Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 37 of 44
Page 37 of 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
TO ti je naknadno preimenovana 3. bosanska muslimanska narodnooslobodilačka brigada, ti bi trebao znati kad je formirana i kad je dobila IME koje si ti naveo.... plus znakovito je istaknuti da su imali jako puno maloljetnika u formaciji od kojih su mnogi izginuli u srazu sa 13. ss divizijom, iz koje nakon tih borbi velik broj pripadnika (muslimana) dezertira i prelazi gle čuda upravo u tu imenovanu 16. brigadu.... kako perfidno i kako pokvareno... obići muslimanska sela. pokupiti djecu od 13-17 godina i natjerati ih u neorganizirani napad upravo na postrojbu u kojoj su se toj djeci nalazili očevi.... govinda malo bi se zajebo koliko ja znam o tom vremenu i specifičnim okolnostima... ne piše ti sve u knjigama koje si čitao, ima ponekih istina koje nisu bile niti podobne niti podesne da bi im se našlo mjesto u knjigama....govinda wrote:Istoricar, potrazi 16. muslimanska brigada NOVJ...michaellcmacha wrote:zato ti i vučeš na tu komunjarsku stranu, ali teško mi je vjerovati to što govoriš jer iz tog kraja je vrlo mali broj ljudi bio u partizanima iz svih triju etničkih skupina.... isto je i sa muslimanskim selim ispod banjaluke po manjačkim obroncima... muslimani su krajnje bili nepovjerljivi prema partizanima s obzirom da je u tom kraju partizanija bila uglavnom domicilno srpska. tek od polovice 1943 broj muslimana u novj se povećava sa nekih 2% na mislim 7% i to je to... poznata je izjava hamdije omanovića novj dopukovnika koji je na kraju rata u sarajevu rekao da muslimani moraju priznati da je ogromna većina muslimana bila uz "okupatora"... neki podaci govore da je 11,1% muslimana u udjelu ukupnog stanovništva u ndh, dalo blizu 50% boraca u svim vidovima HOS-a, plus pretežno u sastavu 369. pukovnije "VD" pa se čak računalo da je uz udjel muslimana u toj postrojbi ukupni udjel bio i preko 50%govinda wrote:djed mi je bio partizan, kraj rata je docekao na slovenackoaustrijskoj granici, pa se vratio u istocnu Bosnu, lovio skrivene cetnike po zemunicama. I malo se zajebo 1948. jbg..al to je neka druga prica..dzango wrote:Znam da ti je deda bio lešinar u ratu i da si karakterom na njega. Već si pisao o tome. I odjebi sad malo, došla je Megi.govinda wrote:
Pokazao mi djed kako se pisa cetniku u usta, kaze nauci sine,ovako sam i ja 1941. im pisao u usta...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Retardinjo hiperventilira i kada me nema. Koja je to budala jebote.tre911 wrote:Što da mi daš budalo :DD Na što to opet aludiraš a? Nisi tu u situaciji da daješ nikome ništa, ti si obični bijednik koji pokušava liječiti svoje komplekse na ovom forumu sa domenom hr. Da si imalo karakteran i pametan i pošten davno bi prestao dolaziti ovdje glumiti budaletinu i frustriranu kretenčugu zbog rata koji je završio prije 21 godinu. Očito je da si gadno posrao pete u zadnjem ratu i da to ne možeš preboljeti, vjerojatno je bilo još nešto zbog čega si postao tako gadno isfrustriran, pretpostavljam krajina ili si popio kavu u nekim akcijama ranije no to je tvoj problem majmune i idi se lječiti negdje drugdje jer ovdje svi odreda brišu pod sa tobom čim počneš srati što i nije teško s obzirom da si retardirani četnik bez grama mozga.dzango wrote:Pa nemoj onda da ga toliko cimaš. Neću više da ti dam, pa ćeš da plačeš a Norka otišla pa nema ko da te uteši. Još će da me optuže za zlostavljanje dece.tre911 wrote:Ne možeš ti od sebe, dobro priznajem ja sam kriv, previše zatežem pa onda moraš pokušati naći slabu točku pa krene po roditeljima pa po pederluku ali toliko si glup da si već zaboravio da si to već sve probao i da nije bilo rezultata, jednostavno sam imun na tovoj kretenlukdzango wrote:Ni ja većeg na onoj stvari.tre911 wrote:
Pa meni je, veću budaletinu dugo nisam imao na udici
P.S. Idem sada a ti budi tu i barem neku glupost opali da te mogu nastaviti čvrgati kad se vratim, iznenadilo bi me kad se to ne bi dogodilo ali ajde baš da vidimo jesi li kretenčina za koju te držim ili si još veća od toga.
