Mile Čađo vs Milan Tepić
Page 1 of 1
Mile Čađo vs Milan Tepić
http://www.kamenjar.com/sto-je-srbima-milan-tepic-sto-nama-mile-blazevic-cado/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mile Čađo vs Milan Tepić
neusporedivo....mile cađo se zrtvovao da spasi civile iz zivog stita koji su bili ispred pomahnitalih ceda...koji su palili i ubijali sve redom..ovaj se ubio sa namjerom da ubije...a nikog da obrani....cađo je otisoa smrt d aspasi zenu,dijete ovaj da unesreci neku zenu i dijete...
2015-09-08
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/668908/Srpski-veterani-ogorceni-zbog-optuzbi-iz-Zagreba-Mrznjom-na-mrtvog-heroja
nemamo heroja?tsssss..treba mi e mail njihovih udruga d aim posaljem o čađi nesto..mozda imaju i 'veterane' iz struge u svojim udragama..
nemamo heroja?tsssss..treba mi e mail njihovih udruga d aim posaljem o čađi nesto..mozda imaju i 'veterane' iz struge u svojim udragama..
2015-09-08
'Necemo da sudelujemo na kongresima veterana sveta gde su ustaski i siptarski veterani'-nemojte...
2015-09-08
čađo je hrvat a tepic je srbin mada ga sad oce srbi pretvoriti u jugoslavena radi svoje racunice...inace tepic je bio poznat po svom srpstvu kako tvrde mnogi svjedoci iz bjelovara a i supruga mu ej neizravno to potvrdila...Eva_ wrote:Jesu oni obojica Srbi ili Hrvati?
2015-09-08
nema to veze mile i jesu vecinom hrvati...a milani srbi...Eva_ wrote:Mile pa Hrvat. E jebiga.
2015-09-08
U Lici je barem 90% Milana hrvatske nacionalnosti. Isto vrijedi i za ime Mile.vuksadinare wrote:nema to veze mile i jesu vecinom hrvati...a milani srbi...Eva_ wrote:Mile pa Hrvat. E jebiga.
Kao što su Dragani u BIH većinom Hrvati.
I sramno je da Hrvati svojoj djeci ne daju tako lijepa imena više.
Nego Noa,Tessa,Matteo, Demien i Zen.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moj Milane kad u vojsku pođeš, nemoj moju kapiju da prođeš.jastreb wrote:U Lici je barem 90% Milana hrvatske nacionalnosti. Isto vrijedi i za ime Mile.vuksadinare wrote:nema to veze mile i jesu vecinom hrvati...a milani srbi...Eva_ wrote:Mile pa Hrvat. E jebiga.
Moje Zene kad u vojsku pođeš...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa noa je biblijsko ime....nego sto ti kazes uz sve dokaze da je milan tepic jaci 'heroj' od čađe i barovica...sa tom razlikom da barovic nije htio pucati u narod a čađi je svojim cinom zapravo morao zastiti narod od terora kao i svoju obitelj..a tepic nije morao nikog stiti zapravo cak nije ni izvrsio zadatak svojim cinom tek unistio jednu trecinu skaldista a niti je bio neki jugoslaven vec kako mu rece supruga on nije stavljao jugoslavenstvo ispred srpstva i po tome se odvajao od vecine oficira jnajastreb wrote:U Lici je barem 90% Milana hrvatske nacionalnosti. Isto vrijedi i za ime Mile.vuksadinare wrote:nema to veze mile i jesu vecinom hrvati...a milani srbi...Eva_ wrote:Mile pa Hrvat. E jebiga.
2015-09-08
Ništa od toga ja nisam napisao,ni rekao,Vlaho....Vuče.vuksadinare wrote:Pa noa je biblijsko ime....nego sto ti kazes uz sve dokaze da je milan tepic jaci 'heroj' od čađe i barovica...sa tom razlikom da barovic nije htio pucati u narod a čađi je svojim cinom zapravo morao zastiti narod od terora kao i svoju obitelj..a tepic nije morao nikog stiti zapravo cak nije ni izvrsio zadatak svojim cinom tek unistio jednu trecinu skaldista a niti je bio neki jugoslaven vec kako mu rece supruga on nije stavljao jugoslavenstvo ispred srpstva i po tome se odvajao od vecine oficira jnajastreb wrote:U Lici je barem 90% Milana hrvatske nacionalnosti. Isto vrijedi i za ime Mile.vuksadinare wrote:nema to veze mile i jesu vecinom hrvati...a milani srbi...Eva_ wrote:Mile pa Hrvat. E jebiga.
