HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Zapravo je svejedno hoce li hajduk biti 3. Ili 4.
Jer Osijek ne zadovoljava uefin financijski fair play i ne moze dobiti licencu za nastup u europi
Naime uefa (kao i sve civilizirane zemlje)ne priznaje predstecajnu nagodbu (legalizirani oprost dugova odabranim tajkunima) , a bilanca je jasna minus od cca 20 milja , za hajduk nema brige dok osjecke picke ne smisle kako ce kao ex ministar grcic svoje lose brojke pokazati kao pozitivne
Jer Osijek ne zadovoljava uefin financijski fair play i ne moze dobiti licencu za nastup u europi
Naime uefa (kao i sve civilizirane zemlje)ne priznaje predstecajnu nagodbu (legalizirani oprost dugova odabranim tajkunima) , a bilanca je jasna minus od cca 20 milja , za hajduk nema brige dok osjecke picke ne smisle kako ce kao ex ministar grcic svoje lose brojke pokazati kao pozitivne
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
šta je sigurno,suigurno je...ljudi u crnom neće dozvoliti da hajduk padne ispod 3.mjesta
muckodjubre wrote:šta je sigurno,suigurno je...ljudi u crnom neće dozvoliti da hajduk padne ispod 3.mjesta
A cuj i ja bi se bojao suditi njima, da me skupina divljaka ne napadne dok pijem kavu
Mamic namjestio da neovisna sudacka komisija pokaze kako je dinamo najosteceniji
i da luka modrić bude izabran u najmomčad već 2g...za sada su neslužbeni podaci,nije još sigurno,ali tako kažu...Ziil Los Dii ! wrote:muckodjubre wrote:šta je sigurno,suigurno je...ljudi u crnom neće dozvoliti da hajduk padne ispod 3.mjesta
A cuj i ja bi se bojao suditi njima, da me skupina divljaka ne napadne dok pijem kavu
Mamic namjestio da neovisna sudacka komisija pokaze kako je dinamo najosteceniji
[size=31]Luka Modrić drugu godinu zaredom u Fifinoj momčadi godine[/size]
Nagrada se dodjeljuje od 2005. godine i jedina je u svijetu u kojoj igrači biraju svoje kolege,
muckodjubre wrote:čudno kako ti to smeta,a ne smeta ti kada se dinamo nonstop optužuje gnk lopovi i sl.,a nema dokaza
Nisam reka da mi smeta što ti pišeš, nego sam se samo osvrnija na tvoje upise kako Modrić nije lopov jer nema dokaza i nije osuđen, a Hajduk je namjestio utakmicu protiv Varteksa, a nema ni istrage,a kamo li optužnice, suđenja i osude
Pričamo o tvom dvostrukom, licemjernom kriteriju
Guest- Guest
Istraga, optužnica, presuda? Gdje su demiću?muckodjubre wrote:
čak ih je i širkan prozvao da su ostali dužni za pošteno suđenje,ali imaju sreće što je maleš dobio imunitet u ime hajduka pa se to nije istraživalo dalje
Guest- Guest
koristim vaš modus operandiamper1950 wrote:muckodjubre wrote:čudno kako ti to smeta,a ne smeta ti kada se dinamo nonstop optužuje gnk lopovi i sl.,a nema dokaza
Nisam reka da mi smeta što ti pišeš, nego sam se samo osvrnija na tvoje upise kako Modrić nije lopov jer nema dokaza i nije osuđen, a Hajduk je namjestio utakmicu protiv Varteksa, a nema ni istrage,a kamo li optužnice, suđenja i osude
u 4-plasirana ekipa ide u Europu, osim Split ne uzme kup, a mislim da je to sf...Ziil Los Dii ! wrote:Zapravo je svejedno hoce li hajduk biti 3. Ili 4.
