Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 20 of 44
Page 20 of 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Ne pizdim ja samo iznosim dokazane činjenice da su kod vas uvijek bili na cijeni, pedofili, bratoubojice, teroristi, izdajnici....vama heroj a svima ostalim terorist i velikosrpska budaletina. Tja vaša realnost i stvarnost.dzango wrote:Džaba pizdiš i vrtiš se u krug. Čovek je narodni heroj koji je svojim nesebičnim ušao u istoriju.tre911 wrote:terorist i ništa drugo, nije bio u stanju čak ni velikosrpski zadatak obaviti kako treba jer da jeste niti jedan vojnik živ ne bi izašao iz tog kruga gdje se kretenčina digla u zrak. No kako rekoh to je vaša zbilja i stvarnost, ubojice,pedofili,lopovi,budaletine svih vrsta, izdajice....su kod vas uvijek bili na cijeni a kako se vidi i ostali:)dzango wrote:Spasao svoje vojnike, obavio zadatak i pobio ustaše? Jedne zamerke nema na njegovo delo.tre911 wrote:Mi da oblatimo teroristu i velikosrpsku budaletinu??? Zar zaista misliš da je to moguće nakon onoga što je napravio? Treba zaista biti talenat da ga se dodatno oblati nakon onoga što je napravio.dzango wrote:
Nepotrebna je od početka jer pokušavate nemoguće. Zbog svoje malenkosti, gluposti i ljubomore pokušavate da oblatite čoveka, ali vam ne ide.
Guest- Guest
....a sto se zestis tre...ionako su im 'eroji ispicuture..oni koji su bili u zatvorima....i oni koji su rusili i ubijali samo da se rusi i ubija....
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
..oni ce takve slaviti zesto se ili ne...to ej tako..u nedostatku pravih casnih heroja oni slave propalice
2015-09-08
Tu si u pravu ( s tim da su svi u gradu bili ustaše, od 6 mjeseci do 99 godina), četnici i umjeće ratovanja je nešto što se zove oksimoron a da nije bilo JNA rat bi bio gotov u rujnu 91 jer bi tu bradatu terorističku velikosrpsku koljačku bandu razjurili dok si reko keks.vuksadinare wrote:...pa trebalo je pogoditi a to ipak zahtijeva neko umijece..ovako rokaj po citavom gradu pa mozda koja pogodi i linije a usput smo pobili i nesto ustasa
Guest- Guest
Džango, ja 13 godina radim u Bjelovaru, s ljudima koji su svjedoci tog vremena i tog konkretnog događaja. Tako je kako ti kažem. A vi lažite sebe i dalje i izmišljajte pobjede i narodne heroje.dzango wrote:Pa ti reče da je bežao i da su ga tom prilikom ubili a da ga nisu streljali. Znači sad ispada da nije bežao već da je ipak streljan.Noor wrote:pa eto...nigde, kako i sam kažeš. imao je još jednu mogućnost, a to je da se, baš kao i njegov Tepić, herojski ubije kako ne bi pao u ruke ustaških krvoloka, no za to treba biti ipak fanatik i psihopat, tipa četnika Mileta...dzango wrote:
Ne reče gde je mogao da pobegne? Nigde, naravno.
Oficiri JNA da nose bele majce na zahtev ustaša? Kakva glupost. Džaba guglaš ta sranja. Streljali ste čoveka i za to ima svedoka. Dalje palamuđenje je uzaludno.
Guest- Guest
eh..tko ce jos racunat parametre i slicne gluposti...puni i pali..pa dje zavrsitre911 wrote:Tu si u pravu ( s tim da su svi u gradu bili ustaše, od 6 mjeseci do 99 godina), četnici i umjeće ratovanja je nešto što se zove oksimoron a da nije bilo JNA rat bi bio gotov u rujnu 91 jer bi tu bradatu terorističku velikosrpsku koljačku bandu razjurili dok si reko keks.vuksadinare wrote:...pa trebalo je pogoditi a to ipak zahtijeva neko umijece..ovako rokaj po citavom gradu pa mozda koja pogodi i linije a usput smo pobili i nesto ustasa
2015-09-08
Tako im je u svemu i sve pokušavaju ukrasti od Gundulića pa na dalje.vuksadinare wrote:..oni ce takve slaviti zesto se ili ne...to ej tako..u nedostatku pravih casnih heroja oni slave propalice
Guest- Guest
ima jedan ipak malo poznatiji od njega....;)dzango wrote:vuksadinare wrote:a sto da ti kazem podaci sve govore pa da se sad popnes na trepavice tvrdeci da je ovaj tepic 'olicenje casnog oficira jna' i junastva...lik nije bio ni prije tog cina bas svoj u glavi...gdje li su ga prekomandirati iz bjelovara zbog ekscenih situacija..major i jos cuvar skladista..pa di si ti vidio majora da je zapovjednik skladista osim ako nije po kazni....majori su velike cunke u vojskama....majori su zapovjednici garnizona...brigada....dzango wrote:Malo vas je ustaše. Ima li još koji? Bar jedno tuce. da se malo razmašem. Ovako nema smisla.
