liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: liga prvaka
previse revolucija bi to bilo na okupu, pao bi sustav, ne bi to mali klub poput cmayerna mogao podnijeti
End- Posts : 21177
2015-08-25
guardiola ako hoce raketu samo neka posalje 100 milijuna da se ne sramoti vise s vidalom
2015-08-25
messioperw wrote:man of the match
neuer prozujao,a giroud rukama zabio gol
koaj nesreća za dinamo...najpravednije bi bilo x...ali onako gol primiti iz mrtvoga kuta,strašno
nije mu prvi put, odma ga se rijesiti, poluamaterski golovi, a sta je pak fernandes odigrao kad je trebao produziti loptu samo malo pogurati na krilo, odma 3 utakmice suspenzije i novcana kazna.
2015-08-25
Ovaj eduardo nije normalan.. Pa nenormalno je da ekipa izore drenažu 90 minuta a ovaj glodar dobije sa gol linije gol u svoj kut. To moraš bit teško oštećen u glavi.
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
Gledam ovaj Dinamo i ne vjerujem kakva je to smiješna ekipa. Šansa gdje su trebali zabiti za 1:0 oni odigrali sve kako bi samo najzadnja sirotinja na svijetu odigrala i sve sjebala da bi onda ostala živa zahvaljujući nekom još većem smeću od onog crnog napadača Olympa.
Na kraju Eduardo primi gol i primi ono gdje može s križaljkom u ruci biti napucan i obraniti, ali ne... Tip izlazi, tip ne zatvara stativu i ispada predmet ruganja i seoskih klošara.
Na to sranje dođe još ruka u zadnjih par sekundi gdje 3 suca po tko zna koji put ne vide igranje rukom jedne ekipe u kaznenom prostoru i svira kraj utakmice. Platini je možda 90 dana suspendiran, ali ovu bandu nitko nikad neće odstraniti.
I za kraj sve Bayern totalno sjebe porazom u Londonu i tako zakuca Dinamo na 4. mjesto a sebi osigura zajebavanje do zadnje utakmice za 1. mjesto. Dobro je što sam se dosta ohladio od tog usranog modernog nogometa i preplaćene Bosmanove kopiladi.
Na kraju Eduardo primi gol i primi ono gdje može s križaljkom u ruci biti napucan i obraniti, ali ne... Tip izlazi, tip ne zatvara stativu i ispada predmet ruganja i seoskih klošara.
Na to sranje dođe još ruka u zadnjih par sekundi gdje 3 suca po tko zna koji put ne vide igranje rukom jedne ekipe u kaznenom prostoru i svira kraj utakmice. Platini je možda 90 dana suspendiran, ali ovu bandu nitko nikad neće odstraniti.
I za kraj sve Bayern totalno sjebe porazom u Londonu i tako zakuca Dinamo na 4. mjesto a sebi osigura zajebavanje do zadnje utakmice za 1. mjesto. Dobro je što sam se dosta ohladio od tog usranog modernog nogometa i preplaćene Bosmanove kopiladi.
Guest- Guest
Cmardiola revolucija se nastavlja. Limitirani trener koji odmah popusi od prve jace ekipe...
Da li ti je sada jasno spermenko da si glup ko klosperwova kurcina?
Da li ti je sada jasno spermenko da si glup ko klosperwova kurcina?
Guest- Guest
"Ne razumem šta radi sudija iza gola, on ne donosi odluke. Kada je 0:0, a takav penal nije sviran, to je velika stvar. Sudije su bile slabe i naivne. Opet nismo imali ni sreće, da jesmo pobedili bismo. Sudbina je i dalje u našim rukama, plasman zavisi samo od nas"
kme, kme kmeeeeee. sudije su uvek kriveee
kme, kme kmeeeeee. sudije su uvek kriveee
Guest- Guest
Odlična utakmica Dinama. Opet nas golman pokapa. Ne razumijem igru s Hodžićem, a na klupi Pjaca i Angelo.
Guest- Guest
Nisam zadovoljan s Dinamom s obzirom na okolnosti utakmice i kakva im se prilika otvorila, dali su premalo, Mamic opet neshvatljivi potezi. Na kraju se sve vratilo i sad je 4. pozicija neminovna. no risk no profit
2015-08-25
Jedan clanak o Raketi noc iz snova, da je Modrara jedan zabio bilo bi ih sto i pad sistema, a njemu se to dogada jednom u sezoni pa valjda zbog toga...
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:Odlična utakmica Dinama. Opet nas golman pokapa. Ne razumijem igru s Hodžićem, a na klupi Pjaca i Angelo.
ne jebe vas golman-jebe vas to što ste mali klub...
Guest- Guest
To si u pravu. Kao što je Dinamo na ovim prostorima daleko najveći i najjači klub, tako je u LP mali klub. I zato mu u HNL-u suci ponekad i progledaju kroz prste, a u europskim natjecanjima ga "deru" gdje stignu. Tako je uvijek bilo, tako je sada i tako će uvijek biti.Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Odlična utakmica Dinama. Opet nas golman pokapa. Ne razumijem igru s Hodžićem, a na klupi Pjaca i Angelo.
Zeko-
2015-08-26
ispričavam se na smetnji - hu ar ju ?!
Ajmlinka wrote:ispričavam se na smetnji - hu ar ju ?!
Zeko-
2015-08-26
što bi vi dali da ste tako "mali" klubBraćala wrote:Tommy Ramone wrote:Odlična utakmica Dinama. Opet nas golman pokapa. Ne razumijem igru s Hodžićem, a na klupi Pjaca i Angelo.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
sve si rekao. angelo da je igrao odpočetka jedini može ugurati loptu u gol. ne znam kaj da mislim o eduardu. nema on velike kikseve ali ga jebe ta prva stativa. najugodnije su me iznenadili gonsalo i matelTommy Ramone wrote:Odlična utakmica Dinama. Opet nas golman pokapa. Ne razumijem igru s Hodžićem, a na klupi Pjaca i Angelo.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50