Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 36 of 44
Page 36 of 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Bla, bla, bla, bla. Ajde nađi neku suknju da se uhvatiš i da te brani. Odoh ja.tre911 wrote:Hahaha nevjerojatno je naprosto koliko si glup i retardiran :DDD Ono što normalnom čovjeku ne pada na pamet pederčini kao što si ti je uvijek na pameti :DD Jako si ti tužan likdzango wrote:Prošli put je tražio da ga navlači, sad bi da ga cima. A ja dobra duša pa ga uvek pustim. Šta ću kada se retardirano dete raduje. Eno mu Norka i sise dala. Jedan je retardinjo na forumu.maggie13 wrote:Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Di daješ djeci takve igračke? pa ti si i pedofilčina a ne samo pederčina. Bome se svašta o tebi može saznati iz tvojih upisa. Što je sljedeće na redu nakon majke, pederluka i pedofilije?dzango wrote:Imaš li ti srca da ne daš retardiranom detetu igračku?maggie13 wrote:Ni ja većeg na onoj stvari.dzango wrote:Prošli put je tražio da ga navlači, sad bi da ga cima. A ja dobra duša pa ga uvek pustim. Šta ću kada se retardirano dete raduje. Eno mu Norka i sise dala. Jedan je retardinjo na forumu.maggie13 wrote:Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
Ovo si ti napisao.
Moram ti reci da sam blago razocarana.
^_~
Guest- Guest
VGeć sam ti objasnio da je to osmjeh koji je upućen tebi iz samilosti a ne smijanje nečemu ali kako rekoh od tebe se niti ne očekuje da razumiješ nego da vučeš prema potrebidzango wrote:Opet se sam smeje svojim šalama. Sunce ti žarko.tre911 wrote:Od tebe se ni ne očekuje da razumiješ( bilo bi preoptimistično) nego samo da djeluješ kako ti se naredidzango wrote:Opet ne razume kontekst napisanog. Jebote šta sam ja Bogu zgrešio.tre911 wrote:Kako predvidljivo kad ga stjeraš u kut, odma krene po roditeljima i vata zraka :DD đžango jesi li ti svjestan koliko si jadan i bijedan :)dzango wrote:
Slabije ga cimaj, nije ti to mama kupila.
Cimaj ga ako hoćeš, samo ne davi molim te. Ne mogu da ti crtam deseti put na temi.
Guest- Guest
barem ne prica vise o kamikazi ;-)tre911 wrote:Meni nisi, dapače osvježenje si uz ovu pederčinu koja bi samo o tome pričalamaggie13 wrote:Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
2014-04-12
Što da mi daš budalo :DD Na što to opet aludiraš a? Nisi tu u situaciji da daješ nikome ništa, ti si obični bijednik koji pokušava liječiti svoje komplekse na ovom forumu sa domenom hr. Da si imalo karakteran i pametan i pošten davno bi prestao dolaziti ovdje glumiti budaletinu i frustriranu kretenčugu zbog rata koji je završio prije 21 godinu. Očito je da si gadno posrao pete u zadnjem ratu i da to ne možeš preboljeti, vjerojatno je bilo još nešto zbog čega si postao tako gadno isfrustriran, pretpostavljam krajina ili si popio kavu u nekim akcijama ranije no to je tvoj problem majmune i idi se lječiti negdje drugdje jer ovdje svi odreda brišu pod sa tobom čim počneš srati što i nije teško s obzirom da si retardirani četnik bez grama mozga.dzango wrote:Pa nemoj onda da ga toliko cimaš. Neću više da ti dam, pa ćeš da plačeš a Norka otišla pa nema ko da te uteši. Još će da me optuže za zlostavljanje dece.tre911 wrote:Ne možeš ti od sebe, dobro priznajem ja sam kriv, previše zatežem pa onda moraš pokušati naći slabu točku pa krene po roditeljima pa po pederluku ali toliko si glup da si već zaboravio da si to već sve probao i da nije bilo rezultata, jednostavno sam imun na tovoj kretenlukdzango wrote:Ni ja većeg na onoj stvari.tre911 wrote:Pa meni je, veću budaletinu dugo nisam imao na udicidzango wrote:
E tako, samo polako i veselo.