Major starešina garnizona? Ajde ne zajebavaj. Kako nije častan oficir kada je svesno žrtvovao svoj život da obavi zadatak koji mu je poveren? Degradirani su bili i mnogo viši oficiri od njega. Na primer Živojin Mišić, koji je nekoliko puta zaglavio i vojni zatvor jer je bio svojeglav i vruće krvi pa nije mogao da odrpi razna sranja. A nema većeg vojskovođe od njega na Balkanu u dvadesetom veku.
2015-08-08
mi tvoj grad nikad nećemo rušiti.... ;)... zato što nije tvoj... :))dzango wrote:Ustaše supoznate po noćnim hapšenjima i nestancima ljudi. napadima na kasarne i naknadnom kukanju zbog srušenih gradova. Jebali vas gradovi.Noor wrote:jeeeeste, bre...ustaše su poznati po postavljanju balvana i barikadadzango wrote:
Gradovi su stradali u ratu koji ste vi zaočeli
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Da očiste Borovo selo od njegovih stanovnika kako bi ustaše preuzele isto? Pazi molim te. Valjda isto onako kao što ste vi čistili Vukovar noćnim hapšenjima odvodeći ljude koji se i dan danas vode kao nestali. Ili dizali srpske lokale u vazduh paposle kukali kako vam neko ruši grad. Kakvi licemeri.tre911 wrote:Ajme koja hrpa gluposti u jednom postu, pa možda bi izginuo još koji policajac napadnut od terorista koje je JNA štitila ali bi u konačnici borovo selo bilo očišćeno od terorista i bili bi spašeni mnogi životi u kasnijoj bitci za Vukovar jer je odande ispaljeno na tone granata po stambenim četvritima i ubijeno na desetke djece a sve ukupno oko dvije tisuće civila koje je JNA trebala zaštititi. Dakle ako smo mi bili nelegalnio što koji kurac nisu prašili samo po prvim linijama obrane nego su ubijali sve što se kretalo po Vukovaru daleko od prvih linija? Iskreno mislim da se ti moraš samom sebi gaditi ako imaš imalo ljudskoga u sebi nakon ovih govnarija što pšišešdzango wrote:Pa upravo je JNA spasavala ustaše iz Borova sela. Da nije bilo JNA, rastrgli bi ih kao što su i zaslužili svojim provokacijama. Ovi su i poslati kako bi izazvali oružani sukob. Glupi panduri su bili zalog za rat i novo stvaranje NDH.tre911 wrote:Jeste bre dabome kao i u Borovu selu nakon pokolja nad policijom koja je bila itekako legitimna. Naprotiv JNA je te teoriste čuvala ko oči u glavi ali eto ti si pametan pa znaš što je JNA radila u svrhu zaštite naroda od kojih su najviše stradali upravo civili i djeca koju je JNA izbombardirala neselektivno po gradovima koje je napala u svrhu ostvarivanja velikosrpskog cilja tj granice VT- KA -Karlobag. Rekoh ti idi se liječiti i spasi još te dvije ganglije koje posjeduješ u bundevi ako je ikako moguće.dzango wrote:Džaba je tebi pričati da je JNA JEDINA legitimna vojna sila na prostoru Jugoslavije i da su sve ostale paravojne i da je zadatak JNA da ih uništi.tre911 wrote:
Rekoh ne vrijedi, nisi ti kapacitet da dokučiš što je SRH tada financirala i što je TO, što je teritorij SRH itd itd. Tebi je glupost odavno nastanjena u velikosrpskoj bundevi tako da nema smisla objašnjavati što su legitimni izbori, što je trebala JNA raditi, koga čuvati a ne ubijati....jednostavno si preograničen da bi išta od toga došlo do tebe kao normalna i zdrava informacija.
