HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: HNL 2016/2017
bla bla bla...muckodjubre wrote:
nemate ni vi dokaze za puno toga pa vas ne sprječava godinama tražiti krivca u drugome...kao što rekoh,vaš modus operandi...e kako smeta kada se vaš stil upotrijebi protiv vas ..
a što se tiče modrića pa valjda je i budali jasno zašto to pišem(o),radi nekih kojima je netko bez presude lopov i to iz razloga što igra u nekom klubu,a netko drugi koji je pravomoćno osuđen na kaznu zatvora nije
Zanimljivo kako si skrenija s teme, nisam ja spomenija to o Modriću i Mamiću da bi raspravlja o tome jer sam svoje reka već prije, nego samo da pokažem kako si licemjeran. Hajduk je, po tebi, plačao suce jer je to rekao jedan Širić koji je htio izvući novac od predsjednika Hajduka, Hajduk je namjestio utakmicu protiv Varteksa, također po tebi. Za te svoje upise nemaš apsolutno nikakve argumente jer nema ni istrage, a kamo li nešto drugo, dok primjerice napadaš nekog ko piše da je Modrić lopov, a tu je pokrenuta istraga, a i optužnica kad je u pitanju ono izvlačenje iz Dinama (gdje će Modrić biti svjedok pokajnik ili pak suučesnik to će vrime pokazati) . Što to govori o tebi?
Guest- Guest
Vjerovatno ste ka Dinamova filijala počeli preuvečavati iznose transfera, dok ne dođu i kad povremeno dođu službena priopčenja iz klubova koji su kupili igračanowitzki wrote:
Sta jal puca, mitar za 5 kale za 3....jebiga nauci se na to da rijeka ima veci ugled u europi od hajduka trenutno sto se igraca tice
Sitimo se Vargića
Guest- Guest
Kek ce ga smirit, a svoj bijes moze kalit na sharbiniju, mozda se i on smiri malomuckodjubre wrote:pročitao sam da su ga potjerali iz HSVa...bio je dobar igrač,ali lud u glavu,tempirana bombanowitzki wrote:Gotovo je Mitrovic u Besiktasu za 5 milijuna plus bonusi.....jebiga sta se mora se mora....
Navjerovatnije spahic dolazi kao zamjena ali to su jos price
nowitzki-
2014-04-27
govori da koristim vaš modus operandi...ljudi u crnom namještaju za dinamo,dinamo krade hajduka,ukralo,pokralo itd.itd.amper1950 wrote:bla bla bla...muckodjubre wrote:
nemate ni vi dokaze za puno toga pa vas ne sprječava godinama tražiti krivca u drugome...kao što rekoh,vaš modus operandi...e kako smeta kada se vaš stil upotrijebi protiv vas ..
a što se tiče modrića pa valjda je i budali jasno zašto to pišem(o),radi nekih kojima je netko bez presude lopov i to iz razloga što igra u nekom klubu,a netko drugi koji je pravomoćno osuđen na kaznu zatvora nije
Zanimljivo kako si skrenija s teme, nisam ja spomenija to o Modriću i Mamiću da bi raspravlja o tome jer sam svoje reka već prije, nego samo da pokažem kako si licemjeran. Hajduk je, po tebi, plačao suce jer je to rekao jedan Širić koji je htio izvući novac od predsjednika Hajduka, Hajduk je namjestio utakmicu protiv Varteksa, također po tebi. Za te svoje upise nemaš apsolutno nikakve argumente jer nema ni istrage, a kamo li nešto drugo, dok primjerice napadaš nekog ko piše da je Modrić lopov, a tu je pokrenuta istraga, a i optužnica kad je u pitanju ono izvlačenje iz Dinama (gdje će Modrić biti svjedok pokajnik ili pak suučesnik to će vrime pokazati) . Što to govori o tebi?
samo da se ne kale u noćnim satima po kasinunowitzki wrote:Kek ce ga smirit, a svoj bijes moze kalit na sharbiniju, mozda se i on smiri malomuckodjubre wrote:pročitao sam da su ga potjerali iz HSVa...bio je dobar igrač,ali lud u glavu,tempirana bombanowitzki wrote:Gotovo je Mitrovic u Besiktasu za 5 milijuna plus bonusi.....jebiga sta se mora se mora....
