Užasna kriza u brodograđevinskoj industriji a mi se furamo na škverove
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Užasna kriza u brodograđevinskoj industriji a mi se furamo na škverove
weber misli da su to niski i ponizavajuci poslovi...Milo Yiannopoulos wrote:šta fali baušteli i mješalici. ja sam hrpu puta završio tamo :D i dan-danas ako mi se ponudi dnevnica na tim poslovima rado uskočim
Guest- Guest
nema ti baš nekog mixa. eventualno da staviš dublju kobilicu na ravno dno...RayMabus wrote:Nisam to ni mislio. Vidiš da sam spomenuo : miks.
i onda nemaš više litki gaz, a ravnim dnom gubiš stabilnost na moru prilikom nevere.
2014-12-30
ti znamo zasto si drzao...strazario si na Dravi,da trisnes nekog Turcina ako je pokusa prijeci...fobije od ljetos..Starhemberg wrote:Radit nikad nije sramota. Evo i ja sam dobar dio ljeta proveo držeći lopatu. :)Milo Yiannopoulos wrote:šta fali baušteli i mješalici. ja sam hrpu puta završio tamo :D i dan-danas ako mi se ponudi dnevnica na tim poslovima rado uskočim
Guest- Guest
eno ga na do jučer je organizirao posao 200-300 bauštelaca, sad je po najnovijem prodavač-manager.... o nesrećo nesretna.... ;)))))))))))
2015-08-08
veber je kao i većina forumaša uvjeren da si ti munjen i to kvalificirano, i tu se nema šta misliti....bogomdani wrote:weber misli da su to niski i ponizavajuci poslovi...Milo Yiannopoulos wrote:šta fali baušteli i mješalici. ja sam hrpu puta završio tamo :D i dan-danas ako mi se ponudi dnevnica na tim poslovima rado uskočim
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Mislio sam na prikljapčanja ...u dijelovima.veber wrote:nema ti baš nekog mixa. eventualno da staviš dublju kobilicu na ravno dno...RayMabus wrote:Nisam to ni mislio. Vidiš da sam spomenuo : miks.
i onda nemaš više litki gaz, a ravnim dnom gubiš stabilnost na moru prilikom nevere.
Remorker - teretni dio --riječni remorker.
Srednji dio tj teretni se prikapča.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Al onaj logaritam kaj ti je mene pratil ti je za kurac. Ak je i ostalo tak dobro....veber wrote:znači priznaješ mi da sam vrh vrhova jer projektiram alate i radim razne algoritme za strojeve?Gnječ wrote:Alati su nešto što za izradu moraš imati jako mnogo znanja i iskustva jer i ti transformatori da nema onih koji proizvode odlične kvalitetne alate ne bi nikada bio napravljen. Znači alati su PRIJE i osnova a transformatori su tek poslije. ne kaže se uzalud bez alata nema zanata.
(projektirao sam cca 500alata)
Guest- Guest
aj dobro ipak se ispravio pa naveo da uzima postotak od svakog patenta.... već je bilo za uplašiti se da se stvarno srozao na razinu prodavača u loniji...:)))
2015-08-08
Može lopata i tome poslužiti...multifunkcionalna kad je znaš koristiti, kad ne znaš, džabe i menadžerska plaća ;)bogomdani wrote:ti znamo zasto si drzao...strazario si na Dravi,da trisnes nekog Turcina ako je pokusa prijeci...fobije od ljetos..Starhemberg wrote:Radit nikad nije sramota. Evo i ja sam dobar dio ljeta proveo držeći lopatu. :)Milo Yiannopoulos wrote:šta fali baušteli i mješalici. ja sam hrpu puta završio tamo :D i dan-danas ako mi se ponudi dnevnica na tim poslovima rado uskočim
Guest- Guest
Guest- Guest
10 000 ojera nije za baciti, plus postotak od patenata... a ti lopataj na ferju....:))Starhemberg wrote:Može lopata i tome poslužiti...multifunkcionalna kad je znaš koristiti, kad ne znaš, džabe i menadžerska plaća ;)bogomdani wrote:ti znamo zasto si drzao...strazario si na Dravi,da trisnes nekog Turcina ako je pokusa prijeci...fobije od ljetos..Starhemberg wrote:Radit nikad nije sramota. Evo i ja sam dobar dio ljeta proveo držeći lopatu. :)Milo Yiannopoulos wrote:šta fali baušteli i mješalici. ja sam hrpu puta završio tamo :D i dan-danas ako mi se ponudi dnevnica na tim poslovima rado uskočim
2015-08-08
tajko je..put do vrh je trnovit..ne biti zavidan i jalnuisan....Starhemberg wrote:Može lopata i tome poslužiti...multifunkcionalna kad je znaš koristiti, kad ne znaš, džabe i menadžerska plaća ;)bogomdani wrote:ti znamo zasto si drzao...strazario si na Dravi,da trisnes nekog Turcina ako je pokusa prijeci...fobije od ljetos..Starhemberg wrote:Radit nikad nije sramota. Evo i ja sam dobar dio ljeta proveo držeći lopatu. :)Milo Yiannopoulos wrote:šta fali baušteli i mješalici. ja sam hrpu puta završio tamo :D i dan-danas ako mi se ponudi dnevnica na tim poslovima rado uskočim
Guest- Guest
aaa...jok.. Kokotnjak..Eva wrote:Mir u kokošinjcu!
