Od Pernara se ogradio i Živi zid
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Od Pernara se ogradio i Živi zid
Pa tako je i u Kninu.asilovski wrote:Vukovar je vukovar a 35 dana u godini boli ikoga kurac za Vukovar i Vukovarce hehehe, Plenkiju je bilo muka što ide u toliko sirmašan kraj, dao bi pola kozmetike da može u Buzinu klečati ispred gubernatoricejastreb wrote:A čuj. Vukovar je Vukovar.asilovski wrote:Da nije bilo genocida u Vukovaru pola države ne bi prošli tjedan bilo pijano sa lampijonima na drugom kraju države u koji nikad ne bi išlojastreb wrote:Bilo je organizirano. Vukovar,Ilok...pa kućama. 3 dana. Prvi dan sam se oduzeo,a onda dva dana na socima.Starhemberg wrote:
Mogao si na povratku navratiti do Osijeka...
No za Oluju bi trebalo mijenjati mjesta centralne proslave,a ne uvijek biti u onom blesavom Kninu.
Otić malo u Benkovac,u Vrginmost,Glinu... Jebeš onaj Knin i onaj kamen i onu tvrđevu.
Imaš Knin,Vukovar i Škabrnju. Sjete ih se jednom u godini.
Ostalih mjesta ni toliko.
Tko ikada obilježava pad Slunja,ili Petrinje???
Ili oslobođenje Gračaca i Korenice?
Ma o čemu mi pričamo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A što, u Vukovar se isključivo ide na dan sjećanja dok nas ostalih dana u godini boli kiki za Vukovar? Osim toga to što se Pernar, kako je sam priznao, sastaje s prijateljima iz ruskog veleposlanstva ne znači ništa (a može značiti), pa čak iako od njih dobija određene savjete. Zašto bi se svi trebali uvlačiti u šupak Amerike? On nije ni predsjednik a ni premijer pa da mu se spočitava to da pleše kako ovo ili ono poslanstvo svira što se u konačnici odražava i na državu u cjelosti.vuksadinare wrote:
...jbg....treba razmisliti prije nego nesto kaze.....primjerice ne moze nekog optuziti da ide u buzin po savjete..a sam prizna da je odlazio u rusko veleposlanstvo po savjete..dok je 90% zivog zida u vukovaru on se senluci po beogradu i banja luci i valja gluposti odnosno na glupostima zeli stjeci nekakvu popularnost...brzi mu ej jezik od mozga...ulazi u svađe i prijetnje sa putnicima u tramvaju...odobno mislim da je njemu 'slava' udarila u glavu..
Osim toga forumaš jastreb je u pravu, jer što je krivo rekao Pernar da bi se sad od njega trebalo ograđivati? Pa nije ni prvi a ni jedini političar ili saborski zastupnik koji je NDH nazvao pravim imenom. Npr. jedan HDZ-ov koalicijski partner jasno je u medijima kazao da je NDH bila fašistička tvorevina, zločinački režim koji je masovno progonio i likvidirao pripadnike drugih naroda kao i Hrvate koji taj režim nisu podržavali. I sve 5. Nitko se od njega nije ogradio a ne znam zašto i bi.
No današnja Hrvatska definitivno nije sljednica te zločinačke NDH. I to je vrlo lako dokazati no drugi je par rukava to što ima lijepi broj Hrvata koji sami sebi skaču u želudac i tjeraju Srbiji vodu na mlin.
ako ima ambicije biti premijer ili nositi kakvu visoku drzavnu funkciju ne bi trebao pohoditi strana veleposlanstva..onda je i plenki isoa u buzin kod frendice dok nije bio premijer ni predsjednik hdz-a...mislim na to imati izgovorprovocator wrote:A što, u Vukovar se isključivo ide na dan sjećanja dok nas ostalih dana u godini boli kiki za Vukovar? Osim toga to što se Pernar, kako je sam priznao, sastaje s prijateljima iz ruskog veleposlanstva ne znači ništa (a može značiti), pa čak iako od njih dobija određene savjete. Zašto bi se svi trebali uvlačiti u šupak Amerike? On nije ni predsjednik a ni premijer pa da mu se spočitava to da pleše kako ovo ili ono poslanstvo svira što se u konačnici odražava i na državu u cjelosti.vuksadinare wrote:
...jbg....treba razmisliti prije nego nesto kaze.....primjerice ne moze nekog optuziti da ide u buzin po savjete..a sam prizna da je odlazio u rusko veleposlanstvo po savjete..dok je 90% zivog zida u vukovaru on se senluci po beogradu i banja luci i valja gluposti odnosno na glupostima zeli stjeci nekakvu popularnost...brzi mu ej jezik od mozga...ulazi u svađe i prijetnje sa putnicima u tramvaju...odobno mislim da je njemu 'slava' udarila u glavu..