P.S. Idem sada a ti budi tu i barem neku glupost opali da te mogu nastaviti čvrgati kad se vratim, iznenadilo bi me kad se to ne bi dogodilo ali ajde baš da vidimo jesi li kretenčina za koju te držim ili si još veća od toga.
Guest- Guest
Mile dinamitaš postaje drugorazredna priča kada mu padne na pamet muška guza :DDmaggie13 wrote:barem ne prica vise o kamikazi ;-)tre911 wrote:Meni nisi, dapače osvježenje si uz ovu pederčinu koja bi samo o tome pričalamaggie13 wrote:Opet gay asocijacije, vidim da sam suvisna @_@
Bježim megi i ostali pozz
Guest- Guest
Pametno, tre 8-)
2014-04-12
ako zaista je, onda vjeruj da lažedzango wrote:Ja sam ga pitao i on kaže da je Srbin.maggie13 wrote:sto te briga koje je nacije ako nije s tobom. B-)dzango wrote:Da. I ona stalno sa jednim Srbinom.maggie13 wrote:Dzani, pustas li ti tako svojoj slobodu pod određenim pravilima? :D
Guest- Guest
Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
Guest- Guest
Imaju Supermena, suska se da mu je od macehe djed poginuo na Sremskom frontu u kradji kukuruza. Jes bio major i brkat i porazen al ebi ga valjda se moze racunat posto nije dokazano jos da je bio zlocinac.Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
Last edited by omni on 2/12/2016, 21:37; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
omni wrote:Imaju Supermena, suska se da mu je od macehe djed poginuo na Sremskom frontu u kradji kukuruza.Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
Udba, jesi to ti? :)
Guest- Guest
Jok ja nick nisam promijenio jos od foruma prije onog foruma :DNoor wrote:omni wrote:Imaju Supermena, suska se da mu je od macehe djed poginuo na Sremskom frontu u kradji kukuruza.Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
omni-
2014-04-12
omni wrote:Jok ja nick nisam promijenio jos od foruma prije onog foruma :DNoor wrote:omni wrote:Imaju Supermena, suska se da mu je od macehe djed poginuo na Sremskom frontu u kradji kukuruza.Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
baš me na njega u trenucima podsjetiš :)
Guest- Guest
Mozda padnem pod uticaje nekih, cini mi se da sam predugo na ovim forumima, cak sam i Fistika zajebavao kad se pojavio onomad.Noor wrote:omni wrote:Jok ja nick nisam promijenio jos od foruma prije onog foruma :DNoor wrote:omni wrote:Imaju Supermena, suska se da mu je od macehe djed poginuo na Sremskom frontu u kradji kukuruza.Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
omni-
2014-04-12
omni wrote:Mozda padnem pod uticaje nekih, cini mi se da sam predugo na ovim forumima, cak sam i Fistika zajebavao kad se pojavio onomad.Noor wrote:omni wrote:Jok ja nick nisam promijenio jos od foruma prije onog foruma :DNoor wrote:omni wrote:
Imaju Supermena, suska se da mu je od macehe djed poginuo na Sremskom frontu u kradji kukuruza.