Guest- Guest
imunitet od progona...to vas je spasilo, jer se kopalo i iskopalo ime hajduka,ali maleš kao hajdukov predsjednik je imao imunitet na hajdukovo imeamper1950 wrote:Istraga, optužnica, presuda? Gdje su demiću?muckodjubre wrote:
čak ih je i širkan prozvao da su ostali dužni za pošteno suđenje,ali imaju sreće što je maleš dobio imunitet u ime hajduka pa se to nije istraživalo dalje
Da,ali nisam siguran pocinju li nastup u istom pretkoluamper1950 wrote:u 4-plasirana ekipa ide u Europu, osim Split ne uzme kup, a mislim da je to sf...Ziil Los Dii ! wrote:Zapravo je svejedno hoce li hajduk biti 3. Ili 4.
Kako bi nice reka ,FA kup je bitniji od lige prvaka, ako je p'mouth mogao zasto ne bi i RNK
Koji vaš?muckodjubre wrote:koristim vaš modus operandiamper1950 wrote:muckodjubre wrote:čudno kako ti to smeta,a ne smeta ti kada se dinamo nonstop optužuje gnk lopovi i sl.,a nema dokaza
Protiv Modrića se vodi istraga za utaju poreza,naći će se na klupi u optužnici protiv Zdravka Mamića i ekipe zbog izvlačenja miljuna iz Dinama (jer po optužnici on bi trebao biti suučesnik ako je dizao lovu i djelio obitelji mamić) dok s druge strane o onem o čem ti pričaš nema ne samo optužnice, presude nego ni istrage, nego očito samo plod tvoje mašte To je ipak razlika
Guest- Guest
to ako je mamić radio,radio je na štetu dinama...da nije radio,dinamo bi bio još jači i moćniji te bi hajduk zaostajao i više za dinamom...tu je jedina žrtva dinamo...amper1950 wrote:Koji vaš?muckodjubre wrote:koristim vaš modus operandiamper1950 wrote:muckodjubre wrote:čudno kako ti to smeta,a ne smeta ti kada se dinamo nonstop optužuje gnk lopovi i sl.,a nema dokaza
Protiv Modrića se vodi istraga za utaju poreza,naći će se na klupi u optužnici protiv Zdravka Mamića i ekipe zbog izvlačenja miljuna iz Dinama (jer po optužnici on bi trebao biti suučesnik ako je dizao lovu i djelio obitelji mamić) dok s druge strane o onem o čem ti pričaš nema ne samo optužnice, presude nego ni istrage, nego očito samo plod tvoje mašte To je ipak razlika
Di si ti sad skrenuo?muckodjubre wrote:
to ako je mamić radio,radio je na štetu dinama...da nije radio,dinamo bi bio još jači i moćniji te bi hajduk zaostajao i više za dinamom...tu je jedina žrtva dinamo...
Pričamo kako ti vrlo lako nekog optužiš za nešto (slično je bilo i za bivšeg predsjednika Hajduka LJP kad si pisao da je prijetio smrću iako je ta prijava odbačena)dok s druge strane za neke svoje idole (tipa Modrić, Mamić) pišeš kako ništa nije dokazano jer nema presude?!?
I btw. ne samo izvlačenje novca nego utaju poreza (pričam o Dinamu)
Guest- Guest
Sve na štetu dinama i državnog proracuna,a ne nekih drugih koji su svoju nemoć i jad pravdali urotama i da su im drugi krivi i da radi toga ne mogu biti prvaci...sto je modus operandi optuzi bez dokaza kako bi sakrio svoje greške...
Koliko bi tek dinamo bio jak da nisu izvlacili lovu
hahahamuckodjubre wrote:Sve na štetu dinama i državnog proracuna,a ne nekih drugih koji su svoju nemoć i jad pravdali urotama i da su im drugi krivi i da radi toga ne mogu biti prvaci...sto je modus operandi optuzi bez dokaza kako bi sakrio svoje greške...