2014-04-22
ne znam na sto mislis pod ovo 'nisam rekao i napisao'jastreb wrote:Ništa od toga ja nisam napisao,ni rekao,Vlaho....Vuče.vuksadinare wrote:Pa noa je biblijsko ime....nego sto ti kazes uz sve dokaze da je milan tepic jaci 'heroj' od čađe i barovica...sa tom razlikom da barovic nije htio pucati u narod a čađi je svojim cinom zapravo morao zastiti narod od terora kao i svoju obitelj..a tepic nije morao nikog stiti zapravo cak nije ni izvrsio zadatak svojim cinom tek unistio jednu trecinu skaldista a niti je bio neki jugoslaven vec kako mu rece supruga on nije stavljao jugoslavenstvo ispred srpstva i po tome se odvajao od vecine oficira jnajastreb wrote:U Lici je barem 90% Milana hrvatske nacionalnosti. Isto vrijedi i za ime Mile.vuksadinare wrote:nema to veze mile i jesu vecinom hrvati...a milani srbi...Eva_ wrote:Mile pa Hrvat. E jebiga.
2015-09-08
Ja znam. Nikad nisam uspoređivao ove tri osobe.vuksadinare wrote:ne znam na sto mislis pod ovo 'nisam rekao i napisao'jastreb wrote:Ništa od toga ja nisam napisao,ni rekao,Vlaho....Vuče.vuksadinare wrote:Pa noa je biblijsko ime....nego sto ti kazes uz sve dokaze da je milan tepic jaci 'heroj' od čađe i barovica...sa tom razlikom da barovic nije htio pucati u narod a čađi je svojim cinom zapravo morao zastiti narod od terora kao i svoju obitelj..a tepic nije morao nikog stiti zapravo cak nije ni izvrsio zadatak svojim cinom tek unistio jednu trecinu skaldista a niti je bio neki jugoslaven vec kako mu rece supruga on nije stavljao jugoslavenstvo ispred srpstva i po tome se odvajao od vecine oficira jnajastreb wrote:U Lici je barem 90% Milana hrvatske nacionalnosti. Isto vrijedi i za ime Mile.vuksadinare wrote:
nema to veze mile i jesu vecinom hrvati...a milani srbi...
Ovdje sam se samo nadovezao na imena Milan i Mile.
2014-04-22
ma pusti ime..tema nije ime..kad bude tema raspravljat cemo.jastreb wrote:Ja znam. Nikad nisam uspoređivao ove tri osobe.vuksadinare wrote:ne znam na sto mislis pod ovo 'nisam rekao i napisao'jastreb wrote:Ništa od toga ja nisam napisao,ni rekao,Vlaho....Vuče.vuksadinare wrote:Pa noa je biblijsko ime....nego sto ti kazes uz sve dokaze da je milan tepic jaci 'heroj' od čađe i barovica...sa tom razlikom da barovic nije htio pucati u narod a čađi je svojim cinom zapravo morao zastiti narod od terora kao i svoju obitelj..a tepic nije morao nikog stiti zapravo cak nije ni izvrsio zadatak svojim cinom tek unistio jednu trecinu skaldista a niti je bio neki jugoslaven vec kako mu rece supruga on nije stavljao jugoslavenstvo ispred srpstva i po tome se odvajao od vecine oficira jnajastreb wrote:
U Lici je barem 90% Milana hrvatske nacionalnosti. Isto vrijedi i za ime Mile.
Ovdje sam se samo nadovezao na imena Milan i Mile.
2015-09-08
ime je bitno..mile je mile..Eva_ wrote:Ime je jako bitno. Nomen est omen.
2015-09-08
Piše Hund, al piše i Mile.
Last edited by Eva_ on 3/10/2017, 14:51; edited 1 time in total
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Bijesni Hebrang na Z1...'Tepic nije nikakav heroj on je cisti ratni zlocinac njemu nije bio cilj kao cilj samo dizanje skladista u zrak vec unistavanje grada bjelovara i civila u njemu o tome postoji i dokumentacija.To Srbija i njihovo vodstvo slave pokusaj unistavanja jednog grady i masovno ubojstvo civilnog stanovnistva.Ne znam treba li sa takvim politickim vodstvom Srbije sa takvim nacinom razmisljanja imati uopce kakve odnose dok ne dodju na vladt normslniji i politicki realniji Srbi a ja vjerujem da ih ima'.
2015-09-08
Similar topics
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Stanivukovic:'Tepic vitez a ne zlocinac'
» Krvnik Tepić koji je od Bjelovara umalo napravio Hiroshimu
» Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Stanivukovic:'Tepic vitez a ne zlocinac'
» Krvnik Tepić koji je od Bjelovara umalo napravio Hiroshimu
Page 1 of 1