Guest- Guest
jesi lud, ali ti je ideja dobra.RayMabus wrote:Mislio sam na prikljapčanja ...u dijelovima.
malo ću ju skicnut.
u biti kao šleper na cesti
2014-12-30
tebe nitko ne prati, nisi zanimljiv/a ni na forumu.Eva wrote:Al onaj logaritam kaj ti je mene pratil ti je za kurac. Ak je i ostalo tak dobro....
nađi se sa svetozarom.
2014-12-30
Nego što, kako ono ide, VIVA...? ;)bogomdani wrote:tajko je..put do vrh je trnovit..ne biti zavidan i jalnuisan....Starhemberg wrote:Može lopata i tome poslužiti...multifunkcionalna kad je znaš koristiti, kad ne znaš, džabe i menadžerska plaća ;)bogomdani wrote:ti znamo zasto si drzao...strazario si na Dravi,da trisnes nekog Turcina ako je pokusa prijeci...fobije od ljetos..Starhemberg wrote:Radit nikad nije sramota. Evo i ja sam dobar dio ljeta proveo držeći lopatu. :)Milo Yiannopoulos wrote:šta fali baušteli i mješalici. ja sam hrpu puta završio tamo :D i dan-danas ako mi se ponudi dnevnica na tim poslovima rado uskočim
Guest- Guest
Kao željeznica.veber wrote:jesi lud, ali ti je ideja dobra.RayMabus wrote:Mislio sam na prikljapčanja ...u dijelovima.
malo ću ju skicnut.
u biti kao šleper na cesti
Jedna lokomotiva s vagonom ....gura je ...uski kolosjek ....kad dođe do šireg čeka veča lokomitiva ....samo se sudare i spoje ...onda se vagon zakači na ovu drugu lokomotivu a otkači s prve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
e mujo sveti... a kak se zove kad sam proizvedeš repromaterijal, sam osmisliš proizvod, sam ga spraviš, sam zapakiraš i sam ga prodaš.... npr za jedan gram dobiješ 1 kunicu a prodaješ na kilice.... ;)))... de pa DA SI NEKU PLOČICU DAM IZGRAVIRATI ZA NA VRATA OD UREDA, TJ terase.... :)))
2015-08-08
pa napisah jucer Revolutia..aj gesStarhemberg wrote:Nego što, kako ono ide, VIVA...? ;)bogomdani wrote:tajko je..put do vrh je trnovit..ne biti zavidan i jalnuisan....Starhemberg wrote:Može lopata i tome poslužiti...multifunkcionalna kad je znaš koristiti, kad ne znaš, džabe i menadžerska plaća ;)bogomdani wrote:ti znamo zasto si drzao...strazario si na Dravi,da trisnes nekog Turcina ako je pokusa prijeci...fobije od ljetos..Starhemberg wrote:
Radit nikad nije sramota. Evo i ja sam dobar dio ljeta proveo držeći lopatu. :)
a vidi gha..!!! Mami me da stavim glou picku.....!!! e netjes brale..
Last edited by bogomdani on 30/11/2016, 14:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ili kaD MUTONJA OD GNJEČA ide pričati o kompleksnosti poslova odnosno proizvodnih procesa u okviru grupe končar, koji u životu nije vidio porte bilo kakve firme a kamoli neke proizvodne....jebiga smiješno mada bi se moglo tretirat i žalosnim....
?
Guest- Guest
Dilanjemichaellcmacha wrote:e mujo sveti... a kak se zove kad sam proizvedeš repromaterijal, sam osmisliš proizvod, sam ga spraviš, sam zapakiraš i sam ga prodaš.... npr za jedan gram dobiješ 1 kunicu a prodaješ na kilice.... ;)))... de pa DA SI NEKU PLOČICU DAM IZGRAVIRATI ZA NA VRATA OD UREDA, TJ terase.... :)))
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Iran želi LNG, Petrokemiju, škverove... Predsjednica im dovodi 70 poslovnih ljudi
» "Užasna politika": Američko groblje odbilo da sahrani Afroamerikanca
» Ruskinja zgrožena životom u Srbiji: "Srbi vole zatvorsku kulturu i hrana im je užasna"
» SAD i Indija dogovorili saradnju u odbrambenoj industriji
» Ruskoj industriji kronično nedostaje radne snage
» "Užasna politika": Američko groblje odbilo da sahrani Afroamerikanca
» Ruskinja zgrožena životom u Srbiji: "Srbi vole zatvorsku kulturu i hrana im je užasna"
» SAD i Indija dogovorili saradnju u odbrambenoj industriji
» Ruskoj industriji kronično nedostaje radne snage
Page 4 of 7