HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Tebi ne dokazuje čisti faul igrača u plavom dresu?sat2 wrote:Što ova slika dokazuje? Da Ohandza ima puno više kila od Benkovića? Ili da su, zamisli, bili u kontaktu? Vrlo neobično za ovaj sport.amper1950 wrote:Samo za tebe kolega:nowitzki wrote:
Ja to govorim vec 4 mjeseca, ali eto...osam golova primio u 20 kola
sitit ćeš se i ovoga na proliće...
Guest- Guest
Gledao sam sinoć utakmicu ... malo je faulova svirano na Lucacuu, a nije baš da su ga mazili ...Roki wrote:ovo je cist faul, obe ruke na crnji...
sat2-
2015-09-28
Izjava je pomalo rasistička, al je konstatacija tocna...Roki wrote:ovo je cist faul, obe ruke na crnji...
;)
Guest- Guest
ali sa druge strane, smesno je tvrditi da je ovo odlucilo utakmicu, te da je sudija namerno hajduka ostetio...
Guest- Guest
Faul ili ne?!?sat2 wrote:Gledao sam sinoć utakmicu ... malo je faulova svirano na Lucacuu, a nije baš da su ga mazili ...Roki wrote:ovo je cist faul, obe ruke na crnji...
Guest- Guest
U svom komentaru nakon utakmice, suca nisan ni spomenija...Roki wrote:ali sa druge strane, smesno je tvrditi da je ovo odlucilo utakmicu, te da je sudija namerno hajduka ostetio...
Osim ove situacije, sve je bilo regularno...
;)
Guest- Guest
Osim 3 situacije gdje je greškom pomočnika Hajduk oštečen u prvom poluvrimenu kod zaleđa...fridrih_niche wrote:U svom komentaru nakon utakmice, suca nisan ni spomenija...Roki wrote:ali sa druge strane, smesno je tvrditi da je ovo odlucilo utakmicu, te da je sudija namerno hajduka ostetio...
Osim ove situacije, sve je bilo regularno...
;)
No kako bi reka Bruno Marić, Soudani nije zabija pa nisam oštetija Hajduk...
Btw. kakvi je bilo suđenje u derbijima, mogu se složiti da ovo može dobiti prolaznu ocjenu, iako nije bilo neko savršeno suđenje. Ostaje činjenica da nije sudija čisti prekršaj u 93-oj minuti već pustija igru, da bi koju sekundu kasnije Dinamo zabija gol za pobjedu.
Guest- Guest
Ampere pusi kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pozdravi kevu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
uz masakrirani hajduk najbolje paše masakrirani jesenjin...fridrih_niche wrote:Kako si masakrira jadnog Jesenjina...
I to zadnje, suicide stihove...
Za ovo bi triba drito u przun...
:(
sitting_bull-
2015-09-28
Također, slažem se s niche-om da ovaj Benkovć ne zna drugačije nego ovako startati, trebao je požutiti još u prvom poluvrimenu zbog starta na Saidu. a nije dobio žuti cijelu utakmicu. Očito mu je sudac to tolerira.
Guest- Guest
Nije ti ovo košarka. Ovo nema veze s faulom, svaki kontakt između stopera i napadača je tu negdje. Niti ga drži rukama niti ga gura rukma nego tijelom. Dobro je rekao netko, jučer u Liverpoolu se za puno žešće stvari nije sviralo faul.Roki wrote:ovo je cist faul, obe ruke na crnji...
Guest- Guest
Glup ili ne,očito je da je gotovo svaki zračni duel iša na ovakav način,a nije kažnjavan kako bi triba...fridrih_niche wrote:Lik je prototip glupog stopera i točka...
;)
Samo netko tko nema pojma o nogometu i pravilima može pričati da prekršaj nad zoljom nije bija. Pa jebote, di su Benkoviću ruke u skoku, zar je to dozvoljeno?
Guest- Guest
Ovo stoji. Jak, visok, relativno brz i solidne tehnike za jednog stopera, a k tome još jako mlad za jednog stopera. Niče, nije to futsal, zaboravio si kako je u pravom nogometu. Makar ni u futsalu se ne sviraju faulovi ko ovaj duel.fridrih_niche wrote:Lik je prototip modernog stopera i točka...
;)
Guest- Guest
Da, glupsone, dozvoljeno je. Gdje su mu ruke? Tamo gdje moraju biti. Da si igrao nogomet znao bi.amper1950 wrote:Glup ili ne,očito je da je gotovo svaki zračni duel iša na ovakav način,a nije kažnjavan kako bi triba...fridrih_niche wrote:Lik je prototip glupog stopera i točka...
;)
Samo netko tko nema pojma o nogometu i pravilima može pričati da prekršaj nad zoljom nije bija. Pa jebote, di su Benkoviću ruke u skoku, zar je to dozvoljeno?
Guest- Guest
Haha...Tommy Ramone wrote:
Da, glupsone, dozvoljeno je. Gdje su mu ruke? Tamo gdje moraju biti. Da si igrao nogomet znao bi.
Idiote glupi, nogomet sam igrao i sigurno znam da nije dozvoljeno da mu ruke budu opasane oko protivničkog igrača.
Samo neznalica i idiot može tvrditi da ono nije prekršaj, a ti se savršeno uklapaš u taj opis...
Guest- Guest
stvarno ne znam sto vi napadate, a sto tominjo brani to. faul jeste bio, da je odlucilo pobednika-nije.
ja sam u ovom slucaju jedini neutralan ovde...
ja sam u ovom slucaju jedini neutralan ovde...
Guest- Guest
Igrao si ti moj kurac, a ne nogomet. A očito nisi ni gledao nogomet, no bitno da mlataraš tu bezveze kako bi pokušao opravdat mizeriju Hajduka kroz jedan običan duel. Uostalom i vaš Beusan vam je rekao što je bilo.amper1950 wrote:Haha...Tommy Ramone wrote:
Da, glupsone, dozvoljeno je. Gdje su mu ruke? Tamo gdje moraju biti. Da si igrao nogomet znao bi.
Idiote glupi, nogomet sam igrao i sigurno znam da nije dozvoljeno da mu ruke budu opasane oko protivničkog igrača.
Samo neznalica i idiot može tvrditi da ono nije prekršaj, a ti se savršeno uklapaš u taj opis...
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50