Navjerovatnije spahic dolazi kao zamjena ali to su jos price
bla bla bla... samo se pokušavaj vaditi iz jame... Sam odgovaraš za svoj dvostruki licemjerni kriterij, ne vadi se na drugemuckodjubre wrote:govori da koristim vaš modus operandi...ljudi u crnom namještaju za dinamo,dinamo krade hajduka,ukralo,pokralo itd.itd.amper1950 wrote:bla bla bla...muckodjubre wrote:
Guest- Guest
muckodjubre wrote:govori da koristim vaš modus operandi...ljudi u crnom namještaju za dinamo,dinamo krade hajduka,ukralo,pokralo itd.itd.amper1950 wrote:bla bla bla...muckodjubre wrote:
Ovo mi je najdraža floskula na forumu...muckodjubre wrote:to ako je mamić radio,radio je na štetu dinama...da nije radio,dinamo bi bio još jači i moćniji te bi hajduk zaostajao i više za dinamom...tu je jedina žrtva dinamo...amper1950 wrote:Koji vaš?muckodjubre wrote:koristim vaš modus operandiamper1950 wrote:muckodjubre wrote:čudno kako ti to smeta,a ne smeta ti kada se dinamo nonstop optužuje gnk lopovi i sl.,a nema dokaza
Nisam reka da mi smeta što ti pišeš, nego sam se samo osvrnija na tvoje upise kako Modrić nije lopov jer nema dokaza i nije osuđen, a Hajduk je namjestio utakmicu protiv Varteksa, a nema ni istrage,a kamo li optužnice, suđenja i osude
Pričamo o tvom dvostrukom, licemjernom kriteriju
Protiv Modrića se vodi istraga za utaju poreza,naći će se na klupi u optužnici protiv Zdravka Mamića i ekipe zbog izvlačenja miljuna iz Dinama (jer po optužnici on bi trebao biti suučesnik ako je dizao lovu i djelio obitelji mamić) dok s druge strane o onem o čem ti pričaš nema ne samo optužnice, presude nego ni istrage, nego očito samo plod tvoje mašte To je ipak razlika
"Mamić je radija samo na štetu Dinama" i sl. nonsensi...
Nije uopće upropastija cilu ligu poučkom da samo Dinamo smi bit prvak lige (te na taj način godinama generirati financijsku moć s kojom postaje neuhvatljiv ostatku lige)...
Znaci, Hajduk nije smija bit prvak ni pod koju cijenu, jer tu su suci koji ga masakriraju, satelitski klubovi matice koji automatski prepuštaju bodove matici, dvostruki kriteriji prilikom kažnjavanja igrača, povjerenik sudjenja koji uzima kredit od Dinama, sadašnji koji je navijač Dinama...
A da ne pričamo o prisvajanju 'repke' koja diže cijenu igračima Dinama, kao i da ta činjenica postaje sredstvo poluge da privuče domaće igrače iz drugih klubova u svoj klub, jer drugačije nemaju šansu za prismrdit 'repki'...
Možeš ti pričat kako ja pričan pizdarije i da ovo nema veze i kako je Hajduk jadan (a trenutno je prejadan), al to neumanjuje činjenicu da je Dinamo privilegiran klub od svih HNS struktura i da jednostavno mora bit prvak iz godine u godinu inače može stavit ključ u bravu...
A da je kojim slučajem Dinamo bija na drugom dijelu batine, di je ugnjetavan od strane struktura, prestali bi odavno postojat...
I zato kažem da je Hajduk najveci klub Balkana...
Jer bez obzira na Dinamove kriminalne pipke, mi i dalje egzistiramo...
Ne možete nas slomit nikako...
I to je vas poraz...
