Od Pernara se ogradio i Živi zid
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Od Pernara se ogradio i Živi zid
sad te pere jer su ti prepisali..i ti si ustasa i gotovo 8-)dzango wrote:Meni su prepisali, već ti rekoh.maggie13 wrote:pusti stovatelje i zagovornike, govori se o nekakvom kronoloskom nasljeđivanju..:Ddzango wrote:Ja sam već ponudio svoj podrum svim poštovaocima i zagovornicima NDH sa foruma.maggie13 wrote:kako nije..pa ti u Zemunu..;-)dzango wrote:
U tome i jeste razlika. Meni bi prepisao a njegov sin bi nasledio. Što ga čini naslednikom dede i oca a mene ne čini. Tako isto i sa NDH i SRH.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Od Pernara se ogradio i Živi zid
Sin mi ima pravni slied kao NRH > SRH > RH (djed, otac, unuk), dočim si tek posvojče, netko izvan nasliednoga reda, ali je pridodan zajednici.dzango wrote:U tome i jeste razlika. Meni bi prepisao a njegov sin bi nasledio. Što ga čini naslednikom dede i oca a mene ne čini. Tako isto i sa NDH i SRH.maggie13 wrote:ne nozes ti bit regiju sin nikako ^_~dzango wrote:Ako je nasledi tvoj sin, onda jeste. To mu je dedovina.Regoč wrote:Nije, državnopravni kontinuitet ide samo sa SRH. Recimo, ako ti prepišem livadu koju sam dobio od otca, to te ne čini njegovim nasljednikom.dzango wrote:
Al Kapone nije dobio penziju u Americi a ne bi ni Hitler u Nemačkoj. Ali ja ne kažem da ovi ne trebaju da dobiju penziju, samo da treba izvući zaključak iz toga. Ako su oni borci za Hrvatsku, onda je i sadašnja Hrvatska naslednica one Hrvatske za koju su se oni borili.
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
» Čelnik katoliče crkve u Mađarskoj se ogradio od Orbana i njegove politike
» Mikulić razotkrio Pernara
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
» Čelnik katoliče crkve u Mađarskoj se ogradio od Orbana i njegove politike
» Mikulić razotkrio Pernara
Page 8 of 8