Ma jok ostaviće ustašama oružje. Pa nisu valjda blesavi. Svo to oružje je oružje JNA a ne oružje paravosjskih i stranački milicija.michaellcmacha wrote:e jebiga sad, oružje teritorijalne obrane ste preselili u vojna skladišta, to je jedna stavka koja nije bila vaše oružje a i oružje jna nije bilo vaše nego savezno, a savezna vlast nije rukovodila agresijom na hrvatsku nego vi bando jedna banditska.... u svakom slučaju neka vama vašeg heroja, mi smo se uz našu žrtvu vas riješili za sva vremena, srbima koji su ostali u hrvatskoj neka je mudrosti i pameti da nikad ne postupe ko i njihovi sunarodnjaci koji su zbog svoje gluposti morali otići iz hrvatske i u najvećem broju nikad se ne vratiti.....dzango wrote:Nije oružje RH jer ona nije imala oružane snage već je oružje JNA koje su ustaše htele da zaplene.tre911 wrote:To je oružje RH, tada SRH a ne njegovo i nije on branio ničije živote nego je kako se vidi ugrozio mnoge i neke poubijao jer je velikosrpska budaletina.dzango wrote:Kakva HV? Onaj malopre reče da je policija blokirala kasarnu. Mada je isti kurac, ustaše u svakom slučaju. Nije im dao oružje i municiju i digao ih je u vazduh zajedno sa sobom. Tim oružjem bi bili ubijani drugi vojnici u drugim kasarnama i zato je tim veće ovo herojsko delo.tre911 wrote:
Pa da, HV nije dopustila izmještanje oružija sa kojim bi djecu tamanili po RH (486 ste ubili gadovi samo da te podsjetim) ali bitno da se on žrtvovao da se ne ubijaju agresori sa tim oružjem i municijom. Nakaradnoi ste u mp3 a i to je vrlo blaga ocjena s obzirom kakve budalaštine prosipate i sa čime se dičite.
Svedoci su očevidci koji su bili zajedno sa streljanim oficirom koji definitivno nije hteo da beži jer nije imao kuda da beži.Noor wrote:Džango, ja 13 godina radim u Bjelovaru, s ljudima koji su svjedoci tog vremena i tog konkretnog događaja. Tako je kako ti kažem. A vi lažite sebe i dalje i izmišljajte pobjede i narodne heroje.dzango wrote:Pa ti reče da je bežao i da su ga tom prilikom ubili a da ga nisu streljali. Znači sad ispada da nije bežao već da je ipak streljan.Noor wrote:pa eto...nigde, kako i sam kažeš. imao je još jednu mogućnost, a to je da se, baš kao i njegov Tepić, herojski ubije kako ne bi pao u ruke ustaških krvoloka, no za to treba biti ipak fanatik i psihopat, tipa četnika Mileta...dzango wrote:
Oficiri JNA da nose bele majce na zahtev ustaša? Kakva glupost. Džaba guglaš ta sranja. Streljali ste čoveka i za to ima svedoka. Dalje palamuđenje je uzaludno.
Nema. Ni približno njemu.michaellcmacha wrote:ima jedan ipak malo poznatiji od njega....;)dzango wrote:vuksadinare wrote:a sto da ti kazem podaci sve govore pa da se sad popnes na trepavice tvrdeci da je ovaj tepic 'olicenje casnog oficira jna' i junastva...lik nije bio ni prije tog cina bas svoj u glavi...gdje li su ga prekomandirati iz bjelovara zbog ekscenih situacija..major i jos cuvar skladista..pa di si ti vidio majora da je zapovjednik skladista osim ako nije po kazni....majori su velike cunke u vojskama....majori su zapovjednici garnizona...brigada....dzango wrote:Malo vas je ustaše. Ima li još koji? Bar jedno tuce. da se malo razmašem. Ovako nema smisla.
Major starešina garnizona? Ajde ne zajebavaj. Kako nije častan oficir kada je svesno žrtvovao svoj život da obavi zadatak koji mu je poveren? Degradirani su bili i mnogo viši oficiri od njega. Na primer Živojin Mišić, koji je nekoliko puta zaglavio i vojni zatvor jer je bio svojeglav i vruće krvi pa nije mogao da odrpi razna sranja. A nema većeg vojskovođe od njega na Balkanu u dvadesetom veku.
Gle tupko, ja za razliku od tebe ne smatram sve stanovnike borova sela četnicima niti teroristim nego samo one koji su imali oružje dočim je za tebe svaki stanovnik Vukovara bio ustaša koje je u redu bilo ubiti. Kad to dokučiš možemo nastaviti po tom pitanju, do tada me zaobiđi.dzango wrote:Da očiste Borovo selo od njegovih stanovnika kako bi ustaše preuzele isto? Pazi molim te. Valjda isto onako kao što ste vi čistili Vukovar noćnim hapšenjima odvodeći ljude koji se i dan danas vode kao nestali. Ili dizali srpske lokale u vazduh paposle kukali kako vam neko ruši grad. Kakvi licemeri.tre911 wrote:Ajme koja hrpa gluposti u jednom postu, pa možda bi izginuo još koji policajac napadnut od terorista koje je JNA štitila ali bi u konačnici borovo selo bilo očišćeno od terorista i bili bi spašeni mnogi životi u kasnijoj bitci za Vukovar jer je odande ispaljeno na tone granata po stambenim četvritima i ubijeno na desetke djece a sve ukupno oko dvije tisuće civila koje je JNA trebala zaštititi. Dakle ako smo mi bili nelegalnio što koji kurac nisu prašili samo po prvim linijama obrane nego su ubijali sve što se kretalo po Vukovaru daleko od prvih linija? Iskreno mislim da se ti moraš samom sebi gaditi ako imaš imalo ljudskoga u sebi nakon ovih govnarija što pšišešdzango wrote:Pa upravo je JNA spasavala ustaše iz Borova sela. Da nije bilo JNA, rastrgli bi ih kao što su i zaslužili svojim provokacijama. Ovi su i poslati kako bi izazvali oružani sukob. Glupi panduri su bili zalog za rat i novo stvaranje NDH.tre911 wrote:Jeste bre dabome kao i u Borovu selu nakon pokolja nad policijom koja je bila itekako legitimna. Naprotiv JNA je te teoriste čuvala ko oči u glavi ali eto ti si pametan pa znaš što je JNA radila u svrhu zaštite naroda od kojih su najviše stradali upravo civili i djeca koju je JNA izbombardirala neselektivno po gradovima koje je napala u svrhu ostvarivanja velikosrpskog cilja tj granice VT- KA -Karlobag. Rekoh ti idi se liječiti i spasi još te dvije ganglije koje posjeduješ u bundevi ako je ikako moguće.dzango wrote:
Džaba je tebi pričati da je JNA JEDINA legitimna vojna sila na prostoru Jugoslavije i da su sve ostale paravojne i da je zadatak JNA da ih uništi.
Guest- Guest
Ne sve, samo Srbe koje je trebalo očistiti kao što ste čistili po Vukovaru pa se poele pravili toše. Pa znamo se, šta se foliraš.tre911 wrote:Gle tupko, ja za razliku od tebe ne smatram sve stanovnike borova sela četnicima niti teroristim nego samo one koji su imali oružje dočim je za tebe svaki stanovnik Vukovara bio ustaša koje je u redu bilo ubiti. Kad to dokučiš možemo nastaviti po tom pitanju, do tada me zaobiđi.dzango wrote:Da očiste Borovo selo od njegovih stanovnika kako bi ustaše preuzele isto? Pazi molim te. Valjda isto onako kao što ste vi čistili Vukovar noćnim hapšenjima odvodeći ljude koji se i dan danas vode kao nestali. Ili dizali srpske lokale u vazduh paposle kukali kako vam neko ruši grad. Kakvi licemeri.tre911 wrote:Ajme koja hrpa gluposti u jednom postu, pa možda bi izginuo još koji policajac napadnut od terorista koje je JNA štitila ali bi u konačnici borovo selo bilo očišćeno od terorista i bili bi spašeni mnogi životi u kasnijoj bitci za Vukovar jer je odande ispaljeno na tone granata po stambenim četvritima i ubijeno na desetke djece a sve ukupno oko dvije tisuće civila koje je JNA trebala zaštititi. Dakle ako smo mi bili nelegalnio što koji kurac nisu prašili samo po prvim linijama obrane nego su ubijali sve što se kretalo po Vukovaru daleko od prvih linija? Iskreno mislim da se ti moraš samom sebi gaditi ako imaš imalo ljudskoga u sebi nakon ovih govnarija što pšišešdzango wrote:Pa upravo je JNA spasavala ustaše iz Borova sela. Da nije bilo JNA, rastrgli bi ih kao što su i zaslužili svojim provokacijama. Ovi su i poslati kako bi izazvali oružani sukob. Glupi panduri su bili zalog za rat i novo stvaranje NDH.tre911 wrote:
Jeste bre dabome kao i u Borovu selu nakon pokolja nad policijom koja je bila itekako legitimna. Naprotiv JNA je te teoriste čuvala ko oči u glavi ali eto ti si pametan pa znaš što je JNA radila u svrhu zaštite naroda od kojih su najviše stradali upravo civili i djeca koju je JNA izbombardirala neselektivno po gradovima koje je napala u svrhu ostvarivanja velikosrpskog cilja tj granice VT- KA -Karlobag. Rekoh ti idi se liječiti i spasi još te dvije ganglije koje posjeduješ u bundevi ako je ikako moguće.
Što volim kada počnu da glume humaniste i da patetišu. Više nego leba da jedem.
Ako se ne varam dotični je posljednji "narodni heroj".
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
dzango wrote:Svedoci su očevidci koji su bili zajedno sa streljanim oficirom koji definitivno nije hteo da beži jer nije imao kuda da beži.Noor wrote:Džango, ja 13 godina radim u Bjelovaru, s ljudima koji su svjedoci tog vremena i tog konkretnog događaja. Tako je kako ti kažem. A vi lažite sebe i dalje i izmišljajte pobjede i narodne heroje.dzango wrote:Pa ti reče da je bežao i da su ga tom prilikom ubili a da ga nisu streljali. Znači sad ispada da nije bežao već da je ipak streljan.Noor wrote:pa eto...nigde, kako i sam kažeš. imao je još jednu mogućnost, a to je da se, baš kao i njegov Tepić, herojski ubije kako ne bi pao u ruke ustaških krvoloka, no za to treba biti ipak fanatik i psihopat, tipa četnika Mileta...dzango wrote:
laprdaš....daj ne prodaj nam demagogiju
Guest- Guest
Đžango Tepić opet tepe po glupostima. Ajde iskreno kako ti ne dojadidzango wrote:Ne sve, samo Srbe koje je trebalo očistiti kao što ste čistili po Vukovaru pa se poele pravili toše. Pa znamo se, šta se foliraš.tre911 wrote:Gle tupko, ja za razliku od tebe ne smatram sve stanovnike borova sela četnicima niti teroristim nego samo one koji su imali oružje dočim je za tebe svaki stanovnik Vukovara bio ustaša koje je u redu bilo ubiti. Kad to dokučiš možemo nastaviti po tom pitanju, do tada me zaobiđi.dzango wrote:Da očiste Borovo selo od njegovih stanovnika kako bi ustaše preuzele isto? Pazi molim te. Valjda isto onako kao što ste vi čistili Vukovar noćnim hapšenjima odvodeći ljude koji se i dan danas vode kao nestali. Ili dizali srpske lokale u vazduh paposle kukali kako vam neko ruši grad. Kakvi licemeri.tre911 wrote:Ajme koja hrpa gluposti u jednom postu, pa možda bi izginuo još koji policajac napadnut od terorista koje je JNA štitila ali bi u konačnici borovo selo bilo očišćeno od terorista i bili bi spašeni mnogi životi u kasnijoj bitci za Vukovar jer je odande ispaljeno na tone granata po stambenim četvritima i ubijeno na desetke djece a sve ukupno oko dvije tisuće civila koje je JNA trebala zaštititi. Dakle ako smo mi bili nelegalnio što koji kurac nisu prašili samo po prvim linijama obrane nego su ubijali sve što se kretalo po Vukovaru daleko od prvih linija? Iskreno mislim da se ti moraš samom sebi gaditi ako imaš imalo ljudskoga u sebi nakon ovih govnarija što pšišešdzango wrote:
Pa upravo je JNA spasavala ustaše iz Borova sela. Da nije bilo JNA, rastrgli bi ih kao što su i zaslužili svojim provokacijama. Ovi su i poslati kako bi izazvali oružani sukob. Glupi panduri su bili zalog za rat i novo stvaranje NDH.