Zanimljivo kako si skrenija s teme, nisam ja spomenija to o Modriću i Mamiću da bi raspravlja o tome jer sam svoje reka već prije, nego samo da pokažem kako si licemjeran. Hajduk je, po tebi, plačao suce jer je to rekao jedan Širić koji je htio izvući novac od predsjednika Hajduka, Hajduk je namjestio utakmicu protiv Varteksa, također po tebi. Za te svoje upise nemaš apsolutno nikakve argumente jer nema ni istrage, a kamo li nešto drugo, dok primjerice napadaš nekog ko piše da je Modrić lopov, a tu je pokrenuta istraga, a i optužnica kad je u pitanju ono izvlačenje iz Dinama (gdje će Modrić biti svjedok pokajnik ili pak suučesnik to će vrime pokazati) . Što to govori o tebi?
Guest- Guest
Gotovo je Mitrovic u Besiktasu za 5 milijuna plus bonusi.....jebiga sta se mora se mora....
Navjerovatnije spahic dolazi kao zamjena ali to su jos price
nowitzki-
2014-04-27
nemate ni vi dokaze za puno toga pa vas ne sprječava godinama tražiti krivca u drugome...kao što rekoh,vaš modus operandi...e kako smeta kada se vaš stil upotrijebi protiv vas ..amper1950 wrote:hahahamuckodjubre wrote:Sve na štetu dinama i državnog proracuna,a ne nekih drugih koji su svoju nemoć i jad pravdali urotama i da su im drugi krivi i da radi toga ne mogu biti prvaci...sto je modus operandi optuzi bez dokaza kako bi sakrio svoje greške...
Zanimljivo kako si skrenija s teme, nisam ja spomenija to o Modriću i Mamiću da bi raspravlja o tome jer sam svoje reka već prije, nego samo da pokažem kako si licemjeran. Hajduk je, po tebi, plačao suce jer je to rekao jedan Širić koji je htio izvući novac od predsjednika Hajduka, Hajduk je namjestio utakmicu protiv Varteksa, također po tebi. Za te svoje upise nemaš apsolutno nikakve argumente jer nema ni istrage, a kamo li nešto drugo, dok primjerice napadaš nekog ko piše da je Modrić lopov, a tu je pokrenuta istraga, a i optužnica kad je u pitanju ono izvlačenje iz Dinama (gdje će Modrić biti svjedok pokajnik ili pak suučesnik to će vrime pokazati) . Što to govori o tebi?
a što se tiče modrića pa valjda je i budali jasno zašto to pišem(o),radi nekih kojima je netko bez presude lopov i to iz razloga što igra u nekom klubu,a netko drugi koji je pravomoćno osuđen na kaznu zatvora nije
nowitzki wrote:Gotovo je Mitrovic u Besiktasu za 15 milijuna plus bonusi.....jebiga sta se mora se mora....
Guest- Guest
pročitao sam da su ga potjerali iz HSVa...bio je dobar igrač,ali lud u glavu,tempirana bombanowitzki wrote:Gotovo je Mitrovic u Besiktasu za 5 milijuna plus bonusi.....jebiga sta se mora se mora....
Sta jal puca, mitar za 5 kale za 3....jebiga nauci se na to da rijeka ima veci ugled u europi od hajduka trenutno sto se igraca ticeamper1950 wrote:nowitzki wrote:Gotovo je Mitrovic u Besiktasu za 15 milijuna plus bonusi.....jebiga sta se mora se mora....
nowitzki-
2014-04-27
bla bla bla...muckodjubre wrote:
nemate ni vi dokaze za puno toga pa vas ne sprječava godinama tražiti krivca u drugome...kao što rekoh,vaš modus operandi...e kako smeta kada se vaš stil upotrijebi protiv vas ..
a što se tiče modrića pa valjda je i budali jasno zašto to pišem(o),radi nekih kojima je netko bez presude lopov i to iz razloga što igra u nekom klubu,a netko drugi koji je pravomoćno osuđen na kaznu zatvora nije
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50