zato se i rade često reportaže, članci i slično, i dobro je niche reka nakon proslave 100-njice (što je bilo jedinstveno, preneseno u cijelom svijetu) da smo prepoznati ko klase u cilom svitu. To je jednostavno istina.muckodjubre wrote:
S tim da ja ne vidim nigdje dokaz ovoga sto amper prica osim da je cuo da je netko nekome rekao i vidio u casopisu sto mu prikao donio iz inozemstva...a sve to ce reci bracala za grobare,sale za cigane,neki grk za svoje itd.itd
A zanimljivo da ti tražiš dokaz, a nisi jučer bija u stanju kolegi riveru nači dokaz svojih tvrdnji da su suci najviše oštetitli Dinamo, a pogodovali Rijeci i Hajduku
Guest- Guest
S tobom nema smisla ulaziti u ikakve rasprave. probaj pročitati moj post još koji puta pa možda ubereš šta sam napisa i o čem se pisalomuckodjubre wrote:Sve to sto ti pricas reci ce i delije i grobari i grci...
Guest- Guest
neki su topovsko meso u europi, a neki su topovsko meso u 1.hnl...fridrih_niche wrote:Bome, ja se ne čudim da ste topovsko meso u Europi...Zeko wrote:A teško Dinamo pojest za predjelo u Europi. Nama ti je samo cilj uzet lovu UEFA-i i dalje nam se jebe. Vidiš da svake godine nikoga ne prodamo sve dok kvalifikacije za LP ne završe, a onda je rasprodaja. Dok se ostali klubovi za LP pojačavaju mi rasprodajemo i to svake godine je tak. I onda se čudimo kaj nemremo boda osvojit ni gola zabit.fridrih_niche wrote:Raspali Sahtar pojede Dinama za predjelo...Zeko wrote:Znači od raspalog Sakhtara. Dobro onda.
Stani pisat dok ti je na vrime...
;)
Jer ste užasni i nekvalitetni...
To skoro nikog ne cudi, osim pojedince koji bi govorili u vise navrata da Dinamo ima prolaznu grupu za prezimit...
;)
sitting_bull-
2015-09-28
Poitpun o je normalno da nijedan klub nema cijelu regiju fanatično uz sebe, kada je jedino Hajduk regionalno-provincijski klub. Sad si Ameriku otkrio.fridrih_niche wrote:Ne bi se složija...sat2 wrote:I drugi navijači po Europi (Njemačka, Poljska, Grčka, Srbija ...) imaju koreografije, bakljade, veliku posjećenost, prate klub po Europi ... izazivaju nerede ... po tim kriterijima je Tocida jedna od, a nikako naj ...fridrih_niche wrote:I ovo je točna konstatacija...amper1950 wrote:A ono dobro jutro... Otkrija si Ameriku...sat2 wrote:Da, Hajduk ima najemotivnije navijače u Hrvatskoj, ja bih dodao najluđe (u pozitivnom smislu)! I nema ljubomore.
Po emociji sigurno su među najemotivnijim u svijetu, neću sad reći numero uno ni po emocijama i privrženosti jer ima drugih sredina i klubova, ali u vrhu sigurno.
Iako, Argentinci su 'bolesniji' od nas...
;)
Nijedan klub nema cilu regiju fanatično uz sebe, ka Hajduk...
To je stvarno poseban odnos...
;)
Zeko-
2015-08-26
pogodovalo hajduku,mislis...amper1950 wrote:Od cjele polusezone naveo mu 2-3 tekme Hajduka kao dokaz da se najviše pogodovalo Dinamu?muckodjubre wrote:kak ne? Caksam mu naveo konkretne primjere,tekme,a njegova stvar sto ne zeli pogledatiamper1950 wrote:Dokaz čega tražiš? Pa ja nisam rekao da smo najbolji na svitu i da nitko nije ravan (dobro je niche reka da su argentinci luđi od nas, u pozitivnom smislu)reka sam da smo u vrhu i to je istina. Poznaju nas i priznaju diljem svijeta, pogotovo to mislim na taj krug ljudi koji prati te fanove, zato se i rade često reportaže, članci i slično, i dobro je niche reka nakon proslave 100-njice (što je bilo jedinstveno, preneseno u cijelom svijetu) da smo prepoznati ko klase u cilom svitu. To je jednostavno istina.muckodjubre wrote:
S tim da ja ne vidim nigdje dokaz ovoga sto amper prica osim da je cuo da je netko nekome rekao i vidio u casopisu sto mu prikao donio iz inozemstva...a sve to ce reci bracala za grobare,sale za cigane,neki grk za svoje itd.itd
A zanimljivo da ti tražiš dokaz, a nisi jučer bija u stanju kolegi riveru nači dokaz svojih tvrdnji da su suci najviše oštetitli Dinamo, a pogodovali Rijeci i Hajduku
5:2 na Rujevici nije znak da ste i odi topovsko meso...sitting_bull wrote:neki su topovsko meso u europi, a neki su topovsko meso u 1.hnl...fridrih_niche wrote:Bome, ja se ne čudim da ste topovsko meso u Europi...Zeko wrote:A teško Dinamo pojest za predjelo u Europi. Nama ti je samo cilj uzet lovu UEFA-i i dalje nam se jebe. Vidiš da svake godine nikoga ne prodamo sve dok kvalifikacije za LP ne završe, a onda je rasprodaja. Dok se ostali klubovi za LP pojačavaju mi rasprodajemo i to svake godine je tak. I onda se čudimo kaj nemremo boda osvojit ni gola zabit.fridrih_niche wrote:Raspali Sahtar pojede Dinama za predjelo...Zeko wrote:Znači od raspalog Sakhtara. Dobro onda.
