HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Hajduk mora biti sretan da je u HNS-u i HNL-u ovako kako je ... barem im dolaze navijači. Jer i da je bolje bili bi organizacijski i rezultatski tu gdje jesu ... Poljud bi tada bio prazan!
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Da ne pričam u prazno:
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/458694/torcida-poziva-svi-na-poljud-zaustavimo-sudacki-poguranac
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/458694/torcida-poziva-svi-na-poljud-zaustavimo-sudacki-poguranac
sat2-
2015-09-28
ne plasi se, ovo je umirovljeni HNL igrac...
ima odlican ,,triler'' za hrvata...
ima odlican ,,triler'' za hrvata...
Guest- Guest
rijeka se naguzila
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/gazda-rijeke-povukao-ostavku-stigao-na-sjednicu-hns-a-i-predlozio-suci-moraju-bolje-zaradivati-imali-bi-s-time-vecu-odgovornost/5422539/
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/gazda-rijeke-povukao-ostavku-stigao-na-sjednicu-hns-a-i-predlozio-suci-moraju-bolje-zaradivati-imali-bi-s-time-vecu-odgovornost/5422539/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
[size=49]Hoće li Rijeka prodavati igrače ove zime?[/size]kuracodigraca wrote:rijeka se naguzila
[size=49]- Svi živimo od prodaje jer drugog novca nema, ni od televiziji ni od kladionica[/size]
[size=49]-----[/size]
[size=51]Svi znamo na koga se to odnosi :)[/size]
nowitzki-
2014-04-27
Ako ti kažeš da je problem u tvojim roditeljima...sat2 wrote:Stvar odgoja ... takovi vladaju klubom.amper1950 wrote:Seratoru, borba je prvo krenula za pošteni Hajduk.sat2 wrote:
Dobro jutro! Pa otuda i njihova "borba za pošteni HNS i HNL"!
Ako vama paše ovakav HNL i HNS (a paše pojedincima poput tebe kojima je jedino bitno da je njihov klub prvi bez obzira na sve)onda je to vaš problem.
Ako ću slaviti naslov pred tisuću ljudi, odmah potpisujem da se Hajduk momentalno ugasi jer bi to značilo da je izgubio sav smisao...
Guest- Guest
sat2 wrote:Hajduk mora biti sretan da je u HNS-u i HNL-u ovako kako je ... barem im dolaze navijači. Jer i da je bolje bili bi organizacijski i rezultatski tu gdje jesu ... Poljud bi tada bio prazan!
Guest- Guest
Zdravko Mamić je zbog izazivanja nereda na Poljudu kažnjen sa iznosom od 750 kuna!
Ivo Bego je kažnjen sa 375 kuna, a tu će kaznu platiti Torcida!
Mala kazna za izazivanje nereda!
Guest- Guest
nije to kazna za izazivanje nereda, nego pokušaj sudske zabrane proslave gola zabijenog hajduku i to na poljudu.amper1950 wrote:Zdravko Mamić je zbog izazivanja nereda na Poljudu kažnjen sa iznosom od 750 kuna!
Ivo Bego je kažnjen sa 375 kuna, a tu će kaznu platiti Torcida!
nije čudno što je cijela hajdukova loža popizdila gledajući kako halilović sam juri prema praznom golu, a mamić je k tome i bio pri ruci da ga se domaćinski ugosti šakama budući da su bejzbol palice rezervirane samo za Bonačiće i slične u samom hajduku.
pacijent bego je tu kao simbol torcidinih frustracija i očaja obzirom na broj hajdukovih primljenih golova od dinama u zadnjim minutama i sekundama zadnjih godina.
kako bi sačuvali vlastito zdravlje predlažem torcidi i ostalim tovarima da sljedeći put napuste poljud 5 minuta prije kraja tekme s dinamom...
sitting_bull-
2015-09-28
slažem se...sramotno malu kaznu je,radi fizičkoga napada ,dobio bego..
sud je uvažio socijalni status okrivljenog bege...muckodjubre wrote:slažem se...sramotno malu kaznu je,radi fizičkoga napada ,dobio bego..
sitting_bull-
2015-09-28
muckodjubre wrote:slažem se,sramotno malu kaznu je,radi fizičkoga napada ,dobio bego..