Guest- Guest
Ja prodajem demagogiju a tvrdila si da nije streljan već da je bežao iako nije imao gde da beži? Pa jebote.Noor wrote:dzango wrote:Svedoci su očevidci koji su bili zajedno sa streljanim oficirom koji definitivno nije hteo da beži jer nije imao kuda da beži.Noor wrote:Džango, ja 13 godina radim u Bjelovaru, s ljudima koji su svjedoci tog vremena i tog konkretnog događaja. Tako je kako ti kažem. A vi lažite sebe i dalje i izmišljajte pobjede i narodne heroje.dzango wrote:Pa ti reče da je bežao i da su ga tom prilikom ubili a da ga nisu streljali. Znači sad ispada da nije bežao već da je ipak streljan.Noor wrote:
pa eto...nigde, kako i sam kažeš. imao je još jednu mogućnost, a to je da se, baš kao i njegov Tepić, herojski ubije kako ne bi pao u ruke ustaških krvoloka, no za to treba biti ipak fanatik i psihopat, tipa četnika Mileta...
Nema više humanizma? Sad krećeš staru taktiku sa diskvalifikovanja putem vređanja? Gde ti onaj smajli na kraju kada se sam smeješ svojim pošalicama koje uzgred nisu ni smešne ni smislene?tre911 wrote:Đžango Tepić opet tepe po glupostima. Ajde iskreno kako ti ne dojadidzango wrote:Ne sve, samo Srbe koje je trebalo očistiti kao što ste čistili po Vukovaru pa se poele pravili toše. Pa znamo se, šta se foliraš.tre911 wrote:Gle tupko, ja za razliku od tebe ne smatram sve stanovnike borova sela četnicima niti teroristim nego samo one koji su imali oružje dočim je za tebe svaki stanovnik Vukovara bio ustaša koje je u redu bilo ubiti. Kad to dokučiš možemo nastaviti po tom pitanju, do tada me zaobiđi.dzango wrote:Da očiste Borovo selo od njegovih stanovnika kako bi ustaše preuzele isto? Pazi molim te. Valjda isto onako kao što ste vi čistili Vukovar noćnim hapšenjima odvodeći ljude koji se i dan danas vode kao nestali. Ili dizali srpske lokale u vazduh paposle kukali kako vam neko ruši grad. Kakvi licemeri.tre911 wrote:
Ajme koja hrpa gluposti u jednom postu, pa možda bi izginuo još koji policajac napadnut od terorista koje je JNA štitila ali bi u konačnici borovo selo bilo očišćeno od terorista i bili bi spašeni mnogi životi u kasnijoj bitci za Vukovar jer je odande ispaljeno na tone granata po stambenim četvritima i ubijeno na desetke djece a sve ukupno oko dvije tisuće civila koje je JNA trebala zaštititi. Dakle ako smo mi bili nelegalnio što koji kurac nisu prašili samo po prvim linijama obrane nego su ubijali sve što se kretalo po Vukovaru daleko od prvih linija? Iskreno mislim da se ti moraš samom sebi gaditi ako imaš imalo ljudskoga u sebi nakon ovih govnarija što pšišeš
dzango wrote:Ja prodajem demagogiju a tvrdila si da nije streljan već da je bežao iako nije imao gde da beži? Pa jebote.Noor wrote:dzango wrote:Svedoci su očevidci koji su bili zajedno sa streljanim oficirom koji definitivno nije hteo da beži jer nije imao kuda da beži.Noor wrote:Džango, ja 13 godina radim u Bjelovaru, s ljudima koji su svjedoci tog vremena i tog konkretnog događaja. Tako je kako ti kažem. A vi lažite sebe i dalje i izmišljajte pobjede i narodne heroje.dzango wrote:
Pa ti reče da je bežao i da su ga tom prilikom ubili a da ga nisu streljali. Znači sad ispada da nije bežao već da je ipak streljan.
kako ti znaš da je strijeljan?
Guest- Guest
Page 20 of 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 20 of 44