Osim toga forumaš jastreb je u pravu, jer što je krivo rekao Pernar da bi se sad od njega trebalo ograđivati? Pa nije ni prvi a ni jedini političar ili saborski zastupnik koji je NDH nazvao pravim imenom. Npr. jedan HDZ-ov koalicijski partner jasno je u medijima kazao da je NDH bila fašistička tvorevina, zločinački režim koji je masovno progonio i likvidirao pripadnike drugih naroda kao i Hrvate koji taj režim nisu podržavali. I sve 5. Nitko se od njega nije ogradio a ne znam zašto i bi.
No današnja Hrvatska definitivno nije sljednica te zločinačke NDH. I to je vrlo lako dokazati no drugi je par rukava to što ima lijepi broj Hrvata koji sami sebi skaču u želudac i tjeraju Srbiji vodu na mlin.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:Htio si mu neke stvari objasniti?Starhemberg wrote:Mogao si na povratku navratiti do Osijeka...jastreb wrote:U ja sam šenlučio po VU. Dobrano sam popil sa ekipom.vuksadinare wrote: .dok je 90% zivog zida u vukovaru on se senluci po beogradu i banja luci
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa nije ništa strašno rekao da bi ga pljuvali divljaci po cesti.
strašniji su puno oni koji sjede u saboru s njim. strašniji i podliji.
2015-08-15
To sve će za 5-10 godina a i prije biti potpuno pust kraj, ali imam osjećaj da je to i namjera barem što se tiče Slavonije i Baranje, eo odi u mađarsku Baranju ono Švicarska naspram ovoga jada, a oni bili jad prije 25 godinajastreb wrote:Pa tako je i u Kninu.asilovski wrote:Vukovar je vukovar a 35 dana u godini boli ikoga kurac za Vukovar i Vukovarce hehehe, Plenkiju je bilo muka što ide u toliko sirmašan kraj, dao bi pola kozmetike da može u Buzinu klečati ispred gubernatoricejastreb wrote:A čuj. Vukovar je Vukovar.asilovski wrote:Da nije bilo genocida u Vukovaru pola države ne bi prošli tjedan bilo pijano sa lampijonima na drugom kraju države u koji nikad ne bi išlojastreb wrote:
Bilo je organizirano. Vukovar,Ilok...pa kućama. 3 dana. Prvi dan sam se oduzeo,a onda dva dana na socima.
No za Oluju bi trebalo mijenjati mjesta centralne proslave,a ne uvijek biti u onom blesavom Kninu.
Otić malo u Benkovac,u Vrginmost,Glinu... Jebeš onaj Knin i onaj kamen i onu tvrđevu.
Ma o čemu mi pričamo.
Kermit-
2014-04-17
ma to je sve organizirao Hanžeković, monstrum dok crkne ima da prospe još gnoja po ovoj kmetijikaja wrote:pa nije ništa strašno rekao da bi ga pljuvali divljaci po cesti.
Kermit-
2014-04-17
a koja je tajna uspjeha?asilovski wrote:To sve će za 5-10 godina a i prije biti potpuno pust kraj, ali imam osjećaj da je to i namjera barem što se tiče Slavonije i Baranje, eo odi u mađarsku Baranju ono Švicarska naspram ovoga jada, a oni bili jad prije 25 godinajastreb wrote:Pa tako je i u Kninu.asilovski wrote:Vukovar je vukovar a 35 dana u godini boli ikoga kurac za Vukovar i Vukovarce hehehe, Plenkiju je bilo muka što ide u toliko sirmašan kraj, dao bi pola kozmetike da može u Buzinu klečati ispred gubernatoricejastreb wrote:A čuj. Vukovar je Vukovar.asilovski wrote:
Da nije bilo genocida u Vukovaru pola države ne bi prošli tjedan bilo pijano sa lampijonima na drugom kraju države u koji nikad ne bi išlo
Ma o čemu mi pričamo.
2015-08-15
mislim nije trebao trkeljati o ndh, ne znam što je htio postići ali ne zna ni on.
nije to za hraćnuti ga na ulici.
ovo njegove kolege treba hraćnuti iz drugih stranaka, ne njega.
nije to za hraćnuti ga na ulici.
ovo njegove kolege treba hraćnuti iz drugih stranaka, ne njega.
2015-08-15
Pa nema Hrvata i Srba hehehe pa ima se strategija a za premijera imaju domoljuba i znalca a ne nekompetentne lopove i todorićevo nahoče za ministra financijakaja wrote:a koja je tajna uspjeha?asilovski wrote:To sve će za 5-10 godina a i prije biti potpuno pust kraj, ali imam osjećaj da je to i namjera barem što se tiče Slavonije i Baranje, eo odi u mađarsku Baranju ono Švicarska naspram ovoga jada, a oni bili jad prije 25 godinajastreb wrote:Pa tako je i u Kninu.asilovski wrote:Vukovar je vukovar a 35 dana u godini boli ikoga kurac za Vukovar i Vukovarce hehehe, Plenkiju je bilo muka što ide u toliko sirmašan kraj, dao bi pola kozmetike da može u Buzinu klečati ispred gubernatoricejastreb wrote:
A čuj. Vukovar je Vukovar.
