Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 38 of 44
Page 38 of 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
barry_lyndon wrote:
sora, ne vrijeđaj suforumaše.
Aha
Ops Ja Ljubomorna na megicu
Evo idem popraviti
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
[quote="maggie13"]
Izvini sunce
Ne mislm ja to ozbiljno
vrijeđa me stalno, uvijek prođe s opomenom te samo nastavi drugi put.[/quotbarry_lyndon wrote:
sora, ne vrijeđaj suforumaše.
Izvini sunce
Ne mislm ja to ozbiljno
slava heroju milanu tepicu! ovakav njegov cin zasluzuje spomenik...
Guest- Guest
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Rad'iša Trajković wrote:slava heroju milanu tepicu! ovakav njegov cin zasluzuje spomenik...
Dobro a sto cemo s TRIFUNOVICEM
NJEMU JOS VECI SPOMENIK TREBA
predao mirno kasarnu i oruzje
barry_lyndon wrote:
opomena, ako se ponovi ide kazna..
A meni? Napisao sam pižonu da je smrad četnički. Meni ništa?
crvenkasti-
2014-04-17
vlada trifunovic je jednostavno ispao glup, nije problem sto je predao kasarnu-ok zastitio je 300 zivota neduznih redova, ali je predao u ruke ustasama 90 tenkova i ne znam koliko jos transportera i koliko komada artiljerisjkog orudja...
Guest- Guest
barry_lyndon wrote:
ustaše ti u glavi..
i tebi cetnici, jer tako si tepamo...
Guest- Guest
Kamon bejbe lajt maj fajr.maggie13 wrote:koji kraj? Sto kraj?dzango wrote:Utemeljeno i zabetonirano. Forum je na WWW i hrvatski je samo uslovno. Ovde pišu sa raznih strana, kao i na starom forumu, pa ne vidim šta je tu hrvatsko. Ima da bude srpski do kraja.michaellcmacha wrote:To je tvoja slobodna interpretacija... ničim utemeljena... a što se tiče bijede već smo apsolvirali da je jadno i bijedno od vas "srbijanaca" da pol svog života provedete na hrvatskom forumu iz čega se da iščitati da ili ste u kurcu s mozgom, ili ste nakradnog rezona, ili ste jednostavno jadni i bijedni... sta god od tog nije pogrešno ali je za vas poražavajuće...
Skidaj eksploziv :D
Ja cenim da si ti originalni hravatski heroj. Govno od čoveka a možda imaš i kriminalni dosije.Piglet wrote:Ma ja mislim da si i ti srpski heroj s obzirom da si poražen u ratu, povučen s fronte (bežanija) i braniš ratne zločince. Ispunjavaš kriterije, ne sumnjam da si i nosat poput brkatog majora. Kad će tebi spomenik?dzango wrote:Imamo koliko hoćeš. Nego, imate li vi nekog koji nije kriminalac, šaban ili poluidiot? Imate li neki državni praznik koji ne slavi zločin i etničko čišćenje. Ili vam je taj jedini, pošto ste beda od naroda, pa ste morali njega da uzmete?Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
da, ustaše. i esesovci pride.Rad'iša Trajković wrote:vlada trifunovic je jednostavno ispao glup, nije problem sto je predao kasarnu-ok zastitio je 300 zivota neduznih redova, ali je predao u ruke ustasama 90 tenkova i ne znam koliko jos transportera i koliko komada artiljerisjkog orudja...
jebala vas ta srpska mitologija i ispran mozak...
2014-12-30
veber wrote:da, ustaše. i esesovci pride.Rad'iša Trajković wrote:vlada trifunovic je jednostavno ispao glup, nije problem sto je predao kasarnu-ok zastitio je 300 zivota neduznih redova, ali je predao u ruke ustasama 90 tenkova i ne znam koliko jos transportera i koliko komada artiljerisjkog orudja...
veberu, to je sve bilo u deminutivu. sto si osetljiv?
Guest- Guest
Šta sam ja sad zgrešio? Dobio je odgovor koji je i tražio. Ni manje, ni više.barry_lyndon wrote:
dzango prestani-
Ja sam mislio da u deminutivu glasi - pičkicama.Rad'iša Trajković wrote:veber wrote:da, ustaše. i esesovci pride.Rad'iša Trajković wrote:vlada trifunovic je jednostavno ispao glup, nije problem sto je predao kasarnu-ok zastitio je 300 zivota neduznih redova, ali je predao u ruke ustasama 90 tenkova i ne znam koliko jos transportera i koliko komada artiljerisjkog orudja...
dzango wrote:Šta sam ja sad zgrešio? Dobio je odgovor koji je i tražio. Ni manje, ni više.barry_lyndon wrote:
dzango prestani-
ne sekiraj se, to je admin koji sprovodi selektivnu pravdu. odavno poznato...
Guest- Guest
Samo zato što je on izabrao malo originalniji način za pobjeći od fajta od tebe, to ne znači da si ti manja kukavica od majora Tepića. Pravda i spomenik za dzangadzango wrote:Ja cenim da si ti originalni hravatski heroj. Govno od čoveka a možda imaš i kriminalni dosije.Piglet wrote:Ma ja mislim da si i ti srpski heroj s obzirom da si poražen u ratu, povučen s fronte (bežanija) i braniš ratne zločince. Ispunjavaš kriterije, ne sumnjam da si i nosat poput brkatog majora. Kad će tebi spomenik?dzango wrote:Imamo koliko hoćeš. Nego, imate li vi nekog koji nije kriminalac, šaban ili poluidiot? Imate li neki državni praznik koji ne slavi zločin i etničko čišćenje. Ili vam je taj jedini, pošto ste beda od naroda, pa ste morali njega da uzmete?Piglet wrote:Imaju li uopće Srbi nekog ratnog heroja koji nije ratni zločinac, poražen u ratu i brkati major-seljačina?
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
dzango wrote:Ja sam mislio da u deminutivu glasi - pičkicama.Rad'iša Trajković wrote:veber wrote:da, ustaše. i esesovci pride.Rad'iša Trajković wrote:vlada trifunovic je jednostavno ispao glup, nije problem sto je predao kasarnu-ok zastitio je 300 zivota neduznih redova, ali je predao u ruke ustasama 90 tenkova i ne znam koliko jos transportera i koliko komada artiljerisjkog orudja...
to je sinonim za njih...
Guest- Guest
jbt, na ovom forumu sve neki fajteri i heroji ala rambo...
Guest- Guest
Page 38 of 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 38 of 44