ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Page 37 of 44 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Next

Go down

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 37 Empty Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Post by Guest 3/12/2016, 00:33

VI STE TITOVI TITO JE VAS..!!!

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 37 Hqdefault

Guest
Guest

Back to top Go down

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 37 Empty Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu

Post by michaellcmacha 3/12/2016, 02:23

govinda wrote:
michaellcmacha wrote:
govinda wrote:
dzango wrote:
govinda wrote:
Pokazao mi djed kako se pisa cetniku u usta, kaze nauci sine,ovako sam i ja 1941. im pisao u usta...
Znam da ti je deda bio lešinar u ratu i da si karakterom na njega. Već si pisao o tome. I odjebi sad malo, došla je Megi.
djed mi je bio partizan, kraj rata je docekao na slovenackoaustrijskoj granici, pa se vratio u istocnu Bosnu, lovio skrivene cetnike po zemunicama. I malo se zajebo 1948. jbg..al to je neka druga prica..
zato ti i vučeš na tu komunjarsku stranu, ali teško mi je vjerovati to što govoriš jer iz tog kraja je vrlo mali broj ljudi bio u partizanima iz svih triju etničkih skupina.... isto je i sa muslimanskim selim ispod banjaluke po manjačkim obroncima... muslimani su krajnje bili nepovjerljivi prema partizanima s obzirom da je u tom kraju partizanija bila uglavnom domicilno srpska. tek od polovice 1943 broj muslimana u novj se povećava sa nekih 2% na mislim 7% i to je to... poznata je izjava hamdije omanovića novj dopukovnika koji je na kraju rata u sarajevu rekao da muslimani moraju priznati da je ogromna većina muslimana bila uz "okupatora"... neki podaci govore da je 11,1% muslimana u udjelu ukupnog stanovništva u ndh, dalo blizu 50% boraca u svim vidovima HOS-a, plus pretežno u sastavu 369. pukovnije "VD" pa se čak računalo da je uz udjel muslimana u toj postrojbi ukupni udjel bio i preko 50%
Istoricar, potrazi 16. muslimanska brigada NOVJ...
TO ti je naknadno preimenovana 3. bosanska muslimanska narodnooslobodilačka brigada, ti bi trebao znati kad je formirana i kad je dobila IME koje si ti naveo.... plus znakovito je istaknuti da su imali jako puno maloljetnika u formaciji od kojih su mnogi izginuli u srazu sa 13. ss divizijom, iz koje nakon tih borbi velik broj pripadnika (muslimana) dezertira i prelazi gle čuda upravo u tu imenovanu 16. brigadu.... kako perfidno i kako pokvareno... obići muslimanska sela. pokupiti djecu od 13-17 godina i natjerati ih u neorganizirani napad upravo na postrojbu u kojoj su se toj djeci nalazili očevi.... govinda malo bi se zajebo koliko ja znam o tom vremenu i specifičnim okolnostima... ne piše ti sve u knjigama koje si čitao, ima ponekih istina koje nisu bile niti podobne niti podesne da bi im se našlo mjesto u knjigama....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dzango 3/12/2016, 08:58

tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
tre911 wrote:
Pa meni je, veću budaletinu dugo nisam imao na udici cheers
Ni ja većeg na onoj stvari.
Ne možeš ti od sebe, dobro priznajem ja sam kriv, previše zatežem pa onda moraš pokušati naći slabu točku pa krene po roditeljima pa po pederluku ali toliko si glup da si već zaboravio da si to već sve probao i da nije bilo rezultata, jednostavno sam imun na tovoj kretenluk B-)
Pa nemoj onda da ga toliko cimaš. Neću više da ti dam, pa ćeš da plačeš a Norka otišla pa nema ko da te uteši. Još će da me optuže za zlostavljanje dece.
Što da mi daš budalo :DD Na što to opet aludiraš a? Nisi tu u situaciji da daješ nikome ništa, ti si obični bijednik koji pokušava liječiti svoje komplekse na ovom forumu sa domenom hr. Da si imalo karakteran i pametan i pošten davno bi prestao dolaziti ovdje glumiti budaletinu i frustriranu kretenčugu zbog rata koji je završio prije 21 godinu. Očito je da si gadno posrao pete u zadnjem ratu i da to ne možeš preboljeti, vjerojatno je bilo još nešto zbog čega si postao tako gadno isfrustriran, pretpostavljam krajina ili si popio kavu u nekim akcijama ranije no to je tvoj problem majmune i idi se lječiti negdje drugdje jer ovdje svi odreda brišu pod sa tobom čim počneš srati što i nije teško s obzirom da si retardirani četnik bez grama mozga.
P.S. Idem sada a ti budi tu i barem neku glupost opali da te mogu nastaviti čvrgati kad se vratim, iznenadilo bi me kad se to ne bi dogodilo ali ajde baš da vidimo jesi li kretenčina za koju te držim ili si još veća od toga.
Retardinjo hiperventilira i kada me nema. Koja je to budala jebote.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 3/12/2016, 08:59

Noor wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
maggie13 wrote:Dzani, pustas li ti tako svojoj slobodu pod određenim pravilima? :D
Da. I ona stalno sa jednim Srbinom.
sto te briga koje je nacije ako nije s tobom. B-)
Ja sam ga pitao i on kaže da je Srbin.
ako zaista je, onda vjeruj da laže :popcorn
Najbolje onda da ga i ti pitaš.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 3/12/2016, 09:03

Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
Imamo koliko hoćeš. Nego, imate li vi nekog koji nije kriminalac, šaban ili poluidiot? Imate li neki državni praznik koji ne slavi zločin i etničko čišćenje. Ili vam je taj jedini, pošto ste beda od naroda, pa ste morali njega da uzmete?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/12/2016, 09:22

To je tvoja slobodna interpretacija... ničim utemeljena... a što se tiče bijede već smo apsolvirali da je jadno i bijedno od vas "srbijanaca" da pol svog života provedete na hrvatskom forumu iz čega se da iščitati da ili ste u kurcu s mozgom, ili ste nakradnog rezona, ili ste jednostavno jadni i bijedni... sta god od tog nije pogrešno ali je za vas poražavajuće...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 3/12/2016, 09:35

kada nama, srbima,  o zlocinu pocne da soli mooda,
predstavnik naroda koji je formirao ndh i kao takav 
postao " ravnopravan " u hitlerovom rajhu  svojom
nakaznom " suverenom " drzavom , 
shvatimo  svu bistrinu  i ostroumnost njegovih stavova. 
pre svega istinitost i pravednost.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 3/12/2016, 09:40

michaellcmacha wrote:To je tvoja slobodna interpretacija... ničim utemeljena... a što se tiče bijede već smo apsolvirali da je jadno i bijedno od vas "srbijanaca" da pol svog života provedete na hrvatskom forumu iz čega se da iščitati da ili ste u kurcu s mozgom, ili ste nakradnog rezona, ili ste jednostavno jadni i bijedni... sta god od tog nije pogrešno ali je za vas poražavajuće...
Utemeljeno i zabetonirano.  Forum je na WWW i hrvatski je samo uslovno. Ovde pišu sa raznih strana, kao i na starom forumu, pa ne vidim šta je tu hrvatsko. Ima da bude srpski do kraja.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by crvenkasti 3/12/2016, 09:41

pizzon wrote:kada nama, srbima,  o zlocinu pocne da soli mooda,

Umukni, smrade četnički!
Nismo mi krivi što je jedino Hitler prepoznao vjekovnu težnju hrvatskog naroda da imamo svoju državu.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme 3/12/2016, 09:42

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:To je tvoja slobodna interpretacija... ničim utemeljena... a što se tiče bijede već smo apsolvirali da je jadno i bijedno od vas "srbijanaca" da pol svog života provedete na hrvatskom forumu iz čega se da iščitati da ili ste u kurcu s mozgom, ili ste nakradnog rezona, ili ste jednostavno jadni i bijedni... sta god od tog nije pogrešno ali je za vas poražavajuće...
Utemeljeno i zabetonirano.  Forum je na WWW i hrvatski je samo uslovno. Ovde pišu sa raznih strana, kao i na starom forumu, pa ne vidim šta je tu hrvatsko. Ima da bude srpski do kraja.
koji kraj? Sto kraj?
Skidaj eksploziv :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sora 3/12/2016, 09:54

A sta ugrozavaju te Srbi na Forumu ?
A jadan :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Yehudi 3/12/2016, 09:59

bogomdani wrote:VI STE TITOVI TITO JE VAS..!!!

Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu - Page 37 Hqdefault

A šta vridi da ima banana kad koštaju 12 Kn...........3 banane - 12 Kn

Za glasovanje tj. kandidate da ne trošim tipkovnicu
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sora 3/12/2016, 10:00

crvenkasti wrote:
pizzon wrote:kada nama, srbima,  o zlocinu pocne da soli mooda,

Umukni, smrade četnički!
Nismo mi krivi što je jedino Hitler prepoznao vjekovnu težnju hrvatskog naroda da imamo svoju državu.

Hrvati su bili u Ndh ali ne zaboravimo ipak je NOBom rukovodio Hrvat i u vojsci su bili zastupljeniji .
Tito je pobjedu u tom krvavom ratu ostvario bratstvom i jedinstvom srba i hrvata
Danasnje politicke vode su dosle na vladt uprsvo razarajuci to brstsvo i jedinstvo velicanjem cetnika i ustasa.
Onako za vas usput: nema naroda u europi koji nije imao svoju odobodilacku ilimantifasisticku voksku ili pokret i istodobno svoju izdajnicku kolaboraciju s Hitlerom
Tako da se rugala sova sjeni i da ima veliku glavu

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 3/12/2016, 10:12

Nacionalisti u hrvatskoj su svoje razbijanjr jugoslavije tumacili vjekovnom teznjom hrvata da i,aju svoju drzavu .
Nisu je imali niti ce ju imati .
Ovo sad nije ni pol drzave . Duzna na sve strane , u vojom i politickommsavezu s velikima
Ona je .. Opet u zavisnom polozaju

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 3/12/2016, 10:14

maggie13 wrote:
dzango wrote:
koji kraj? Sto kraj?
Skidaj eksploziv  :D

Glupaco

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Piglet 3/12/2016, 10:16

dzango wrote:
Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
Imamo koliko hoćeš. Nego, imate li vi nekog koji nije kriminalac, šaban ili poluidiot? Imate li neki državni praznik koji ne slavi zločin i etničko čišćenje. Ili vam je taj jedini, pošto ste beda od naroda, pa ste morali njega da uzmete?
Ma ja mislim da si i ti srpski heroj s obzirom da si poražen u ratu, povučen s fronte (bežanija) i braniš ratne zločince. Ispunjavaš kriterije, ne sumnjam da si i nosat poput brkatog majora. Kad će tebi spomenik?
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by Sora 3/12/2016, 10:19

Milsn tepic je zavrijedio spomrnik
Ali isto tako i onaj zapovjednik vojarne u varazdinu kpji je predao vojarnu , mislim TRUFUNOVIC SE ZOVE

2014-04-29

Back to top Go down

Post by kic 3/12/2016, 10:22

sora, ne vrijeđaj suforumaše.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sora 3/12/2016, 10:23

Taj general major TRIFUNOVIC JE U RUJNU. 1991. PREDAO VARAZDINSKU KASARNU BEZ BORBE .
OGROMNA KOLICINA oruzja je dosla u hrvatske ruke .
Nabijem na ..nesto..onog tko kaze da hrvatska nije imala oruzja za obranu .
Odnosno Vukovar.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by L'âme 3/12/2016, 10:24

barry_lyndon wrote:
vrijeđa me stalno, uvijek prođe s opomenom te samo nastavi drugi put.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sora 3/12/2016, 10:25

barry_lyndon wrote:

Aha
Ops Ja Ljubomorna na megicu
Evo idem popraviti :aw

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 44 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics