Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
Page 1 of 1
Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
https://www.24sata.hr/kolumne/zivi-zid-ili-zivi-uzas-pernar-i-sincic-se-dokazali-kao-licemjeri-572451
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
Lešinari su očito uplašeni...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ah
imal sto zanimljivije
ovo je vec zamorno
imal sto zanimljivije
ovo je vec zamorno
danni1-
2014-04-16
bas sam se pitao gdje je nesretni Tomica Klauški nakon indexa..nu evo ga.
Pernar jebe i ne vadi :D
trpaj
Pernar jebe i ne vadi :D
trpaj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...muku muce da nas sprijece ali sprijeciti nas nece...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Abeceda straha...dobro voli i pernar lovicu kao i sincic ljudski je..pa nece za 'cevape' raditi..uostalom tesko d abi s etakve igdje naslo narocito među politicarima..ne kaze se uzalud politika je kurva..sincic ima dobru placu kao zastupnik kao i pernar plus razno razne benificije..sto ce s aviskom love?...bolje uloziti nego darovati..ipak jedini politicar koji je darovao saborsku placu u humanitarne svrhe gle cuda je omrazeni glasnovic....
2015-09-08
hahaha...da ali kao što sam i rekao,zatrubila trublja za napad i to je tek početak inače će "domoljubni" ADZ ubuduće da bi sastavio vladu morati sklopiti savez sa SDP-om jer je ovih prodanih ništarija poput Bandića i HNS-a na tržištu sve manje.A još "nepročitani" novinari vrlo traženi da se stave na raspolaganje režimu.Zanimljiva situacija ali itekako očekivana.Leviathan2 wrote:ah
imal sto zanimljivije
ovo je vec zamorno
vili40-
2015-08-02
dobro0..nije ni ŽZ imun na mulju ali sto kaze narod..'pustimo ih jos se nisu iskvarili do kraja'vili40 wrote:hahaha...da ali kao što sam i rekao,zatrubila trublja za napad i to je tek početak inače će "domoljubni" ADZ ubuduće da bi sastavio vladu morati sklopiti savez sa SDP-om jer je ovih prodanih ništarija poput Bandića i HNS-a na tržištu sve manje.A još "nepročitani" novinari vrlo traženi da se stave na raspolaganje režimu.Zanimljiva situacija ali itekako očekivana.Leviathan2 wrote:ah
imal sto zanimljivije
ovo je vec zamorno
2015-09-08
ŽZ je rak rana bez njih bi bdp bio 8%
Kermit-
2014-04-17
a da su populisti jesu..uostalom tko nije....ne znam tko nije..ali ovi jos nisu bili na vlasti pa eto cirkuliraju kao oni koji nisu iskareni do jaj...pardon kraja
2015-09-08
lijepo sam rekao da je vrijeme za kopanje po smeću živog zida,ako ga i nema podmetnut će ga.Pa neće valjda kopati po smeću HDZ-a ili Bandića jer je tamo sve čisto ko suza.vuksadinare wrote:a da su populisti jesu..uostalom tko nije....ne znam tko nije..ali ovi jos nisu bili na vlasti pa eto cirkuliraju kao oni koji nisu iskareni do jaj...pardon kraja
A populisti?Zar tim mudonjama još nije jasno da su većinom ti glasovi protestni glasovi???I da je onih par stotina tisuća ljudi koji su pobjegli van(većinom jer nisu imali izbora) sada tu,ŽZ bi imao postotak veći od HDZ-a???Plaši to pomalo jel?
vili40-
2015-08-02
pa dobro realno vani su otisli ljudi svih profila..mahom iz podrucja koji ej hdz-ov bazen..ima onih koji su otisli iz nuzde..ima onih koji misle da ce odlaskom preko noci postati bogatasi a nisu bili bas sirotinja..ima onih koji su htjeli promjeniti okolinu i krenuti ka novim izazovima tj.ambiciozni..a ima i onih koji su s eu nesto ogrijesili pa misle bijegom da ce se to rjesiti...svakakvih ima...no realno...problem je to sto si rekao protestni galsovi..kod ans uvijek neki protestni glasovi do prvih izbora naovamo..a ne gleda se tko ej kavlitetan,tko ima zananje..pa pogledaj tko prevladava mahom u vodstvu svih stranaka pa i u ŽZ..oni manje vis ekoji nemaju dodira sa realnim gospodarstvom,zivotom..sve neki povjesnicari,filozofi,streberi,'poduzetnici'....jedini koji ej imao dodir sa realnim zivotom,realnim gospodarstvom,malim i obicnim ljudima je malo zvuci mozda smijesno joza pankretic...vili40 wrote:lijepo sam rekao da je vrijeme za kopanje po smeću živog zida,ako ga i nema podmetnut će ga.Pa neće valjda kopati po smeću HDZ-a ili Bandića jer je tamo sve čisto ko suza.vuksadinare wrote:a da su populisti jesu..uostalom tko nije....ne znam tko nije..ali ovi jos nisu bili na vlasti pa eto cirkuliraju kao oni koji nisu iskareni do jaj...pardon kraja
A populisti?Zar tim mudonjama još nije jasno da su većinom ti glasovi protestni glasovi???I da je onih par stotina tisuća ljudi koji su pobjegli van(većinom jer nisu imali izbora) sada tu,ŽZ bi imao postotak veći od HDZ-a???Plaši to pomalo jel?
2015-09-08
plenki će poslušat pernara i uvest hadezeovcima da milijuna kune ovrhe ako glasaju mimo partijske direktive, nema po savjesti treba glasat kako gazda kaže oni su tu samo stroj da potvrde pernarove ili plenkijeve odlule, kako koji
sjetim se jednog isjecka iz srpske serije 'poslejdnji cin'..zvuci morbidno sto je govorio 'japan' nadimak jednog cetnika..zna stanojko na koga msilim ...koji je prisustvovao jednom sastanku cetnickog staba...veli 'japan'...'sve neki pukovnici,majori,kapetani ovi oni a vojske nema'.. ..ili..'vi govorite treba ovo ono,jaja ovo jaja ono a gde su dole jaja'
2015-09-08
..jednostavno receno..ako zelis biti dobar šefr,politicar,vođa uz pamet moras imati i jaja da se uhvatis u kostac sa problemima i rjesis ih..a to je ono sto najvise nedostaje-jaja... ..filozofirancije imamo na izvoz
2015-09-08
Ugrožavaju uspostavljeni duopol, ovaj put s SDP strane.Kermit wrote:ŽZ je rak rana bez njih bi bdp bio 8%
Guest- Guest
Similar topics
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Zivi zid nece dovrsiti kucu obitelji stradaloj u potresu!Sincic:'Moj novac moja stvar'
» Pernar napustio Živi zid i prešao u Abecedu demokracije(bolje rec vratio se)
» Pernar i Sinčić zajedno izlaze na izbore
» Berija zivi!
» Zivi zid nece dovrsiti kucu obitelji stradaloj u potresu!Sincic:'Moj novac moja stvar'
» Pernar napustio Živi zid i prešao u Abecedu demokracije(bolje rec vratio se)
» Pernar i Sinčić zajedno izlaze na izbore
» Berija zivi!
Page 1 of 1