To i nastupi u stilu topovskog mesa u LP...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ovo mi je najdraža floskula na forumu...muckodjubre wrote:to ako je mamić radio,radio je na štetu dinama...da nije radio,dinamo bi bio još jači i moćniji te bi hajduk zaostajao i više za dinamom...tu je jedina žrtva dinamo...amper1950 wrote:Koji vaš?muckodjubre wrote:koristim vaš modus operandiamper1950 wrote:
Nisam reka da mi smeta što ti pišeš, nego sam se samo osvrnija na tvoje upise kako Modrić nije lopov jer nema dokaza i nije osuđen, a Hajduk je namjestio utakmicu protiv Varteksa, a nema ni istrage,a kamo li optužnice, suđenja i osude
Pričamo o tvom dvostrukom, licemjernom kriteriju
Protiv Modrića se vodi istraga za utaju poreza,naći će se na klupi u optužnici protiv Zdravka Mamića i ekipe zbog izvlačenja miljuna iz Dinama (jer po optužnici on bi trebao biti suučesnik ako je dizao lovu i djelio obitelji mamić) dok s druge strane o onem o čem ti pričaš nema ne samo optužnice, presude nego ni istrage, nego očito samo plod tvoje mašte To je ipak razlika
"Mamić je radija samo na štetu Dinama" i sl. nonsensi...
Nije uopće upropastija cilu ligu poučkom da samo Dinamo smi bit prvak lige (te na taj način godinama generirati financijsku moć s kojom postaje neuhvatljiv ostatku lige)...
Znaci, Hajduk nije smija bit prvak ni pod koju cijenu, jer tu su suci koji ga masakriraju, satelitski klubovi matice koji automatski prepuštaju bodove matici, dvostruki kriteriji prilikom kažnjavanja igrača, povjerenik sudjenja koji uzima kredit od Dinama, sadašnji koji je navijač Dinama...
A da ne pričamo o prisvajanju 'repke' koja diže cijenu igračima Dinama, kao i da ta činjenica postaje sredstvo poluge da privuče domaće igrače iz drugih klubova u svoj klub, jer drugačije nemaju šansu za prismrdit 'repki'...
Možeš ti pričat kako ja pričan pizdarije i da ovo nema veze i kako je Hajduk jadan (a trenutno je prejadan), al to neumanjuje činjenicu da je Dinamo privilegiran klub od svih HNS struktura i da jednostavno mora bit prvak iz godine u godinu inače može stavit ključ u bravu...
A da je kojim slučajem Dinamo bija na drugom dijelu batine, di je ugnjetavan od strane struktura, prestali bi odavno postojat...
I zato kažem da je Hajduk najveci klub Balkana...
Jer bez obzira na Dinamove kriminalne pipke, mi i dalje egzistiramo...
Ne možete nas slomit nikako...
I to je vas poraz...
To i nastupi u stilu topovskog mesa u LP...
;)
sad će ti amper reći,a gdje su ti dokazi??
muckodjubre wrote:ANALIZA SUĐENJA U HNL-U IZNENADIT ĆE APSOLUTNO SVE Suci su najviše oštetili Dinamo, a najbolje je prolazila Rijeka
Osim toga, Rijeka je momčad kojoj su sudačke pogreške najviše pogodovale u jesenskom dijelu prvenstva, a po istom je ključu jako dobro prošao i Hajduk.
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/analiza-sudenja-u-hnl-u-iznenadit-ce-apsolutno-sve-suci-su-najvise-ostetili-dinamo-a-najbolje-je-prolazila-rijeka/5454003/?utm_campaign=Partners&utm_medium=Widget&utm_source=tportal.hr
bla bla bla... samo se pokušavaj vaditi iz jame... Sam odgovaraš za svoj dvostruki licemjerni kriterij, ne vadi se na drugemuckodjubre wrote:muckodjubre wrote:
govori da koristim vaš modus operandi...ljudi u crnom namještaju za dinamo,dinamo krade hajduka,ukralo,pokralo itd.itd.
Za masakriranje od strane sudaca imaš jubito, sve dokumentiranomuckodjubre wrote:
A tvoj argument je analiza suđenja koju je radio, pazi ono, HNS...
Guest- Guest
znači ponekada trebaju dokazi,a ponekada ne i dobro je optuživati bez dokaza...kao što rekoh,vaš modu operandi,tzv.selektivni iliti licemjerniamper1950 wrote:Za masakriranje od strane sudaca imaš jubito, sve dokumentiranomuckodjubre wrote:
Hahaha...muckodjubre wrote:
znači ponekada trebaju dokazi,a ponekada ne i dobro je optuživati bez dokaza...kao što rekoh,vaš modu operandi,tzv.selektivni iliti licemjerni
Naivac, ja nisam reka da su suci ukrali, nego sam se osvrnija na masakr. Pa masakr je kad ti sudac svira penal za prekršaj 2 metra izvan 16-ca, ili kad ne vidi onu ruku Vrsaljka, ili kad svira penal iako je prekršaj bija van 16-ca. Pa to je masakr i za to imaš video materijal...
