HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: HNL 2016/2017
hahahahahahahhahah!!!amper1950 wrote:HNLmuckodjubre wrote:Dinamo u katoličkom duhu milosrđa,pomaže sirotinji i onima kojima je potrebna pomoć...
zato i je najhrvatskiji i najkatoličkiji klub u hrvata,simbol hrvatstva...
A ne kao hajduk da uniste svoje šibenske susjede,zabije im zadnji čavao u lijes
Varaždin: 'Mamić je kriv! Molili smo da plati što je dužan, ne znamo gdje je zapelo'
- Deset puta smo bili kod Mamića i molili ga da nam plati to što je dužan, no ne znam gdje je zapelo. Da smo relizirali novac od Dinama ne bi bili u ovakvoj situaciji - otkrio je sada bivši predsjednik Horvat.
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/varazdin-mamic-je-kriv-molili-smo-da-plati-sto-je-duzan-ne-znamo-gdje-je-zapelo/4260336/
Bolje nemoj, makar u nekoj zajebanciji, vidiš kako je sat našamaran...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
hahahhahahahahha!!!amper1950 wrote:Točno. Jebote, zna se da su nam riječani najantipatičniji, i mi ovima u zege-u prodamo mladoženju ispod cijene samo da rječani ne budu prvi a ovi glupani ga poklone Rijeci...fridrih_niche wrote:Mi smo spašavali Dinamo da s mladoženjom ostanu prvi, a oni ga daju Rijeci da ih uništi...amper1950 wrote:Da je spasija Rijeku to je točno, pa koliko igrača su im poklonili? Mukte...muckodjubre wrote:Dinamo je spasio hajduka i rijeku.
Poklonio pare za mladozenju,a rijeci igrače.
Dinamo spasitelj hnl-a
Šta se tiće mladoženje, pa Dinamo je 700 tisuća eura dobio danas najboljeg igrača HNL-a, a nije to vidio nego mu igraju raznorazni Jonasi, Mašada i slični polovnjaci. Dobili su ispod cijene igrača koji je bolji nego neki dvostruko skuplje plačeni stranci. Tko je tu koga spašavao, ne znam baš...
:8)
To može samo Amper ....
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:hahahhahahahahha!!!amper1950 wrote:Točno. Jebote, zna se da su nam riječani najantipatičniji, i mi ovima u zege-u prodamo mladoženju ispod cijene samo da rječani ne budu prvi a ovi glupani ga poklone Rijeci...fridrih_niche wrote:Mi smo spašavali Dinamo da s mladoženjom ostanu prvi, a oni ga daju Rijeci da ih uništi...amper1950 wrote:Da je spasija Rijeku to je točno, pa koliko igrača su im poklonili? Mukte...muckodjubre wrote:Dinamo je spasio hajduka i rijeku.
Poklonio pare za mladozenju,a rijeci igrače.
Dinamo spasitelj hnl-a
Šta se tiće mladoženje, pa Dinamo je 700 tisuća eura dobio danas najboljeg igrača HNL-a, a nije to vidio nego mu igraju raznorazni Jonasi, Mašada i slični polovnjaci. Dobili su ispod cijene igrača koji je bolji nego neki dvostruko skuplje plačeni stranci. Tko je tu koga spašavao, ne znam baš...
:8)
To može samo Amper ....
Mileni, šta je tebi smiješno? To što ne vidiš ironiju?!? haha Kad je već ironija da je Dinamo spašavao Hajduk, onda sam i ja ironičan... Hajduk je prodao mladoženju jer je od najboljeg igrača postao problem (opisano već stotinu puta) Dinamo ga je kupio jer ima kvalitetu i jer je jeftiniji od dosta stranaca koje su platili duplo skuplje, a sad vidimo sad da su lošiji od mladoženje...
Last edited by amper1950 on 4/1/2017, 12:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
Šta nije Lešković plačen 1,5 miljuna eura?nowitzki wrote:
Poklone ga rijeci a u zamjenu dobili najboljeg proslogodisnjeg stopera hnla?
Koliko ste vi platili Andrijaševića?
Guest- Guest
Šta je smiješno? To što si našamaran u priči Hajduk/Šibenik/transfer Rukavine, ili to što je Varaždin izletija iz lige jer Dinamo nije platija što je dužan? Ili oboje?sat2 wrote:hahahahahahahhahah!!!amper1950 wrote:HNLmuckodjubre wrote:Dinamo u katoličkom duhu milosrđa,pomaže sirotinji i onima kojima je potrebna pomoć...
Varaždin: 'Mamić je kriv! Molili smo da plati što je dužan, ne znamo gdje je zapelo'
- Deset puta smo bili kod Mamića i molili ga da nam plati to što je dužan, no ne znam gdje je zapelo. Da smo relizirali novac od Dinama ne bi bili u ovakvoj situaciji - otkrio je sada bivši predsjednik Horvat.
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/varazdin-mamic-je-kriv-molili-smo-da-plati-sto-je-duzan-ne-znamo-gdje-je-zapelo/4260336/
Bolje nemoj, makar u nekoj zajebanciji, vidiš kako je sat našamaran...