ma, sličan smisao za humor
Guest- Guest
imaju naravno.... ili čekaj nemaju a baš sam imao dobru volju da obradujem forumske četkicePiglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
Guest- Guest
omni wrote:Imaju Supermena, suska se da mu je od macehe djed poginuo na Sremskom frontu u kradji kukuruza. Jes bio major i brkat i porazen al ebi ga valjda se moze racunat posto nije dokazano jos da je bio zlocinac.Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
Guest- Guest
Ja se i ne kurcim ovdje nikakvim ratovanjem, samo kazem da je major brko il budala il ISILovac, sto mu dodje na isto..michaellcmacha wrote:ma niš od tog nije se baš iskazao... viš kako je uvredljive naravi.... ja bih ga kolko tolko smatrao dostojnim sugovornikom da je bi borac potpukovnika vlade topića, u moje vrijeme u banja luci mog majora a u naše vrijeme ratovanja jedan protiv drugog dokomandanta 16. motorizirane brigade on i novica simić su bili pobočnici lisici.... ajde da je bio njihov vojnik još bi mu i priznao to je jedino što je ajmo reći vrijedilo u toj tj u sve tri srpske vojske.... oni su moram biti pošten i borili se i ginuli.... nekih 150 ih je poleglo na mom pravcu a ukupno oko 300 mislim da je 294 točan broj... al đango nije bio taki borac... tj men se čini da je bio nikaki borac... al t imi nisi baš za tu spiku s obzirom da si i ti zdimio... mislim bez ljutnje ali tak si sam rekao.... :))govinda wrote:Oprezno sa dzangetom, kaze ubijao je vec ustase i balije..michaellcmacha wrote:ne bi to tako išlo.... jel major tepić bio na službi u hrvatskoj... nije... nije ni fedor.... jel se major tepić dobrovoljno javio da ide u hrvatsku ratovat je, jel to isto učinio i fedor... jesu li obojica srbi, jesu, jesu li obojica izvršili herojska djela, jesu, jesu li obojica trebali dobiti spomenik na vencu... jebemu pa red je red... za obojicu... ;)))dzango wrote:Koju bre segregaciju sunce ti jebem žarko? Onaj tvoj je ustaša i poreklom Srbin, kao i pola ustaša uostalom. I ne dižete im spomneike jer nemate muda kao i ovaj nesretni govinda što se češe o druge jer je pizda.michaellcmacha wrote:ma to nije bitno jel zna il ne zna klip staviti... bitnije je ovo što ti vršiš segregaciju srpskih ratnih heroja... neki ti pašu a neki ne....
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Istoricar, potrazi 16. muslimanska brigada NOVJ...michaellcmacha wrote:zato ti i vučeš na tu komunjarsku stranu, ali teško mi je vjerovati to što govoriš jer iz tog kraja je vrlo mali broj ljudi bio u partizanima iz svih triju etničkih skupina.... isto je i sa muslimanskim selim ispod banjaluke po manjačkim obroncima... muslimani su krajnje bili nepovjerljivi prema partizanima s obzirom da je u tom kraju partizanija bila uglavnom domicilno srpska. tek od polovice 1943 broj muslimana u novj se povećava sa nekih 2% na mislim 7% i to je to... poznata je izjava hamdije omanovića novj dopukovnika koji je na kraju rata u sarajevu rekao da muslimani moraju priznati da je ogromna većina muslimana bila uz "okupatora"... neki podaci govore da je 11,1% muslimana u udjelu ukupnog stanovništva u ndh, dalo blizu 50% boraca u svim vidovima HOS-a, plus pretežno u sastavu 369. pukovnije "VD" pa se čak računalo da je uz udjel muslimana u toj postrojbi ukupni udjel bio i preko 50%govinda wrote:djed mi je bio partizan, kraj rata je docekao na slovenackoaustrijskoj granici, pa se vratio u istocnu Bosnu, lovio skrivene cetnike po zemunicama. I malo se zajebo 1948. jbg..al to je neka druga prica..dzango wrote:Znam da ti je deda bio lešinar u ratu i da si karakterom na njega. Već si pisao o tome. I odjebi sad malo, došla je Megi.govinda wrote:Pokazao mi djed kako se pisa cetniku u usta, kaze nauci sine,ovako sam i ja 1941. im pisao u usta...dzango wrote:
Jebiga, ti si prvi pomenuo pišanje u usta. A pretpostavio sam da si to naučio u kući i da ti je to domaće vaspitanje pa reko da ga nosiš onom ko te je to naučio.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Page 36 of 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 36 of 44