Ma o čemu mi pričamo.
Kermit-
2014-04-17
ma dobro, mislila sam konkretno. čula sam za to, neki moji idu tamo na večere i muziku i kažu da je super pa sam mislila da znaš u čemu je kvaka..
2015-08-15
Ne nasjedaj asilinim lazima.kaja wrote:ma dobro, mislila sam konkretno. čula sam za to, neki moji idu tamo na večere i muziku i kažu da je super pa sam mislila da znaš u čemu je kvaka..
Tamo se samo ide u kurvanje jer su im kurve jeftine:)
dijagram-
2015-08-09
Ozbiljno? De još iredentističkoga boškarina uvjeri u to.provocator wrote:No današnja Hrvatska definitivno nije sljednica te zločinačke NDH.
provokatore aj ti nama reci jesi li ti sljednik onog svog ustaše koji je u ime te zločinačke ndh hvatao nepoćudne i isporučivao ih koljačima, alako moguće i klao ih i on osobno..... i aj ti nama reci da li je krv voda, ili ipak nešto više..... to za početak, a poslije ćemo detaljnije....provocator wrote:A što, u Vukovar se isključivo ide na dan sjećanja dok nas ostalih dana u godini boli kiki za Vukovar? Osim toga to što se Pernar, kako je sam priznao, sastaje s prijateljima iz ruskog veleposlanstva ne znači ništa (a može značiti), pa čak iako od njih dobija određene savjete. Zašto bi se svi trebali uvlačiti u šupak Amerike? On nije ni predsjednik a ni premijer pa da mu se spočitava to da pleše kako ovo ili ono poslanstvo svira što se u konačnici odražava i na državu u cjelosti.vuksadinare wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
dijagram wrote:Ne nasjedaj asilinim lazima.kaja wrote:ma dobro, mislila sam konkretno. čula sam za to, neki moji idu tamo na večere i muziku i kažu da je super pa sam mislila da znaš u čemu je kvaka..
Direktor Turističke zajednice upravo stvara Švicarsku
Guest- Guest
Sto je ovo, neki Palestinac:)kofein wrote:dijagram wrote:Ne nasjedaj asilinim lazima.kaja wrote:ma dobro, mislila sam konkretno. čula sam za to, neki moji idu tamo na večere i muziku i kažu da je super pa sam mislila da znaš u čemu je kvaka..
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Sto je ovo, neki Palestinac:)kofein wrote:dijagram wrote:Ne nasjedaj asilinim lazima.kaja wrote:ma dobro, mislila sam konkretno. čula sam za to, neki moji idu tamo na večere i muziku i kažu da je super pa sam mislila da znaš u čemu je kvaka..
Sandor Clegane :D Švicarac
Guest- Guest
Nista mi nije jasno,a di su butre, valjda iza ove ruzne kapije.kofein wrote:dijagram wrote:Sto je ovo, neki Palestinac:)kofein wrote:dijagram wrote:Ne nasjedaj asilinim lazima.kaja wrote:ma dobro, mislila sam konkretno. čula sam za to, neki moji idu tamo na večere i muziku i kažu da je super pa sam mislila da znaš u čemu je kvaka..
Sandor Clegane :D Švicarac
dijagram-
2015-08-09
pa nije bio genocid...jastreb wrote:A što je krivo rekao?
Zar Jasenovac nije bio genocid?
I zar za egzodus u Oluji nisu ponajviše krivi sami Srbi?
2015-08-08
dijagram wrote:
Nista mi nije jasno,a di su butre, valjda iza ove ruzne kapije.
Tamo više nema kurvi. Sve se bave turizmom i uvođenjem švicarskih standarda u Baranju. Opoštenile. :p
Guest- Guest
Regoč wrote:Ozbiljno? De još iredentističkoga boškarina uvjeri u to.provocator wrote:No današnja Hrvatska definitivno nije sljednica te zločinačke NDH.
Nemože me uvjeriti ni ti ni nitko, RH je pravno sljednica zločinačke NDH. Provocator je krivo napisao neznam iz kog razloga.
A da je sljednica evo i dokaz:
USTAŠKE MIROVINE: Za vojnike NDH Hrvatska godišnje izdvaja 348 milijuna kuna
http://poskok.info/wp/ustaske-mirovine-za-vojnike-ndh-hrvatska-godisnje-izdvaja-348-milijuna-kuna/
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
» Čelnik katoliče crkve u Mađarskoj se ogradio od Orbana i njegove politike
» Mikulić razotkrio Pernara
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
» Čelnik katoliče crkve u Mađarskoj se ogradio od Orbana i njegove politike
» Mikulić razotkrio Pernara
Page 2 of 8