Dakle, sad ni odluka suda koja "kaže" da je Mamić izazivač nereda na stadionu nije mjerodavna?
Zanimljivo, nekima bi se sudilo i presudilo "na licu mista" batinom ili čime već ne, a kad je neko drugi u pitanju nije mjerodavna sudnica, sudac koji btw. daje mogućnost da izneseš svoju obranu... Samo je nebo granica licemjerju pojedinaca...
Guest- Guest
u pravu si,trebala je policija ispendrekati napadača i čovjeka koji je fizički nasrnuo na drugu osobu a to je ivo bego...ali eto,radi njegovih godina nisam to htio reći...pa kad već inzistiraš...
[size=31]Ivan Rilov: Pročitajte koje su četiri temeljne odredbe Zakona o sportu kojih se boje u Hrvatskom nogometnom savezu[/size]
Sve ove ideje, osim što su sasvim logične i ne predstavljaju nikakvu pošast po nogomet ili sport općenito (naprotiv, neki naši trofejni sportovi poput vaterpola već su uređeni na sličan način), nisu nešto što smo mi izmislili. Samo smo preuzeli dobru praksu nogometno uspješnih, uređenih europskih zemalja. Tako da je uistinu smiješno, pače apsurdno, tvrditi da je ovaj zakon izglasan zbog jednog kluba.Stvar je jasna - dosta je bilo HNS-ova izmotavanja, i to lošeg. Zakonodavna vlast svoje je napravila. Sad je red na izvršnoj. Čekamo već 16 mjeseci na nešto što bi u jednoj parlamentarnoj demokraciji s početka 21. stoljeća trebalo biti normalna stvar, zapravo conditio sine qua non - najobičnije poštivanje zakona, pa smo strpljenje već odavno potrošili. Očekujemo hitno postupanje sukladno važećem Zakonu o sportu Republike Hrvatske.
http://dalmatinskiportal.hr/sport/ivan-rilov--procitajte-koje-su-cetiri-temeljne-odredbe-zakona-o-sportu-kojih-se-boje-u-hrvatskom-nogometnom-savezu/17728
Kakvo šamaranje gospodina Rilova
Guest- Guest
čovjek je deklarirani mrzitelj svega zagrebačkoga pa ne zna sportski prihvatiti poraz od strane najmržega protivnika...
tovar te tuži, tovar ti sudi.amper1950 wrote::D: :D: :D:muckodjubre wrote:slažem se,sramotno malu kaznu je,radi fizičkoga napada ,dobio bego..
Dakle, sad ni odluka suda koja "kaže" da je Mamić izazivač nereda na stadionu nije mjerodavna? :D:
Zanimljivo, nekima bi se sudilo i presudilo "na licu mista" batinom ili čime već ne, a kad je neko drugi u pitanju nije mjerodavna sudnica, sudac koji btw. daje mogućnost da izneseš svoju obranu... :): Samo je nebo granica licemjerju pojedinaca... :;):
tzv. tovarsko poštenje.
za tovarsko licemjerje nema granica...
sitting_bull-
2015-09-28
Je, pa je zato Bego preskaka ogradu koje razdvaja dva dijele na tom dijelu stadionu, da bi napao funkcionera tog kluba koji je btw. cilu utakmicu mirno sidija i pratija utakmicu...muckodjubre wrote:čovjek je deklarirani mrzitelj svega zagrebačkoga pa ne zna sportski prihvatiti poraz od strane najmržega protivnika...
Guest- Guest
da je hajduk zabio za pobjedu...misliš da bi bego onda napao mamića?sitting_bull wrote:tovar te tuži, tovar ti sudi.amper1950 wrote:muckodjubre wrote:slažem se,sramotno malu kaznu je,radi fizičkoga napada ,dobio bego..
Dakle, sad ni odluka suda koja "kaže" da je Mamić izazivač nereda na stadionu nije mjerodavna?
Zanimljivo, nekima bi se sudilo i presudilo "na licu mista" batinom ili čime već ne, a kad je neko drugi u pitanju nije mjerodavna sudnica, sudac koji btw. daje mogućnost da izneseš svoju obranu... Samo je nebo granica licemjerju pojedinaca...
tzv. tovarsko poštenje.
za tovarsko licemjerje nema granica...
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50