HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Igrao si ti moj kurac, a ne nogomet. A očito nisi ni gledao nogomet, no bitno da mlataraš tu bezveze kako bi pokušao opravdat mizeriju Hajduka kroz jedan običan duel. Uostalom i vaš Beusan vam je rekao što je bilo.amper1950 wrote:Haha...Tommy Ramone wrote:
Da, glupsone, dozvoljeno je. Gdje su mu ruke? Tamo gdje moraju biti. Da si igrao nogomet znao bi.
Idiote glupi, nogomet sam igrao i sigurno znam da nije dozvoljeno da mu ruke budu opasane oko protivničkog igrača.
Samo neznalica i idiot može tvrditi da ono nije prekršaj, a ti se savršeno uklapaš u taj opis...
Guest- Guest
S druge strane, Vlašiću je sudija prekršaj zbog toga što se usudija uopće ići u skok na loptu u dva navrata:
https://streamable.com/p00os
https://streamable.com/n9edj
https://streamable.com/p00os
https://streamable.com/n9edj
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:
Igrao si ti moj kurac, a ne nogomet. A očito nisi ni gledao nogomet, no bitno da mlataraš tu bezveze kako bi pokušao opravdat mizeriju Hajduka kroz jedan običan duel. Uostalom i vaš Beusan vam je rekao što je bilo.
A ti znaš sve o svima tu, tko je što igrao, tko ne? Praviš se najpametniji, a u stvari si glup ko kurac...
"Naš" Beusan? haha. Pa nisam samo ja zaključija da on nije mjerodavan, i ti već davno, davno prije, a vidim i neki dinamovci su se žalili na neke njegove procjene ove sezone. Meni ne triba Beusan, imam video, imam sliku...
Guest- Guest
Da se sude ovakvi dueli na utakmicama bilo bi sto faula svaki put. Gledaj malo kako se sudi oo Europi. Niti ga drži rukama, niti ga gura rukama. Kud da ih stavi? Iza leđa ili u gaće? Ovaj redikul to stalno potencira da bi našao kakvo takvo ooravdanje za jad i bijedu koju je Hajduk pokazao. Nije ni Dinamo bio impresivan, ali su 90 minuta pokušavali i napadali. Ovi pak nula.Roki wrote:stvarno ne znam sto vi napadate, a sto tominjo brani to. faul jeste bio, da je odlucilo pobednika-nije.
ja sam u ovom slucaju jedini neutralan ovde...
Guest- Guest
Nije faul, jednostavno nije imao gdje s rukama... Točno su tamo gdje trebaju biti...
Guest- Guest
Što ti znači slika kad si glup ko kurac i još tome zloban i zlonamjeran. Da je bila obrnuta situacija drugačije bi trubio licemjeru bolesni. Ko što i jesi za Vinkovce.amper1950 wrote:Tommy Ramone wrote:
Igrao si ti moj kurac, a ne nogomet. A očito nisi ni gledao nogomet, no bitno da mlataraš tu bezveze kako bi pokušao opravdat mizeriju Hajduka kroz jedan običan duel. Uostalom i vaš Beusan vam je rekao što je bilo.
A ti znaš sve o svima tu, tko je što igrao, tko ne? Praviš se najpametniji, a u stvari si glup ko kurac...
"Naš" Beusan? haha. Pa nisam samo ja zaključija da on nije mjerodavan, i ti već davno, davno prije, a vidim i neki dinamovci su se žalili na neke njegove procjene ove sezone. Meni ne triba Beusan, imam video, imam sliku...
Guest- Guest
Ja sam reka dan nakon utakmice da me nije briga jer smo u kurcu (mislim na Hajduk)
O ovome se nebi ni pričalo da pojedine sveznalice ne idu uvjeravati same sebe da faul nije bija, kad je sve očito. Da di je ruke trebao staviti...
O ovome se nebi ni pričalo da pojedine sveznalice ne idu uvjeravati same sebe da faul nije bija, kad je sve očito. Da di je ruke trebao staviti...
Guest- Guest
Da su mu ruke bile na Zoljinim leđima ili vratu onda nebi bio faul? Jeli glupsone?amper1950 wrote:
Nije faul, jednostavno nije imao gdje s rukama... Točno su tamo gdje trebaju biti...
