Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 40 of 44
Page 40 of 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Vama MZ određuje kad ćete se povlačiti, a kad napadati? I vi poslušali, molili i preklinjali da vas ne povlače, ali zapovijed MZ je zapovijed MZ. I onda vas ta MZ bombardirala u Bosni i razrušila pola Srbije, odjednom ste prestali slušati zapovijedi gospodara?dzango wrote:Ja nisam pobegao već smo povučeni na zahtev MZ koja je tražila da JNA izađe iz BIH. Nego. gde si ti bio u to vreme? Nije valjda da si se držao mami za suknju? Ono jeste da se vidi iz aviona da si jajara i pizda, ali opet.Piglet wrote:Samo zato što je on izabrao malo originalniji način za pobjeći od fajta od tebe, to ne znači da si ti manja kukavica od majora Tepića. Pravda i spomenik za dzangadzango wrote:Ja cenim da si ti originalni hravatski heroj. Govno od čoveka a možda imaš i kriminalni dosije.Piglet wrote:Ma ja mislim da si i ti srpski heroj s obzirom da si poražen u ratu, povučen s fronte (bežanija) i braniš ratne zločince. Ispunjavaš kriterije, ne sumnjam da si i nosat poput brkatog majora. Kad će tebi spomenik?dzango wrote:
Imamo koliko hoćeš. Nego, imate li vi nekog koji nije kriminalac, šaban ili poluidiot? Imate li neki državni praznik koji ne slavi zločin i etničko čišćenje. Ili vam je taj jedini, pošto ste beda od naroda, pa ste morali njega da uzmete?
Ima smisla, sve to treba staviti na tvoj spomenik. Ako može Tepić biti heroj, što ne bi mogao i ti
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
taj je kao ero.maggie13 wrote:Tomice, sto si se uspalio..rata ni jeo, ni mirisao..tolerira kic sve zivo, i previse..ne kmeci tu :-)
čuo je od susjeda...
2014-12-30
Rad'iša Trajković wrote:barry_lyndon wrote:Rad'iša Trajković wrote:barry_lyndon wrote:
sam si pojeo govno, ja ti ništa nisam rekao osim da ne želim nsfw stvari na avatarima, sve ostalo je tvoj/vaš obraz, tako da, ne trpaj mi riječi u usta znam šta sam rekao.
ne trpam ti nista, nego si za moje srao-a za drruge si cutao i otvorio neko glasanje jer si ili:
1.) isto postovalac lika i dela nacizma;
2.) pickica
ne shvaća to tvoj mali mozak, ja sam za slobodu mišljenja, ti si stavio šešelja i nisam ti ni riječ rekao da makneš, pa imam kontrolu da svakom stavim na avatar što hoću i promijenim štošta, ti si se uzrujao jer nemaš kičmu vrijednosti sorry..
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t8644-sloboda-avatara-i-potpisa
ne mogu da se setim da li si mi govorio da maknem ili ne, nisam siguran-ali da si jeo govna, jeo si...
a ti lazi sada, ako obraza imas.
nisam, rekao sam da makneš onog vlasnika Clippersa jer je naporan, a za Šešelja sam samo izrazio mišljenje da je bolesnik..
Jebo tebe admin. Imaš brdo hrvatskih komentara na srpskim portalima i niko ne pita šta oni tu traže. Ti se samu i onda ti smeta što Srbi što pišu na isoj i što uopšte postoje.veber wrote:jebao vas pavelić, hitler i staljin.dzango wrote:Zaposlite Pavelića kao admina i rešen problem. Šta tebe boli dupe ko piše? Imaš druge teme i niko te ne tera na temu o Milanu Tepiću.veber wrote:na ovom forumu srbi piskaraju i nikome ništa.
nikada u životu mi nije palo na pamet regat se na srpski forum. i pisat tamo.
jebote patologije.
i milan pride.
dzango wrote:Jebo tebe admin. Imaš brdo hrvatskih komentara na srpskim portalima i niko ne pita šta oni tu traže. Ti se samu i onda ti smeta što Srbi što pišu na isoj i što uopšte postoje.veber wrote:jebao vas pavelić, hitler i staljin.dzango wrote:Zaposlite Pavelića kao admina i rešen problem. Šta tebe boli dupe ko piše? Imaš druge teme i niko te ne tera na temu o Milanu Tepiću.veber wrote:na ovom forumu srbi piskaraju i nikome ništa.
jebote patologije.
i milan pride.
i oni bi na forumu da sprovedu svojevrsnu ,,oluju''
Guest- Guest
Moraju negdje istrest frustracije, na ulici bi dobili po picki po obicaju, ipak smo mi humanisti ovdje pa im se nayebemo milosnih majki samo verbalno i figurativno. U RL se zna.veber wrote:na ovom forumu srbi piskaraju i nikome ništa.
