liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: liga prvaka
Što se nisi okladio? To samo dokazuje da lupaš gluposti! Evo i sad ti nudim okladu da Dinamo više neće ni bod osvojit?muckodjubre wrote:scorpion wrote:Pa normalno da ne smiješ. Bitno da se lupaju glupostimuckodjubre wrote:ne kmeči
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
rekao si da neće biti ozbiljni ove sezonescorpion wrote:Glup si! I sad stojim iza tih izjava. Juventus jednu tekmu pobjedio i sad je odma u finalu lige prvaka?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
hahahaha druže glup si likmuckodjubre wrote:kako sam te našamarao ko mandžo i dinamo smrdljive engleze
Pa i neće! Pogledaj na koji post sam to odgovorio operwumuckodjubre wrote:rekao si da neće biti ozbiljni ove sezonescorpion wrote:Glup si! I sad stojim iza tih izjava. Juventus jednu tekmu pobjedio i sad je odma u finalu lige prvaka?
muckodjubre wrote:kako sam te našamarao ko mandžo i dinamo smrdljive engleze
2014-04-15
Slab si. Ne moš mi ništamuckodjubre wrote:kako sam te našamarao ko mandžo i dinamo smrdljive engleze
reko sam ja neki dan, ovo je neki drugi Dinamo u LP, koji nema sjećanje na gangbanganje, i uigraniji je, rezultat nije uopće iznenađenje nakon sveg..
Ako neko hoće okladu u avatar na pola godine, ja sam tu!kic wrote:reko sam ja neki dan, ovo je neki drugi Dinamo u LP, koji nema sjećanje na gangbanganje, i uigraniji je, rezultat nije uopće iznenađenje nakon sveg..
Dinamo je šampion, šampion, šampion...Šampion je Dinamo...Dinamo Dinamo Dinamo Dinamo....Dinamo je šampion!!!!
Guest- Guest
Vjeruj nema života bez Dinama...Dao bih milijardu dolara za jedan sekund dinamova sjevera....Ooooooooooooo
Guest- Guest
Dinamo, Dinamo , znaj da te ja volim, volim ja, volim ja, ti si ponos Zagreba....LalalalalalalalaOooooooo
Guest- Guest
dinamo je protiv reala i porta dvije utakmice otvaranja lige prvaka isto dobro odigrao, samo što je izostao rezultat, večeras su dobili i rezultat.
sad me zanima kako će to izgledati u nastavku, kad dode dvomeč s olympiacosom.
Guest- Guest
Dinamo Zagreb, ja volim Dinamo Zagreb...Dinamo Zagreb....Ja volim Dinamo Zagreb...Ja volim Dinamo Zagreb...
Guest- Guest
Ko te jebe idiote, odi tati kurac puši i umri od jada.End1899 wrote:sta se gliberis klosaru lopovski, nijedni nisu nista pokazali, da je na suprotnoj strani bio sahtar popusili bi skupa deset komada
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
ma nebitno...3 boda su tu,prva pobjeda nakon 16g...da sve izgube do kraja,nema veze...a brijem da doma mogu uzeti bod grcimaoperw wrote:dinamo je protiv reala i porta dvije utakmice otvaranja lige prvaka isto dobro odigrao, samo što je izostao rezultat, večeras su dobili i rezultat.
2014-04-15
hahaha wenger komeči ko moourinho ''Teško nam je. Imali smo puno prilika, stvarali smo ih, pucali smo po golu, no nismo imali sreće. Moram reći da je sudac bio ključan. Prvi gol smo primili iz zaleđa, a drugi žuti karton Girouda bio je prestrogo dosuđen. Takvih situacija ima puno i ako ćemo tako gledati, da je sudac imao isti kriterij bilo bi mnoštvo žutih kartona....ajde konjino ne kenjaj,dinamov gol nije bio iz zaleđa,ali je zato walcotov bio
A zašto ne?...Čovjek s Dinamom nije izgubio niti jednu utakmicu u prošlom prvenstvu, kao ni u ovom i još srušio Wengerov Arsenal...Zaista, zašto ne?kic wrote:Zoki izbornik-
Guest- Guest
Wenger je budala koja je davno trebala dobit otkaz u tom jadnom Arsenalu. Moćna premierliga, moćni predstavnici. Bog te jebo, pa ovo je danas poniženje bilo.
Iako, statistika na kraju tekme me je impresionirala, dinamo ih je nadtrčao cijelu tekmu, imali su više šansi, prava europska predstava. Svaka čast dinamu, a englezima je sad jasno da padaju tamo gdje im je mjesto, na tri predstavnika u LP.
Iako, statistika na kraju tekme me je impresionirala, dinamo ih je nadtrčao cijelu tekmu, imali su više šansi, prava europska predstava. Svaka čast dinamu, a englezima je sad jasno da padaju tamo gdje im je mjesto, na tri predstavnika u LP.
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50