Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
Page 1 of 1
Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prgomet-provocira-bivseg-sefa-hoce-li-karamarko-izbaciti-merkel-iz-europske-pucke-stranke/843791.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Karamarko se u Briselu ziheraški ogradio od Kolindine izjave o Merkel
izjava karamarka u briselu na pitanje novinara sto misli o kolindinoj izjavi o merkel.."Ne mogu komentirati to,nisam čitao.Predsjednica ima svoje opservacije,ima svoje viđenje stvari,nemojte očekivati od nas da smo svi roboti,da imamo istu retoriku",istaknuo je karamarko
2015-09-08
hi,hi..'nije citao sto je rekla'..ili nije znao..ovaj je stvarno gubitnik..i ziheras..jak samo na rijecima a kad zagusti...'nisam ja majke mi'
2015-09-08
2015-09-08
hahah ispao papčin i ulizica, dobro Hrvati su sve to, ali opet...
Kermit-
2014-04-17
..e moj karamarko izgleda da ti mo's biti smao premijer kucnog savjeta..to ti je nivo..ti po onom 'ne bi se ste'l mesat'...sad si dokazao kad je frka..i to globalna ne znas sto bi..ne bi se ste'l nikom zameriti....
2015-09-08
..i ja budala nadao se da bi karamarko mogao primirit mamica da zbog njega ne izgubi izbore...mamic bi mu na to da pokusa..:'dođi vamo karamarko da te karam u glavu picko..ti ces meni nesto,ha..picka ti materina....vracaj pare'...a karamarko:'maminjo brate nisam ja majke mi moje'...
2015-09-08
asilovski wrote:hahah ispao papčin i ulizica, dobro Hrvati su sve to...
darth_vader-
2014-04-17
..'to je kolindino maslo'....vuksadinare wrote:..i ja budala nadao se da bi karamarko mogao primirit mamica da zbog njega ne izgubi izbore...mamic bi mu na to da pokusa..:'dođi vamo karamarko da te karam u glavu picko..ti ces meni nesto,ha..picka ti materina....vracaj pare'...a karamarko:'maminjo brate nisam ja majke mi moje'...
2015-09-08
Similar topics
» Evropa se oglasila povodom Kolindine SKANDALOZNE izjave
» Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
» Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
» "LOŠ VAM JE ENGLESKI" Karamarko crveneo pred Angelom Merkel
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Komšić pozvao hrvatskog ambasadora u BiH na hitan sastanak zbog Kolindine izjave
» Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
» "LOŠ VAM JE ENGLESKI" Karamarko crveneo pred Angelom Merkel
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
Page 1 of 1