liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: liga prvaka
sta se tice ter stegena, dobro je da ga je malo kaznilo, vec je i prije bilo riskantno, igra se neuera, a neuer se igra valdesa, a svemu tome je uvjetovala guardiola revolucija..
End- Posts : 21177
2015-08-25
https://www.facebook.com/AntenaZG/videos/vb.109077262461173/882409961794562/?type=2&theater
2015-08-25
maggie13 wrote:zaboravio si poneki slikovitiji epitet..jasambrend wrote:Aj nemojte sad poletjeti u nebesa nakon ovog jer treba ozbiljno shvatiti Olympiakos koji je protivnik po mjeri, ali realno ipak jako zajeban uostalom kao što su Grci i inače po Hrvate zajebani jer su tvrdi, žilavi, borbeni i teško ih je slomiti...tj. moguće jedino uz 100% angažmana...velika prilika se ukazala i valjda je ova generacija neće uprskati...samo da ne bude kao i prijašnjih sezona...proliveno mlijeko...
Pa kad jesu...svaki put kad im naši izađu na megdan kao da se protiv Aleksandrovih falangi bore... :spear: da naši imaju bar 20% te borbenosti i karaktera... :donquijote:
darth_vader-
2014-04-17
Novinar: "Nije vam dosuđen jedanaesterac nakon prekršaja Szczesnyja nad Suárezom?"
Luis Enrique: "Mislim da to i nije neka novost u posljednje vrijeme..."
Oliver Kahn on Marc-André ter Stegen "In today's time this is not a goalkeeper mistake. We expect them to be there. As a coach I'd say 'just continue' .
Luis Enrique: "Mislim da to i nije neka novost u posljednje vrijeme..."
Oliver Kahn on Marc-André ter Stegen "In today's time this is not a goalkeeper mistake. We expect them to be there. As a coach I'd say 'just continue' .
2015-08-25
Oni su meni k'o i turci..jasambrend wrote:maggie13 wrote:zaboravio si poneki slikovitiji epitet..jasambrend wrote:Aj nemojte sad poletjeti u nebesa nakon ovog jer treba ozbiljno shvatiti Olympiakos koji je protivnik po mjeri, ali realno ipak jako zajeban uostalom kao što su Grci i inače po Hrvate zajebani jer su tvrdi, žilavi, borbeni i teško ih je slomiti...tj. moguće jedino uz 100% angažmana...velika prilika se ukazala i valjda je ova generacija neće uprskati...samo da ne bude kao i prijašnjih sezona...proliveno mlijeko...
Pa kad jesu...svaki put kad im naši izađu na megdan kao da se protiv Aleksandrovih falangi bore... :spear: da naši imaju bar 20% te borbenosti i karaktera... :donquijote:
2014-04-12
koliko mali klub moras da budes da primis gol sa pedeset metara? hahahhaha, puni kurvetinu cigansku...
Guest- Guest
Kako si glup to pizda nije vidilascorpion wrote:Može Dinamo u Munchenu uzet bod i onda pokušat u Zagrebu pobjedit Bayerna za prvo mjesto
Last edited by scorpion on 17/9/2015, 14:29; edited 1 time in total
Sinoć smo se vani dobro narugali, a danas ozbiljno... Dinamo ima ogroman kapital i sve će odlučivati u 3. i 4. kolu kad bude dvomeč s Grcima. S dva remija bi gotovo sigurno završili na 3. mjestu, a sa 6 bodova to je sigurna stvarnost. Sve je na Dinamu da se organizira za te dvije utakmice, a s Bayernom usred Münchena ako izgube s 2-3 razlike, bit će fenomenalno, iako ja tu očekujem od Bayerna rasturanje i odličnu igru jer se to protiv Dinama - MORA!
Guest- Guest
Rafinha out do kraja sezone, kakav peh, u sijecnju po jos jos jednog vezistu.
2015-08-25
Slika za povijest o kojoj će pričati generacije: Dinamo je od danas najbolji klub Europe!
na pocetku sezone sam pisao da mamic ima u rukama jednu od najvecih generacija dinama s najvecim potencijalom i s najvecom mogucnoscu za zaradu, inace dinamo je druga najmlada momcad LP.
2015-08-25
Još velemajstor Angelo Henriquez nije igrao. Wengiju je došlo vrijeme za odstrijel s klupe Arsenala.
Guest- Guest
Jel to sad znači da je Dinamo glavni favorit za osvajanje lige prvaka?
scorpion wrote:Jel to sad znači da je Dinamo glavni favorit za osvajanje lige prvaka?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
sve je dobro maminjo poslozio, takticko savrsenstvo, cak me iznenadio s 4-3-3, ali opet mislim da bi bilo bolje da je angelo u sredini, a pjaca na boku + soudani/fernandes.. ademi je odigrao utakmicu kakvu modric nema da ima 3 karijere..
2015-08-25
"Ako ne možemo pobijediti Dinamo, što uopće radimo u Ligi prvaka?!" - Navijač Arsenala
Dobro pitanje mamu vam jebem minijaturnu
Dobro pitanje mamu vam jebem minijaturnu
a koje pitanje su postavili klosarski simpatizeri cmarnajteda nakon bruke od PSV-a, samo su se prebacili na drkanje loreala i penalda, kako si glup turcine
2015-08-25
Nakon poraza od PSV-a otišao sam ti kod keve i postavio joj pitanje: hoćeš da ti svršim po sisama ili u ustaEnd1899 wrote:a koje pitanje su postavili klosarski simpatizeri cmarnajteda nakon bruke od PSV-a, samo su se prebacili na drkanje loreala i penalda, kako si glup turcine
psv pa dinamo...End1899 wrote:na pocetku sezone sam pisao da mamic ima u rukama jednu od najvecih generacija dinama s najvecim potencijalom i s najvecom mogucnoscu za zaradu, inace dinamo je druga najmlada momcad LP.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50