;)
To skoro nikog ne cudi, osim pojedince koji bi govorili u vise navrata da Dinamo ima prolaznu grupu za prezimit...
;)
;)
Guest- Guest
Vi niste niti na mapi, sta se tiče potpore...Zeko wrote:Poitpun o je normalno da nijedan klub nema cijelu regiju fanatično uz sebe, kada je jedino Hajduk regionalno-provincijski klub. Sad si Ameriku otkrio.fridrih_niche wrote:Ne bi se složija...sat2 wrote:I drugi navijači po Europi (Njemačka, Poljska, Grčka, Srbija ...) imaju koreografije, bakljade, veliku posjećenost, prate klub po Europi ... izazivaju nerede ... po tim kriterijima je Tocida jedna od, a nikako naj ...fridrih_niche wrote:I ovo je točna konstatacija...amper1950 wrote:
A ono dobro jutro... Otkrija si Ameriku...
Po emociji sigurno su među najemotivnijim u svijetu, neću sad reći numero uno ni po emocijama i privrženosti jer ima drugih sredina i klubova, ali u vrhu sigurno.
;)
;)
;)
Guest- Guest
Lapsus, oštetilo Dinamo...muckodjubre wrote:pogodovalo hajduku,mislis...amper1950 wrote:Od cjele polusezone naveo mu 2-3 tekme Hajduka kao dokaz da se najviše pogodovalo Dinamu?muckodjubre wrote:kak ne? Caksam mu naveo konkretne primjere,tekme,a njegova stvar sto ne zeli pogledatiamper1950 wrote:Dokaz čega tražiš? Pa ja nisam rekao da smo najbolji na svitu i da nitko nije ravan (dobro je niche reka da su argentinci luđi od nas, u pozitivnom smislu)reka sam da smo u vrhu i to je istina. Poznaju nas i priznaju diljem svijeta, pogotovo to mislim na taj krug ljudi koji prati te fanove, zato se i rade često reportaže, članci i slično, i dobro je niche reka nakon proslave 100-njice (što je bilo jedinstveno, preneseno u cijelom svijetu) da smo prepoznati ko klase u cilom svitu. To je jednostavno istina.muckodjubre wrote:
Guest- Guest
Niti kvartovski, jedino obiteljski...fridrih_niche wrote:
Vi niste niti na mapi, sta se tiče potpore...
;)
Guest- Guest
budala!fridrih_niche wrote:5:2 na Rujevici nije znak da ste i odi topovsko meso...sitting_bull wrote:neki su topovsko meso u europi, a neki su topovsko meso u 1.hnl...fridrih_niche wrote:Bome, ja se ne čudim da ste topovsko meso u Europi...Zeko wrote:A teško Dinamo pojest za predjelo u Europi. Nama ti je samo cilj uzet lovu UEFA-i i dalje nam se jebe. Vidiš da svake godine nikoga ne prodamo sve dok kvalifikacije za LP ne završe, a onda je rasprodaja. Dok se ostali klubovi za LP pojačavaju mi rasprodajemo i to svake godine je tak. I onda se čudimo kaj nemremo boda osvojit ni gola zabit.fridrih_niche wrote:
Raspali Sahtar pojede Dinama za predjelo...
;)
;)
;)
od 2011. dinamo i rijeka odigrali su 19 tekmi, a rijeka je dobila 3.
od 2011. hajduk i rijeka odigrali su 15 utakmica, a hajduk nije dobio niti jednu.
od 2011. dinamo i hajduk odigrali su 21 utakmicu, hajduk je dobio 2 utakmice od 10 u splitu.
čak i ovo: od 36 utakmica kontra dinama i rijeke hajduk je dobio 2 utakmice, 9 odigrao neriješeno, a 18 puta je igrano u splitu.
uzmi ubi pa se pušku...
sitting_bull-
2015-09-28
istu je potporu imala mladost iz cerića prije rata: do nuštra, marinaca i bogdanovaca svi su bili ludi za nogometom. vrlo slično hajduku danas...fridrih_niche wrote:Vi niste niti na mapi, sta se tiče potpore...Zeko wrote:Poitpun o je normalno da nijedan klub nema cijelu regiju fanatično uz sebe, kada je jedino Hajduk regionalno-provincijski klub. Sad si Ameriku otkrio.fridrih_niche wrote:Ne bi se složija...sat2 wrote:I drugi navijači po Europi (Njemačka, Poljska, Grčka, Srbija ...) imaju koreografije, bakljade, veliku posjećenost, prate klub po Europi ... izazivaju nerede ... po tim kriterijima je Tocida jedna od, a nikako naj ...fridrih_niche wrote:
I ovo je točna konstatacija...
;)
;)
;)
sitting_bull-
2015-09-28
70 ljudi na tribinama Maksimira...
I 5:2 na Rujevici...
:(
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=15198
I 5:2 na Rujevici...