Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 44 of 44
Page 44 of 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Dobro, pokupio si se usred fajta na zapovijed MZ Imaš pravo, tako puno bolje zvuči za pravog srpskog heroja poput tebe.dzango wrote:Fajt je već počeo ali ti to ne možeš da znaš jer si bio kod mame na sisi kao i svaka pizda.Piglet wrote:Dakle, kao što sam napisao, zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt, ti si povučen od Madeleine Albright osobno, a kao vojnik MZ si morao poslušati njezinu zapovijed. Ostati i boriti se nije bila opcija.dzango wrote:Zadnjeg dana roka za povlačenje JNA iz BIH, jebem te nepismena. Čitaj šta je napisano.Piglet wrote:Zadnjeg dana čega? Zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt tebe povuklo, i to Richard Holbrooke iz MZ? Koja hrabrost, pravi si boracdzango wrote:
Nisam bio. Povučeni smo zadnjeg dana. Tepić je heroj sa svojom ulicom, spomenikom i mestom u istoriji. Tebi je ostala samo mamina sisa.
Ne moraš biti toliko skroman, barem mali spomenik u psećem parku bi ti mogli tvoji podići da i ti dobiješ svoje mjesto u istoriji.
Gde tebi spomenik da dignemo? Mami na sisi ili kod tate u podrumu?
Do kraja rata si pomagao mami oko kuće i baki nositi stvari sa placa. Srpski heroj dzango, sve to treba zapisati na tvoj spomenik
Vebi na spomeniku ne treba da piše da si mamina pizda jer to svi već znaju.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
ma sad samo čekam hornija da vidim hoće li opet ko i zadnji put me banirat, a da nije pogledao cijelu konverzaciju.... e onda će u kurcu više administrirati.... ;))maggie13 wrote:Miha, odi na objed :-)
2015-08-08
odi na objed, evo ja idem..juhica, juneci ramstek, krumpir salata, mijesana zelena i kupus.. :-)michaellcmacha wrote:ma sad samo čekam hornija da vidim hoće li opet ko i zadnji put me banirat, a da nije pogledao cijelu konverzaciju.... e onda će u kurcu više administrirati.... ;))maggie13 wrote:Miha, odi na objed :-)
Kic ce dobro odlucit, ne zamaraj se..tema ionako kazalisna..
2014-04-12
Jebiga. Ti si zato ni u sred fajta nisi skidao sa majčine sise. Pravi sisoje, ovaj heroj.Piglet wrote:Dobro, pokupio si se usred fajta na zapovijed MZ Imaš pravo, tako puno bolje zvuči za pravog srpskog heroja poput tebe.dzango wrote:Fajt je već počeo ali ti to ne možeš da znaš jer si bio kod mame na sisi kao i svaka pizda.Piglet wrote:Dakle, kao što sam napisao, zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt, ti si povučen od Madeleine Albright osobno, a kao vojnik MZ si morao poslušati njezinu zapovijed. Ostati i boriti se nije bila opcija.dzango wrote:Zadnjeg dana roka za povlačenje JNA iz BIH, jebem te nepismena. Čitaj šta je napisano.Piglet wrote:
Zadnjeg dana čega? Zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt tebe povuklo, i to Richard Holbrooke iz MZ? Koja hrabrost, pravi si borac
Ne moraš biti toliko skroman, barem mali spomenik u psećem parku bi ti mogli tvoji podići da i ti dobiješ svoje mjesto u istoriji.
Do kraja rata si pomagao mami oko kuće i baki nositi stvari sa placa. Srpski heroj dzango, sve to treba zapisati na tvoj spomenik
Dzani, sto ti imas za rucak?
2014-04-12
Musaka od juče. Ima i neko pečenje, videćemo, još je daleko.maggie13 wrote:Dzani, sto ti imas za rucak?
ma ne sumnjam za njega, al horni lako padne pod utjecaj ovih ološara... a kad mogu oni prijetit abuse prijavama i prijavljivat, pa što ne bi mogao i ja...makar se i zajebavao....maggie13 wrote:odi na objed, evo ja idem..juhica, juneci ramstek, krumpir salata, mijesana zelena i kupus.. :-)michaellcmacha wrote:ma sad samo čekam hornija da vidim hoće li opet ko i zadnji put me banirat, a da nije pogledao cijelu konverzaciju.... e onda će u kurcu više administrirati.... ;))maggie13 wrote:Miha, odi na objed :-)
Kic ce dobro odlucit, ne zamaraj se..tema ionako kazalisna..