Najbolje onda da ga i ti pitaš.Noor wrote:ako zaista je, onda vjeruj da lažedzango wrote:Ja sam ga pitao i on kaže da je Srbin.maggie13 wrote:sto te briga koje je nacije ako nije s tobom. B-)dzango wrote:Da. I ona stalno sa jednim Srbinom.maggie13 wrote:Dzani, pustas li ti tako svojoj slobodu pod određenim pravilima? :D
Imamo koliko hoćeš. Nego, imate li vi nekog koji nije kriminalac, šaban ili poluidiot? Imate li neki državni praznik koji ne slavi zločin i etničko čišćenje. Ili vam je taj jedini, pošto ste beda od naroda, pa ste morali njega da uzmete?Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
To je tvoja slobodna interpretacija... ničim utemeljena... a što se tiče bijede već smo apsolvirali da je jadno i bijedno od vas "srbijanaca" da pol svog života provedete na hrvatskom forumu iz čega se da iščitati da ili ste u kurcu s mozgom, ili ste nakradnog rezona, ili ste jednostavno jadni i bijedni... sta god od tog nije pogrešno ali je za vas poražavajuće...
2015-08-08
kada nama, srbima, o zlocinu pocne da soli mooda,
predstavnik naroda koji je formirao ndh i kao takav
postao " ravnopravan " u hitlerovom rajhu svojom
nakaznom " suverenom " drzavom ,
shvatimo svu bistrinu i ostroumnost njegovih stavova.
pre svega istinitost i pravednost.
Guest- Guest
Utemeljeno i zabetonirano. Forum je na WWW i hrvatski je samo uslovno. Ovde pišu sa raznih strana, kao i na starom forumu, pa ne vidim šta je tu hrvatsko. Ima da bude srpski do kraja.michaellcmacha wrote:To je tvoja slobodna interpretacija... ničim utemeljena... a što se tiče bijede već smo apsolvirali da je jadno i bijedno od vas "srbijanaca" da pol svog života provedete na hrvatskom forumu iz čega se da iščitati da ili ste u kurcu s mozgom, ili ste nakradnog rezona, ili ste jednostavno jadni i bijedni... sta god od tog nije pogrešno ali je za vas poražavajuće...
pizzon wrote:kada nama, srbima, o zlocinu pocne da soli mooda,
Umukni, smrade četnički!
Nismo mi krivi što je jedino Hitler prepoznao vjekovnu težnju hrvatskog naroda da imamo svoju državu.
crvenkasti-
2014-04-17
koji kraj? Sto kraj?dzango wrote:Utemeljeno i zabetonirano. Forum je na WWW i hrvatski je samo uslovno. Ovde pišu sa raznih strana, kao i na starom forumu, pa ne vidim šta je tu hrvatsko. Ima da bude srpski do kraja.michaellcmacha wrote:To je tvoja slobodna interpretacija... ničim utemeljena... a što se tiče bijede već smo apsolvirali da je jadno i bijedno od vas "srbijanaca" da pol svog života provedete na hrvatskom forumu iz čega se da iščitati da ili ste u kurcu s mozgom, ili ste nakradnog rezona, ili ste jednostavno jadni i bijedni... sta god od tog nije pogrešno ali je za vas poražavajuće...
Skidaj eksploziv :D
2014-04-12
michaellcmacha wrote:To je tvoja slobodna interpretacija... ničim utemeljena... a što se tiče bijede već smo apsolvirali da je jadno i bijedno od vas "srbijanaca" da pol svog života provedete na hrvatskom forumu iz čega se da iščitati da ili ste u kurcu s mozgom, ili ste nakradnog rezona, ili ste jednostavno jadni i bijedni... sta god od tog nije pogrešno ali je za vas poražavajuće...
A sta ugrozavaju te Srbi na Forumu ?
A jadan
bogomdani wrote:VI STE TITOVI TITO JE VAS..!!!
