liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: liga prvaka
Wenger je budala koja je davno trebala dobit otkaz u tom jadnom Arsenalu. Moćna premierliga, moćni predstavnici. Bog te jebo, pa ovo je danas poniženje bilo.
Iako, statistika na kraju tekme me je impresionirala, dinamo ih je nadtrčao cijelu tekmu, imali su više šansi, prava europska predstava. Svaka čast dinamu, a englezima je sad jasno da padaju tamo gdje im je mjesto, na tri predstavnika u LP.
Iako, statistika na kraju tekme me je impresionirala, dinamo ih je nadtrčao cijelu tekmu, imali su više šansi, prava europska predstava. Svaka čast dinamu, a englezima je sad jasno da padaju tamo gdje im je mjesto, na tri predstavnika u LP.
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
glupi glupavi ter stegen, barca je uvijek imala idiote među vratnicama. Mala roma ih izdominira, prskanje po barci
2015-09-01
Jos od pobjede nad najvecim istocnoeuropskim sotonistickim klubon inace najminijaturnijin klubom srbije cmartizanom nisan se ovako obradovao pobjedi svoga voljenog kluba. Svaka cqst dinamo doci ce vrijeme kad ce razbojnik biti mrtav
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ej borkela pozdravi kevu.... javi se u subotu operwu on ima stobon razgovor i nemoj bjezat slucajno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ja ne razgovaram ni sa kim. Ko me treba, naći će me
2015-09-01
Endova keva bi volila stobom pricati
2015-09-13
koliko je arsenal mali???:
Mi ne pričamo, mi se samo jebemo. Nemoj me smetat, upravo tipkam i jebem ju u čmar.pablo_escobar wrote:Endova keva bi volila stobom pricati
2015-09-01
Wengi pedofilčina izgubio usred Zegeja, hahahahah. Drmnuo 10 piva u 2 sata i boli me Q. Alač, index.yu i ostala kompleksaška ekipa noćas puše masni kurac i nema spavanja nakon 2:1 i Wengijevih toplih dječaka. Kakav gušt!
Iako su bavarski navijači popljugali grčki pendrek prije utakmice, Pireausi su dobili 3 komada. Kakva divna ljetna večer u rujnu! O wie ist es schön! Me gusta muchisimo!
Iako su bavarski navijači popljugali grčki pendrek prije utakmice, Pireausi su dobili 3 komada. Kakva divna ljetna večer u rujnu! O wie ist es schön! Me gusta muchisimo!
Guest- Guest
operw wrote:očekivano dinamo do 3 boda. čestitke maminju
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Aj nemojte sad poletjeti u nebesa nakon ovog jer treba ozbiljno shvatiti Olympiakos koji je protivnik po mjeri, ali realno ipak jako zajeban uostalom kao što su Grci i inače po Hrvate zajebani jer su tvrdi, žilavi, borbeni i teško ih je slomiti...tj. moguće jedino uz 100% angažmana...velika prilika se ukazala i valjda je ova generacija neće uprskati...samo da ne bude kao i prijašnjih sezona...proliveno mlijeko...
darth_vader-
2014-04-17
zaboravio si poneki slikovitiji epitet..jasambrend wrote:Aj nemojte sad poletjeti u nebesa nakon ovog jer treba ozbiljno shvatiti Olympiakos koji je protivnik po mjeri, ali realno ipak jako zajeban uostalom kao što su Grci i inače po Hrvate zajebani jer su tvrdi, žilavi, borbeni i teško ih je slomiti...tj. moguće jedino uz 100% angažmana...velika prilika se ukazala i valjda je ova generacija neće uprskati...samo da ne bude kao i prijašnjih sezona...proliveno mlijeko...
2014-04-12
Odlicna atmosfera na stadionu je najveci plus. Arsenalu se arogancija obila o glavu, Dinamo je odigrao fenomenalnu utakmicu. (gusim se da ne napisem koliko sam sretan, jos imam mamurluk)
Guest- Guest
zacepi lazljive cvalje balijo i vrati kurcinu unutrascorpion wrote:Rekao sam ja kad su izvučene grupe, da će se Dinamo sa Bayernom borit za prvo mjesto LOL
End- Posts : 21177
2015-08-25
gluperda je jos od kvalifikacijskih utakmica govorila da dinamo ispada svaku utakmicu, zar postoji netko gluplji od frizbasa tesko da postoji..
2015-08-25
sta se tice ter stegena, dobro je da ga je malo kaznilo, vec je i prije bilo riskantno, igra se neuera, a neuer se igra valdesa, a svemu tome je uvjetovala guardiola revolucija..
2015-08-25
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50