2015-08-08
Što god ljudi pričali, ne daj da nitko kaže da si manja kukavica od Tepića.dzango wrote:Jebiga. Ti si zato ni u sred fajta nisi skidao sa majčine sise. Pravi sisoje, ovaj heroj.Piglet wrote:Dobro, pokupio si se usred fajta na zapovijed MZ Imaš pravo, tako puno bolje zvuči za pravog srpskog heroja poput tebe.dzango wrote:Fajt je već počeo ali ti to ne možeš da znaš jer si bio kod mame na sisi kao i svaka pizda.Piglet wrote:Dakle, kao što sam napisao, zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt, ti si povučen od Madeleine Albright osobno, a kao vojnik MZ si morao poslušati njezinu zapovijed. Ostati i boriti se nije bila opcija.dzango wrote:
Zadnjeg dana roka za povlačenje JNA iz BIH, jebem te nepismena. Čitaj šta je napisano.
Da nije bilo MZ kojoj si krotko i ponizno služio, već bi i ti našao bolji način za povlačenje. No i ovako si pravi srpski heroj
2016-02-24
Ti se drži maine sise i ne beri brigu za Tepića ili mene. Ja da sam i najveća kukavica, još sam daleko od tebe svetlosnim godinama. Ma koliko to tebe nerviralo i grizlo. Ne može čovek pšrotiv sebe i nemaš raloga da se jediš. Budi pizda kao što si uvek i bio i rešen problem.Piglet wrote:Što god ljudi pričali, ne daj da nitko kaže da si manja kukavica od Tepića.dzango wrote:Jebiga. Ti si zato ni u sred fajta nisi skidao sa majčine sise. Pravi sisoje, ovaj heroj.Piglet wrote:Dobro, pokupio si se usred fajta na zapovijed MZ Imaš pravo, tako puno bolje zvuči za pravog srpskog heroja poput tebe.dzango wrote:Fajt je već počeo ali ti to ne možeš da znaš jer si bio kod mame na sisi kao i svaka pizda.Piglet wrote:
Dakle, kao što sam napisao, zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt, ti si povučen od Madeleine Albright osobno, a kao vojnik MZ si morao poslušati njezinu zapovijed. Ostati i boriti se nije bila opcija.
Da nije bilo MZ kojoj si krotko i ponizno služio, već bi i ti našao bolji način za povlačenje. No i ovako si pravi srpski heroj
Opet si preskroman - otvorio si ovu temu i toliko pišeš na njoj jer znaš da nisi nimalo manja kukavica od Tepića i da zaslužuješ barem mali spomen, ako ne spomenik.dzango wrote:Ti se drži maine sise i ne beri brigu za Tepića ili mene. Ja da sam i najveća kukavica, još sam daleko od tebe svetlosnim godinama. Ma koliko to tebe nerviralo i grizlo. Ne može čovek pšrotiv sebe i nemaš raloga da se jediš. Budi pizda kao što si uvek i bio i rešen problem.Piglet wrote:Što god ljudi pričali, ne daj da nitko kaže da si manja kukavica od Tepića.dzango wrote:Jebiga. Ti si zato ni u sred fajta nisi skidao sa majčine sise. Pravi sisoje, ovaj heroj.Piglet wrote:Dobro, pokupio si se usred fajta na zapovijed MZ Imaš pravo, tako puno bolje zvuči za pravog srpskog heroja poput tebe.dzango wrote:
Fajt je već počeo ali ti to ne možeš da znaš jer si bio kod mame na sisi kao i svaka pizda.
Ali sad kad smo čuli sve činjenice, kako si ispoštovao sve naredbe MZ, kako si se pokupio za vrijeme fajta, kako si čak i za vrijeme bombardiranja ostao vjeran zapovijedima MZ, nema više dvojbe. Pravi si heroj, možda i veći od Tepića
2016-02-24
:DPiglet wrote:Opet si preskroman - otvorio si ovu temu i toliko pišeš na njoj jer znaš da nisi nimalo manja kukavica od Tepića i da zaslužuješ barem mali spomen, ako ne spomenik.dzango wrote:Ti se drži maine sise i ne beri brigu za Tepića ili mene. Ja da sam i najveća kukavica, još sam daleko od tebe svetlosnim godinama. Ma koliko to tebe nerviralo i grizlo. Ne može čovek pšrotiv sebe i nemaš raloga da se jediš. Budi pizda kao što si uvek i bio i rešen problem.Piglet wrote:Što god ljudi pričali, ne daj da nitko kaže da si manja kukavica od Tepića.dzango wrote:Jebiga. Ti si zato ni u sred fajta nisi skidao sa majčine sise. Pravi sisoje, ovaj heroj.Piglet wrote:
Dobro, pokupio si se usred fajta na zapovijed MZ Imaš pravo, tako puno bolje zvuči za pravog srpskog heroja poput tebe.