A šta vridi da ima banana kad koštaju 12 Kn...........3 banane - 12 Kn
Za glasovanje tj. kandidate da ne trošim tipkovnicu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
crvenkasti wrote:pizzon wrote:kada nama, srbima, o zlocinu pocne da soli mooda,
Umukni, smrade četnički!
Nismo mi krivi što je jedino Hitler prepoznao vjekovnu težnju hrvatskog naroda da imamo svoju državu.
Hrvati su bili u Ndh ali ne zaboravimo ipak je NOBom rukovodio Hrvat i u vojsci su bili zastupljeniji .
Tito je pobjedu u tom krvavom ratu ostvario bratstvom i jedinstvom srba i hrvata
Danasnje politicke vode su dosle na vladt uprsvo razarajuci to brstsvo i jedinstvo velicanjem cetnika i ustasa.
Onako za vas usput: nema naroda u europi koji nije imao svoju odobodilacku ilimantifasisticku voksku ili pokret i istodobno svoju izdajnicku kolaboraciju s Hitlerom
Tako da se rugala sova sjeni i da ima veliku glavu
Nacionalisti u hrvatskoj su svoje razbijanjr jugoslavije tumacili vjekovnom teznjom hrvata da i,aju svoju drzavu .
Nisu je imali niti ce ju imati .
Ovo sad nije ni pol drzave . Duzna na sve strane , u vojom i politickommsavezu s velikima
Ona je .. Opet u zavisnom polozaju
Nisu je imali niti ce ju imati .
Ovo sad nije ni pol drzave . Duzna na sve strane , u vojom i politickommsavezu s velikima
Ona je .. Opet u zavisnom polozaju
maggie13 wrote:koji kraj? Sto kraj?dzango wrote:Utemeljeno i zabetonirano. Forum je na WWW i hrvatski je samo uslovno. Ovde pišu sa raznih strana, kao i na starom forumu, pa ne vidim šta je tu hrvatsko. Ima da bude srpski do kraja.michaellcmacha wrote:To je tvoja slobodna interpretacija... ničim utemeljena... a što se tiče bijede već smo apsolvirali da je jadno i bijedno od vas "srbijanaca" da pol svog života provedete na hrvatskom forumu iz čega se da iščitati da ili ste u kurcu s mozgom, ili ste nakradnog rezona, ili ste jednostavno jadni i bijedni... sta god od tog nije pogrešno ali je za vas poražavajuće...
Skidaj eksploziv :D
Glupaco
Ma ja mislim da si i ti srpski heroj s obzirom da si poražen u ratu, povučen s fronte (bežanija) i braniš ratne zločince. Ispunjavaš kriterije, ne sumnjam da si i nosat poput brkatog majora. Kad će tebi spomenik?dzango wrote:Imamo koliko hoćeš. Nego, imate li vi nekog koji nije kriminalac, šaban ili poluidiot? Imate li neki državni praznik koji ne slavi zločin i etničko čišćenje. Ili vam je taj jedini, pošto ste beda od naroda, pa ste morali njega da uzmete?Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Milsn tepic je zavrijedio spomrnik
Ali isto tako i onaj zapovjednik vojarne u varazdinu kpji je predao vojarnu , mislim TRUFUNOVIC SE ZOVE
Ali isto tako i onaj zapovjednik vojarne u varazdinu kpji je predao vojarnu , mislim TRUFUNOVIC SE ZOVE
Taj general major TRIFUNOVIC JE U RUJNU. 1991. PREDAO VARAZDINSKU KASARNU BEZ BORBE .
OGROMNA KOLICINA oruzja je dosla u hrvatske ruke .
Nabijem na ..nesto..onog tko kaze da hrvatska nije imala oruzja za obranu .
Odnosno Vukovar.
OGROMNA KOLICINA oruzja je dosla u hrvatske ruke .
Nabijem na ..nesto..onog tko kaze da hrvatska nije imala oruzja za obranu .
Odnosno Vukovar.
vrijeđa me stalno, uvijek prođe s opomenom te samo nastavi drugi put.barry_lyndon wrote:
sora, ne vrijeđaj suforumaše.
2014-04-12
barry_lyndon wrote:
sora, ne vrijeđaj suforumaše.
Aha
Ops Ja Ljubomorna na megicu
Evo idem popraviti
Page 37 of 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 37 of 44