Guest- Guest
Halo glupsone. Jel ga drži rukama?amper1950 wrote:Ja sam reka dan nakon utakmice da me nije briga jer smo u kurcu (mislim na Hajduk)
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Da su mu ruke bile na Zoljinim leđima ili vratu onda nebi bio faul? Jeli glupsone?amper1950 wrote:
Zar ne vidiš di mu je lijeva ruka?
Reka si jednom da s menom nema potrebe raspravljati jer ja, eto, nisam normalan. Pa onda redovito postaviš tu neko pitanje.
Nek ti niche ili brat iz srbadije probaju objasniti, što god ja napisa nećeš prihvatiti...
Guest- Guest
Vidim ja gdje mu je lijeva ruka. Gdje tu vidiš držanje ili povlačenje? Više izgleda kao da ga šlatara.
Guest- Guest
Nek ti niche ili brat iz srbadije probaju objasniti, što god ja napisa nećeš prihvatiti...Tommy Ramone wrote:Vidim ja gdje mu je lijeva ruka. Gdje tu vidiš držanje ili povlačenje? Više izgleda kao da ga šlatara.
Guest- Guest
Što da mi objasne. Bracala nije igrao nogomet, a Niče samo futsal i još trola. Većinu karijere sam igrao stopera i znam o čemu pričam i što se sudi. Uostalom nebitno ko je što igrao, dovoljno pogledat pažljivo koju utakmicu u Europi.amper1950 wrote:Nek ti niche ili brat iz srbadije probaju objasniti, što god ja napisa nećeš prihvatiti...Tommy Ramone wrote:Vidim ja gdje mu je lijeva ruka. Gdje tu vidiš držanje ili povlačenje? Više izgleda kao da ga šlatara.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:
Što da mi objasne. Bracala nije igrao nogomet, a Niče samo futsal
Uostalom nebitno ko je što igrao
Guest- Guest
U futsalu se puštaju deset puta gori faulovi od ovog, posebno na turnirima...Tommy Ramone wrote:Ovo stoji. Jak, visok, relativno brz i solidne tehnike za jednog stopera, a k tome još jako mlad za jednog stopera. Niče, nije to futsal, zaboravio si kako je u pravom nogometu. Makar ni u futsalu se ne sviraju faulovi ko ovaj duel.fridrih_niche wrote:Lik je prototip modernog stopera i točka...
;)
Al ovo je bija čist faul i to je to...
Lik ima potencijala, al ga malo jebe inteligencija...
U Europi ce samo kupit kartone...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
U futsalu se puštaju deset puta gori faulovi od ovog, posebno na turnirima...
;)
Guest- Guest
Dečko ima tek 19 godina. Predispozicije ima fantastične. Sve ostalo će doći s iskustvom i godinama. Bolji je nego je bio Lovren u njegovim godinama, a da ne pričam o jednom Šimunoviću koji je završio u Celticu.fridrih_niche wrote:U futsalu se puštaju deset puta gori faulovi od ovog, posebno na turnirima...Tommy Ramone wrote:Ovo stoji. Jak, visok, relativno brz i solidne tehnike za jednog stopera, a k tome još jako mlad za jednog stopera. Niče, nije to futsal, zaboravio si kako je u pravom nogometu. Makar ni u futsalu se ne sviraju faulovi ko ovaj duel.fridrih_niche wrote:Lik je prototip modernog stopera i točka...
;)
;)
Guest- Guest
Naravno da je premlad i da ce sa iskustvom ispravit ove naivnosti koje mu se sad toleriraju...
Za bit dobar stoper iskustvo je najbitnije...
;)
Za bit dobar stoper iskustvo je najbitnije...
;)
Guest- Guest
tovari su sami sebi pronašli razlog zbog kojeg su izgubili.
opet im ukralo, sudac lopov, kme, kme.
šteta što je onaj udarac ercega išao prema golu pa se i tu mogu vaditi kako su mogli zabiti gol da je livakovića kresnula kap...
šteta što je onaj udarac ercega išao prema golu pa se i tu mogu vaditi kako su mogli zabiti gol da je livakovića kresnula kap...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:tovari su sami sebi pronašli razlog zbog kojeg su izgubili.
Guest- Guest
http://www.novilist.hr/Sport/Kome-sudacka-organizacija-Vuckov-odbio-funkciju-a-Kukica-bi-mogao-naslijediti-Bruno-Maric
nowitzki-
2014-04-27
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50