jebote patologije
omni-
2014-04-12
Ja mogu. Ali ti ne možeš. Ne dobija se spoemik za bivstvovanje na majčinoj sisi.Piglet wrote:Vama MZ određuje kad ćete se povlačiti, a kad napadati? I vi poslušali, molili i preklinjali da vas ne povlače, ali zapovijed MZ je zapovijed MZ. I onda vas ta MZ bombardirala u Bosni i razrušila pola Srbije, odjednom ste prestali slušati zapovijedi gospodara?dzango wrote:Ja nisam pobegao već smo povučeni na zahtev MZ koja je tražila da JNA izađe iz BIH. Nego. gde si ti bio u to vreme? Nije valjda da si se držao mami za suknju? Ono jeste da se vidi iz aviona da si jajara i pizda, ali opet.Piglet wrote:Samo zato što je on izabrao malo originalniji način za pobjeći od fajta od tebe, to ne znači da si ti manja kukavica od majora Tepića. Pravda i spomenik za dzangadzango wrote:Ja cenim da si ti originalni hravatski heroj. Govno od čoveka a možda imaš i kriminalni dosije.Piglet wrote:
Ma ja mislim da si i ti srpski heroj s obzirom da si poražen u ratu, povučen s fronte (bežanija) i braniš ratne zločince. Ispunjavaš kriterije, ne sumnjam da si i nosat poput brkatog majora. Kad će tebi spomenik?
Ima smisla, sve to treba staviti na tvoj spomenik. Ako može Tepić biti heroj, što ne bi mogao i ti
omni wrote:Moraju negdje istrest frustracije, na ulici bi dobili po picki po obicaju, ipak smo mi humanisti ovdje pa im se nayebemo milosnih majki samo verbalno i figurativno. U RL se zna.veber wrote:na ovom forumu srbi piskaraju i nikome ništa.
jebote patologije
u rl se zna, vratio bih te na maminu sisu, sisice jedna...
Guest- Guest
Ja im rekoh da stave Pavelića za admina a oni se nešto uzjogunili.Rad'iša Trajković wrote:dzango wrote:Jebo tebe admin. Imaš brdo hrvatskih komentara na srpskim portalima i niko ne pita šta oni tu traže. Ti se samu i onda ti smeta što Srbi što pišu na isoj i što uopšte postoje.veber wrote:jebao vas pavelić, hitler i staljin.dzango wrote:Zaposlite Pavelića kao admina i rešen problem. Šta tebe boli dupe ko piše? Imaš druge teme i niko te ne tera na temu o Milanu Tepiću.veber wrote:na ovom forumu srbi piskaraju i nikome ništa.
jebote patologije.
i milan pride.
i oni bi na forumu da sprovedu svojevrsnu ,,oluju''
Tebi je, dzani, ovih dana vrlo dosadno pa si nervozan,.;-)
Ne znam sto ti fali ovdje..prepucavao si se s treom, nitko ti nista nije posebno zamjerio, toleriramo te..sto si nezadovoljan sad, ne shvacam.
Ne znam sto ti fali ovdje..prepucavao si se s treom, nitko ti nista nije posebno zamjerio, toleriramo te..sto si nezadovoljan sad, ne shvacam.
2014-04-12
dobro kazes..nego, jel'ti miris ili potpaljujes :DSto'jan wrote:megi, okani se te undeadovske ekipe...
2014-04-12
veber wrote:jebao vas pavelić, hitler i staljin.dzango wrote:Zaposlite Pavelića kao admina i rešen problem. Šta tebe boli dupe ko piše? Imaš druge teme i niko te ne tera na temu o Milanu Tepiću.veber wrote:na ovom forumu srbi piskaraju i nikome ništa.
jebote patologije.
i milan pride.
Nemoj Hitlera i Pavelića. Oni jesu bili idioti, ali da nije bilo njih, ne bi bilo ni Hrvatske.
Njih moramo volit.
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:dobro kazes..nego, jel'ti miris ili potpaljujes :DSto'jan wrote:megi, okani se te undeadovske ekipe...
uvek flamer...
mada sam u privatnom zivotu medijator...
Guest- Guest
Nisam nezadovoljan. Nego mi malo ide na kurac admin. Ja odgovorim istom merom na ničim izazvano vređanje i on mene upozorava a njega ništa. Pa budi muško i upozori i ostale a ne kao sisica da gledaš da se ne zameriš.maggie13 wrote:Tebi je, dzani, ovih dana vrlo dosadno pa si nervozan,.;-)
:-)Sto'jan wrote:maggie13 wrote:dobro kazes..nego, jel'ti miris ili potpaljujes :DSto'jan wrote:megi, okani se te undeadovske ekipe...
uvek flamer...
Jesi ugrozen na forumu?
2014-04-12
veber wrote:
taj je kao ero.
čuo je od susjeda...
...........iz Dežele
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
veber wrote:
taj je kao ero.
čuo je od susjeda...
...........iz Dežele
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
vjerovao ili ne, nema veze s nacijom..ne moze covjek sve vidit..inace, preslano nije ni macki drago :Pdzango wrote:Nisam nezadovoljan. Nego mi malo ide na kurac admin. Ja odgovorim istom merom na ničim izazvano vređanje i on mene upozorava a njega ništa. Pa budi muško i upozori i ostale a ne kao sisica da gledaš da se ne zameriš.maggie13 wrote:Tebi je, dzani, ovih dana vrlo dosadno pa si nervozan,.;-)
Nego, ima li jos manastirke? Da probam, makar virtualno..aperitiv :D
2014-04-12
maggie13 wrote::-)Sto'jan wrote:maggie13 wrote:dobro kazes..nego, jel'ti miris ili potpaljujes :DSto'jan wrote:megi, okani se te undeadovske ekipe...
uvek flamer...
Jesi ugrozen na forumu?
ko da me ugrozi, olinjale matore drtine i deckici sumnjivog seksualnog opredeljenja?
Guest- Guest
Page 40 of 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 40 of 44