Ali sad kad smo čuli sve činjenice, kako si ispoštovao sve naredbe MZ, kako si se pokupio za vrijeme fajta, kako si čak i za vrijeme bombardiranja ostao vjeran zapovijedima MZ, nema više dvojbe. Pravi si heroj, možda i veći od Tepića
2014-04-12
Gadovi četnički, zašto nervirate mihu? Kako vam ga nije žao?
Zar ne vidite da ima pitiespi, i da mu se sve sjebalo u glavi?
Zar ne vidite da ima pitiespi, i da mu se sve sjebalo u glavi?
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, dosadan,si. :-)
2014-04-12
Mi Hrvati moramo biti zahvalni mihi i ostalima poput njega iako su evidentno budale.
crvenkasti-
2014-04-17
I još im davati i velike penzije.
crvenkasti-
2014-04-17
Dzango pravo magaremaggie13 wrote::DPiglet wrote:Opet si preskroman - otvorio si ovu temu i toliko pišeš na njoj jer znaš da nisi nimalo manja kukavica od Tepića i da zaslužuješ barem mali spomen, ako ne spomenik.dzango wrote:Ti se drži maine sise i ne beri brigu za Tepića ili mene. Ja da sam i najveća kukavica, još sam daleko od tebe svetlosnim godinama. Ma koliko to tebe nerviralo i grizlo. Ne može čovek pšrotiv sebe i nemaš raloga da se jediš. Budi pizda kao što si uvek i bio i rešen problem.Piglet wrote:Što god ljudi pričali, ne daj da nitko kaže da si manja kukavica od Tepića.dzango wrote:
Jebiga. Ti si zato ni u sred fajta nisi skidao sa majčine sise. Pravi sisoje, ovaj heroj.
Ponekad mi ga bude žao, ali uglavnom sam provocira na ovakvim temama pa se nema što ljutiti.
2016-02-24
Prošli put jer si zaslužio, po 99999. put. O tome tko će administrirati na forumu nećeš ti odlučivati.michaellcmacha wrote:ma sad samo čekam hornija da vidim hoće li opet ko i zadnji put me banirat, a da nije pogledao cijelu konverzaciju.... e onda će u kurcu više administrirati.... ;))maggie13 wrote:Miha, odi na objed :-)
Guest- Guest
Ti se sa majčine sise nisi povukao. Ostao si joj veran do kraja rata. Usta na sisi a ruka na suknji. Prava herojska pizda.Piglet wrote:Opet si preskroman - otvorio si ovu temu i toliko pišeš na njoj jer znaš da nisi nimalo manja kukavica od Tepića i da zaslužuješ barem mali spomen, ako ne spomenik.dzango wrote:Ti se drži maine sise i ne beri brigu za Tepića ili mene. Ja da sam i najveća kukavica, još sam daleko od tebe svetlosnim godinama. Ma koliko to tebe nerviralo i grizlo. Ne može čovek pšrotiv sebe i nemaš raloga da se jediš. Budi pizda kao što si uvek i bio i rešen problem.Piglet wrote:Što god ljudi pričali, ne daj da nitko kaže da si manja kukavica od Tepića.dzango wrote:Jebiga. Ti si zato ni u sred fajta nisi skidao sa majčine sise. Pravi sisoje, ovaj heroj.Piglet wrote:
Dobro, pokupio si se usred fajta na zapovijed MZ Imaš pravo, tako puno bolje zvuči za pravog srpskog heroja poput tebe.
Opet traži sisu i suknju da se za nu uhvati. Uslovni refleks.Piglet wrote:Dzango pravo magaremaggie13 wrote::DPiglet wrote:Opet si preskroman - otvorio si ovu temu i toliko pišeš na njoj jer znaš da nisi nimalo manja kukavica od Tepića i da zaslužuješ barem mali spomen, ako ne spomenik.dzango wrote:Ti se drži maine sise i ne beri brigu za Tepića ili mene. Ja da sam i najveća kukavica, još sam daleko od tebe svetlosnim godinama. Ma koliko to tebe nerviralo i grizlo. Ne može čovek pšrotiv sebe i nemaš raloga da se jediš. Budi pizda kao što si uvek i bio i rešen problem.Piglet wrote:
Što god ljudi pričali, ne daj da nitko kaže da si manja kukavica od Tepića.
Ponekad mi ga bude žao, ali uglavnom sam provocira na ovakvim temama pa se nema što ljutiti.
Page 44 of 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 44 of 44