HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: HNL 2016/2017
http://www.novilist.hr/Sport/Kome-sudacka-organizacija-Vuckov-odbio-funkciju-a-Kukica-bi-mogao-naslijediti-Bruno-Maric
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Vise se prasine diglo oko sudjenja nakon jednog kmecanja miskovica nego nakon visegodisnjeg hajduka...mala rijeka i veliki hajduk
nowitzki-
2014-04-27
Kako će se tek dizati prašina na proliće...nowitzki wrote:Vise se prasine diglo oko sudjenja nakon jednog kmecanja miskovica nego nakon visegodisnjeg hajduka...mala rijeka i veliki hajduk
Guest- Guest
Bit ce suza i kmečanja...amper1950 wrote:Kako će se tek dizati prašina na proliće...nowitzki wrote:Vise se prasine diglo oko sudjenja nakon jednog kmecanja miskovica nego nakon visegodisnjeg hajduka...mala rijeka i veliki hajduk
;)
Guest- Guest
Kako je naivan ovaj nowitzki... Ono Miško diga glas, najavija povlačenje iz HNS-a, pa su ga zamolili da to ne napravi i sad će doći do promjena... hahafridrih_niche wrote:Bit ce suza i kmečanja...amper1950 wrote:Kako će se tek dizati prašina na proliće...nowitzki wrote:Vise se prasine diglo oko sudjenja nakon jednog kmecanja miskovica nego nakon visegodisnjeg hajduka...mala rijeka i veliki hajduk
;)
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Ući će Zamet u prvu ligu kao Rijeka II.
nowitzki-
2014-04-27
Misko u jednoj izjavi napravio vise potresa u hnsu nego stotine hajdukovih.....rijeka ima jedan takav, dok ih hajduk ima na stotineamper1950 wrote:Kako je naivan ovaj nowitzki... Ono Miško diga glas, najavija povlačenje iz HNS-a, pa su ga zamolili da to ne napravi i sad će doći do promjena... hahafridrih_niche wrote:Bit ce suza i kmečanja...amper1950 wrote:Kako će se tek dizati prašina na proliće...nowitzki wrote:Vise se prasine diglo oko sudjenja nakon jednog kmecanja miskovica nego nakon visegodisnjeg hajduka...mala rijeka i veliki hajduk
;)
nowitzki-
2014-04-27
Ajmo malo o sadasnjosti, tebi i amperu je samo ili buducnost ili proslost....dok ti kolega vec cetiri godine prica o nekim pomacima (a ono se samo unazadjuju na tablici ili stagniraju) ti pricas o tom petom misecu vec 3 miseca.....fridrih_niche wrote:Pričat ćemo o potresima u peti misec...
:D
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Misko u jednoj izjavi napravio vise potresa u hnsu nego stotine hajdukovih.....rijeka ima jedan takav, dok ih hajduk ima na stotineamper1950 wrote:Kako je naivan ovaj nowitzki... Ono Miško diga glas, najavija povlačenje iz HNS-a, pa su ga zamolili da to ne napravi i sad će doći do promjena... hahafridrih_niche wrote:Bit ce suza i kmečanja...amper1950 wrote:Kako će se tek dizati prašina na proliće...nowitzki wrote:Vise se prasine diglo oko sudjenja nakon jednog kmecanja miskovica nego nakon visegodisnjeg hajduka...mala rijeka i veliki hajduk
;)
Samo naivac poput tebe može virovati u sve to.
Guest- Guest
A u petom ces pricat ili o pustanju mamica, ili o reka sam ti sta ce bit....tako da tvoje vizije buducnosti nisu relevantne
nowitzki-
2014-04-27
šteta što ne može biti x pa bi bila bratska podjela naslova...nowitzki wrote:A u petom ces pricat ili o pustanju mamica, ili o reka sam ti sta ce bit....tako da tvoje vizije buducnosti nisu relevantne
[size=41]A u petom ces pricat ili o pustanju mamica, ili o reka sam ti sta ce bit....tako da tvoje vizije buducnosti nisu relevantne[/size]fridrih_niche wrote:Pričat ćemo o potresima u peti misec...
nowitzki-
2014-04-27
Ajmo o sadašnjosti...nowitzki wrote:Ajmo malo o sadasnjosti, tebi i amperu je samo ili buducnost ili proslost....dok ti kolega vec cetiri godine prica o nekim pomacima (a ono se samo unazadjuju na tablici ili stagniraju) ti pricas o tom petom misecu vec 3 miseca.....fridrih_niche wrote:Pričat ćemo o potresima u peti misec...
O kakvom potresu ti pričaš? Potres u HNS-u mogu izazvati samo ovi iz Uskoka, mogla bi i država da ih natera da primjenjuju zakon o sportu. Naivan si, vrime će ti to dokazati.
Samo nemoj, molim te, na proliće kmećati...
Guest- Guest
Da bi bili prvi,morate na proliće biti dva puta bolji od Dinama. To nećete biti, 6 bodova je nikakva prednost, Dinamo će biti prvi...nowitzki wrote:[size=41]A u petom ces pricat ili o pustanju mamica, ili o reka sam ti sta ce bit....tako da tvoje vizije buducnosti nisu relevantne[/size]fridrih_niche wrote:Pričat ćemo o potresima u peti misec...
Guest- Guest
Nije bitno ko ce bit prvi, bitno je da ce niche pricat, reka sam ti, a zapravo nista nije reka, tj. reka je krajeve oba dva scenarija koja se mogu desit, treceg nemaamper1950 wrote:Da bi bili prvi,morate na proliće biti dva puta bolji od Dinama. To nećete biti, 6 bodova je nikakva prednost, Dinamo će biti prvi...nowitzki wrote:[size=50]A u petom ces pricat ili o pustanju mamica, ili o reka sam ti sta ce bit....tako da tvoje vizije buducnosti nisu relevantne[/size]fridrih_niche wrote:Pričat ćemo o potresima u peti misec...
nowitzki-
2014-04-27
pa normalno,ako rijeka bude prva mamić pustio,ako ne bude ona mašinerija ne da da budu prvi...
Veca je sansa da ne padne ni pismo ni glava, nego nicheova prorocanstvamuckodjubre wrote:pa normalno,ako rijeka bude prva mamić pustio,ako ne bude ona mašinerija ne da da budu prvi...
nowitzki-
2014-04-27
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50