Guest- Guest
Zato je dinamo najveći hrvatski klub,simbol hrvatstvamuckodjubre wrote:Dinamo u katoličkom duhu milosrđa,pomaže sirotinji i onima kojima je potrebna pomoć...
Pitaj bidne varaždince:muckodjubre wrote:Zato je dinamo najveći hrvatski klub,simbol hrvatstvamuckodjubre wrote:Dinamo u katoličkom duhu milosrđa,pomaže sirotinji i onima kojima je potrebna pomoć...
HNL
Guest- Guest
tako im i treba jer su s hajdukom i ćirom blaževićem namjestili da hajduk osvoji prvenstvo...odlučujuća tekma,a trener varteksa prije tekme dogovori da će postati trener protivničke ekipe-hajduka
Imaš dokaz da su namjestili?muckodjubre wrote:tako im i treba jer su s hajdukom i ćirom blaževićem namjestili da hajduk osvoji prvenstvo...odlučujuća tekma,a trener varteksa prije tekme dogovori da će postati trener protivničke ekipe-hajduka
Nedavno si branio Modrića da nije optužen, nego da je samo istraga, da možemo pričati tek kad ga osude. A ti tu zdravo za gotovo pričaš o nekakvom namještanju, a nema ni istrage?
Obraz ka opanak...
Guest- Guest
čudno kako ti to smeta,a ne smeta ti kada se dinamo nonstop optužuje gnk lopovi i sl.,a nema dokaza
bome karma je vratila i ćiri i hajduku,debrecen je anđeo osvete...i hajduk nakon toga nema naslova 11,12godina,,,
Cekaj sad ce ti amperovo duboko grlo prikazati otkrivenje
čak ih je i širkan prozvao da su ostali dužni za pošteno suđenje,ali imaju sreće što je maleš dobio imunitet u ime hajduka pa se to nije istraživalo daljeZiil Los Dii ! wrote:Cekaj sad ce ti amperovo duboko grlo prikazati otkrivenje
da nema dinama ne bi bilo ni HNLa...najhrvatskiji,najkatoličkiji i najveći hrvatski klub,simbol hrvatstva dinamo iz zagreba
muckodjubre wrote:čak ih je i širkan prozvao da su ostali dužni za pošteno suđenje,ali imaju sreće što je maleš dobio imunitet u ime hajduka pa se to nije istraživalo daljeZiil Los Dii ! wrote:Cekaj sad ce ti amperovo duboko grlo prikazati otkrivenje
Nemoj da ampera strefi infarkt
Iako trol izjava,zapeavo je istinamuckodjubre wrote:da nema dinama ne bi bilo ni HNLa...najhrvatskiji,najkatoličkiji i najveći hrvatski klub,simbol hrvatstva dinamo iz zagreba
Komunjare to najvise i smeta
za dinamo i Krista protiv komunistaZiil Los Dii ! wrote:Iako trol izjava,zapeavo je istinamuckodjubre wrote:da nema dinama ne bi bilo ni HNLa...najhrvatskiji,najkatoličkiji i najveći hrvatski klub,simbol hrvatstva dinamo iz zagreba
Ziil Los Dii ! wrote:Cekaj sad ce ti amperovo duboko grlo prikazati otkrivenje
sat2-
2015-09-28
^^muckodjubre wrote:za dinamo i Krista protiv komunistaZiil Los Dii ! wrote:Iako trol izjava,zapeavo je istinamuckodjubre wrote:da nema dinama ne bi bilo ni HNLa...najhrvatskiji,najkatoličkiji i najveći hrvatski klub,simbol hrvatstva dinamo iz zagreba
Ne pretjeruj , to ostavi operwu i wannabe kitlerima
ja bi volio da dinamo po tko zna koji puta pokaže svoju velikodušnost i da se ne pojača kako bi rijeka lakše osvojila naslov,,,
ionako im pomažu donacijom igrača i još suci guraju rijeku prema 1.mjestu,a hajduka prema 3.
ionako im pomažu donacijom igrača i još suci guraju rijeku prema 1.mjestu,a hajduka prema 3.
Zapravo je svejedno hoce li hajduk biti 3. Ili 4.
Jer Osijek ne zadovoljava uefin financijski fair play i ne moze dobiti licencu za nastup u europi
Naime uefa (kao i sve civilizirane zemlje)ne priznaje predstecajnu nagodbu (legalizirani oprost dugova odabranim tajkunima) , a bilanca je jasna minus od cca 20 milja , za hajduk nema brige dok osjecke picke ne smisle kako ce kao ex ministar grcic svoje lose brojke pokazati kao pozitivne
Jer Osijek ne zadovoljava uefin financijski fair play i ne moze dobiti licencu za nastup u europi
Naime uefa (kao i sve civilizirane zemlje)ne priznaje predstecajnu nagodbu (legalizirani oprost dugova odabranim tajkunima) , a bilanca je jasna minus od cca 20 milja , za hajduk nema brige dok osjecke picke ne smisle kako ce kao ex ministar grcic svoje lose brojke pokazati kao pozitivne
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50