Guest- Guest
Gubiš se...muckodjubre wrote:znači ponekada trebaju dokazi,a ponekada ne i dobro je optuživati bez dokaza...kao što rekoh,vaš modu operandi,tzv.selektivni iliti licemjerniamper1950 wrote:Za masakriranje od strane sudaca imaš jubito, sve dokumentiranomuckodjubre wrote:
Al dobro, nastavi ti po svom...
Iznija san ti svoje stajalište, uopće me nije briga jel se slažeš s njim ili ne...
Svatko sa zdravim ocima vidi sve sta se događa u HNL-u...
;)
Guest- Guest
ili kad ošteti dinamo...pa sad mi se ne da vaditi pogreške na štetu dinama...kao što rekoh,selektivnim gledanjem samo onoga što nekome paše stvar je drugačija od istine...amper1950 wrote:Hahaha...muckodjubre wrote:
znači ponekada trebaju dokazi,a ponekada ne i dobro je optuživati bez dokaza...kao što rekoh,vaš modu operandi,tzv.selektivni iliti licemjerni
Naivac, ja nisam reka da su suci ukrali, nego sam se osvrnija na masakr. Pa masakr je kad ti sudac svira penal za prekršaj 2 metra izvan 16-ca, ili kad ne vidi onu ruku Vrsaljka, ili kad svira penal iako je prekršaj bija van 16-ca. Pa to je masakr i za to imaš video materijal...
kao što je npr. sad analiza pokazala da suci idu najviše u korist rijeke i hajduka,dok su selektivne priče dugačije
Analizu je radija HNS, toliko o mjerodavnosti...muckodjubre wrote:
ili kad ošteti dinamo...pa sad mi se ne da vaditi pogreške na štetu dinama...kao što rekoh,selektivnim gledanjem samo onoga što nekome paše stvar je drugačija od istine...
kao što je npr. sad analiza pokazala da suci idu najviše u korist rijeke i hajduka,dok su selektivne priče dugačije
Kad bi to radila neki neovisni i stručni eksperti, bila bi drugačija priča i puno mjerodavnija...
Guest- Guest
da je analiza polučila drugačije rezultate onda ne bi bilo nikih problemaamper1950 wrote:Analizu je radija HNS, toliko o mjerodavnosti...muckodjubre wrote:
ili kad ošteti dinamo...pa sad mi se ne da vaditi pogreške na štetu dinama...kao što rekoh,selektivnim gledanjem samo onoga što nekome paše stvar je drugačija od istine...
Kad bi to radila neki neovisni i stručni eksperti, bila bi drugačija priča i puno mjerodavnija...
Ma kakva god analiza bila, ne zanima me kad je radi HNS. Čekaj malo, HNS radi analizu suđenja svojih sudaca? Daj me nemoj...muckodjubre wrote:
da je analiza polučila drugačije rezultate onda ne bi bilo nikih problema
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ma kakva god analiza bila, ne zanima me kad je radi HNS. Čekaj malo, HNS radi analizu suđenja svojih sudaca? Daj me nemoj...muckodjubre wrote:
da je analiza polučila drugačije rezultate onda ne bi bilo nikih problema
Znaci ne priznajes legalnu instituciju svoje zemlje ciji je clan tvoj ljubljeni klub
http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Transfer-u-Tursku-pitanje-sata-Mitrovic-pred-potpisom-Rijeci-cak-pet-milijuna-eura
Odavde nowitzki crpi informacije o transferu Mirtrovića.
Zanimljiv je ovaj dio,citiram:
"Mitrović bi trebao zarađivati milijune eura godišnje"
Miljune eura? Pa sad, može biti 2, 5 ali i 15 miljuna eura, to je prepušteno mašti čitatelja...
Odavde nowitzki crpi informacije o transferu Mirtrovića.
Zanimljiv je ovaj dio,citiram:
"Mitrović bi trebao zarađivati milijune eura godišnje"
Miljune eura? Pa sad, može biti 2, 5 ali i 15 miljuna eura, to je prepušteno mašti čitatelja...
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50